![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część 3
Up, up!
![]() Ja mam nadal ten sam problem o którym pisałam powyżej... ![]() ![]() ![]() Pocieszcie mnie! ![]()
Ashish: I'm going to do yoga every evening... Amy: Yoga my ass!! The only yoga you are doing is what we call the beer position and that involves stretching ones arm in order to lift the beer can to mouth... ![]() Edytowane przez LilFrenchie Czas edycji: 2009-06-02 o 19:21 Powód: Literówy jak zwykle ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
Ech, ja też mam doła przez faceta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba być twardym a nie mientkim! ![]()
Ashish: I'm going to do yoga every evening... Amy: Yoga my ass!! The only yoga you are doing is what we call the beer position and that involves stretching ones arm in order to lift the beer can to mouth... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
I ja również załapałam lekkiego doła... nie wiem, co myśleć...byliśmy z Tż na weselu w ostatni weekend...złapałam welon, niby nic takiego, śmiesznie było... Tż powiedział, że wyglądam uroczo i chyba się zastanowi nad przyśpieszeniem wszystkiego... nie mówiłam nic tylko słuchałam zdziwiona, bo chociaż rozmowy na temat przyszłości są, to raczej jemu się nie śpieszy... ale mówił, jakby zastanawiał się coraz częściej nad sformalizowaniem związku (mieszkamy już razem) i w ogóle... w duchu strasznie się cieszyłam... tylko że następnego dnia nie pamiętał ani słowa z tego, co mówił- kiedy nieco mu przypomniałam, zaczął się śmiać w niebogłosy, co najmniej jakbym dobry żart opowiedziała
![]() zrobiło mi się przykro i jakoś tak chodzi mi głowie, że nie całkiem poważny jest.... no i dołek gotowy... ![]() może sama się nakręcam i złoszczę bo nie jest tak jakbym chciała, ale nie lubię, gdy Ktoś mnie tak w oczy wyśmiewa....
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy do końca można to nazwać dołem ale złość niesamowita.
O tóż wiedziałam od jakiegos czasu,że tż chce zrobic tatuaż, az tak przeciwko nie bylam dopoki nie zobaczylam wzór- typowe emo-nastolatkowy,bezsensowny i..niepoważny. Wiedział,że czegos takiego nie przyjmę,nie bede tolerowac..I co..po prawie tygodniowym niewidzeniu się [bo 'brak czasu'] on znajduje czas na to,by po cichemu pojechac i zrobic [nie boje sie uzyc tego slowa!] to bamberstwo ! i to..dowiaduje sie o tym przez komentarz jakiejs...samicy na nk.Ten tlumaczy sie,ze chcial zrobic niespodzianke,ze zawsze o tym marzyl,najpierw marudzi,ze skoro nie chce to usunie a odrazu potem,ze mam uszanowac jego 'marzenie' .... No rzucam szklankami. Zmusze go zalozyc dlugi rekaw na plazy. Nie zlosci mnie sam tatuaz tylko fakt,ze w ogole sie zjawil ,'po cichemu' mimo moich stanowczych 'nie' ... ;/ przesadzam?
![]() |
#336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
Wiecie co...jeszcze wczoraj wieczorem przeglądałam Wasze posty i sama miałam ochotę napisać. Na szczęście dzisiaj już jest ok bo stwierdziłam, że nie będę przejmować się takimi rzeczami i zamartwiać się przez faceta. Otóż wczoraj umówiliśmy się i przyjechałam do niego po 18. Grał w swoją ulubioną grę jak mogłam się domyślać z resztą...ale myślę sobie dokończy co ma dokończyć i wyłączy to. Jednak tak się w to wciągnął,że dopiero przed 20 poszliśmy na krótki spacer...z jego psem. Inaczej pewnie dalej siedziałby przed kompem. Nie robię z tego żadnych awantur bo nie należę do osób, która wiecznie byłaby "uwieszona" na partnerze. Kiedy on zajmuje się jednym ja np czytam,przeglądam notatki ze szkoły, czy oglądam tv..rożnie. Ale wczoraj poczułam,że przegiął...dopiero w momencie kiedy zaczął się film który chcieliśmy obejrzeć (czyt. 22:30) przysiadł się do mnie, co jakiś czas spoglądając na włączony komputer. Miałam ochotę wyjść od niego bo poczułam się mnie ważna od jakiejś tam gry ale że nie miałam już busów powrotnych to zostałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Co tu tak cicho? No heloł ![]() Ja mam, ale to taki dół sesyjny i marazm życia mnie męczy ![]() Pozdrowienia dla Wru, Pearl, Ahi i miphuhiz ![]()
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
ja powtarzam od 3 miesięcy "mam doła jak stodoła" jedno mnie ciekawi ... kiedy mi przejdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
mam doła bo on się nie stara tak jak kiedyś
![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
A ja się czuję osamotniona i porzucona przez mojego chłopaka jak pies na środku autostrady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dołów teżetowych nie doświadczam ![]() Za to mam jeden wrzesień ![]() A pozatym trzy dzikie koty na tymczasie i psa rodziców, który z kotami tak średnio.. No i kawalerkę ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Rozeznanie
|
;(
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
Ja dziś też ma doła... zupełnie niechcący zauważyłam że mój narzeczony (za miesiąc mąż) ogląda jakieś gołe facetki na necie. Strasznie mi jest źle z tym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
Za miesiąc wychodzisz za mąż, a tymczasem przejmujesz się brakiem opisów na Twój temat? Skoro wiesz, że Cię kocha to zastanów się czy warto zadręczać się czymś takim. Za jakiś czas stwierdzisz, że za rzadko komentuje Twoje zdjęcia na naszej-klasie i będzie małżeński kryzys.
Kwestię tych nagich pań możesz z nim poruszyć, ale nie wiem czy jest sens. Prawda jest taka, że większość mężczyzn ogląda takie zdjęcia i nie świadczy to o braku zainteresowania, uczuć itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
u mnie dół za dołem
![]() Edytowane przez skorpionica3 Czas edycji: 2009-07-14 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam doła i jestem bardzo zazdrosna.. o mojego przyjaciela. Zawsze mogłam mu wszystko powiedzieć, bo wiedziałam, że nikomu nie powie. Teraz on zaczął gadać z moją przyjaciółką i jak się okazuje- wiele rzeczy jej powtarza. A jej zachowanie też mnie denerwuje, bo zawsze próbuje się zaprzyjaźniać z chłopakami, którzy dużo dla mnie znaczą. Gdy zerwałam z moim ostatnim chłopakiem, zaraz zaczęła do niego pisać i nalegać na spotkania.. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Chciałabym umieć to olać i nie być taką zazdrośnicą, ale niestety nie potrafię..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
Iza, u mnie poki co tez dolow brak
![]() Wrzesnia niby nie mam, ale tak, jakbym miala, bo bede musiala sie nauczyc do rozmowy kwalifikacyjnej,czyt.egza minu na SUMa. Zlozylam papiery do Wroclawia i... tylko tam. Jak zwykle wszystko na jedna karte. Wru, to masz niezla ferajne pod soba ![]() ![]() Ahi wywialo i od razu jakos nieironicznie sie zrobilo na watku ![]() weronika7, a nie moglabys szczerze porozmawiac z ta swoja pseudo-przyjaciolka i dac jej wyraznie do zrozumienia, ze nie odpowiada Ci takie zachowanie? Widocznie masz w sobie cos, czego ona nie ma i Ci zazdrosci i dlatego probuje przejac nawet Twoich znajomych/przyjaciol/chlopakow. Uwazaj na takie przyjaciolki...
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
Ja mam doła przez swojego byłego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Charlie23 Czas edycji: 2011-04-10 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozmawiałam. Zaczęła się na mnie drzeć, że to, że jestem zazdrosna nie znaczy, że będę decydowała z kim ma rozmawiać.. A teraz pisze do mnie cały czas "nie przejmuj się nim ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Mi się wydaje,ze jak na razie powinnaś od niego odpocząć. Bo takie kolezenstwo tylko Cię bardziej zdołuje.. Poczekaj trochę aż ochłoniesz po nim, tak mi się wydaje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w Anglii tak : NO SEX WITH EX a ja mowie: nawet jak nie sex, to zero kontaktu z ex przynajmniej na poczatku, bo zazwyczaj nic dobrego z tego nie wynika Ty jestes na to kolejnym dowodem... Odpusc sobie ta znajomosc, skoro cierpisz. Czego oczy nie widza, tego sercu nie zal. Wiem, ze latwo powiedziec, gorzej zrobic. Jednak kiedy sprobujesz, to zobaczysz, ze szybko zapomnisz. Jezeli nawet nie szybko, to na pewno szybciej, anizeli utrzymujac z nim kontakt. Cytat:
im mniej takich przyjaciol w Twoim zyciu, tym bedzie ono lepsze Znaj swoja wartosc. Koles nie zasluguje na znajomosc z Toba i tyle. Na nia dalej bym uwazala...
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
mam doła...jestem zmęczona. nie chce mi się juz rozmawiać, tłumaczyć, wyjaśniać. nic mi się nie chce. nie zalezy mi już chyba. po 7 latach wiary w to, ze on się zmieni, dziś stwierdzam, ze zmarnowałam 7 lat. z wyjątkiem tego, ze z naszego związku pojawił się mały, cudny człowiek
![]() niby jest ok, a nie jest. i to n ie kwestia tego, ze szukam dziury w całym...czuję, ze moje uczucie się wypaliło i chyba nie ma sznas na ponowne rozpalenie ![]() chyba nadszedł czas, zeby powiedzieć "żegnaj" i znów zacząć żyć...
![]() |
![]() |
#358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz rację. Koniec tej znajomości z nim, a z nią będę ostrożna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
też mam wielkiego doła.....szczególnie dzisiaj
po pierwsze facet z którym się rozstałam jakiś czas temu widząc że jakoś otrząsam się po rozstaniu, zaczął robić dziecinne zagrywki np ustawiać opisy na gg które wiedział że bardzo mnie zabolą ![]() drugie -z tydzień temu poznałam faceta starszego, wydawało mi się że tym samym dojrzałego ..... były dwa spotkania gdy rozpoczął temat seksu (zaczął się wypowiadać ze dla niego nic strasznego iść do łóżka na 2 czy 3 randce ze to normalne...) ja zaś powiedziałam że poważniej podchodzę do tych spraw i że wolę czekać z takimi sprawami.....i tak jak byliśmy wcześniej umówieniu na kolejne jakieś spotkanie to po tej rozmowie juz się do mnie nie odezwał.....może nie powinnam żalować ale smutno mi bo przestaję wierzyć w facetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie, proszę pomóżcie mi. Mam doła przez TŻ i to takiego, który już trwa od jakiegoś czasu. Mam poważne wątpliwości, czy chcę z nim nadal być. Generalnie wydawać by się mogło, że to, o co mi chodzi jest banałem i przesadzam tak się tym przejmując, ale ja odbieram to inaczej. Jestem osobą bardzo wrażliwą i potrzebującą dużo miłości i uczucia. Z TŻ jesteśmy razem 2 lata. Do tej pory wydawało mi się, że wszystko między nami jest ok, ale zaczęło się psuć. Kiedy się kłóciliśmy to zazwyczaj o te same rzeczy. 1 problem to fakt, że ciągle mam wrażenie, ze TŻ nie chce się mną pochwalić przed innymi ludźmi, nie chce się przyznać, że mu zależy - nawet wklejenie naszego wspólnego zdjęcia na Naszą Klasę musiałam wyprosić, bo wszyscy się mnie pytali, dlaczego on nie ma takiego. Teraz znowu wymyślił sobie powiesić w pokoju antyramę ze zdjęciami - wysłał mi dziś projekt, jakie zdjęcia chce tam włożyć - 11 zdjęć gór (bo jest pasjonatą gór) i jedno nasze, przy czym dużo mniejsze od innych - format prawie kieszonkowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.