![]() |
#331 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
gratki
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;8060842] osiągnełam mój założony cel czyli 53 kg!!!! ![]() ![]() więcej już chudnąć nie chcę, ale zostaję oczywiście z wami bo tak naprawdę dopiero teraz prawdziwe wyzwanie czyli utrzymanie wagi!! Od dziś faza III! ![]() [/quote] gratki ![]() Cytat:
![]() ![]() 3mam kciuki za znalezienie pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czy ktoś tu jest jeszcze na I fazie bo mi smutno samej ![]()
![]() |
#332 |
Konto usunięte
|
Ja jestem na I fazie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8063618]Ja jestem na I fazie
![]() ![]() fajnie, nie jestem sama ![]() tylko wiesz, nie przesadzaj z tą I fazą bo to też nie jest dobre ![]()
#334 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
kurcze kochane, dzieki jeszcze raz wszystkim
![]()
#336 |
Zakorzenienie
|
Elffee gratuluję
![]() i zazdroszczę, ja wczoraj złożyłam chyba piąte podanie o przedłużenie terminu... ale to już ostatnie obiecuję ![]()
#337 |
Rozeznanie
|
witam siostry
![]() musze nadrobic bo tyle tu naskrobałyscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
![]() Guska zazdroszcze osiagniecia celu! ![]() k_asiaczek ja tez jestem na pierwszej fazie (4 dzien) dzisiaj czuje sie juz duzo lepiej niz wczoraj. zjadlam narazie tylko makrele, bo pozno poszlam spac i pozno wstalam. zaraz zrobie sobie mala salatke z mozzarelli i pomidorka, swiezej bazyli i ciemnym octem balsamicznym. a na obiad chyba filet z kurczaka. zrobie moze zawijasy z suszonych pomidorow i fety, adruga czesc ze szpinaku i fety i czosnku. ![]() Bardzo podoba mi sie w tej diecie, ze wlasnie obiady moge jesc razem z Tzetem, bo gdybym nie gotowala, to by przepadl biedaczek. I co najlepsze, jem takie pyszne, w sumie normalne obiady i chudne. Czuje i widze to rano jak brzuch mi sie sciaga do srodka. ![]() ![]() Zycze Nam wszystkim wytrzymalosci! Milego dnia dziewczyny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny, dołączę sie do Was. Mam 174 cm wzrostu i waze 64 kg, zamierzam wazyc 55. Musi się udać! Trzymajcie kciuki
![]() w razie wątpliwości jedzeniowych moge pytać, czy nakrzyczycie? ![]() Pozdrawiam ![]()
#340 |
Raczkowanie
|
Ja już po obiadku ( kalafior z sosem jogurtowo-mojonezowo-czosnkowym i śledź
![]()
#341 |
Zadomowienie
|
a ja po śniadanku
![]() bałam się, że zapomnę jak się robi omleta ale dałam radę ![]()
#342 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nigdy nie robilam omleta. Jest gdzies jakas instrukcja?
