Scent Bar VI - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-21, 16:15   #331
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Margot, wow jakie wysokieee szpilki super sexy są
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 17:49   #332
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez canela Pokaż wiadomość
To są te japońskie ryby, które się tak śmiesznie nadymają i jeśli się je źle pokroi to zamiast najsmaczniejszego posiłku w życiu zje się ostatni posiłek w życiu? (ale być może najsmaczniejszy )
Widziałam film o nich
Nie, to są inne, małe rybki i ich się nie je.
http://www.akwarystyka-rybka.za.pl/42g.htm
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 18:15   #333
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja właśnie doczołgałam się do domu (prawie dosłownie). Kostka promieniuje mi w bólu i mam lekką gorączkę, ale warto było! Od paru godzin prześliczny tatuaż zdobi moją kostkę
Gratuluję i cholernie zazdroszczę

Od dłuższego czasu choruję na tatuaż, ale planów realizacji nie widać

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
ze wzorem to będę miała chyba największy problem.
Ja też mam jakieś 300 pomysłów
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:14   #334
canela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Nie, to są inne, małe rybki i ich się nie je.
http://www.akwarystyka-rybka.za.pl/42g.htm
Ale rodzina ta sama

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Gratuluję i cholernie zazdroszczę

Od dłuższego czasu choruję na tatuaż, ale planów realizacji nie widać
Ja zawsze uważałam, że to głupie i nie chciałam sobie zrobić tatuażu. Zrobiła sobie znajoma w pracy i jakoś tak mnie natchnęła, że w dwa tygodnie później mam już swój.
Dość spontaniczne jak na "dopóki nas śmierć nie rozdzieli", ale u mnie to tak jest, że jeśli się na coś szybko decyduję to zawsze jest to strzał w 10, w momencie kiedy się zastanawiam to znaczy, że tak naprawdę tego nie chcę

próbki i odlewki
canela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 19:20   #335
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Pod ręką był tylko kot
To Twój ten model? Wygląda, jakby mu się cierpliwość kończyła

Cytat:
Ja właśnie doczołgałam się do domu (prawie dosłownie). Kostka promieniuje mi w bólu i mam lekką gorączkę, ale warto było! Od paru godzin prześliczny tatuaż zdobi moją kostkę
O łał! Również czekam na zdjęcie i życzę, żeby się szybko i ładnie zagoiło.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:25   #336
Aragonte
Wtajemniczenie

Margot - piękne szpilki! Zabiłabym się w nich na pewno

Ech, dziwna jestem W sumie często czuję się jak tchórz, a właśnie na pewnym forum z premedytacją wyraziłam odmienne zdanie niż większość w głośnej sprawie "wyhodowania dziecka jako lekarstwa". Mogłam po prostu unieruchomić łapki poza klawiaturą i nic nie napisać, ale nie mogłam się powstrzymać.
Wszystko przez to, że w moim odczuciu media w wielu przypadkach próbują nam robić wodę z mózgu, i to w dowolnie wybranych kolorkach
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:28   #337
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość

Ech, dziwna jestem W sumie często czuję się jak tchórz, a właśnie na pewnym forum z premedytacją wyraziłam odmienne zdanie niż większość w głośnej sprawie "wyhodowania dziecka jako lekarstwa". Mogłam po prostu unieruchomić łapki poza klawiaturą i nic nie napisać, ale nie mogłam się powstrzymać.
Wszystko przez to, że w moim odczuciu media w wielu przypadkach próbują nam robić wodę z mózgu, i to w dowolnie wybranych kolorkach
Aragonte, czyżbyś napisała, że nie potępiasz
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 20:31   #338
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Aragonte, czyżbyś napisała, że nie potępiasz
Napisałam, że nie wierzę mediom, bo zazwyczaj sprzedają nam taki wariant, który jest sensacją, a prawdziwej historii i ludzkiego dramatu i tak moim zdaniem nie znamy.

Ale idę sobie, bo pewnie niepotrzebnie w ogóle wywlokłam ten temat
Stary 2008-10-21, 20:47   #339
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisałam, że nie wierzę mediom, bo zazwyczaj sprzedają nam taki wariant, który jest sensacją, a prawdziwej historii i ludzkiego dramatu i tak moim zdaniem nie znamy.

