![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Metamorfoza Werki na studia
ale jestem ciekawa jak to wyjdzie - rozumiem ze stanelo na chlodnym brazie i fryzurce rihanny? mysle ze nawet z blada skora bedzie to wygladac znakomicie, a wyregulowane, moze zafarbowane henna brwi dopelnia reszte, czekam na zdjecia z niecierpliwoscia
#332 |
Moderator
|
Przypominam ze na tym watku pomagamy w Metamorfozie Weroniki!Jesli ktos bedzie off topowal i pisal zlosliwe uwagi do autorki watku poleca pkt;karne(regulamin).
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Gość
|
Kaska222 - dziękuję za wprowadzenie porządku.
Dziś przy pomocy mamy się ufarbuję, za dwa dni robię ścięcie na Rihannę, Henna będzie później nieco wraz z regulacją. Zdjęcia będę wstawiać po kolei - najpierw w samej farbie + stara fyz, potem farba + nowy fryz, z regulowanym brwiami, z henną a na koniec wszystko + makijaż. To w gwoli informacji ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
weroniko w jakie kolory ubierasz sie na codzien? mi sie bardzo podoba jak kobiety o wlosach w chlodnym brazie i bladej cerze nosza kolory:
braz, czerwien (krwista), czern, nasycona zielen, blekit mmm... zapomnialam jeszcze o fiolecie, rozu za przyklad podaje megan fox: brazowe wlosy,blada (chociaz czasem opalona, ale daje zdj gdzie jest blada) chodzi mi o dobrane kolory ubran
![]() ![]() 171cm Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-26 o 16:13 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jak zaczniesz się więcej malować, pewnie Cię to wciągnie i będziemy mogli podziwiać Cię z dnia na dzień w piękniejszym makijażu. Powodzenia w metamorfozie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Gość
|
Dziekuję za rady
![]() 1stLaDy - dla mnie pasuje cała paleta dla lata: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...36&postcount=2 , a więc mocne, krzykliwe kolory całkowicie odpadają. Trzeba pamiętać że ja jestem lato! |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
I ja jestem kolejną osoba ciekawą metamorfozy
![]() ![]() A no i gratuluje,żeś zdecydowała się(pomimo uporu)na fryzurke która wskazaly dziewczyny ![]() P.s.Ja też jestem bladzioch i dobrze mi z tym ![]()
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zdania, że te kolory, które ma Megan pasowałyby Ci. Nie trzeba się tak sztywno trzymać jednej palety, naprawdę.
Która fryzura Rihanny? Oby ta z grzywką, bez asymetrii. Chociaż osobiście polecałabym Ci którąś fryzurę Holmes z prostą grzywką do linii brwi. Te fryzury, które któraś wizażanka wkleiła są bardzo fajne, szczególnie te takie uczesane "na okrągło", puszyste na górze, opadające na policzki, z grzywką i dluższym przodem. Rihanna w wersji bez grzywki i z asymetrią, w którą Cię któraś wizażanka przerobiła, odpada. Jak dla mnie tylko grzyweczka i to prosta! |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Twoj wybor, ale chetnie zobaczylabym kiedys Twoje zdjecie (po metamorfozie) w ciuszkach np czerwonych albo fioletowych - tak na probe - moze przekonasz siebie albo mnie
![]()
#342 |
Zadomowienie
|
ja też czekam na pierwsze efekty... gdzieś tam na początku się udzielałam, potem sporadycznie zaglądałam.. i widzę rad na 12 stron, więc chyba najwyższa pora na efekty
![]() Koniecznie zrób zdjęcie koloru przy dziennym świetle ![]() a.. te okularki, które wkleiła sailor moon wg mnie wciąż są za kanciaste... Już lepszy owal niż prostokąt - prawda, nawet ten kierunek jeśli chodzi o moją wizję oprawek, ale jeszczenie ten kształt.. Powodzenia życzę ![]()
wymiankowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428754 / książki walka z trądzikiem (teraz: Locacid+Yaz / było: Syndi35,Zorac,kwas salicylowy+borowy (borny?) ,DalacinT, Clindacne,Klindacin,Duac, Isotrexin,Benzacne,Zinery t,Tetralysal, Metronidazol, Differin,Epiduo)Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-08-26 o 18:10 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Gość
|
Oglądam drugą i trzecią część zbiorów makijażowych dziewczyn więc proszę wybaczyć, że nie odpowiadam.
