![]() |
#331 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
Weź, bo jak ci przypie*rdole to chirurg będzie miał zagadkę! Fałsz stoi na twoim wartości szczycie. Dno to twoje mślenie i życie. Je*bie mnie twoja krytyka! ona mnie nie dotyka! No ku*rwa! Pokaż na co cię stać! Uderz mnie w twarz, wyzwij od szmat, a ja i tak wybuchnę ci, kotku, śmiechem w twarz! Za plecami plujesz mi w twarz, a gdy cię widzę, milczysz jak głaz. Z diabła trzeba się śmiać, a nie bić z nim. _________________________ psychiczne wymioty ...i w końcu mnie znienawidzisz, a ja... ja wciąż będę cię kochać, bojąc się ci to powiedzieć. pachniało cynamonem coraz więcej straconych dni coraz więcej przegranych lat brudna łapa zaciska się na szyjce od butelki To jeden wielki wyścig kanałowych szcurów! Świętych kretynów wyrzeźbionych z marmuru! cholerskie bydło umysłowo ograniczone! Nieważne to, kim byłeś wczoraj. Widzę cię dzisiaj i dzisiaj cię znam. Do tekturowych pudełek pakuję wspomnienia. pieprzony świat nieistniejących ideałów
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
^ a ja zamiast różowych, wciąż nosze zielone okulary nadziei...
^ spóźniełeś się na ostatni pociąg do mojego serca... spróbujesz autostopem? ![]() ^ wybrałam Cię spośród milionów, wybrałam tak jak mogłam wtedy najlepiej... ^ zapachem tylko teraz przypominasz tę wiosnę ^ tego pokoju cztrech ścian samotności zapach znam ^ i jeśli miłość to cierpienie, czekanie i łzy... to ja sobie jeszcze trochę posingluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
Pogubiłam się we wszystkim jak małe dziecko, nieświadome jeszcze tylu spraw.
Narasta we mnie coś co wybucha w zaskakujący sposób. Mam "trzęsienie ziemi" w skroniach. Chcę wyjść poza siebie. Na ile można poznać drugiego człowieka? Na tyle, ile on sam pozwala. Uśmiecham się do siebie. Czuję, że jest mnie więcej we mnie. Chciałabym sobie odciąć język. Wtedy nie trzeba odpowiadać na pytania, tłumaczyć się, mówić tylu zbędnych słów, porozumiewać się. Życie fantazjami bywa niekiedy takie realne. _ _ _ _ _ Może komuś przypadną do gustu ![]()
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ __ Ślicznie dziękuję!! Kradnę wszystkie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka opisów ode mnie. Też cytaty z piosenek.
![]() Dla zainteresowanych podaje wykonawce i tytuły. ![]() * Uwierzyć w najpiękniejszy sen, okruchem nieba wzruszyć się.. /Sumptuastic - Cisza * O rzeczy mało ważne potykam się.. / Kasia Kowalska - Z kim chciałbyś być * Tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść.. / Sumptuastic - Niekochani * ..nie myśl, że nie miniemy nigdy się, choć łatwiej razem iść pod wiatr.. / Renata Przemyk i Katarzyna Nosowska - Kochana * ..świat prosi o przebaczenie, to co widzę oślepia mnie.. / NOFF - Anioły * ..Zostaną po nas fotoografie, które wnet zasłoni kurz.. // NOFF - Anioły * Ucieknijmy stąd w rytmie ciepłych słońc.. ;* // Ania Szamach - Ucieknijmy stąd * Jestem za trudna - ktoś widocznie zmienił mnie.! // Ania Szamach - Silna * Powiedz, czy to grzech kochać Cię tak bardzo i nienawidzieć, nienawidzieć kiedy okłamujesz mnie.. // Ira - Miłość i nienawiść * Człowiek stwarza pozory, boi się, że życie przegra.. // Fenomen - Pozory * Najpiekniejszy świaa skarb miałam w dłoniach. Ciebie, tak.. // Patrycja Markowska - Pożegnanie * Nie tak łatwo jest kochać, nie tak łatwo być razem - kiedy wszystko najlepsze dawno już za nami.. // De Mono - Kochać inaczej * Na najdalszej z gwiazd, jak skarb.. tam ukyłam swoją miłość.. // Georgina Tarasiuk - Najdalsza z gwiazd * WIem, że trudno jest uwierzyć jak..