|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Cytat:
wystarczy wpisać ZAKOLANÓWKI ))Ula88- świetne zestawy, jestem zachwycona! ale uważam że do tej pierwszej prześlicznej sukienki nie pasuje ten złoty naszyjnik. jest zbyt... ciężki? poza tym- bosko :O
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
http://gossipgirl.pl
fajnie,jakby ktoś jeszcze się tam dołączył, bo ostatnio trochę cicho się zrobiło ![]() A jak już jesteście w temacie zakolanówek. Kurcze, u mnie w mieście chyba w ogóle nie ma jednolitych- wszystkie w paski :/
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
zakolanówki są boskie ale co sądzicie o podkolanówkach? ja się spotkałam z określeniem "antygwałtki" więc chyba nie są mile widziane
ale jak jakieś ładne, kolorowe lub wzorzyste to w zasadzie mogą być ciekawym dopełnieniem stroju...kurcze, że też ja nie mam odwagi na takie eksperymenty
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Sznurek dzięki :P ale myślałam bardziej o jakimś sklepie nieinternetowym
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
ogolnie to juz same szpilki wydluzaja nogi - i wysmuklaja, wydaja sie szczuplejsze niz sa w rzeczywistosci
probowalam na necie znalesc to zdjecie z modelka w zakolanowkach i szpilkach ale niestety nie ma za to wiem juz jak nazywa sie ten stylista .... Gok Wan a ponizej jego zdjecie A jesli chodzi o podkolanowki to wystarczy popatrzec na zdjecia Blair zeby upewnic sie ze tez sa boskie ![]() ja sie nie krepuje i chodze w nich na okraglo
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętacie tę moją plisowaną spódniczkę z Orsay'a?
![]() Wygrałam za 10,40 zł + 8 zł przesyłka! Ha!
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Hej znalazlam linki do 2 fajnych stron
1. Mozna tu zobaczyc ciuchy B. z jakiego sa sklepu i ile kosztuja no i najlepsze Jest tam poradnik w punktach jak zostac Blair ! no niektore punkty sa naprawde ciekawe http://209.85.135.104/search?q=cache...lnk&cd=5&gl=pl2. Styl Sereny i kilkanascie jej bardzo fajnych zdjec ![]() http://serena18.pinger.pl/m/309763/Styl-Sereny i 2 zdjecia Na tym pierwszym jest wiele fajnych zestawow zarówno w stylu B jak i S
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
jakiej grubości kupujecie zakolanówki żeby były CAŁKOWICIE kryjące? w sensie żeby 'ściągacz' nie różnił się od reszty? kupiłam 50den i znów klapa
a nie podoba mi się taki 'pończochowy' wygląd. help
|
|
|
|
#339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Heh ciezko stwierdzic bo wyrzucilam opakowania Ja zawsze sprawdzam przed zakupem na rece, no i wybieram takie ktore maja bardzo ciemny kolor, no chyba ze biale to wtedy pozwalam sobie na to zeby sciagacz byl widoczny
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
podobaja mi sie te niebieskie podkolanowki, tylko boje sie ze do niczego nie beda pasowac
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
fajne te niebieskie ale faktycznie może być ciężko je z czymś połączyć
![]() a jeśli już kupujesz te czarne to mają jednolity kolor jak na zdjęciach? ja mogę najwyżej założyć jedne na drugie wtedy nie widać różnicy w kryciu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Boże, boże...nie mam pojęcia o czym Wy mówicie.
Zawsze wiedziałam, że przydałaby się jakaś starsza siostra. |
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, a to nie prościej poprosić po prostu czarne kryjące kolanówki? Przecież sprzedaje się je w różnych kolorach, w czarnym napewno też. Kiedyś często nosiłam podkolanówki i nigdy nie mówiłam ekspedientkom w tych dziwnych cyferkach :P
Co do zakolanówek, to miałam jedne ze trzy lata temu, kiedy był taki boom na kolorowe kolanówki. Ja miałam całe czarne z różowym sercem na każdym udzie xD Stare, dobre czasy... Obawiam się, że nie miałabym do czego nosić teraz pod/za/kolanówek, bo obecnie jakoś średnio się czuję w krótkich spódniczkach. Czasem noszę legginsy, dla mnie to już coś. I szczerze mówiąc wolałabym JE nosić do miniówek, bo one przynajmniej w przeciwieństwie do kolanówek zasłaniają tyłek i nie czuję się taka goła xD Chociaż kto wie, może zmienię zdanie :P
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam jednak zainteresować się tymi dziwnymi cyferkami, pójdziesz i poprosisz o kryjące, sprzedadzą Ci 40 DEN i będą prześwitywać.
