Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-26, 06:45   #331
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
no mowilam ze cudna!
wyglądasz UROCZO!
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Powiem ci a raczej napiszę że mnie zaskoczyłaś Na tobie sukienka wygląda inaczej i oczywiście o niebo lepiej niż na poprzednim zdjęciu na płasko No to teraz jestem nie za pozbyciem się sukienki, tylko za zmianą guzików bo mi nie pasują tam jakoś
Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
wszystko bardzo mi się podoba oprócz tych różowych guziczków? (może to dlatego, żen ie lubię różu i jakoś mi się to gryzie)
Generalnie sukienka jest super,wcale nie babciowata
Cytat:
Napisane przez skrzat27 Pokaż wiadomość
Susanna jestem za farfallą, zestaw z tą sukienką, sweterkiem i torebeczka jest cudny ale jestem za zmianą guziczków
ogólnie slicznie
Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
zgadzam sie wyglada super, zreszta tak jak podejrzewalam ja bym moze troche ją ozywila innymi butami i torebeczka, ale tak tez jest super no i guziki troche inne.. ale ogolnie bardzo ladnie
Dzięki - przekonałyście mnie! Przeznaczę ją na popołudnia, wyprawy na zakupy itp. bo jakby nie było to zwykła płócienna sukieneczka Guziki celowo dałam takie kolorowe bo jakaś smutna mi się wydała zostają

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Long Cudowny!
Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
filmiki mnie rozwaliły
kurcze, w porównaniu do tego dostawa u mnie to oaza spokoju..
Hahaha dokładnie to samo pomyślałam oglądnęłam sobie jeszcze inne, leżę i płaczę co za "ludzie"
[1=d5e122ca61e6f552e62c3b0 63bbe18e6104816de_6588c60 1bcce8;7668232]Treść usunięta[/QUOTE]
dziękuję!!

Zapomniałam dodać że kupiłam śliczną biała sukienkę MORGAN - niestety ma jakieś dziwne plamy no i zamek muszę wszyć bo jest zepsuty. Nie wiem czy plamy zejdą z zamkiem to najmniejszy problem. Póki co pierze się, zobaczę co będzie ehhh taka piękna...

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog

Edytowane przez Susanna
Czas edycji: 2008-05-26 o 10:14
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 09:59   #332
Klaudynka...a
Zadomowienie

A to moje dzisiejsze
tuba
szara z top shopu
czarna z bialym i szarym
ta wyszła jakaś nie czarna a w rzeczywistości jest czarniutka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S5000104.JPG (94,6 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S5000105.JPG (94,9 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S5000106.JPG (95,6 KB, 174 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S5000107.JPG (93,8 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S5000108.JPG (95,4 KB, 55 załadowań)
Klaudynka...a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 10:03   #333
emillkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a Pokaż wiadomość
A to moje dzisiejsze
tuba
szara z top shopu
czarna z bialym i szarym
ostatnia świetna
Stary 2008-05-26, 10:15   #334
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
A to moje dzisiejsze
tuba
szara z top shopu
czarna z bialym i szarym
super koszulki bez wyjątku
A jakie mają mniej więcej ceny luz ile kosztowała całość jeśli można wiedzieć?

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 10:21   #335
Klaudynka...a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
super koszulki bez wyjątku
A jakie mają mniej więcej ceny luz ile kosztowała całość jeśli można wiedzieć?
w granicach 8 zł jedna ta czarna ostatnia 14 zł nie jakoś rewelacyjnie 2 zł za jedną ale według mnie warto
Klaudynka...a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 10:32   #336
monique86
Raczkowanie

a ja jestem dzisiaj strasznie zadowolona ze swoich zakupów niby nic a jednak cieszy:P najbardziej cieszę się ze spodni...2 lata temu kupiłam w oryginalnym sklepie lee identyczne za 180 zl no ale podoba mi sie fason i wogóle i ostatnio latałam po wszystkich sklepach lee żeby dorwać nową parę...dzisiaj wskoczyłam do lumpa, patrze i oto moje poszukiwane spodnie w super stanie za 20 zl idealnie na mnie :P ehh dobrze ze wczesniej ich nie dorwalam w oryginalnym sklepie lee bo bym pewnie z 200 zl musiała zapłacić