łatwo się stać tylko wspomnieniem.. // Ira - Bezsenni * Przesiąknięta szczęściem przyszłość.. zakurzona doznaniami.. // Ich Troje - Perfekcyjna miłość * Bez planów życie.! To cały mój plan.. // Ira - Parę chwil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to może w prezencie jakie4s opisiki^^ mam nadzieje, że cos wybierzesz;* niech żyje woooolność, wolność i swoboooooda !! "dozwolone od lat 18" yeah! happybirthday to me !! a w metryce znów przybyło ajjj.. zycie po 18 wiośnie czas zacząć to od dzisiaj jestem szaloną 18 nastką.. my sweet 18 18 lat temu dołączyłam do świata wariatów x] od dzisiaj per pani się do mnie zwracaj bejbe I am eighteen and perfect xD inne... W moim życiu jest więcej bólu, niż radości.... czasami wolę być zupełnie sam niezdarnie tańczyć na granicy zła ... PROBLEMY..zdala od nich byc chce,potrzebne one nam jak majtki dziwce - pierwszy raz mówisz tak o jakimś facecie. - no.. - tylko się nie zakochuj! - za późno. "...a gdy patrze sie na ciebie, czuje sie jak w niebie..." dziękuje wam za to że nie boje się życia... z wami dolece do gwiazd pokonam strach" ;* "DOBRA NOC to taka gdy moją kołdrą jesteś Ty ..." ;* Jeśli chcesz,opowiem Ci bajkę. To coś, czego nie umiem najlepiej. "Gdy jestem sama przebywam w złym towarzystwie.." Poszła walczyć z trzeźwością... Nie dyskutuj z kimś, kto ma nad tobą pół litra przewagi... kac - kara za przerwę w piciu Wczoraj wódżitsu,a dzisiaj suszi:P I wtedy nadział się na mój nóż... i potem jeszcze 10 razy... z czasem kazdy dotyk traci smak. straczy slow by wzniecic w nas dzis ogien. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.
Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować. Odwaga to panowanie nad strachem, a nie brak strachu. Boją się ciszy, wtedy się własne serce słyszy. "Prawdziwa miłość jest jak Chrystus - potrafi zmartwychwstać." Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. [...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało. "Któregoś dnia zrozumiesz, że szukasz tego, co już posiadasz." "Gdy twój wróg będzie w niebezpieczeństwie - ratuj go. Być może zyskasz przyjaciela." "Poprosiłem Boga o drzewo, podarował mi las. Poprosiłem Boga o wodę - dostałem rzekę. Poprosiłem Boga o kwiatek - dostałem łąkę. Poprosiłem Boga o przyjaciela, dostałem - Ciebie..." "Ledwo rozkwitłem, już mnie zerwano. Bóg tak rozkazał, Boga słuchano." Byleś moja najcenniejsza gwiazdka na niebie, lecz pojawiły sie chmury i zniknąłeś. Życie Jest Jak Koło Które Sie Obraca To Co Minęło Nigdy Nie Powraca Mija czas i każdy z nas choć ten sam..jest INNY... trzeba coś stracić, by coś docenić..żeby odzyskać,trzeba się zmienić.. Tak czesto ktoś odchodzi zanim mrugniemy okiem, Zanim powiemy "Ciesze się Twoim widokiem" _________________________ __________________ z listy : *Umiesz liczyć, licz na siebie <racja> *Tylko Ty, tylko ja, ze sobą i dla siebie... *Nigdy więcej nie będziemy razem, tyle naszych niespełnionych marzeń *Życie toczy się nieustannie choć coraz szybciej.. *Szczęście nie jest stanem do jakiego sie dąży,lecz spoobem dążenia |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wolno. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wzbudzasz niepokój i lęk . Zaczęłam wahać się przed wypowiadaniem ważnych słów . bo w głębi serca mały strach .. mam dość nie przespanych nocy . dłużących się dni . pytań bez odpowiedzi . idealnie . a może tak jest tylko w śnie ? ' hmm .. takie tylko udało się wymyślić ; ) ;* opisy; jej jedynym zajęciem było uśmiechanie się . zwykły obserwator nie zauważyłby poczucia samotności.' - Mam przyjemnością z miłością ? - Ee. To chyba pomyłka . - To tylko 'przyjaźń ' nie sądzisz, że warto by częściej się uśmiechać ? ' to takie cudowne uśmiechać się przed snem . Ostatnio trudno mi jest wyobrazić sobie szczęście. Chcę wierzyć w lojalność , szacunek , szczerość i miłość ' nie mam czasu na choroby . miłość mnie potrzebuję . ! ' A kto by przypuszczał, że właśnie ona będzie samotna .
![]() |
#341 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja myśle że to dobry pomysł ale pewnie i tak niektóre wizażanki się do tego stosowac nie bedą Cytat:
_________________________ __ sub. _________________________ ____ nie było mnie kilka dni a tu już tyle stron nowego wątku ; O : )
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Byle zapomnieć. Zająć czymś ręce, umysł i uczucia.
Grać pierwszoplanową rolę na deskach teatru szczęścia. Życie jest jak wszystko i nic. Raz jest wszystko, a raz nic. Nauczyłam się żyć bez Ciebie, szkoda, że nie umiem zapomnieć jak żyło się z Tobą. A za oknem chmury jak z reklamy 'big milka' Serio już nigdy się do mnie nie odezwiesz? ... Yes, yes, yes! Przejęłam Twoje życiowe motto: 'nie Ty to ktoś inny!'. My teddy bear and me - perfect connection / Mój pluszowy miś i ja - idealne połączenie Może się komuś coś spodoba, pozdrawiam ![]()
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* Mimo wszystko. Moja nadzieja istnieje. * Gdy znajdziemy się na zakręcie, co z Nami będzie? * I znów to samo nic się nie zmienia.. spokój duszy, brak istnienia.. * I nie zapomnę nigdy tej chwili, gdy dłoń dotknęła Twojej dłoni. * I ten jej spojrzenia pełen wiary blask... * I czy musimy stracić to? __________ * Chwila, gdy zaglądasz mi głęboko w oczy, a ja zamykam swoje, byś przypadkiem nie zobaczył w nich, jak bardzo Cię kocham. Bo po co, skoro to i tak nic nie zmieni? * To do Ciebie, wiesz? Czy mnie pamiętasz? * Sam na sam z bezsennością. * Cały mój świat w Twoje osobie się streszczał. * Los wypowiedział wojnę Nam. * Albo cofnąć czas .. - Jak mogłeś pisać jeszcze wczoraj, że mnie kochasz?
- Bo to nie było wyznanie (...) tylko taka forma podtrzymania cię na duchu.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-08-27 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Łatwo się skaleczyć każdym z nas, jak kawałkiem stłuczonego szkła. Bóg ukrył piekło w samym sercu raju. Jedynie człowiek szczęśliwy może promieniować szczęściem wokół. Każdy gromadzi blizny w sercu. Kto kocha, musi umieć zgubić się i odnaleźć.
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Trochę o uczuciach
![]() Dwa serca złączone, klucz rzucony w morze, nikt nas nie rozłączy ,tylko Ty, o Boże! “Prawdziwa miłość zawsze milczy: Wyrazem prawdy są czyny, nie słowa.” By wierzyć w siebie, musze mieć kogoś, kto wierzy we mnie Bawisz się moimi uczuciami jak dziecko klockami, budujesz a później niszczysz. Nie docenisz dopóki nie stracisz, nie poczujesz dopóki nie dotkniesz. Byłam* Jestem* Będę- ale nie zawsze taka sama Najgorzej jest jak zaczyna nam strasznie zależeć... a wiemy, ze to tylko nieosiągalne marzenie... "Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie." Nie sztuka być miłym, kiedy się kocha, lecz kiedy już kochać się przestało. Ja nie szukam, ja znajduję. Często smak życia odbiera apetyt. Sukces jest wynikiem właściwej decyzji. Miłość przychodzi na palcach, a wychodząc trzaska drzwiami.. Kobieta jest kwiatem, który tylko w cieniu mężczyzny może rosnąć i pachnieć. "Tylko w miłości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim". |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
xoxo
|
Cytat:
ejjj laska chyba pomyliłas fora ;/ _________________________ ______ ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Jak przełamać barierę twego irracjonalizmu
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
3martyna3 dzięki ; )
#348 |
Rozeznanie
|
Niebo do wynajęcia .. Niebo z widokiem na raj ...
Wyluzuj.. Niech świat się dowie że masz go gdzieś .! Bo Ty nie pozwalasz mi zapomnieć .. Cały ten czas musi trwać jak nasz pierwszy raz !. Chcę Cię takiego jak kiedyś ! Powiedz nie! Poczuj że już nie chcesz go .. Już nie .!! Weź mnie za rękę i zaczaruj mnie .! |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Świat jest taki, jakim go widzisz,a sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie.
Nowy dzień nie cieszy, gdy ocierasz łzy. z poczucia winy nie da się zbudować nic na dłużej...tylko domek z kart. Nieudana droga życia, po której muszę iść. Kręte ściżki, korytarze, których muszę się strzec... Czasami od gorzkich słów chłodem wieje tu. Lepiej uciekać przed tym, co wątpliwe - co trwoni nasz czas...Lepiej poczekać na to, co prawdziwe - co warte jest nas. Mając okruchy chcesz zbudować przyszłość, wygrać walkę o rzeczywistość. Kolejny raz w ulewie kłamstw bez parasolki. Czy uczucia zawsze muszą boleć - o tym nie mówili w szkole. Budzić się co dnia widzieć oczu twoich żar. Wypowiadam słowa które bolą, bolą Cie a tyle Ci zawdzięczam...
#350 |
Raczkowanie
|
Czasem tak dziwnie, gdy patrzysz na mnie I wtedy ja po prostu wiem Ty chciałabyś by było jak dawniej
(Dżem - A jednak czegoś żal) Śmiać się czy płakać, śmiać się czy grać…… ((Dżem - A jednak czegoś żal) I oczy Wasze niech nigdy nie znają łez Nie znają łez (Dżem » Dzień w którym pękło niebo) Każdemu co zdarza się Mieć czasem ten gorszy dzień (Dżem Gorszy dzień) Mimo twych nie najlepszych dni Warto jednak sobą być(Dżem Gorszy dzień) Nie chcę litości, nie pocieszaj mnie. To dla mnie jest ten krzyż i ja go muszę nieść.(Dżem - Jeden zwyczajny dzień) Nie, nie ty nie wiesz, bo skąd masz wiedzieć czym jest ciemność, która mnie otacza. .(Dżem - Jeden zwyczajny dzień) Jeden dzień skąpany w strudze słońca, Pełen barw jeden dzień... Czy to tak dużo, o tak dużo proszę? . .(Dżem - Jeden zwyczajny dzień) Pamiętam jak, jak chciało mi się żyć, jak bardzo cieszył każdy świt. Dżem - Jeden zwyczajny dzień) Czasem płaczę, bo chce mi się płakać Wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło( Dżem Mała aleja róż) |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Przyczajenie
|
xxxJuanaxxx i dziendobry -> buziak ;* skorzystalam
![]() opisy : Ja Ciebie nie szukam. Sam przyjdziesz. Najpierw kocham,pózniej odejdź i wróc bo dostaje szalu. tylko nie mow 'zostanmy przyjaciolmi' nawet nie wiesz jak bola mnie te slowa. nie pasujemy. to sowo zbyt szczere czuje to co Ty ,albo któres z nas sie myli.
#352 |
BAN stały
|
Bo, to są moje wspomnienia
do zapomnienia to straconych przez nas kilka chwil to są moje wspomnienia choć tak żal to wiem, że one nigdy nie powrócą tu... Gdy słowa ulecą smutkiem do nieba czy ktoś odpowie mi jak dalej iść czy ktoś odpowie mi gdzie dalej iść Bo na piechotę Nigdzie nie dochodzi się... Bo świat, który przeraża, W ramionach tuli Cię... Łapiesz na tym się, Że coraz łatwiej Ci żyć, Nie czując nic... |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
![]() * Na palcach cicho wyjdziemy ponad świt.. // Ania Szamach - Ucieknijmy stąd * Jestem bez serca - ktoś widocznie złamał je.! // Ania Szamach - Silna * ..na linie nad przepaścią tańcz, aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz.. // Perfect - Kołysanka dla nieznajomej * Do nieba miłość wniesiemy lekko tak.. ;* // Ania Szamach - Ucieknijmy stąd * ..szukałam w Tobie jego, mówiłeś pięknie tak.. myślałeś, że mnie w ręku masz. Teraz wszystko jasne, zrozumiałam, że Ty masz tylko jego twarz.. // O.N.A - Na razie * Nasza perfekcyjna miłość - moje kocham, Twoje chcę.! // Ich Troje - Perfekcyjna miłość * Bajki nie zawsze mają szczęśliwe zakończenie..przecież wiesz.. // Przetłumaczony cytat z piosenki Big girls don't cry (Fergie) * Oczy widzą co innego, uszy nie chcą słyszeć gdzie.. // Ich Troje - Perfekcyjna miłość * Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich w koło, kupię nóż zostawię tylko dwoje..tylko ja i Ty.. // Happysad - Ja do Ciebie * ..dokąd mam biec, gdzie dziś znaleźć Cię? Chcę w objęciach Twych się zatracić. Obiecaj dodać mi sił, chwycić rękę gdy ktoś znów pchnie słowem złym ku przepaści.. // Kasia Kowalska - Dokąd mam biec * Byłam inna i ja ufałam w co tylko chciał.. // Ania Szamach - Silna * Wszystko co było ważne, dziś jest nam obojętne.. // Koniec świata - Trybuna Ludu * Kłamstwo boli jak nic, cały Twój świat zmienia się w pył.. // Ania Szamach - Silna Nic mi się nie chce, bo mam depresje.. A gdy mam depresje to nic mi się nie chce.. // De Łindows - Depresja * Niemy dławi Cię krzyk.. // Ania Szamach - Silna * Kiedy świat tonie w beznadziei Obok my, tylko my skuleni Przeczekamy cały podły czas Burza zgaśnie w lekki wiatr.. // Offside - Wiatr do słońca. ![]() Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-08-27 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
xoxo
|
`kolejna nic nieznacząca data
`szeptaj mi do ucha te słodkie brednie `Mam grupę pewną, wiem, że są ze mną. `Nie pyskuj, bo jesteś za chudy w uszach!
#355 |
Zadomowienie
|
a jeśli tak o 18tkach...
potrzebuje życzeń na 18tkę dla kumpla... takich czadersko śmiesznych i troszku dłuższych... ;D na gwałt bo 18tka już dzisiaj za 3 godziny a ja z pustą kartką nadal jestem! ![]()
#356 | |
xoxo
|
Cytat:
Uwierz w siebie! Stań przy sterze! Zawiń w nowym życiu porty. Niech serce będzie Ci mapą, A Uśmiech paszportem. Dzien czaderski, superowy, taki w zyciu jeden jest. Pelen odlot! Zawrot glowy! Dzisiaj wszystko jest THE BEST! Dzis zyczonka Ci skladamy super, exstra odjazdowe! Dzis specjalnie Ci zagramy na to Twoje zycie NOWE! Taki dzien sie zdarza RAZ, dzis balanga na FULL GAZ! Nie podamy sie BROWAROM! MUZA niech gra pelna para, niech sasiedzi wala w SCIANY, bo TY DROGI NASZ KOCHANY informujesz caly swiat, ze DZIS KONCZYSZ 18 LAT!
![]() |
#357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdy Ci 18-tka strzeli masz sto nowych przywileji, od dziś wszystko dozwolone, papierosy, wódka, wino oraz erotyczne kino. Podśpiewując dana, dana baw się do białego rana, możesz głośno się weselić lub numerek sobie strzelić. Gdy zrobi się pogoda to zafunduj sobie loda. Gdy stać cię na cztery kąty możesz tworzyć w nich trójkąty. Wszystko dobrze się ułoży, gdy się go głęboko włoży. Od dziś możesz robić wiele, tego życzą Ci przyjaciele. ________________________ ... By Ci się wiodło wprost znakomicie. W kośc zbytnio nie dawało Ci życie! By słońce świeciło wprost nad Twą głową. Byś bawił się zawsze i wszędzie morowo. By Twe pomysły wprost ze złota były- i szybko w banknoty się przemieniły!!! A przyszła... teściowa by była wprost słodka! Byś maił swój dom, auto i kotka. Byś kochac mocno, zawsze miał kogo... no i wogóle by było CZADOWO!!! _________________________ Taki DZIEŃ się zdarza RAZ, dziś balanga na FULL GAZ! Nie poddamy się BROWAROM! MUZA niech gra pełną parą, niech sąsiedzi WALA W SCIANY, bo TY DROGI NASZ,KOCHANY informujesz cały swiat, ze DZIS konczysz 18 LAT!! _________________________ Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki: Śmiej się dużo, ucz się mało, na klasówkach ściągaj śmiało. Bądź pomocny jak komputer, szybki jak japoński skuter, sympatyczny jak maskotka i słodziutki jak szarlotka. _______________________ Nie daj sobie w kasze dmuchać, Dobrych rad się staraj słuchać, Rób pieniądze,lecz uczciwie, Traktuj wszystkich sprawiedliwie, Szanuj zdanie innych ludzi, Kochaj to, co Miłość budzi I nie pozwól, by przykrości, pozbawiały Cię radości. _________________________ 18 życzeń na 18 urodziny. Rozsądku w życiu, umiaru w piciu, dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia, ciągłej radości, szczęścia w miłości, przyjaciół nowych, snów kolorowych, rodziny licznej, pociechy ślicznej, wspaniałej pracy, wysokiej płacy, domu z ogrodem, psa z rodowodem, pomysłów wielu, dojścia do celu, rekordów bicia, i stuuuuuuuu lat życia. _________________________ _______ Na roczek - czerwony smoczek. Na trzy latka - “Chatka Puchatka”. Na pięć latek - parostatek. Na siedem lat - rowerek “Skrzat” A na osiemnastkę co? Harley, skóra to jest to! Ćwieki, chromy, zimna stal. Dajesz kopa, no i w dal! _______________________ Prawdziwej miłości wiele radości wspaniałych orgazmów zwariowanych odjazdów łóżka bez wibratora kochanki, - nie amatora portfela pełnego i życia udanego ______________________ Bys mial zycie nudne, slabe, za kochanke stara babe, zlych przyjaciol, podla mienie, brzuch pustawy i kieszenie, a klopotow-co nie zlicze! Tego wlasnie Ci....nie zycze!!! _________________________ Gdy Ci 18-tka strzeli masz sto nowych przywileji, od dziś wszystko dozwolone, papierosy,wódka,wino oraz erotyczne kino. Podśpiewując dana,dana baw się do białego rana, możesz głośno się weselić lub numerek sobie strzelić. Gdy zrobi się pogoda to zafunduj sobie loda. Gdy stać cię na cztery kąty możesz tworzyć w nich trójkąty. Wszystko dobrze się ułoży, gdy się go głęboko włoży. Od dziś możesz robić wiele, tego życzą Ci przyjaciele. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
Siemanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam do Was prośbęę, potrzebuję opisów o tym, że zrobiłam sobie dzisiaj kolczyk w języku i się z tego bardzo cieszę. ;dd
z góry dziękuję. ;-*** _________________________ ________________ dziewczyna z dupą jak moja nie gada z facetem z mordą jak Twoja !. możesz o Nią walczyć, Ona tylko patrzy. piękno, które jest gładkie i gorące nazywa się kobietą. dupa nierówna dupie. nie ufaj suce. czy Ty naprawdę jesteś taki głupi czy udajesz? ![]() wredna suka do zimnego drania niestety pasuje jak ulał.
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
> I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me / nigdy nie chcialam widziec cie smutnego, myslalam ze chcesz tego samego dla mnie >My heart speaks a language, I don't understand/ moje serce mowi jezykiem, ktorego nie rozumiem >So I find a reason to shave my legs Each single morning ![]() >Then I see you standing there Wanting more from me And all I can do is try / wtedy widze cie stojacego tam, chcacego wiecej ode mnie i wszystko co moge zrobic to probowac >I'm glad when you walk you hold my hand / jestem dumna gdy chodzac trzymasz moja reke >And with a tear in my eye Give me the sweetest goodbye / i ze lza w oku dajesz najslodsze zegnaj >I don't need to be anyone's baby (Is that so hard to understand?) I'm single (Right now) That's how I wanna be / nie potrzebuje byc niczyim kochaniem, czy to tak trudno zrozumiec, jestem sama wlasnie teraz i taka chce byc >So goodnight moon I want the sun / wiec zegnaj ksiezycu, chcem slonca >Bo szczęście to przelotny gość szczęście to piórko na dłoni, co zjawia się, gdy samo chce i gdy się za nim nie goni. >... Na tym widocznie polega istota miłości,że chcesz opowiedzieć każdą bzdurę, jaka ci się przydarzyła, w nadziei, że w krętej drodze z twoich ust do ucha partnera opowieść zyska znaczenie i sens... >''Jeśli będzie Ci dane żyć sto lat, to ja chciałbym żyć sto lat minus jeden dzień, abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez Ciebie." >lubię naszą samotność we dwoje >szeptem po wodzie chodzilam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.