Lepiej kupić grubsze, 60 DEN WZWYŻ. Wiecie co... trochę mnie przerażają te pod/zakolanówki. Nie wyobrażam sobie założyć czegoś takiego... ![]() Ale kto wie, może się kiedyś przekonam
|
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
jak prosisz kryjące dostajesz 40
![]() beoneself uprzedziłaś mnie chyba wypróbuję jakieś 70
|
|
|
|
#347 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ja zawsze myślałam, że antygwałtki to coś, co utrudnia dostęp , a podkolanówki raczej nie utrudniają ![]() Ale uważam, że zakolanówki bardziej wysmuklają nogę, a podkolanówki przeciwnie :/ |
|
|
|
|
#348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale to słyszałam stricte o takich "opalonych" (wpadających w pomarańcz) podkolanówkach noszonych do dłuższej spódnicy albo spodni capri że niby nie widać że masz podkolanówki zamiast rajstop. ale czasem w biegu coś wychynie i sie robi fuuuuu miałam taką jedną koleżnkę i faktycznie wyglądała w tych podkolanówkach bardzo.... yyyy.... nieprofesjonalnie
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Antygwałtki to te podkolanówki rajstopowe cieniutkie i chodzi z nimi o to że jak kobieta stoi w spódnicy tuż za kolano chociażby to wygląda świetnie/seksownie itd wszystko jest idealnie,nic nie wystaje, ale jak usiądzie to widać np te "ściągacze" i facetom przechodzi od razu ochota. Same przyznacie że wygląda to nieestetycznie jak widać u góry ściągacz przy tachich podkolanówkach, a co gorsza jak on się jeszcze wpija bleeee
W każdym razie nie chodzi tu o kolorowe, kryjące i celowo wksponowane podkolanówki
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, też uważam je za szalenie aseksualne, ale do spodni to najlepsza opcja, kiedyś chciałam się zmienić i nawet do jeansów nosić seksowne pończochy to myślałam, że umrę jak mi się zaczęły zsuwać i nie wiedziałam co mam zrobić
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za dawkę humor z rana
![]() Cieńkie podkolanówki często noszę, ale nigdy do sukienek, i zawsze dbając, żeby nie zsunęły się ani nic w tym stylu
|
|
|
|
#352 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hihi, no właśnie, mnie się zsuwają zawsze takie podkolanówki, nie wiem dlaczego, ale uparcie zjeżdżają. Aż strach je nosić
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś tam pisał, że nie chodzi 'mu' o sklep internetowy. To polecam do Gatty wejść albo jakiegoś innego sklepu 'rajstopowego'
.Ja chyba poszukam czegoś też, bo ostatnio kupiłam sobie dwie krótsze (ok.35-37 cm) spódniczki. I o ile odważę się je założyć to tylko z legginsami albo z zakolanówkami...tylko muszę jakieś dłuższe znaleźć .A tak w ogóle...Czy jest możliwość operacyjnego zmniejszania stopy? Eh, eh, eh. Bo inaczej to nic poza sportowym obuwiem dla siebie nie znajdę. Ogólnie to ja mam chyba strasznie długie te palce u nóg...albo mi się wydaje Właśnie...jakby Wam wpadły w oko jakieś balerinki w stylu Blair, to dajcie znać. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze jedno (nie edytowałam, bo przy edycji nie mogłam wstawić zdjęć)...
Jakie bluzki do tych spódniczek?
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
moze sproboj zestawic ta spodniczke z bialym podkoszulkiem z dlugim rekawem, jakims krawatem w kolorze spodnicy lub przewiazana pod szyja chusta, a do tego taki zakiecik
Fajnie by to razem wygladalo no chyba ze wolisz styl Blair
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz ja z jedna para moich podkolanowek tez mialam taki problem, wyszlam na spacer z TZ'tem a tu ciagle lewa podkolanowka mi spadala, wiec wyrzucilam je odrazu jak wrocilam do domu - normalnie jak podkolanowki maja dobry sciagacz to nie spadaja Co do ponczoch ktorych i tak nie widac pod spodnica czy spodniami to dobrze kupic paski do ponczoch - tylko sprawdzic przed zakupem czy dobrze trzymaja ponczochy Z zakolanowkami jest podobnie jak z podkolanowkami czasem spadaja czasem trzymaja sie bardzo dobrze - trzeba poprostu przetestowac na sobie - a najlepiej kupic te lepsze jakosciowo, no ewentualnie mozna je samemu ulepszyc przez przyklejenie silikonu takiego jak jest w ponczochach samonosnych, ale to juz za duzo kombinowania
|
|
#357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wtedy nikt nie wie że to są antygwałty Cytat:
Cytat:
w sumie fakt w każdym rajstopowym powinni mieć coś takiego a ja głupia nie zajrzałam dziś do żadnego i nie spytałam
|
|
|
#358 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Chciałam zainwestować w styl Sereny i nosić mini i zakolanówki, wtedy kawałek nogi jest odsłonięty, trzeba szukać trzymających się zakolanówek ![]() Cytat:
No właśnie wcale nie... Powinno mi się na nich wszystko trzymać, a tymczasem wszelakie podkolanówki lubią mi zjeżdżać ![]() Następnym razem przykleję je taśmą
|
||
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

))