![]() Marzeniatko tak myslalam sobie, ze moze na wadze nie pokazuje sie wynik, poniewaz duzo cwiczysz i miesnie zastapuja tluszczyk, a ze sa ciezsze, to nie widzac tego na wadze. |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja chyba wskocze sobie na 2 tyg. na I faze. Niby jakos super nie grzesze - praktycznie 0 grzeszkow bez weekendu, ale za miesiac wesele na ktorym jestem swiadkiem i musze wygladac extra. Szczegolnie, ze sukienka jest lekko dopasowana w biodrach i trzeba zrobic luz ![]() ![]() Do poludnia byly cwiczenia, a zaraz zmykam na basen ![]() I dobrze, ze na forum looknelam, bo zapomnialam o omleciku, a tak bardzo go lubie ![]() Kalliste bardzo sie ciesze, ze wracasz do formy ![]() ![]()
![]() |
#344 | |
Zadomowienie
|
ja robię tak że dwa jajka rozmemławam widelcem, daje zioła prowansalskie i trochę błonnika w proszku, na patelni rozgrzewam troszkę oliwy wlewam jajka, jak się zetną z jednej strony i trochę z tej górnej żeby nie była za płynna to przerzucam na drugą stronę i na jedną połówkę daję dodatki, np: pomidory, ser żółty, ogórki itd. czasem na oliwę wrzucam posiekaną cebulkę albo daję plasterki wędzonego fileta z indyka. Możesz też zrobić omleta na słodko i wtedy do jajek dodajesz słodzik (ale bez aspatramu) i możesz go sobie nadziać twarożkiem
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() wpadam do Was, na plażę spalona słońcem i zniechęcona do życia. dzisiaj niestety jest dzień z serii "lepiej mnie nie ruszaj!" i mam tak podły humor, że trudno mi samej ze sobą wytrzymać i najchętniej bym usiadła i ryczała. nie mam w lodówce, nic nie mam SB'sowskiego, wykluczając wieśniaka i jajka. jakieś sery żółte, szynki, faaaaajnie, ale co ja mam jeść? ;/ pokłóciłam się przed chwileczką o to z mamą. oczywiście, na obiad słyszę "no zjedz, 2 ziemniaki, co Ci się stanie? przesadzasz" tak, tylko że ona jest szczupła, a ja dzisiaj w odbiciu sklepowej szyby, zobaczyłam okropne boki! w dodatku, rano się ważyłam, waga ani drgnie. uparcie 69 kg i ani grama mniej. denerwuje mnie wszystko, po prostu wszystko. i zamiast, zjeść coś normalnego gdzie, cholerna marzenka polazła?! do piekarni, po bułkę. taaaaaak marzenko, wpieprzaj tego więcej a na pewno schudniesz. podsumowując, nie musicie nawet na tego posta odpowiadać. ja po prostu jestem już tym wszystkim zmęczona. ćwiczę codziennie, pracuje, że ledwo chodzę, ale niee, waga nie spada. w centymetrach tez nie, bez obaw. więc wszystko od jakiegoś miesiąca idzie na marne i ja po prostu boję się, że w pewnym momencie, takiego zatrzymania wagowego, ja nie wytrzymam już psychicznie i wpadnę na chipsy, ciastka, pieczywo jasne, ziemniaki itd. tydzień i przekreśli moje wszystkie starania. mam dość, po prostu dość. wszystkiego sobie odmawiam, wszystkiego. idę z koleżanką, na miasto, ona kupuje lody, a ja 'wiesz, ja nie chce', poproszę gumę do żucia, BEZ CUKRU. i ja mam już na tym punkcie fobię. cholernego bzika. powtarzam odchudzającym się dziewczyną "cierpliwości", ale co, ja tego nie mam już, po prostu skala cierpliwości mojej się wyczerpała. co więcej, w domu coraz bardziej mnie cisną, żebym jadła już normalnie, bo dla nich jestem szczupła, no dobre, haha, rozmiar 40/42. rzeczywiście laska jakich mało. z tego wszystkiego, nawet mnie nie cieszy wyjazd nad wodę, bo w kostiumie nie wyjdę do ludzi. ja potrzebuję pomocy, po prostu pomocy. ps. elffee gratuluje ![]() guśka, Tobie osiągnięcia celu. do mojego jest, jak stąd do los angeles. |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Marzenko moja Kochana
![]() znam ten ból, ja po miesiącu plażowania miałam mega zastój który trwał prawie dwa miesiące ![]() ![]() ![]() także Misia Ty mi się tu nie załamuj, jutro będzie lepiej ![]()
#347 |
Wtajemniczenie
|
k_asiaczek czemu bez aspartamu?
