![]() |
#331 |
BAN stały
|
Dot.: Wpedzil mnie w kompleksy :(
Ale CHAM
![]() Wpierw powinnaś go oskarżyć o to, że nie wygląda tak http://backseatcuddler.com/wp-conten.../brad_pitt.jpg a potem odejść. Temu facetowi już nic nie pomoże. Temat wyglądu jest bardzo drażliwy w przypadku dziewczyn, ja bym go w ogóle nie poruszał. Jeśli chciałbym, żeby moja luba zrzuciła trochę pupy, zaproponowałbym raczej wspólne bieganie w ramach poprawy kondycji albo kupiłbym nam obydwojgu karnet na siłownię - w końcu mój brzuszek też by trochę znikł, więc korzyść by była obopólna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
Ciekawe co się musiało stać, żebyś zrozumiała to wszystko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
To będzie mój pierwszy post na wizażu. Miałam się odzywać, ale w pewnym momencie (dokładnie na 8 stronie wątku) się zezłościłam czytając kolejną chamską odpowiedź autorki wątku. Ona i jej TŻ są siebie warci, przejawiają dokładnie taki sam brak kultury. Nikogo z tego towarzystwa wzajemnej adoracji mi nie jest żal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
Wiesz kobieto powiem Ci jedno sama jestes sobie winna na innych postach piszesz jak to wyzywa cie tu ze traktuje cie jak ściere a ty ze jeszcze z nim chcesz byc, lubisz po prostu chyba byc nikim dla niego i moze czujesz sie przez dowartościowana ale na co ty czekasz ze wszyscy napisza badz z nim, nie chcesz od niego odejsc no to nie odchodz ale po co plakac nad czyms co sie akceptuje?Kazdy ma to na co sobie pozwala i tyle...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.