Ale idę sobie, bo pewnie niepotrzebnie w ogóle wywlokłam ten temat
Aragonte, wyobraź sobie, że się z Tobą zgadzam. Znam bardzo podobną historię, kiedy rodzice zdecydowali się na drugie dziecko, żeby można było dokonać przeszczepu szpiku kostnego. Nie można było znaleźć dawcy. Myślę, że nie mozna nikogo osądzać nie bedąc w takiej sytuacji. Napatrzyłam się na wiele cierpienia i daleka byłabym od potępienia matki, ktora chce ratować swoje dziecko.
Stary 2008-10-21, 20:50   #340
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Pięęęęękne. Zawsze podziwiałam laski śmigajace w takich butach. Ja po założeniu na nogi i zrobieniu dwóch kroków leżałabym w nich jak długa
Ja takoż. Niezawodnie przywaliłabym główką o jakąś framugę / żyrandol / znak drogowy.
Ale buty piękne, Margot.
Cytat:
Ooo! Poka, poka! Gratulacje!
Cytat:
Śnięta jestem lekko. Wczoraj zasiedział się u mnie brat, pokazywałam mu swoje ulubione galerie na fotograficznych forach. Pod wpływem tej fotki młody postanowił spróbować swoich sił jako artysta fotograf.

Pod ręką był tylko kot
Kot, widać, jest w euforii.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:54   #341
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

Polecam do przeczytania książkę "Bez mojej zgody" Jodi Picoult.
Pokazuje ten problem z punktu widzenia dziecka, które zostało "wyhodowane".
Bardzo dobra pozycja według mnie, zapadła mi w pamięć

Margot - olaboga przepiękne szpilki, podziwiam, że potrafisz chodzić na taaaakim obcasie. I to wcale nie mówię o wysokości tylko o grubości

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 20:55   #342
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Aragonte, wyobraź sobie, że się z Tobą zgadzam. Znam bardzo podobną historię, kiedy rodzice zdecydowali się na drugie dziecko, żeby można było dokonać przeszczepu szpiku kostnego. Nie można było znaleźć dawcy. Myślę, że nie mozna nikogo osądzać nie bedąc w takiej sytuacji. Napatrzyłam się na wiele cierpienia i daleka byłabym od potępienia matki, ktora chce ratować swoje dziecko.
Kagan, dziękuję bo już poczułam się dziwna jakaś, na tamtym forum wszyscy mówili jednym głosem Ja uważam, że diablo łatwo jest zaszufladkować, ocenić na podstawie jednego małego artykułu. Ale jak się człowiek już znajdzie w takiej sytuacji, to znika to białe i czarne, moim zdaniem. Zwłaszcza jeśli chodzi o własne dziecko.
To nie jest prosta sprawa, jednoznaczna. Ale kto powiedział, że życie będzie proste i da się je objaśnić paroma formułkami?
Stary 2008-10-21, 21:02   #343
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan, dziękuję bo już poczułam się dziwna jakaś, na tamtym forum wszyscy mówili jednym głosem Ja uważam, że diablo łatwo jest zaszufladkować, ocenić na podstawie jednego małego artykułu. Ale jak się człowiek już znajdzie w takiej sytuacji, to znika to białe i czarne, moim zdaniem. Zwłaszcza jeśli chodzi o własne dziecko.
To nie jest prosta sprawa, jednoznaczna. Ale kto powiedział, że życie będzie proste i da się je objaśnić paroma formułkami?
Masz rację, najłatwiej zaszufladkować. Nigdy nic nie jest ani białe, ani czarne. Są jeszcze szarości i one najczęściej towarzyszą nam w życiu. Nigdy nie " rzucę kamieniem ", bo nie wiem jakbym się zachowała w takiej sytuacji.
Stary 2008-10-21, 21:45   #344
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja zawsze uważałam, że to głupie i nie chciałam sobie zrobić tatuażu
Mnie też tatuaże kiedyś nie przekonywały, ale z czasem człowiek "dojrzewa" do pewnych rzeczy, widzi je inaczej. Poza tym uświadamiam sobie, że tak naprawdę boję się "podążyć za pragnieniem", że widzę siebie poprzez pryzmat innych ludzi, ich wyobrażeń o mnie i tym sposobem tkwię w jakimś takim marazmie. Głupie...