Kolory: u mnie jest parę wyjątków które mi pasują - np. pomarańcz, czy ciemna czerwień (kolor burgunda, wiśni... mam taką koszulkę na sobie i wyglądam w niej dobrze). A i dojdzie turkus. To są wyjątki. Amarant jest dla mnie zły - nienawidzę go - bo mam cały pokój w zielono - amarantowym kolorze (teraz zmieniłam lampy i usunełam kapę) i codziennie mi się wymiotować chce na jego widok. Pozatym jak ktoś dobrze powiedział - źle mi w tym kolorze. Fiolet - bardzo lubię i o ile wiem z platety - patrz parę stron wcześniej - do mnie wszystkie fiolety i wrzosy pasują. eLWhy - zobaczymy co optyk zaproponuje. Chcę takie bez dołu, ale z zaokrąglonymi na dole szkłami. Co do ceny - spadła i to mocno - z 110 na 51,50 (strzyżenie 27 i farba 24,50). anylaya - odpowiedź odnośnie kolrów masz u góry posta. W okrągłej fryzurze za bardzo pucowata wychodzę (robi mi twarz na okrągło). Dobrze mi w fryzurze prostej, ale z zaokrąglonymi końcami. Z Rihanny - wybieram tą z lekką grzywką na skos, co czoło przykrywa, ale minimalnie idzie na skos. Wiem, że dobrze mi w paziu, a on jest taki nieco owalny. Dlatego będzie coś podobnego, ale opierające się na fryzie pani R. |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
hej Werka,
byłam w rossmanie spojrzeć na tą farbę, którą kupiłaś. Kolorek wydaje się być ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
przeczytalam caly watek i jestem naprawde ciekawa jak bedziesz wygladala po metamorfozie
![]() pozdrawiam. ![]()
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
No Werka dzis mialas farbować włoski i jak tam ??? już po???
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
Nie udzielam się ale śledzę wątek od jakiegoś czasu. Trzymam kciuki za udaną metamorfozę
![]() A rady dziewczyn naprawdę dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
kolory dla Lata wcale nie musza byc smutne i szarobure
nie musisz zupelnie rezygnowac z niektorych kolorow, musisz jednak wybierac odcienie jasne i przymglone, jakby zlamane szaroscia. jezeli bialy, to welniany, a nie sniezny. zamiast soczystej zieleni, jasna, przyszarzona zielen itd. wklejam palete dla Lata z mojej ksiazki |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Gość
|
Jeszcze nie ufarbowałam - bo są za czyste - musi być maksymalny tłuszcz, a jutro taki będzie.
![]() Truskawkowa - dziękuję za paletkę - będzie bardzo pomocna ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny - gratuluję cierpliwości - poważnie.
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
To nie o ten blog chodzi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Gość
|
Może nie zbaczajmy z tematu - dzięki Nika i kaska za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Rozeznanie
|
Oj nie każ nam tylko za dlugo czekać, bo to popularny i chyba lubiany ostatnimi czasy wątek.
Wrzucaj tą swoja przemiane, bo wszystkie jestesmy ciekawe. A okularki najlepiej idź sobie dobrać tam, gdzie jest duzy wybór i przymierzaj nawet to, co Ci sie w pierwszej chwili nie spodoba, bo często jest tak, ze to, czego byśmy na sibie nie założyły, bo nam sie nie podoba okazuje się być strzałem w dziesiątkę. ![]() A może trafisz na jakąś panią, która Ci doradzi. Byłam kiedyś w Vission Express i trafiłam na panią, ktora mi doradzała i to z dobrym skutkiem. P o w o d z e n i a
![]() |
#357 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam cały watek, jestem nowa ale powiem jedno, oczywiście nikt nie musi słuchac bo jestem stara 30tka hehe:
Moim zdaniem kobiety dzielą się na ładne, brzydkie i te które mają to coś. I Weronika (zapomniałam jak sobie zyczyła aby na nią mówi bo tyle w tym watku miała nakazów i zakazów, że zapomniałam) dla mnie na pewno nie jest kobietą ładną ani piękną, ale na pewno ma top coś! To "coś" to takie ukryte piękno, że jednym się podoba innym nie, jeden to dostrzeże, drugi nic. Ty Weroniko masz to "coś" i pewnie kiedyś kogoś tym zaczarujesz, ale niestety na razie raczej nie... Nie widzisz i nie chcesz widziec tego co proponują Ci dziewczyny. A na tym polegają metamorfozy. Że się zmieniamy. A ty z góry zakładasz na nie. taka fryzura na 100% nie, taka też nie, kolor zły, okulary takie i takie, ciuchy szare, bure i powazne, dodatki zero. Po prostu liczyłas chyba na to iż każdy uzna że jesteś piękna (gdyż tak o sobie myślisz) i że zostaniesz pochwalona za swój wygląd. Ale niestety nikt Ci oczu nie mydlił, i dziewczyny w kulturaly sposób próbują Ci przekazac masę fajnych rad, które warto spróbowac. Jestem ciekawa czy wogóle przejdziesz jakąs metamorfozę, bo wciąż piszesz: za tydzień wkleję zdjecie, a to kabel usb Ci ginie,a to dopiero idziesz do fryzjera itd. W ten watek naprawdę włożono masę pracy, jest pierwszym który czytam, dużo madrych porad tutaj padło, tylko szkoda że ty i tak wiesz swoje, ale może w końcu się zmienisz. Ale to tylko zdanie starej rury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Gość
|
Chryste - wałskowaliśmy to entą ilość razy - ludzie ja się zmieniłam, nie widać
![]() Jak nie widać - to powiem to dobitnie ostatni raz - i nie będę powtarzać - werka akceptuje pomysły, zmieniło się jej nastawienie. Dlatego proszę już nie wałkować, tego tematu - zmieniłam się - koniec, kropka |
![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na pojawienie się pierwszych efektów! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Gość
|
Oui.
![]() Dziękować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.