![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Od 3 lat mam implanty piersi.Macie pytania? Chętnie odpowiem:)
Heh, nie dostalam zadnej wiadomosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Dopiero teraz dostalam na maila. Kusiu, dziekuje za mile slowa. Wlasciwie, to nalezy pogratulowac doktorowi za cud jaki dokonal na mojej klatce piersiowej, bo wczesniej, to bylo pozal sie :P Odpisze Ci na maila jutro, bo teraz musze leciec spac. Trzymaj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich za 6 dni mam operację powiększania piersi u dr sankowskiego, bardzo proszę o opinnie o tym doktorze. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez arleta_akb Czas edycji: 2016-05-29 o 14:27 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
witaj arteltko
Proszę opisz mi jak możesz jak wyglądał sam zabieg, jaki rodzaj wkładek masz, gdzie cięcie i czy dawno robiłaś? z góry dziękuję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez arleta_akb Czas edycji: 2016-05-29 o 14:27 Powód: .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
bardzo ci dziekuję za "podniesienie na duchu". Do tej pory w ogóle się nie bałam, ale teraz ogarnia mnie strach przed rekonwalescencją i czy zabieg się uda, bo nigdy nic nie wiadomo. Palę papierosy a to podobno wpływa na gojenie się blizn. Jednak bardzo chce i muszę się pozytywnie nastawić. Jeśli ktoś zna jeszczę opinię o dr. Sankowskim albo może udzielić cennych rad proszę o odpowiedz. Wszystkim z góry wielkie dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
ZABIEG MAM 27 LUTEGO, ZA 6 DNI. tEŻ NIE MOGĘ SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ, ALE POZYTYWNIE SIĘ NASTAWIAM, BO JAK SAMA NAPISAŁAŚ TO SPEŁNIENIE NASZYCH MARZEŃ!. JAKI RODZAJ WKŁADEK WYBRAŁAŚ? I GDZIE LEKARZ ZAPROPONOWAŁ CIĘCIE? CZY MÓWIŁ CI MOŻE COŚ O CZYMŚ CZEGO NIE POWINNAŚ ROBIĆ PRZED ZABIEGIEM, JAK NP. PALENIE PAPIEROSÓW , PRZYJMOWANIE LEKÓW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę miała 300cc Mentora Hp teksturowane pod drugim mięśniem, cięcie pod piersią Przed op: - od 1 marca 2x2rutinoscorbin dziennie do op - zadnego kwasu acetylosalicylowego - dbac o zdrówko ![]() - na 48h przed nie wstawić się nie przyzwoicie... chociaz ja mam plan od 1 marca porzucić alkochol calkiem ![]() ![]() - nie palę więc z tym problem mi odpada - jakieś inne leki mam z nią konsultować gdybym nie wiedziała co i jak... przypisała mi tabletki na ból głowy bo często mnie boli a jak wyżej pisałam na kwasie brać nie można - no i w dniu operacji na czczo i bez picia min. 6godzin chyba tyle więcej nie pamiętam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
witam. kobietki a co sadzicie o opieracji w wieku 19 lat? spotkalyscie sie z takim przypadkiem? a moze same mialyscie ja robiana tak wczesnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie przymierzam do nowych piersi
![]() dr kasprzyk krakow - nigdzie indziej ![]() nixie 27, jak tam po zabiegu, daj znac ![]()
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-03-11 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich, dziś mija dwa tygodnie od zabiegu. Muszę przyznać,że bardzo ciężo zniosłam rekonwalescencję, w moim przypadku pomoc kogoś bliskiego na dwa tygodnie była i jest niezastąpiona. Jestem szczupłą osobą i mam implanty 380 ml, co jest dość dużym obciążeniem dla mnie, ale z zabiegu zadowolona jestem bardzo!!! Robiłam w klinice u dr. Sankowskiego, operuje zespół 3 lekarzy m.in. dr. Lembas, który jest fachowcem bez wątpienia. Polecam z cała odpowiedzialnością klinikę i zespół lekarzy. Jesli macie pytania chętnie odpowiem.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
Bol ktory przezywaja pacjentki po operacji powiekszenia piersi jest spowodowany oderwaniem skory od rzebera.
Sa jednak Chirurdzy ktorzy rozmasowywuja miejsce po musklem takkkk aby implant pasowal bez naderwania skory.To prawdziwa procedura i pochlania czas dlatego tak malo Lekarzy to robi. Taki pacjent wychodzi po jednym dniu z Kliniki . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Placilam okragle 10 tys. Nie wiem tylko czy teraz ceny sie nie pozmienialy. Na konsultacje sie niestety dlugo czeka, nawet kilka miesiecy. Jesli planujesz operacje jeszcze w tym roku, zapisz sie na konsultacje jak najszybciej
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Mialam dokladnie 19 lat gdy poddalam sie operacji. Kompleksy byly na tyle silne, ze nie moglam dluzej czekac i byla to najlepsza decyzja w moim zyciu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze nie bede musiala zaplacic wiecej, chociaz w cenniku maja pzredzial 10-15 tys, ale to moze dlatego ze te anatomiczne kosztuja wiecej.... nie wiem... Czy to na konsultacje sie czeka kilka miesiecy czy na sama operacje? Czy mam sie odrazu na to i na to sie zapisac? Chcialam by trafic na konsultacje duzo przed operacja chociaz by dlatego by cie dowiedziec jaka bedzie cena, bo roznica jest jednak spora jak dla mnie.. ![]() P.S. Maila od Ciebie na razie nie dostalam, bo mam jakis problem z poczta.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziwne, ze nie dostalas tego maila, bo wyslalam go odrazu ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- A co u Ciebie Kusiu? Umowilas sie juz na konsultacje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
Smile.....
a jakie bedziesz miala ciecie przez otoczke czy falde piersiowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
zamarł wątek piersiowy
![]()
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Siwa, ale ten wateczek tetni zyciem
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post11669266
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
ale wam zazdrosze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Eksponuj swoj biust i ciesz sie z tego co masz
![]() ![]() A tak powazniej....wiesz sporo dziewczyn z duzym biustem poddaje sie z kolei pomniejszeniu rozmiaru. Moja przyjaciolka musiala zmniejszyc biust poniewaz jego ciezar za bardzo obciazal jej kregoslup:/
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Operacja zmniejszenia nie wchodzi w gre ponieważ nie są one jakoś bardzo gigantyczne ani nie przeszkadzają mi w życiu codziennym...poprostu jakoś tak mam chyba kompleksy jakieś i je chowam pod szerokimi bluzami
![]()
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Przez forum niestety nie rozwiazesz tego problemu
![]() ![]() Poza tym pomysl ile fantastycznych ciuchow i biustonoszy mozesz nosic majac obfity biust. Dla Ciebe sukienki z dekoltami i piekne, skape bikini ![]() Polecam tez od czasu do czasu zajrzec na telewizyjne kanaly tvn style (Czary Mary Goka) i polsat cafe (metamorfozy). A po trzecie, podejdz do siebie lagodniej. Jestes piekna, wyjatkowa i masz to czego sporo kobiet Ci zazdrosci ![]() ![]() No i po czwarte...jesli znasz jakas osobe, ktora fotografuje, robi to dobrze, moze masz przyjaciolke fotografke..odwaz sie na naga (polnaga)sesje. To spory zastrzyk dla pewnosci siebie ![]() ps. a moze sama pomyslisz np o takim biusciastym temacie tutaj na wizazu? Bo nie wiem, czy juz cos takiego powstalo.. ![]() ![]()
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
strasznie strasznie dziękuje za te słowa i pomoc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem w szoku jakie duze ![]() ![]() (witaj, jestem z 3city i chciałam się dowiedzieć czy jesteś po zabiegu? i u kogo robiłaś '' nowy biust''? jestem po wstępnej rozmowie u dr Zdzitowieckiego - mam wątpliwości, zaproponował mi wkładkę 255cc (roz. B) anatomiczna pod mięśnień i blizny dl.4cm a może więcej pod piersią, chciałam pod pacha ale usłyszałam że jest wiecej powikłań i za duża wkładka jest zeby ja wkladac ta droga.. potrzebuje pomocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszesz,ze jestes z 3miasta...ja mieszkam niedaleko Gdanska, takze do Wrocka mialam ponad 600km. Mysle,ze lepiej przejechac sie dalej, nizeli robic blizej u kogos u kogo nie mamy ochoty ![]() Napisz mi jakich jestes rozmiarow (tj waga, wzrost, wymiary w i pod biustem), ale obojetnie ile bys nie miala- ja bym w zyciu nie wziela tak malych wkladek! No chyba,ze zalezy Ci tylko na miseczce B, kazdy lubi co innego ![]() POzdrawiam!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.