![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
YSL Opium Edt 1 ml J del Poso Halloween 1 ml Chopard Casmir 2 ml Shiseido Zen 2 ml za - Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) - Chocolate Brown (intensywny brąz) - Verte Violette 1ml - Dolce&Gabbana - Sicily 1,1ml
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
a tak z ciekawosci spytam, co bys chciala za benetient?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za: odsypki pigmentów 1/4 łyżeczki Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) - Chocolate Brown (intensywny brąz) - Iceberg Twice ok. 8 ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Witam!
Coś u mnie za: - Givenchy Prisme Libre Sparkling Dentelle 71, z zeszłorocznej wymianki, niewielki ubytek, brak kartonika, kod nieczytelny: pierwsze dwa znaki 6F...? - Artdeco, baza pod makijaż, pozostało ok. połowy z 20ml, wydajna - Guerlain, dwa błyszczyki Terracota nr 52 kod 8R03 (z kartonikiem) - ciemniejszy nr 10 kod 8P02 (bez kartonika) - jaśniejszy ![]() ?? jeśli możesz odpisz u mnie.
![]() |
#336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- Shiseido, Zen edp - z 10 ml zostało ok 7 ml. Tester. - sweterek Sonia Rykiel edt. (jaka pojemność ?) - Molinard, Habanita - 5 ml bez testowego psika. - Micaleff, Night Aoud - r. - Hanae Mori, Magical Moon - Lalique, Le Parfum edp - r. Nie dobrałabyś sobie jeszcze czegoś u mnie za te rzeczy?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- "Pracująca dziewczyna" - Clinique All about eyes, korektor pod oczy, - Clinique paletka Strawberry Fudge, kod K97, mały ubytek - Mary Kay, 2 różowe cienie Cranberry ICE (ciemny róż) kod 4V04 Heather Rose (jasny róż) kod 5R12 / od Ciebie za to podoba mi się: ++ Torf Corporation – Krem ujędrniający do ciała z koenzymem Q10, nowy, 300 ml, EX 07/2010 ++ Shiseido Tsubaki Red - Maska do włosów, nowa, 120 g ++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka 20 ml i 20 ml odżywki ++ Estetica – Ekskluzywny zestaw pachnących mydełek kąpielowych 65g, nowy, idealny na prezent, 12/2010 ++ Satin – Płatki do kąpieli w kształcie róż – zapach truskawkowy, pięknie zapakowany, idealny na prezent, EX 30.11.2009 ++Kappus – Ekskluzywne mydło do ciała Orange Hibiscus , nowe, 125 g, EX 10/2010 ++ Plastry z mikroprądem pod oczy - oriflame - jedna para w fabrycznie zamkniętym opakowaniu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22738 Benetintu na razie nie chcę blokować, bo ciągle czekam na odpowiedź jednej wizazanki, wolę go wymienić za coś potrzebnego, lub zostawić sobie ![]() Jeśli wstępnie taka wymiana by Ci odpowiadała, to daj znać to dopiszę rezerwacje.
![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
a czy możesz mi zarezerwować zel do brwi do niedzieli?tak wstępnie ...jakoś się dogadamy
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- tusz ysl -chyba to kod-7LA ps.czy mac cień+ mała paletka mac-za krem clarins+ angel-jest na 100%? bo rezerwacja jest wstępna...ale ja swojego nie zwalniam- ![]() ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2009-06-10 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- The Pour un Ete 0,9ml - Mimosa pour moi 1ml - Verte Violette 1ml - Ghost Eau de Toilette 0,7ml - Chinatown 1,6ml - Ormonde Jayne - Eau de Parfum 0,2 ml - Hugo - Deep Red 0,8ml - L.Biagiotti - Tempore Donna 0,8ml - A.Sui - Sui Dreams 0,6ml - Quel Amour 0,8ml Co Ty na to? ![]() Proszę, odpisz u mnie.
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-06-10 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
++ Torf Corporation – Krem ujędrniający do ciała z koenzymem Q10, nowy, 300 ml, EX 07/2010 ++Kappus – Ekskluzywne mydło do ciała Orange Hibiscus , nowe, 125 g, EX 10/2010 są niekatualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do żelu do brwi, nie chcę go na razie blokować bo czekam na odpowiedź w sprawie pielęgnacji, a spooooro u tej wizażanki chciałam, więc chcę aby miała z czego wybierać, ale oczywiście jakby co będę pamiętać że go chcesz. ![]() Kod tuszu nie pasuje... ![]() Cytat:
Podoba mi się jeszcze to: Oriflame Skindividual - krem na noc, nowy, fabrycznie zapakowany (tylko za coś z wish) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...em-na-noc.html I love Moschino – Cheap and Chic – 1,5 ml nowa Poza wątkiem mam Grocholę "Osobowość ćmy". ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-11 o 08:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Świat wg Clarksona J.Hasek - Przygody dobrego wojaka Szwejka podczas wojny światowej t.I i II Władimir Wasiliew -Oblicze Czarnej Palmiry ? moje watki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332312 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338232 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326012 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=315869 prosze o odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
witaj
![]() - Omnia Crystalline - Rose Essentielle Odlewki: - Ultraviolet ok. 4 ml L'Artisan Parfumeur: - Patchouli Patch 1ml - Fou d'Absinthe 0,9ml - Verte Violette 1ml - The Pour un Ete 0,9ml - Navegar 1ml - Ambre Extreme 0,8ml - Mimosa pour moi 1m Alexander McQueen - Kingdom 1,2ml bez dwóch psików Angel Schlesser - Essential 1,6ml Bond no 9: - Eau de New York 1,7ml - New York Fling 1 ml - Chelsea Flowers 1,3ml - Chinatown 1,6ml - West Side 0,8ml Annick Goutal: - Les Nuits D'Hadrien 0,8ml - Gardenia Passion 0,8ml - Quel Amour 0,8ml - Eau du Sud 0,6ml - Ce Soir Ou Jamais 0,6ml - Ce Soir Ou Jamais 0,7ml Theorema - Esprit D'Ete 0,7ml pozdrawiam serdecznie! ![]()
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Miniaturki Bvlgari (3x5ml):
- Omnia Crystalline - Voile de Jasmin - Rose Essentielle Wszystkie w kartonikach z minimalnym ubytkiem (1-2 testy) - Naked (naturalny beż z delikatnymi, rozświetlającymi drobinkami) 12 sztuk - Chocolate Brown (intensywny brąz) 28 sztuk - Revlon Skinlights, puder rozświetlający, kod 511, ubytek znikomy, bez kartonika - Givenchy Prisme Libre Sparkling Dentelle 71, z zeszłorocznej wymianki, niewielki ubytek, brak kartonika, kod nieczytelny: pierwsze dwa znaki 6F...? - Artdeco, baza pod cienie, ubytek ok.1/8 (patrz fotka), kod 44A ![]() te rzeczy mi się strasznie podobają ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U ciebie najbardziej zależy mi na: Guerlain 'Orchidee Imperiale' - nowa próbka kremu pod oczy, 2ml, 7F05 5ml odlewki Thierry Mugler 'Innocent Rock' Moschino 'Funny!'- perfumowany żel do ciała- 100ml jednokrotnie przetestowany, Więc jakbyś na razie te rzeczy wstępnie przyblokowała, byłabym wdzięczna. Zablokuję dla ciebie na razie omnię i odlewkę ultraviolet, a co do reszty to jak mi się wyklaruje to dam znać. Na pewno się dogadamy. W razie czego to dobiorę u ciebie jeszcze coś z tego: ![]() 5ml odlewki Joop! Femme Nuxe ' Huile Prodigieuse' - uniwersalnego,suchy olejek 100 ml nowy Nuxe - mleczko z wyciągiem z płatków róż - nowy, 35ml Jakie mają daty ważności oba Nuxe?
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Chyba ciut pod pępkiem ale później to jeszcze sprawdzę i wymierzę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
oczywiście nie ma problemu- wymienione przez Ciebie 3 produkty rezerwuje dla Ciebie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
Hej, nie otwiera mi sie twoj link z wishlista ksiazek
![]() a ksiazki pewnie by sie znalalzly, mam caly karton ktory najchetniej zanioslabym do antykwariatu, ale to raczej jakeis stare dziwne pozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mi by taka wymianka pasowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czekam w takim razie na decyzję ![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Zarezerwuję to wszystko do chciałaś, prócz kremu skindividual - chciałabym oddac za pielęgnację z wish
![]() Za Grocholę podziękuję. A powiedz mi - czego szukasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm... tak sobie mysle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
a nie byłabyś zainteresowana
++ Avon, Planet Spa - Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką, nowy lub ++ ST. IVES Swiss Formula - Balsam do ciała Skóra ujędrniona - 300 ml, nowy zamiast kremu torf corporation? ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- - Clinique paletka Strawberry Fudge, kod K97, mały ubytek - Mary Kay, 2 różowe cienie Cranberry ICE (ciemny róż) kod 4V04 Heather Rose (jasny róż) kod 5R12 / najbardziej mi zależy na tych dwóch rzeczach właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ode mnie: - Clinique paletka Strawberry Fudge, kod K97, mały ubytek - Mary Kay, 2 różowe cienie Cranberry ICE (ciemny róż) kod 4V04 Heather Rose (jasny róż) kod 5R12 / a od ciebie: ++ Shiseido Tsubaki Red - Maska do włosów, nowa, 120 g ++ Shiseido Tsubaki - Szampon - odlewka 10 ml i 20 ml odżywki ++ Estetica – Ekskluzywny zestaw pachnących mydełek kąpielowych 65g, nowy, idealny na prezent, 12/2010 ++ Satin – Płatki do kąpieli w kształcie róż – zapach truskawkowy, pięknie zapakowany, idealny na prezent, EX 30.11.2009 ++ Plastry z mikroprądem pod oczy - oriflame - jedna para w fabrycznie zamkniętym opakowaniu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22738 "Mój Kary" (zdjęcia nie rób, wierzę na słowo ![]() No i w razie czego do 20 lipca możesz kusić. ![]() Pamiętam, że chcesz jeszcze: "Pracującą dziewczynę", All about eyes, Benetint, więc może jeśli wcześniej nie zejdzie, na coś mnie skusisz. ![]() Cytat:
1. Nuxe, micelarna woda do demakijażu z 3 różami, 28/30ml, buteleczka (KWC) 2. zestaw Nina Ricci (3 z 5 miniatur)
Z próbkami mam wciąż kłopot, dlatego próbuję jakoś to pogodzić, ale nijak się nie da, więc stąd pytanie. Wybiorę po prostu najlepszą ofertę. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-12 o 13:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
protko proszę wybierz coś innego za cavalli. Zrobiłam odlewki, ale nijak cavalli znalezc nie moglam, okazalo sie, ze siostra sobie wziela, miala wziac co innego a wziela ta, to stwierdzila, ze "ladniejsze"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza wątkiem mam jeszcze miniaturkę Bvlgari - Eau de Parfum (nie chciałam oddawać) i trochę próbek robionych (w razie czego spiszę). Mogę Ci jeszcze zaproponować np. 5 ml odlewkę T.Muglera - Innocent Summer za 5 ml Innocent Rock, co ty na to? Ponadto mogę odlać do 10 ml Kenzo Vintage, Gieffeffe G.F.Ferre, i zielony i pomarańczowy Aromatonic Lancoma, w razie czego będę szukać dalej, ale może na coś z tego się skusisz... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.