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
I chce więcej
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 22:04   #345
Fenris
Czekam na Ragnarok

A ja zawsze lubiłam tatuaże i już w wieku lat 15 zrobiłam sobie pierwszy. Drugi po roku lub dwóch.
Właściwie to trafiłam w temat, szukam od kilku dni dobrego salonu we Wrocławiu lub w okolicach. Jeśli ktoś coś wie to proszę o kontakt.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 00:42   #346
mariolasl
Zakorzenienie

Miss Natasho, bardzo się cieszę, ze tak jesteś zadowolona ze swojej pracy. Też mogłabym dorabiać w takim miejscu (ale po godzinach)

Margot gratuluję szpilek. Właśnie od kilku miesiecy poszukuję czerwonych szpilek na wysokim obcasie .
Stary 2008-10-22, 01:18   #347
beata11
Rozeznanie

Cytat:

Pod ręką był tylko kot
Yola!! A czy możnaby uzyskać zgodę na skopiowanie - kotek ma na zdjęciu szafirowo-granatowe źrenice!
Boski jest

( też sobie niby mogę zrobić i poprawić fotoshopem-ale to nie to samo )

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-10-22 o 19:40 Powód: zamknięcie cytatu
beata11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 05:37   #348
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Margot,świetne szpilki,czerwone

Ale jestem do tyłu ze Scent Barem.Mam ostatnio mało czasu.Przeżyłam jedno kolokwium(4+ ) i zaliczenie z rysunku,taka mała inauguracja.Jutro następne kolokwium a w przyszłym tygodniu 3-znęcają się nad biednymi studentami biologii.Jak któreś mich znajomych z innych kierunków słyszy ile tych testów mam to wszyscy wybałuszają oczy,u nich jeszcze ani jednej kartkówki nie było.
No ale bardzo mi się podoba.Ludzie w grupie fajni,wykładowcy i prowadzący na razie w porządku.Zajęcia w większości ciekawe,zaliczyłam już jedno wyciąganie jelit larwie mącznika a dziś podobno będziemy kroić dżdżownicę .W ubiegły weekend byłam na ćwiczeniach terenowych z ekologii ptaków w Rudzie milickiej.Było świetnie,łaziliśmy po pięknych lasach z lornetkami przeszło 10 godzin i mimo,że ptaki nie są moimi ulubionymi stworzeniami dowiedziałam się dużo ciekawych rzeczy.Widzieliśmy też dziki
Stary 2008-10-22, 08:10   #349
canela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość

Ale jestem do tyłu ze Scent Barem.Mam ostatnio mało czasu.Przeżyłam jedno kolokwium(4+ ) i zaliczenie z rysunku,taka mała inauguracja.Jutro następne kolokwium a w przyszłym tygodniu 3-znęcają się nad biednymi studentami biologii.Jak któreś mich znajomych z innych kierunków słyszy ile tych testów mam to wszyscy wybałuszają oczy,u nich jeszcze ani jednej kartkówki nie było.
No ale bardzo mi się podoba.Ludzie w grupie fajni,wykładowcy i prowadzący na razie w porządku.Zajęcia w większości ciekawe,zaliczyłam już jedno wyciąganie jelit larwie mącznika a dziś podobno będziemy kroić dżdżownicę .W ubiegły weekend byłam na ćwiczeniach terenowych z ekologii ptaków w Rudzie milickiej.Było świetnie,łaziliśmy po pięknych lasach z lornetkami przeszło 10 godzin i mimo,że ptaki nie są moimi ulubionymi stworzeniami dowiedziałam się dużo ciekawych rzeczy.Widzieliśmy też dziki
Ja niezmiernie miło wspominam swoje 3 lata biologicznych studiów
Na biologii we Wroc mam kilku znajomych, bo stamtąd pochodzę, tylko na studia wyniosłam się na Śląsk. I z moich doświadczeń mogę Ci powiedzieć, że kiedy miałam 3 kolokwia w tygodniu to oddychałam z ulgą, bo to "tylko trzy". Przeważnie 3 były w jeden dzień Ale UŚ słynie z rzeźnickiej kadry, więc może u Was będzie lepiej.
Ale te wszystkie praktyki terenowe, zajęcia z gotowania jelit karalucha i godziny w laboratorium. Wspaniale było, szczerze polecam
Tylko perspektywy na pracę kiepskie, dlatego zrezygnowałam z USM biologicznego na rzecz komunikacji społecznej.

próbki i odlewki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 08:11   #350
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
To Twój ten model? Wygląda, jakby mu się cierpliwość kończyła

Cytat:
Mój Kicior... po prostu był śpiący ..
A w ogóle to... chyba się na sztuce nie znacie

Cytat:
Napisane przez beata11 Pokaż wiadomość
Yola!! A czy możnaby uzyskać zgodę na skopiowanie - kotek ma na zdjęciu szafirowo-granatowe źrenice!
Boski jest

( też sobie niby mogę zrobić i poprawić fotoshopem-ale to nie to samo )

Podaj maila na PW to Ci wyślę

Miłego dnia - zabieram się do pracy, a popołudniu - basen

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 08:29   #351
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Margot przepiękne są te buty
Cytat:
Margot, piękne buciki! Wysokość obcasów wygląda zabójczo
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Fantastyczne...
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
cudasne są takie w moim stylu
Cytat:
Cytat:
Ja takoż. Niezawodnie przywaliłabym główką o jakąś framugę / żyrandol / znak drogowy.
Ale buty piękne, Margot.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie komplementy

W moim przypadku przywalenie w cokolwiek jest akurat bardziej prawdopodobne jak jestem na płaskim (a właśnie, ze tak - mam całe dwie pary obuwia bez obcasa - sandałki Scholla i adidasy ) i w tychże sandałkach pięknie kiedys zjechałam po błotnistej pochyłości, w połowie zjazdu zmieniwszy pozycję na siedzącą... Obcasami bym zaryła w błocko i przyhamowała, a tak przysiadłam na

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Margot - olaboga przepiękne szpilki, podziwiam, że potrafisz chodzić na taaaakim obcasie. I to wcale nie mówię o wysokości tylko o grubości
Irenko, tak cienkich prawdę mówiąc, obcasów, jeszcze nie nosiłam. Ale mam wrazenie, ze jak je ciut rozchodzę (na razie są bardzo dopasowane) powinny być wygodne, wydają się dobrze wyprofilowane, a przy tej wysokości to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Margot gratuluję szpilek. Właśnie od kilku miesiecy poszukuję czerwonych szpilek na wysokim obcasie .
Za mnączerwone szpilki chdziły od zeszłego sezonu - kozaczki w tym kolorze nie zaspakajają mnie wystarczająco no, to nareszcie mam

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Burn, dziękuję Fajnie czytać, że studia Ci się podobają i że pierwsze koło do przodu - oby tak dalej

A tatuaż bym sobie zrobiła, bardzo chętnie w jakimś mniej widocznym miejscu - biodro, łopatka.... coś niedużego, za to znaczącego Widać, ze mi odbija na stare lata

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2008-10-22 o 08:30 Powód: dopisek
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 08:35   #352
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Przyleciały moje butki po czym zostałam "skomplementowana" przez szefa stwierdzeniem, ze to chyba na jakąś rozbieraną imprezę...
le nie rozbieraną z burtów, oczywiście.
Ja nie potrafię zaryzykować butów na obcasie bez mierzenia. nacięłam się już... Choć ostatnio na Allegro było moje obuwnicze marzenie i nie kupiłam. Żałuję do teraz.

Cytat:
Mam nadzieję na zdjęcie.
No i gratuluję decyzji!

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Chyba pora, żebym przestała udawać i wróciła do blondu
Nie pisz takich rzeczy! Moje włosy by tego nie wytrzymały.

Cytat:
Mi się zawsze straaasznie podobały indyjskie tatuaże na dłoniach i stopach. Niestety nie odważyłabym się zrobić sobie czegoś takiego, więc to taki mały ekwiwalent. Stopę jeszcze można zakryć, a trudno przez cały rok chodzić w rękawiczkach
Ja tam wiem, że chciałabym na ramieniu. Taki duuuży, że też ukryć trudno.

Cytat:
Dobrze,m że nie w Euphorii.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mnie też tatuaże kiedyś nie przekonywały, ale z czasem człowiek "dojrzewa" do pewnych rzeczy, widzi je inaczej. Poza tym uświadamiam sobie, że tak naprawdę boję się "podążyć za pragnieniem", że widzę siebie poprzez pryzmat innych ludzi, ich wyobrażeń o mnie i tym sposobem tkwię w jakimś takim marazmie. Głupie...
U mnie nie chodzi o innych ludzi, ale o to, jak taki tatuaż będzie wyglądał, kiedy będę miała z 80 lat... I wiem, że to głupie, bo przecież wtedy urody ciała nie uratuje nawet brak tatuażu.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 08:38   #353
canela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
U mnie nie chodzi o innych ludzi, ale o to, jak taki tatuaż będzie wyglądał, kiedy będę miała z 80 lat... I wiem, że to głupie, bo przecież wtedy urody ciała nie uratuje nawet brak tatuażu.
Właśnie! Na starość trudno wyglądać sexy. Czy na pomarszczonym 80 letnim ciele jest tatuaż, czy nie... chyba nie robi to dużej różnicy. A zawsze można dostać tytuł "cool babci"

próbki i odlewki
Stary 2008-10-22, 08:46   #354
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Nie wolno nam oceniać
ktoś kto nie znajdzie sie w jakiejś danej sytuacji, nie może powiedzieć jak się zachowa, przytoczę to choćby eksperyment Zimbardo, przecież uczestnicy eksperymentu byli przekonani że np. nie użyja agresji itp.
Ja także z własnego doświadczenia wiem, że życie jest na tyle przewrotne że nie ma słowy nigdy ani słowa zawsze.

Canela co to za tatuaż?
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 08:48   #355
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Cytat:
Właśnie! Na starość trudno wyglądać sexy. Czy na pomarszczonym 80 letnim ciele jest tatuaż, czy nie... chyba nie robi to dużej różnicy. A zawsze można dostać tytuł "cool babci"
Mnie to nie martwi. Wtedy to będzie zupełnie normalne - starsze pokolenie z tatuażami
Cool babcie to może będą nosić siwe dready

Ja mam dwa tatuaże. Ten na ramieniu lubię i raczej tak zostanie. Tego drugiego niestety nie znoszę i nie rozumiem czemu się na taki zdecydowałam Na szczęście jest w mniej widocznym miejscu.
Ale z powodu tamtego tatuażu nie jestem pewna - gdybym teraz jeszcze raz miała te 20lat.... czy bym się "dziarała"?

Stary 2008-10-22, 08:55   #356
canela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Canela co to za tatuaż?
Motyw flory na kostce Na razie moja noga wygląda jak słoniowato, ale jak opuchlizna zejdzie to na pewno się pochwalę

Cytat:
Ja mam dwa tatuaże. Ten na ramieniu lubię i raczej tak zostanie. Tego drugiego niestety nie znoszę i nie rozumiem czemu się na taki zdecydowałam Na szczęście jest w mniej widocznym miejscu.
Ale z powodu tamtego tatuażu nie jestem pewna - gdybym teraz jeszcze raz miała te 20lat.... czy bym się "dziarała"?
Może byś go na coś przerobiła? Goście w salonach potrafią robić cuda. Razem ze mną była dziewczyna z "wilkiem" na pośladku, którego proponowali jej przerobić na różę Jeśli wilka da się w różę to chyba wszystko jest możliwe.

próbki i odlewki
Stary 2008-10-22, 09:52   #357
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Motyw flory na kostce Na razie moja noga wygląda jak słoniowato, ale jak opuchlizna zejdzie to na pewno się pochwalę

Może byś go na coś przerobiła? Goście w salonach potrafią robić cuda. Razem ze mną była dziewczyna z "wilkiem" na pośladku, którego proponowali jej przerobić na różę Jeśli wilka da się w różę to chyba wszystko jest możliwe.
Hihi nie chciałabym widzieć tej róży

Problem w tym, że mój tatuaż był dwa razy przerabiany. Niech już tak zostanie bo nie chcę dziary na pół pleców

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-22, 09:57   #358
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Ja na tytuł cool babci liczę bez względu na tatuaż lub jego brak.

Cytat:
Wolałabym wilka. Zdecydowanie.

A przeróbka kojarzy mi się z płonącą wężoróżoczaszką z kreskówki pt. "Dexters Laboratory".
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 10:00   #359
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Hihi nie chciałabym widzieć tej róży

Problem w tym, że mój tatuaż był dwa razy przerabiany. Niech już tak zostanie bo nie chcę dziary na pół pleców
Ja nie mam tatuażu, fajna sprawa ale co jak mi się potem znudzi...a u mnie to bardzo bardzo prawdopodobne
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-22, 10:53   #360
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A ja zawsze lubiłam tatuaże i już w wieku lat 15 zrobiłam sobie pierwszy. Drugi po roku lub dwóch.
Właściwie to trafiłam w temat, szukam od kilku dni dobrego salonu we Wrocławiu lub w okolicach. Jeśli ktoś coś wie to proszę o kontakt.
Znajomy jest zadowolony ze studia Black Death na Świdnickiej

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości