|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `93 . część III :D !
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ja wklejałam
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
och Mirelkoo!
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
a dupa jest ten linki, ale po tym zescie jeszcze zapisały postów, ze nie czytałam
|
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
żadna nie wklejała, ale widziałam, że Mirelka napisała posta ostatnio w II części, jak my już w III pisałyśmy
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
dzindobry
![]() kupilam sobie dzisajw bershce rurki w panterke z przeceny za 8euro ![]() sa boskie! (wiem, skromna jestem )
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
nie sweet wklejała, tylko taki niewidoczny jest
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
filette, to gdzie ty siedzisz, że w euro kupujesz
?
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie w polsce nigdzie takich nie widzialam, a szukalam i szukalam...w ogole w tej francji sa takie ciuchy ze zyc nie umierac
![]() jeszcz jak sa przeceny to bluzki sie trafiaja za 1euro.. a, no i na francuskim targu nie ma takiej tandety jak w polsce![]() w ogole paryz jest piekny...w przyszlosci wyniose sie tu na stale
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Myrelka, to ja calmness- reaktywacja
![]() madelajnn ja do francji wyemigrowalam
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
co sie stało z twoim kontem
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam 7 par długich spodni, więc narazie nie kupuję żadnych !
![]() a szkoda, szkoda, bo teraz nowe kolekcje |
|
|
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja widziałam w Bershce rurki w panterkę
Nie jestem fanką ubrań w panterkę, ale te rurki wyjątkowo mi się spodobały ![]() Ja ostatnio cały czas kupuję spodnie! Muszę się chyba przerzucić na kupowanie spódnic, bo mam właściwie tylko 1 w której mogę chodzić ![]() Ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniej... |
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... on ze mną zerwał ;( wczoraj ;( a ja go kocham i już nie mam siły ;( zakończył to w imię k*a miłości!! powiedział, że nie potrafi mnie przedstawić ponad wszystko i nie nadaje się do związków, i nie chce mnie ranić, i że mnie kocha i trudno mu to mówić, że to koniec... ja debil się pociełam.. rycze ciągle .. nie potrafie przestać go kochać z minuty na minute...siedziałam sobie... i on przyszedł i on tak: "Diana co się dzieje?" i tak pytał i pytał a ja nic... nie potrafiłam.. uciekłam... on chciał się spotkać i pogadać, ale nie przyszłam,,, siedziałam w jakimś polu patrząc w bezchmurne niebo i takie piękne słońce i płakałam... on chce kiedyś jeszcze normalnie ze mną pogadać... żebyśmy byli przyjaciółmi... ale ja nie potrafie... ;( to tak boli...
już nigdy nie chcę tego bólu.. nie chce się z nikim wiązać... nie zniosłabym tego znowu... kuźde ja go kochaaam ! ;(
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
Daiana, wiem, że nie jestem w stanie cię teraz pocieszyć, bo chyba w takiej sytuacji nic nie potrafi poprawić humoru
![]() Ale pamiętaj, że jesteśmy z tobą kochana
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie prosze nie smutaj się już, nie będe juz więcej nic pisać, bo znasz moje zdanie
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
eh daiana tak ci współczuje
. moze jednak sprobuj z nim pogadac? moze jednak znowu bedziecie razem? moze po tym spotkaniu lepiej bedziesz sie czula..nie wiem czy to dobre rady, ale moze warto sprobowac..? |
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam.. : *
Najgorsze jest to, że dzień wcześniej jeszcze siedzieliśmy sobie razem.. przytuleni, i całowaliśmy się, i on powtarzał tyle razy, że mnie kocha... to wszystko wraca... jak ja bym chciała, żeby było jak wtedy... choć na chwilkę... oddałabym wszystko... ;( wiesz Oliffko... ja bym nie potrafiła z nim teraz rozmawiać... tylko bym się rozpłakała... boje się z nim spotkać.. boję się, że po tym będę jeszcze bardziej żałowała.. będę marzyła wtedy, żeby go przytulić.. a ni będę mogła... to okropne uczucie...
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
daiana rozumiem.. ja pewnie w takiej sytuacji tez bym sie tak zachowala..
i wlasnie najgorsze jest to ze jeszcze dzien wczesniej byliście razem i w ogole.. |
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślałam, że to będzie tak zawsze... on będzie kochał mnie, a ja jego... a teraz zostały tylko bolesne wspomnienia... MY wieczorem przytuleni do siebie... MY idący za rękę... MY całujący się przy świetle księżyca... MY wracający o północy do domu przytuleni tak mocno i tak długo zwlekający z powrotem... a teraz tylko szlochająca, sama - JA gdzieś w kącie i on... tak daleko...
gdybym już na początku wiedziała, że to się tak skończy to nawet bym tego nie zaczynała... nie chciałabym... bylibyśmy teraz nadal kumplami... pewnie teraz bym z nim rozmawiała... pewnie umawialibyśmy się teraz nad rzekę... w sumie On tego chce... ale ja nie jestem jeszcze w stanie... może tak będzie za miesiąc... dwa... a może za pól roku... ubieram się i jade... pojade tam... do koleżanki... a jak go spotkam (a to pewne.. bo zawsze razem spędzamy całą ekipą dzień... ;() ... nie wiem, co zrobię... mam tylko nadzieję, że się nie rozbecze przy nim... trzymajcie za mnie... dziękuję za wsparcie... to mi potrzebne... ; ***
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

ale chyba ktoras wklejala 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

miałam taką ochote na rurki w panterke