marzeniatko glowa do gory! Twoje wysilki napewno nie ida na marne! Popatrz na to co osiagnelas-9kg w dwa miesiace. To jest super!! ![]() A te cztery poleca zanim sie obejrzysz. Tak jak pisze k_asiaczek, kazdy ma zastoj, ale to przechodzi. Nie interesuj sie tym co inni mowia czy jedza, mysl o swoim celu i bedzie dobrze zobaczysz. ![]() Nie jedna z nas chcialaby miec taki zapal jak ty do cwiczen i taka wytrwalosc, wiec naprawde mozesz byc z siebie dumna i z tego co osiagnelas! |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
kasiaczku mam nadzieję, że będzie jutro lepiej. najlepiej jak się położę i prześpię to wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
bo zamiast mieć słodkiego omleta będziesz mieć gorzkiego
![]() Cytat:
trzymam kciuki za Ciebie Misiaczku ![]()
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny, nie wiedzialam, ze tu jest taki fajny watek
![]() ![]() ![]()
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Głowa do góry i nic nie kombinuj tylko grzecznie jedź na SB i troszkę więcej, bo się zagłodzisz przy takiej ciężkiej pracy!!! ![]() A ja dziś nieźle zaczełam III fazę... *najpierw było SB czyli omlet z serkiem figura i wisniami suszonymi *potem w pracy zmusili mnie do kawałka ciasta z okazji urodzin z kremem, że niby za chuda jestem (zjadłam pół - ale jakieeee słodkie) ![]() * teraz wszamałam kawałek trewala wędzonego, sałatka z mocarellą z sosem czosnkowym i kawałek indyka ala łosoś *i jeszcze mam ochotę na serek figura z kakao i wisienkami i słodzikiem .... i oczwywiście zjem zaraz! ![]() Jutro znowy wyjazd i jedzenie "hotelowe" ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
jazdłyście kiedyś serek wiejski z zielonymi olivkami
![]()
#354 |
Zakorzenienie
|
ja jadłam serek wiejski z:
sałatką, pomidorem, cynamonem, kakaem, słodzikiem, omletem, papryką, ale z oliwkami nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
hejooo jest tu ktoś?
czy już wszyscy uciekli od marzeniatka? chlip, chlippppppppppp! |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
Marzeniatko
![]() Będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór Paniom
![]() cały dzień mnie nie było i widzę mam sporo do nadrobienia... cóż dietowo to on wypadł dziś bardzo przykro, ale kilometrów w tych centrach hanglowych narobiłam i skłonów, to wciągając to ściągając jakieś spodnie. W jednym sklepie przymierzyłam z 20 par i we wszystkich się nie dopinałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po tym wszystkim byłam jeszcze z mamą u cioci od której się wychodzi jak po napadzie na spożywczaka, a to co w torbach nie wiele przewyższa to co jest w żołądku. Od surówek i kotletów, po ptasie mleczka i eklerki. Prawdziwa masakra. Ale mimo tego co zjadłam jestem zadowolona z dzisiejszego dnia ![]()
#359 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja mam pecha. Najpierw nie moglam znalesc ricotty beztl. to kupilam serek homo (ale tez jakis normalny, a nie beztl.). Dzisiaj szukalam wszedzie mleka w proszku beztl. i nigdzie nie bylo. W jednym sklepie znalazlam, ale bylo granulowane i mialo ponad 50gr wegli.
![]() Nie jest mi chyba dane zrobic to ciasto. W ogole od obiadu cos mi odbilo, nic mi nie smakuje, obiadu nie zjadlam, wiec zjadlam dzisiaj prawie nic. ![]() Chyba za dobrze sie dzisiaj rano czulam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() agusjencja; ja znowu w pt jadę na zakupy ![]() ![]() ![]() ps. a u mnie humorek nawet, nawet lepszy, ale tylko wtedy, gdy nie spoglądam w lusterko ![]() ![]() słuchajcie, ja mam w pasie/boczki/ 82 cm, to dużo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.