1. spodnie lee z serii X-line 20 zl
2 pasek z gumy 2 zl
3. bluza h&m 3 zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6303264.JPG (105,6 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6303265.JPG (104,8 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6303267.JPG (105,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6303268.JPG (108,8 KB, 155 załadowań)
Stary 2008-05-26, 10:39   #337
Papiszynka
Zakorzenienie

Monique pozazdroscic spodni u mnie jak jakies oryginalne to jedynie Wranglery sprzed 10 lat
A to moje dzisiejsze:
bluzka w kwiaty Vila 13zl
tunika w motylki Dorothy Perkins 12zl
tuba Dorothy Perkins nowa z metkami 10zl, wygrzebalam w ostatnim momencie
gumka z kwiatkiem 2zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM7577.JPG (75,9 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM7582.JPG (64,4 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM7579.JPG (55,7 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM7581.JPG (61,9 KB, 129 załadowań)
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 10:39   #338
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
A to moje dzisiejsze
tuba
szara z top shopu
czarna z bialym i szarym
wszystkie ci się udały
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 10:51   #339
aleksandra889
Rozeznanie

GG do aleksandra889

Ja też już wróciłam ale zdjęcia dodam jutro. Chwilowo nie posiadam aparatu
Jestem tez strasznie zadowolona Większość rzeczy z metkami nowe.

Dziś wydarzyłam mi się niemiła sytuacja.
Otóż wziełam dość dużo rzeczy i jak zwykle wszytkie powiesiłam w
prztmierzalni na tej rurce co jest ta kotara.
Przymierzam sobie przymierzam odwracam się i patrze jakaś kobita podeszła i wzieła mi część ubrań.
Wychylam się i mówie, że przepraszam ale to są moje rzeczy ktore chce przymierzyć a ona na to że nie wiedziała ale już mi ich nie da bo beda podobać sie jej córce i że mam i tak dużo wiec mi wystraczy Tym bardziej się wkurzyłam że zabrała mi te ciuchy które były z metkami.
Ja mówie, że bardzo mi przykro ale one są moje a ona że nie bede miała tyle pieniędzy żeby za wszystko zapłacić i że i tak je odwiesze I tak stała z nimi. Kłóciłam sie z nia troszku i w końcu mówie, że jak przymierze i mi sie nie spodobają to jej oddam a nie bede odwieszać. Ona stoi i nic. Dopiero pani która liczła rzeczy do przymierzalni powiedziała, żeby tamta oddała mi te rzeczy i oddała i na jej nieszczęście wszytsko na mnie pasowało :P
Pózniej stoje przy kasie i okazało się ze ta kobita z mężem to jacyś handlarze brali dosłownie 4 worki z ciuchami wszystkie i małe i duże głuównie z metkami.Odwróciła sie ode mnie jak mnie zobaczyła a mi się tam smiać chciało ze szok

Pewnie dużo jest takich pazernych bab Niektóre kobitki miłe są i jak szukam w tym samym sektorze co one to pokazują mi małe rzeczy co prawda wiekszość z nim to nieciekawe ciuchy. Tym bardziej ze tylko 3 młode dziewczyny przychodzą tam na dostawe a reszte takie strasze panie

Miomo to i tak jestem zadowolona na początku myślałam ze kiepski towar ale pozniej nie było już tak zle.
Kolejny raz spotkałam się, że było kilka bluzek w różnuch rozmaiarach z metkami tej samej firmy i wtedy zastanawiam się skad są te cichy

aleksandra889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 12:24   #340
NasteCzka
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. V

Cytat:
Napisane przez calmness Pokaż wiadomość
sorry za taki maly offtop, ale mi tez sie dzisaj snil lump! to byl chyba dzien dostawy bo tlye fajnych ciuchow, i pamietam ze znalazlam taki fajne pumpy z reeboka potem przyszedl moj kolega, a zaraz potem jechalam na gape pociagiem??

ejj chyba zbyt czesta ten watek odwiedzam
Hehe, no to ładnie, też mam czasem takie sny, które nie mają ze sobą nic wspólnego.

aleksandra889 Jak zaczynałam czytać Twoją przygodę zaczęłam się wkurzać hehe i nie mogłam doczekać się końca, mimo wszystko dobrze się to zakonczyło, pozazdrościła Ci, wredny babsztyl.

Dziś poszłam z samego rana do tego lumpa, który mi się śnił, doszłam tam o 8:55, otwierają o 9:00 i stała jedna kobieta ku mojemu zaskoczeniu nie wiedziałam co jest grane, ale z drugiej strony się ucieszyłam ( wszystkie ciuchy moje ) Kilka babek się jeszcze zeszło, otwierając kobieta ozajmiła, że dostawca się spóźnił i nie rozwiesili wszystkich ciuchów, że będą to robić stopniowo. Wkurzyłam się, ale znalazłam kilka szmatek, które były już wywieszone. "Zaprzyjaźniłam" się z osobą, która tam pracuje gadu, gadu a czas leciał, wybiła 10 i poszłam do drugiej sali, było coraz więcej nowych rzeczy, wśród których ujrzałam nową torebeczkę z metkami, oryginalną LOUIS VUITTON , potem zaprzyjaźniona koleżanka przyniosła wor butów, pierwszy raz w tym sklepie, wcześniej nie było, piękne, ale duże i nie miałam pieniążków , ale jedne były cudowne krótkie czarne ankle na platformie sznurowane z dodatkami lakieru za 30zł , chyba po nie pójdę Niedługo jadę po kilka rzeczy, które tam zostawiłam, ogólnie jestem zadowolona, ale nie mogę już tam nic kupować, bo czekam na wypłatę No to żem się rozpisała ( zdjęcia wieczorem)
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 12:30   #341
mmaggiee
Rozeznanie

Nasteczka ale mi narobilas smaka, juz widze Twoje zakupy oczyma wyobrazni ohh gdyby mi sie tak kiedyś udało pójść na otwarcie, na którym będzie deficyt ludzi
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 12:33   #342
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
A to moje dzisiejsze
tuba
szara z top shopu
czarna z bialym i szarym
również podpisuję się pod Justysia - wszystko fajne

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
A to moje dzisiejsze:
gumka z kwiatkiem 2zl
Bluzka w kwiaty i tuba śliczne

M&M

Staś

Stary 2008-05-26, 12:34   #343
aleksandra889
Rozeznanie

GG do aleksandra889

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Hehe, no to ładnie, też mam czasem takie sny, które nie mają ze sobą nic wspólnego.

aleksandra889 Jak zaczynałam czytać Twoją przygodę zaczęłam się wkurzać hehe i nie mogłam doczekać się końca, mimo wszystko dobrze się to zakonczyło, pozazdrościła Ci, wredny babsztyl.

Dziś poszłam z samego rana do tego lumpa, który mi się śnił, doszłam tam o 8:55, otwierają o 9:00 i stała jedna kobieta ku mojemu zaskoczeniu nie wiedziałam co jest grane, ale z drugiej strony się ucieszyłam ( wszystkie ciuchy moje ) Kilka babek się jeszcze zeszło, otwierając kobieta ozajmiła, że dostawca się spóźnił i nie rozwiesili wszystkich ciuchów, że będą to robić stopniowo. Wkurzyłam się, ale znalazłam kilka szmatek, które były już wywieszone. "Zaprzyjaźniłam" się z osobą, która tam pracuje gadu, gadu a czas leciał, wybiła 10 i poszłam do drugiej sali, było coraz więcej nowych rzeczy, wśród których ujrzałam nową torebeczkę z metkami, oryginalną LOUIS VUITTON , potem zaprzyjaźniona koleżanka przyniosła wor butów, pierwszy raz w tym sklepie, wcześniej nie było, piękne, ale duże i nie miałam pieniążków , ale jedne były cudowne krótkie czarne ankle na platformie sznurowane z dodatkami lakieru za 30zł , chyba po nie pójdę Niedługo jadę po kilka rzeczy, które tam zostawiłam, ogólnie jestem zadowolona, ale nie mogę już tam nic kupować, bo czekam na wypłatę No to żem się rozpisała ( zdjęcia wieczorem)
Och wydaję mi sie, że to był sen proroczy.

Czasem dla świetego spokoju ustepuje takim babom ale teraz mówie sobie a co kurde one mogą zawsze wszytko.
Ja dzis tez byłam wcześniej czyli pierwsza a z domku już wyszłam o 8.10 :P bo daleko mam musze dreptać na drugi koniec miasta. Miałam dzis schizy, że każda dziewczyna która szła w strone lumpa to moja potencjalna konkurencja HAHAHA
Jak masz dobrze, że u Ciebie są butki u mnie nie ma

Dziś miałam śmiechujki z mojej siostry, która jest na odwyku oczywiście lumpiarskim. Dzwoni do mnie i mowi tak "Ola byłam poszłam ale nie weszłam. Popatrzyłam i odeszłam" pozniej mowi ze pojdzie dopiero wtedy kiedy każda rzecz z lumpa przynajmniej raz założy. A mnie lumpy tak kuszą ze szok.

Stary 2008-05-26, 12:45   #344
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmaggiee Pokaż wiadomość
Nasteczka ale mi narobilas smaka, juz widze Twoje zakupy oczyma wyobrazni ohh gdyby mi sie tak kiedyś udało pójść na otwarcie, na którym będzie deficyt ludzi
Oj tam, nie gwarantuje, że Tobie się to również spodoba , Zapraszam na mazury na lumpy ! W kupie siła !!

aleksandra889 Być może, że proroczy, tylko nie było truskawek

U Ciebie też śmiesznie, siostra jest genialna , ale co prawda to prawda, też często kupuję takie rzeczy, które mi się podobają, a potem leżą, bo po prostu szafa pełna że część idzie w zapomnienie

Jeszcze u mnie dziś była biżuteria, nowa z metkami i naprawdę tanio ! Korale po 5zł albo z diamencikami po 14zł, ja kupiłam szeroką bransoletkę, czarną za 4zł
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 12:55   #345
aleksandra889
Rozeznanie

GG do aleksandra889

Nasteczko to prawda ja aż czasem myśle sobie, że te pieniądze mogłabym oddać na schronisko dla piesków lub coś.
Moja szafa w domu jest zapełniona mimo tego, że juz wszystkie rzeczy w których chodze zawiozłam do Warszawy i tam też siostra ma ogromna szafe.
Już nie wspomne o butach mamy ze 20 par baletek a ja chodze w takich że jeszcze troche i bede palcem szorować o chodnik.
No ale one sa mojej ulubione oczywiście z lumpa i koniec.
Niedawno wklejałam swoje łowy z lumpa to nic z tamtych rzeczy jeszcze nie miałam na sobie ale i pewnie niegdy nie założe:P ale i tak bede sie cieszła jak bede miała je przy sobie I tak codziennie zakładam rury long gładki chuste balety i w droge hehehe.

Już się nie moge doczekać Twoich zakupków. A po co jeszcze wracasz?

Ja zamiast się uczyć na ustną z polaka to ehhh. No a co mi tam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 13:25   #346
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Bluzka w kwiaty i tuba śliczne
Dzieki U Ciebie zauroczyla mnie ta kolorowa torebeczka z koralikiami, cudna

Cytat:
Napisane przez aleksandra889 Pokaż wiadomość

Dziś miałam śmiechujki z mojej siostry, która jest na odwyku oczywiście lumpiarskim. Dzwoni do mnie i mowi tak "Ola byłam poszłam ale nie weszłam. Popatrzyłam i odeszłam" pozniej mowi ze pojdzie dopiero wtedy kiedy każda rzecz z lumpa przynajmniej raz założy. A mnie lumpy tak kuszą ze szok.
Dobre, dobre pozdrow siostre Ja zmienilam zasade kupowania i staram sie kupowac tylko to, co wiem ze bede nosic, ale konczy sie to tak ze 3/4 lezy w szafie nieruszona tlumacze sobie ze to wszystko na lato...

Nastka normalnie tylko pozazdroscic owocnych znajomosci, tez tak chce
Stary 2008-05-26, 13:34   #347
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość

ulalaaa widzę, że udany dzień ! Musisz koniecznie pokazać co kupiłaś...bardzo jestem cieeekawa, podobnie jak tych ankli za 30zł

Ja nie mogę się odzwyczaić od łażenia w dzień dostawy czy jest na to jakaś rada?
Kupiłam dziś mega obcisłe skinny- w końcu idelanie przylegające i plisowaną bluzeczkę z River Island-> oczywiście w wesołych, wiosennych barwach-> czarnym Ten kolor mnie prześladuje!

aleksandra889
chyba muszę pójść w ślady Twojej sis...bo nie umiem się opanować:P
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 13:51   #348
pani ćma
Zakorzenienie

a ja dzis poszlam na dostawe do mojego kochanego lumpa i mimo ze bylam dopiero o 12 to wygrzebalam 14 bluzek i jedna sukienke cudowne byly szkoda ze tylko dwie wzielam bo byly dobre, reszta za duze.. a postanowilam ze juz nie bede kupowala w lumpach nic do przerobek, bo ostatnio jak zanioslam stosik do krawca to zaplacilam 45zł

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 14:02   #349
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki U Ciebie zauroczyla mnie ta kolorowa torebeczka z koralikiami, cudna
dziękuję też bardzo mi się ta torebka podoba ale za bardzo nie mam pomysłu do czego ją nosić do jednolitej czarnej sukienki chyba...

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
a ja dzis poszlam na dostawe do mojego kochanego lumpa i mimo ze bylam dopiero o 12 to wygrzebalam 14 bluzek i jedna sukienke cudowne byly szkoda ze tylko dwie wzielam bo byly dobre, reszta za duze.. a postanowilam ze juz nie bede kupowala w lumpach nic do przerobek, bo ostatnio jak zanioslam stosik do krawca to zaplacilam 45zł
zapodawaj foty czekam z niecierpliwością

M&M

Staś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 14:04   #350
Pure_Evil
Raczkowanie

Ja tydzień temu kupiłam biały straighty River Island. Problem z nimi był taki, że na tylniej kieszeni była wielka różowa plama, która dosłownie zasłaniała kieszeń, pomyślalam że wezmę je (dostałam znaczny upust) i wypiorę w wybielaczu... no i teraz są bielutkie, tylko śmierdzą chlorem, muszę je jeszcze raz przeprać

BTW: uważacie,że spodnie rurki z zamkami, suwaczkami przy kostkach ładnie wyglądają... bo ciocia mi zakupiła ciemno-granatowe rurki właśnie z suwaczkami i nie wiem jak to będzie wyglądać, bo ma mi je przynieść za tydzień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg straighty 001a.JPG (94,4 KB, 198 załadowań)
Stary 2008-05-26, 14:08   #351
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8
Konto usunięte

Treść usunięta
d5e122ca61e6f552e62c3b063bbe18e6104816de_6588c601bcce8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 14:17   #352
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
A to moje dzisiejsze
tuba
szara z top shopu
czarna z bialym i szarym

Śliczne bluzeczki

Cytat:
Napisane przez monique86 Pokaż wiadomość
a ja jestem dzisiaj strasznie zadowolona ze swoich zakupów niby nic a jednak cieszy:P najbardziej cieszę się ze spodni...2 lata temu kupiłam w oryginalnym sklepie lee identyczne za 180 zl no ale podoba mi sie fason i wogóle i ostatnio latałam po wszystkich sklepach lee żeby dorwać nową parę...dzisiaj wskoczyłam do lumpa, patrze i oto moje poszukiwane spodnie w super stanie za 20 zl idealnie na mnie :P ehh dobrze ze wczesniej ich nie dorwalam w oryginalnym sklepie lee bo bym pewnie z 200 zl musiała zapłacić

1. spodnie lee z serii X-line 20 zl
2 pasek z gumy 2 zl
3. bluza h&m 3 zl

Lee Ah farciara

Cytat:
Napisane przez aleksandra889 Pokaż wiadomość
Przymierzam sobie przymierzam odwracam się i patrze jakaś kobita podeszła i wzieła mi część ubrań.
Wychylam się i mówie, że przepraszam ale to są moje rzeczy ktore chce przymierzyć a ona na to że nie wiedziała ale już mi ich nie da bo beda podobać sie jej córce i że mam i tak dużo wiec mi wystraczy

Trzeba mieć tupet! Dobrze, że się skończyło jak się skończyło

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
ulalaaa widzę, że udany dzień ! Musisz koniecznie pokazać co kupiłaś...bardzo jestem cieeekawa, podobnie jak tych ankli za 30zł

Ja nie mogę się odzwyczaić od łażenia w dzień dostawy czy jest na to jakaś rada?
Kupiłam dziś mega obcisłe skinny- w końcu idelanie przylegające i plisowaną bluzeczkę z River Island-> oczywiście w wesołych, wiosennych barwach-> czarnym Ten kolor mnie prześladuje!

aleksandra889
chyba muszę pójść w ślady Twojej sis...bo nie umiem się opanować:P

Oj to uzależnia A Ty gdzie chodzisz na dostawy ?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 15:22   #353
Agacix
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pure_Evil Pokaż wiadomość
Ja tydzień temu kupiłam biały straighty River Island. Problem z nimi był taki, że na tylniej kieszeni była wielka różowa plama, która dosłownie zasłaniała kieszeń, pomyślalam że wezmę je (dostałam znaczny upust) i wypiorę w wybielaczu... no i teraz są bielutkie, tylko śmierdzą chlorem, muszę je jeszcze raz przeprać

BTW: uważacie,że spodnie rurki z zamkami, suwaczkami przy kostkach ładnie wyglądają... bo ciocia mi zakupiła ciemno-granatowe rurki właśnie z suwaczkami i nie wiem jak to będzie wyglądać, bo ma mi je przynieść za tydzień.

ja mam szare z zameczkami na dole i jestem zadowolona kwestia przyzwyczajenia:0

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=269740
oceń moją pracę! ;-)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318298
KOLCZYKI!! WEJDZ I ZOBACZ!!
Agacix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 15:42   #354
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pure_Evil Pokaż wiadomość

Kupiłam czarne rurki Camaieu (dawno temu) właśnie z suwaczkami przy kostkach. Mi się podobają, można zamek lekko rozpiąć - ładnie na bucie się układają. Oczywiście zależy co kto lubi

M&M

Staś

Stary 2008-05-26, 16:16   #355
bura kocurka
Zakorzenienie

Aaaleee się obłowiłam...wróciłam z całym stosem staników dla mnie i dla mamy (sporo bielizny było), ale pokażę zdjęcia jutro, bo dzisiaj udaję, że się uczę

Papiszynka - robisz mi smaka na gumkę z kwiatkiem Dzisiaj widziałam dziewczynę z takim dużym kwiatem białym we włosach i tak mi się to spodobało, że chyba sobie taki kupię

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:28   #356
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
w granicach 8 zł jedna ta czarna ostatnia 14 zł nie jakoś rewelacyjnie 2 zł za jedną ale według mnie warto
yy pogubiłam się
czarna 14 a pozostałe 8 czy 2 zł?
W każdym razie nawet jak 8 to warto

Cytat:
Monique pozazdroscic spodni u mnie jak jakies oryginalne to jedynie Wranglery sprzed 10 lat
A to moje dzisiejsze:
gumka z kwiatkiem 2zl
świetne te bluzeczki a najbardziej podoba mi się tunika w motylki

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 16:33   #357
Papiszynka
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Bura kocurka u mnie dzisiaj byly dwie, druga tez rozowa ale kwiatek brzydszy to wzielam ta
Stary 2008-05-26, 17:51   #358
Czary Mary
Wtajemniczenie

Zazdroszczę spodni Lee

to moje dzisiejsze
baletki
granatowe mokasyniki z kokardką Marks&Spencer
tuniczka
zwiewna bluzeczka
zwykła biała z super motywem "ruskich bab"- nie moglam sie oprzec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02472.jpg (61,1 KB, 170 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02473.jpg (73,7 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02478.jpg (76,2 KB, 184 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02480.jpg (83,4 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02481.jpg (71,2 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02482.jpg (92,3 KB, 46 załadowań)
Czary Mary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 17:52   #359
Czary Mary
Wtajemniczenie

... i jeszcze kostiumik niestety zdjęcie nie oddaje rzeczywistego kolorku

Generalnie jestem zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02485.jpg (60,3 KB, 120 załadowań)
Czary Mary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 18:01   #360
pani ćma
Zakorzenienie

[quote=Czary Mary;768165
Generalnie jestem zadowolona[/quote]

wcale ci sie nie dziwie swietne rzeczy, zwlaszcza buty i tuniczka

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości