![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Margot, wow jakie wysokieee szpilki
![]() ![]()
#332 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
http://www.akwarystyka-rybka.za.pl/42g.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Od dłuższego czasu choruję na tatuaż, ale planów realizacji nie widać ![]() Ja też mam jakieś 300 pomysłów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dość spontaniczne jak na "dopóki nas śmierć nie rozdzieli", ale u mnie to tak jest, że jeśli się na coś szybko decyduję to zawsze jest to strzał w 10, w momencie kiedy się zastanawiam to znaczy, że tak naprawdę tego nie chcę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
To Twój ten model? Wygląda, jakby mu się cierpliwość kończyła
![]() O łał! Również czekam na zdjęcie i życzę, żeby się szybko i ładnie zagoiło.
#336 |
Wtajemniczenie
|
Margot - piękne szpilki!
![]() ![]() Ech, dziwna jestem ![]() Wszystko przez to, że w moim odczuciu media w wielu przypadkach próbują nam robić wodę z mózgu, i to w dowolnie wybranych kolorkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
Napisałam, że nie wierzę mediom, bo zazwyczaj sprzedają nam taki wariant, który jest sensacją, a prawdziwej historii i ludzkiego dramatu i tak moim zdaniem nie znamy.
Ale idę sobie, bo pewnie niepotrzebnie w ogóle wywlokłam ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Aragonte, wyobraź sobie, że się z Tobą zgadzam. Znam bardzo podobną historię, kiedy rodzice zdecydowali się na drugie dziecko, żeby można było dokonać przeszczepu szpiku kostnego. Nie można było znaleźć dawcy. Myślę, że nie mozna nikogo osądzać nie bedąc w takiej sytuacji. Napatrzyłam się na wiele cierpienia i daleka byłabym od potępienia matki, ktora chce ratować swoje dziecko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale buty piękne, Margot. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazuje ten problem z punktu widzenia dziecka, które zostało "wyhodowane". Bardzo dobra pozycja według mnie, zapadła mi w pamięć ![]() Margot - olaboga ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To nie jest prosta sprawa, jednoznaczna. Ale kto powiedział, że życie będzie proste i da się je objaśnić paroma formułkami? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
BAN stały
|
Mnie też tatuaże kiedyś nie przekonywały, ale z czasem człowiek "dojrzewa" do pewnych rzeczy, widzi je inaczej. Poza tym uświadamiam sobie, że tak naprawdę boję się "podążyć za pragnieniem", że widzę siebie poprzez pryzmat innych ludzi, ich wyobrażeń o mnie i tym sposobem tkwię w jakimś takim marazmie. Głupie...
![]() I chce więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja zawsze lubiłam tatuaże i już w wieku lat 15 zrobiłam sobie pierwszy. Drugi po roku lub dwóch.
Właściwie to trafiłam w temat, szukam od kilku dni dobrego salonu we Wrocławiu lub w okolicach. Jeśli ktoś coś wie to proszę o kontakt. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Miss Natasho, bardzo się cieszę, ze tak jesteś zadowolona ze swojej pracy. Też mogłabym dorabiać w takim miejscu (ale po godzinach
![]() ![]() Margot gratuluję szpilek. Właśnie od kilku miesiecy poszukuję czerwonych szpilek na wysokim obcasie ![]()
#347 |
Rozeznanie
|
Yola!! A czy możnaby uzyskać zgodę na skopiowanie - kotek ma na zdjęciu szafirowo-granatowe źrenice!
Boski jest ![]() ( też sobie niby mogę zrobić i poprawić fotoshopem-ale to nie to samo ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-10-22 o 19:40 Powód: zamknięcie cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Margot,świetne szpilki,czerwone
![]() Ale jestem do tyłu ze Scent Barem ![]() ![]() ![]() No ale bardzo mi się podoba.Ludzie w grupie fajni,wykładowcy i prowadzący na razie w porządku.Zajęcia w większości ciekawe,zaliczyłam już jedno wyciąganie jelit larwie mącznika a dziś podobno będziemy kroić dżdżownicę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na biologii we Wroc mam kilku znajomych, bo stamtąd pochodzę, tylko na studia wyniosłam się na Śląsk. I z moich doświadczeń mogę Ci powiedzieć, że kiedy miałam 3 kolokwia w tygodniu to oddychałam z ulgą, bo to "tylko trzy". Przeważnie 3 były w jeden dzień ![]() Ale te wszystkie praktyki terenowe, zajęcia z gotowania jelit karalucha ![]() ![]() Tylko perspektywy na pracę kiepskie, dlatego zrezygnowałam z USM biologicznego na rzecz komunikacji społecznej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Wtajemniczenie
|
Mój Kicior... po prostu był śpiący ..
A w ogóle to... chyba się na sztuce nie znacie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Podaj maila na PW to Ci wyślę Miłego dnia - zabieram się do pracy, a popołudniu - basen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() W moim przypadku przywalenie w cokolwiek jest akurat bardziej prawdopodobne jak jestem na płaskim (a właśnie, ze tak - mam całe dwie pary obuwia bez obcasa - sandałki Scholla i adidasy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Burn, dziękuję ![]() ![]() A tatuaż bym sobie zrobiła, bardzo chętnie ![]() ![]() ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-10-22 o 08:30 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#352 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja nie potrafię zaryzykować butów na obcasie bez mierzenia. nacięłam się już... Choć ostatnio na Allegro było moje obuwnicze marzenie i nie kupiłam. Żałuję do teraz. ![]() Cytat:
No i gratuluję decyzji! ![]() Nie pisz takich rzeczy! Moje włosy by tego nie wytrzymały. ![]() Cytat:
![]() Dobrze,m że nie w Euphorii. ![]() Cytat:
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ktoś kto nie znajdzie sie w jakiejś danej sytuacji, nie może powiedzieć jak się zachowa, przytoczę to choćby eksperyment Zimbardo, przecież uczestnicy eksperymentu byli przekonani że np. nie użyja agresji itp. Ja także z własnego doświadczenia wiem, że życie jest na tyle przewrotne że nie ma słowy nigdy ani słowa zawsze. Canela co to za tatuaż? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cool babcie to może będą nosić siwe dready ![]() Ja mam dwa tatuaże. Ten na ramieniu lubię i raczej tak zostanie. Tego drugiego niestety nie znoszę i nie rozumiem czemu się na taki zdecydowałam ![]() Ale z powodu tamtego tatuażu nie jestem pewna - gdybym teraz jeszcze raz miała te 20lat.... czy bym się "dziarała"? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Motyw flory na kostce
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Problem w tym, że mój tatuaż był dwa razy przerabiany. Niech już tak zostanie bo nie chcę dziary na pół pleców ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
A przeróbka kojarzy mi się z płonącą wężoróżoczaszką z kreskówki pt. "Dexters Laboratory".
![]() |
#359 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Znajomy jest zadowolony ze studia Black Death na Świdnickiej
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.