Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-26, 13:15   #331
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dobranoc

Do jutra.

Rano do gina potem szkoła a w miedzy czasie zakup kozaków
ja też szłam dziś do gina na przegląd podwozia

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ojejku, lipe macie, ze tak wczesnie wstajecie, ja wstaje o 9 a jak sie przygotuje to tzt po mnie przyjedzie, jest to tak ok 10
ja siedze teraz w domu to wstaje o 8 dłużej spać nie umiem

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja byłam niezadowolona jak trafiłam na wesele bez winiet, obawiałam się, że nie będę mogła usiąść blisko moich najbliższych i tak też się stało, bo zanim zdążyłam "zaklepać" miejsca dla mojego rodzeństwa, to zdążył ktoś usiąść z tej rodziny co jej nie znam i kicha. A jak są winiety, to jestem spokojna, że będę siedzieć koło bliskich i będzie lepsza zabawa.

ja wole bez winiet już się kiedyś nadziałam na takie coś

Cytat:
Ja nie wiem czy te matki są tak zazdrosne o swoich synów, czy co?
Moja mama to idealna teściowa dla mojego TŻta, nie dość że mieszka 400km od niego, to jeszcze nigdy złego słowa na niego nie powiedziała, nie wpieprza się, nie jest wścibska, aż sama mam ochotę jej o nas opowiadać. A moja teściowa szkoda gadać...
Cytat:
no tk to juz bywa z teciowymi... moja to ma jedynego synka i jest nim wlasnie tz, nie moge narzekac przesadnie, ale sa chwile i dni kiedy mam ochote jej tak porzadnie przygadac..
ja mojej jak dogadam to chyba nie będzie się całe życie odzywać tak wredota z niej i wścibska

kaema ja też nie będę mieć kamerzysty tylko fotografa za 1400zł za 500-600 zdjęć w tym 120 wywołane będą do oczepin będzie zdjęcia robił

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-11-26 o 13:17
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 13:19   #332
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
przegląd podwozia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 13:19   #333
Daysy85
Zakorzenienie

No i tu jest ten "problem" dla jednych ważnioejsze zdjęcia a dla drugich film...
Dla TŻ zdjęcia są zbędnę...a ja chcę je mieć
Film to już tradycja niemal każdy go ma potem się go puszcza w obrót i wraca po roku albo ginie gdzieś w akcji dlatego warto mieć oryginał a kopia niech wędruje po rodzinie
Dla mnie zdjęcia są Ważne bo uwielbiam zdjęcia , bardzo mi się podobają , maja swój klimat, szybko je się ogląda i w mgnieniu oka przypomina piekne chwile.
Dlatego ja chyba zrobię tak jak napisałam wcześniej, raczej nie chce mieć studyjnych zdjęć bo jak narazie u mnie w mieście wszytskie są takie same... a jak pojedziemy w jakiś fajny plener to taki artysta na 100% wymyśli cos fajnego, niepowtarzalnego
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 13:25   #334
kaema
Raczkowanie

Daysy zgadzam się z toba w 100% dlatego wybralam takiego fotografa: http://www.navigo.com.pl/pl/portfolio/1,Slub.html
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 13:26   #335
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
kasiaher To Ty nie bądz jej dłużna walnij jakiś głupi tekst: "ale sie Pani ostatnio przytyło hoho a to dopiero przed Świetami ... " albo jakieś coś w tym slytu... raz udaj chociaż idiotke z niewyparzoną buzią!
dobre

ja na szczęście nie mam takich problemów z teściową, czasem ma troche inne zdanie np. na temat wesela niż my ale zawsze jakoś się dogadamy (tzn przechodzi nasza wersja ) ogółem nie moge narzekać bo to naprawde spoko babka

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Ja też miałam z tym problem, w końcu wzięłam takie małżeństwo on kamera, ona foto, ale jak nie chcę akurat foto to ona chwyta za kamerę i są dwie, biorą całość 1500zł
My też mamy coś takiego, za tą samą cene Z tym że to znajomi moich rodziców także myśle, że będzie jakiś bonus
Stary 2008-11-26, 13:30   #336
Daysy85
Zakorzenienie

a ja zastanawiam się nad:
http://www.wiktortaszlow.art.pl/

zdjęcia przesuwać poziomo
Stary 2008-11-26, 13:35   #337
azzis
Zakorzenienie

kaema cudne fotki Świetny wybór

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 13:37   #338
kaema
Raczkowanie

Daysy - piekne!!!
Stary 2008-11-26, 13:59   #339
Daysy85
Zakorzenienie

Zobaczę jak będę z kasą stała i jak będzie miał wolny termin to może bym go na ślub wzięła i na plener???
Ale plener to mi się baardzo podoba... zobaczymy co z tego będzie.
Stary 2008-11-26, 14:01   #340
violisia
Zadomowienie

Hey dziewczyny ja wam chyba internet odlącze bo tydzien nie moglam wejsc na wizaz dzis patrze i nie dosc ze nowy watek to jeszcze 12 stron do nadrobienia,ale to poczytam pozniej, prosze o dolączenie do kalendarza ja mama 29 czerwca 2009

Daysy85
ja tez mam i foto i kamere nie lubie studyjnych zdjec i mam nadzieje ze pogoda mi dopisze na plenerowe
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 14:07   #341
kliwia
Zakorzenienie

kaema super zdjęcia

a ja bylam w jedym tutejszym salonie i upatrzylam sobie 2 suknie na przymiarkę w sobotę. Z tych co ma na stanie. Muszę sobie kogoś zorganizować do pomocy w ocenie wyglądu, i mam nadzieję że porobię fotki
cena sukni 1800-1900 zł

kasiaher tak sobie pomyślałam.
Jeli teściowa Cię spyta gdzie byliści ei co robiliści eto jej powiedz:
Wie Pani byliśmy na imprezie swingowej. Wie pani co to jest? Nie jakieś tam słuchanie jazzu, tylko impreza z wymianą partnerów! Wie Pani jaki przystojniak mi się trafił! A Tż to miał taką laseczkę w ramionach że hoho.

Gwarantuje że się zapowietrzy.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-26 o 14:26
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 14:28   #342
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Cytat:
No i tu jest ten "problem" dla jednych ważnioejsze zdjęcia a dla drugich film...
Dla TŻ zdjęcia są zbędnę...a ja chcę je mieć
Film to już tradycja niemal każdy go ma potem się go puszcza w obrót i wraca po roku albo ginie gdzieś w akcji dlatego warto mieć oryginał a kopia niech wędruje po rodzinie
Dla mnie zdjęcia są Ważne bo uwielbiam zdjęcia , bardzo mi się podobają , maja swój klimat, szybko je się ogląda i w mgnieniu oka przypomina piekne chwile.
Dlatego ja chyba zrobię tak jak napisałam wcześniej, raczej nie chce mieć studyjnych zdjęć bo jak narazie u mnie w mieście wszytskie są takie same... a jak pojedziemy w jakiś fajny plener to taki artysta na 100% wymyśli cos fajnego, niepowtarzalnego

u mnie dużo osób w plenerze robi na ruinach zamku a w studiu mi sie wydają sztuczne i badziewne

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
Daysy zgadzam się z toba w 100% dlatego wybralam takiego fotografa: http://www.navigo.com.pl/pl/portfolio/1,Slub.html
Cytat:

obydwoje robią piękne zdjęcia

ja widziałam jednego gościa zdjęcia cudne na naszej klasie są nawet ale jak usłyszałam gdzie on pracuje to mi uszy zwiędły jest technikiem pracuje na policji zdjęcia też trupą robi

ja mam tego fotografa http://www.foto.art.akcja.pl/galeria.html

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-11-26 o 14:31
Stary 2008-11-26, 14:29   #343
Daysy85
Zakorzenienie

Kliwia... hmmm jak się zapowietrzy to pół biedy a jak zawału dostanie!!!!!
Stary 2008-11-26, 14:33   #344
kliwia
Zakorzenienie

Daysy to będzie teściowa odstrzelona
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 14:40   #345
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
dzien dobry moje kochane gadułki ****

powracając do mojego pytania... jak będziemy roznosić zaproszenia, to w/w para będzie przed ślubem....na naszym slubie, będa już małżeństwem.... jak ich ująć na zaproszeniach?
ja bede zaproszenia rpzdawac w maju a w czerwcu slub ma moja kuzynka (my w sierpniu) dlatego odrazu napise ich jako malzenstwo...

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a co do winietek, to jakie jest Twoje zdanie? bo jesli podzielasz zdanie TZ to mama niech sie nie wtraca, ale jesli uwazasz tak jak mama to musicie przejrzec wszystkie za i przeciw, ale z tz a nie z mama, bo to Wasz slub
ja chce inietki.. swego czasu na weselu u kuzynki malo sie niepozabijali kto ma gdzie siasc.. a tak wprawdzie beda szukac miejsca chwile ale kazdy usiadzie blisko swoich.. tak ich usadze zeby bylo odbrze..
a jak komus niepasuje to niech spada... to jest nasze wesele i tyle.. wiem nawet komu to niebedie pasowac (tesciowej ibratowej mojego tz ale mam je w nosie..)

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc
Ja od rana w trasie, właśnie wrócilam od gina, przemarzłam okropnie. Nie cierpię zimy (no chyba, ze siedzę z winkiem przed kominkiem )
ja tez bylam u gina

Cytat:
Ja nie wiem czy te matki są tak zazdrosne o swoich synów, czy co?
Moja mama to idealna teściowa dla mojego TŻta, nie dość że mieszka 400km od niego, to jeszcze nigdy złego słowa na niego nie powiedziała, nie wpieprza się, nie jest wścibska, aż sama mam ochotę jej o nas opowiadać. A moja teściowa szkoda gadać...
u mnie tosamo.. moja mama traktje tz jak syna zawsze z nim pogada lubi i wogole.. a moja patrzy na mnie z pod lba jak tylko cos jest niepojej mysli to odrazu cos narzeka.. do tego obgadje pozostale synowe (ma 4 synow a 3 juz w stalych zwiazkach wiec ma trohe..) kiedy ja jestem nagaduje na tamte 2 wiec pewno jak jest jedna albo druga to obgaduje mnie ale mam to gdzies..

Cytat:
swietny...
Cytat:

super..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Daysy to będzie teściowa odstrzelona
hahaha ta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 14:45   #346
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wyscie zwariowaly!! Nie bylo mnie cala wiecznosc i pewnie malo kto mnie jeszcze pamieta Ale ze tyle tekstu przez ten czas naprodukujecie to naprawde nie myslalam Pozdrawiam wszystkie, ktore mnie pamietaja i wszystkie ktorych jeszcze nie znam
Witaj spowrotem, ostatnio się właąnie zastanawiałyśmy, gdzie tą Zottel wsiorbało

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kochane jeste, dosłownie na chwilke na kolegi laptopie.dziekuje za miłe slowa i rady Powiem wam, ze oczywiscie miałam focha wtedy na TZ. az sam podszedł i sie zapytał czy sie do niego odezwe. powiedziałam mu wszytsko, i o tych podejrzeniach (zaprzeczył) i o wszytskim. dalam mu 2 wyjscia. albo rozstanie (jesli nie ma zamiaru sie zmienic i w koncu dostrzegac moich potrzeb) albo ostatnia szanse. wybrał drugie rozwiazanie. powiedziałam mu ze jak przez tydzien nic sie nie zmieni to miedzy nami koniec. czekam... ale jestem dobrej mysli.
Odważna decyzja, ale bardzo dobrze zrobiłaś. To mu da do myślenia!

Przyszła do mnie ta moja sukienka z Tajlandii ---> http://www.allegro.pl/item477897929_..._sukienka.html
Jest naprawdę piękna, choć troszkę oszukują na tym zdjęciu, bo ona ma bardzo duży dekolt, a modelka ma coś pod spodem. W dotyku jest bardzo delikatna, cienka i mięciutka. Ledwo w nią weszłam haha ale się udało. Świetnie podkreśla figurę, tylko martwi mnie to, że jest tak bardzo pognieciona, a tego materiału nie można prasować, bo jest taki w harmonijkę zaprasowany.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00355.jpg (34,7 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (34,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00366.jpg (47,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00365.jpg (33,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00367.jpg (42,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00362.jpg (43,0 KB, 19 załadowań)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 14:52   #347
Daysy85
Zakorzenienie

Ładna ta sukienka, kiedyś nawet sama chciałam ja zamówić... możesz napisać jaki rozmiar zamówiłaś ???
Stary 2008-11-26, 14:55   #348
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witaj spowrotem, ostatnio się właąnie zastanawiałyśmy, gdzie tą Zottel wsiorbało

Odważna decyzja, ale bardzo dobrze zrobiłaś. To mu da do myślenia!

Przyszła do mnie ta moja sukienka z Tajlandii ---> http://www.allegro.pl/item477897929_..._sukienka.html
Jest naprawdę piękna, choć troszkę oszukują na tym zdjęciu, bo ona ma bardzo duży dekolt, a modelka ma coś pod spodem. W dotyku jest bardzo delikatna, cienka i mięciutka. Ledwo w nią weszłam haha ale się udało. Świetnie podkreśla figurę, tylko martwi mnie to, że jest tak bardzo pognieciona, a tego materiału nie można prasować, bo jest taki w harmonijkę zaprasowany.
sukienka sliczna.. bardzo mi sie podoba.. zaluje ze jej niezamowilam.. no ale nic.. trudno.. swietnie podkresla twoja figure..

wlasnie byl u mnie pan kominiarz i sprawdzal kratki wentylacyjne takiiiiiiiiiiii przystojniak ale ciiii popatrzec nam wolno

a i dostalam stypendium.. tn przelali mi na konto.. za pazdziernik i listpad. fajnie to wyglada szkoda ze ta sumka ie jest za 1 miesiac a a 2 ale nic
Stary 2008-11-26, 14:57   #349
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładna ta sukienka, kiedyś nawet sama chciałam ja zamówić... możesz napisać jaki rozmiar zamówiłaś ???
To jest uniwersalny rozmiar. Na dole aukcji podane są wymiary, ja tak na oko wzięłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 15:10   #350
agus87
Zakorzenienie

kamea i daysy piekne zdjecia

anuula pieknie wygladasz w tej sukience

ja sobie kupilam na podobny styl czarna z kamieniami swiecacymi, ale dekold zakryty i tez do kolan taka lejaca na andrzejki w sobote ide, zrobi mi tzt zdjecie to wam pokaze
Stary 2008-11-26, 15:11   #351
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze... to rzeczywiście nie dużo. Ja zrezygnowałam z kamerzysty (ten film później i tak mało kto ogląda). Ale za to postawiłam na super fotografa. Chociaż i cena super....
Sesja narzeczenska+przygotowani a+slub+ wesele... 3900. Ale nie jest mi żal bo to pamiatka na cale zycie a zdjęcia są ekstra!
cena rzeczywiscie niezla

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

kasiaher tak sobie pomyślałam.
Jeli teściowa Cię spyta gdzie byliści ei co robiliści eto jej powiedz:
Wie Pani byliśmy na imprezie swingowej. Wie pani co to jest? Nie jakieś tam słuchanie jazzu, tylko impreza z wymianą partnerów! Wie Pani jaki przystojniak mi się trafił! A Tż to miał taką laseczkę w ramionach że hoho.

Gwarantuje że się zapowietrzy.
dobre. Byle by tylko naprawde zawalu nie dostala.

anuulaa dzieki za powitanie Fajna ta twoja sukienka. A jaki seksowny dekolt
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 15:15   #352
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
cena rzeczywiscie niezla

dobre. Byle by tylko naprawde zawalu nie dostala.

anuulaa dzieki za powitanie Fajna ta twoja sukienka. A jaki seksowny dekolt
opowiadaj jak sie mezem zyje.. jak wam sie uklada i wogol tak cie dawno niebylo
Stary 2008-11-26, 15:19   #353
anuulaa
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny. Zottel, ten dekolt to aż za duży jest, nie mogę nawet zakryć stanika:/

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a i dostalam stypendium.. tn przelali mi na konto.. za pazdziernik i listpad. fajnie to wyglada szkoda ze ta sumka ie jest za 1 miesiac a a 2 ale nic
Ja na moje czekam i czekam, jeszcze nie ma. Wkurzyłam się dzisiaj, bo uczelnia poucinała nam stypendia, tzn całej pedagogice, bo za dużo osób miało dobrą średnią i poucinali każdemu 50zl. Ale się wnerwiłam:/// Cezkam teraz na kaskę, bo muszę prezenty na mikołaja zrobić

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
opowiadaj jak sie mezem zyje.. jak wam sie uklada i wogol tak cie dawno niebylo
No właśnie, opowiadaj, bo my ciekawe jesteśmy, jak Wam się żyje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 15:42   #354
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny. Zottel, ten dekolt to aż za duży jest, nie mogę nawet zakryć stanika:/

Ja na moje czekam i czekam, jeszcze nie ma. Wkurzyłam się dzisiaj, bo uczelnia poucinała nam stypendia, tzn całej pedagogice, bo za dużo osób miało dobrą średnią i poucinali każdemu 50zl. Ale się wnerwiłam:/// Cezkam teraz na kaskę, bo muszę prezenty na mikołaja zrobić

u nas tez ucinali ale i tak dostalam sporo.. wiec sie ciesze
a co do sukienki to czarna bluzeczka w koronk u gory albo niebieska i super.. sliczna jest ta sukienka bardzo mi sie podoba
Stary 2008-11-26, 16:01   #355
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ale jestem niewyspana i zla nio i juz pod ponad 2godz w pracy..normalnie wlzazla nam z ogrodu mysza i to kaurat do naszego pokoju nie spalam cala noc bo sie normalniekrecila po pokoju i zezarla pol wafelka z lawy mamy lapki w pokoju ale nic a nic tyllko syszlalam jak sie kreci mowie wam masakra
O Chryste, u mnie też by była noc z głowy...

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No proszę, to podobny termin

kasiaher, to rzeczywiście poczucie humoru Twoja teściowa ma powalające...

kaska87, gratuluje zaklepanego terminu

Cytat:
no tk to juz bywa z teciowymi... moja to ma jedynego synka i jest nim wlasnie tz, nie moge narzekac przesadnie, ale sa chwile i dni kiedy mam ochote jej tak porzadnie przygadac..
Mój TŻ jest jedynakiem. Chyba podobne odczucia mamy

Cytat:
(...)na przegląd podwozia

(...)
Nie słyszałam jeszcze takiego określenia

kaema, Daysy, Śliweńka, wszystkie macie zdolnych fotografów . Ale zdjęcia fotografa kaemy powaliły mnie na kolana! Piękne!

anula, kiecka szyta jak na Ciebie .
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 16:17   #356
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

nam na uczelni ucięli po 100zł stypendia bo w zeszłym roku pominęli jeden wydział przy dzieleniu ustalaniu stawek i jak rozdzielili później na ten wydział o którym zapomnieli to za dużo wydali i w tym roku mniej kasy na stypendia mieli więc w zeszłym roku zyskałam jedynie za dużą średnią bo miałam 390zł teraz mam niższą średnią do tego odjęli po 100zł i zamiast 310zł dostałam 210 zł ale dobre i to

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-11-26, 16:26   #357
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nam na uczelni ucięli po 100zł stypendia bo w zeszłym roku pominęli jeden wydział przy dzieleniu ustalaniu stawek i jak rozdzielili później na ten wydział o którym zapomnieli to za dużo wydali i w tym roku mniej kasy na stypendia mieli więc w zeszłym roku zyskałam jedynie za dużą średnią bo miałam 390zł teraz mam niższą średnią do tego odjęli po 100zł i zamiast 310zł dostałam 210 zł ale dobre i to
No ja też nie narzekam, że mam stypendium, bo najważniejsze, że jest. Ale wkurza mnie, że są tak nie fair. Miało być więcej a dali mniej:/
Stary 2008-11-26, 16:30   #358
kaema
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
O Chryste, u mnie też by była noc z głowy...

No proszę, to podobny termin

kasiaher, to rzeczywiście poczucie humoru Twoja teściowa ma powalające...

kaska87, gratuluje zaklepanego terminu

Mój TŻ jest jedynakiem. Chyba podobne odczucia mamy

Nie słyszałam jeszcze takiego określenia

kaema, Daysy, Śliweńka, wszystkie macie zdolnych fotografów . Ale zdjęcia fotografa kaemy powaliły mnie na kolana! Piękne!

anula, kiecka szyta jak na Ciebie .
Muszę przekazac mojej fotografce co tu piszecie.

A apropos mam... To moje szczęście nie jest jeynakiem ale synusiem mamuni i owszem Najgorsze jest to że wszyscy zawsze go bronia Jego mama (nie męcz mojego synka - oczywiscie pol zartem) i moja tez (no nie czepiaj się go, czemu jestes niemila) - wychodzi na to ze potwor ze mnie
Stary 2008-11-26, 16:36   #359
Daysy85
Zakorzenienie

O jejku nie mogę się doczekać jak będę w domku za pół godziny bo mam żeberka na obiad/kolację!!!!
Już tak mi się przez to dłuży czas że szok bo wyczekuję tej chwili kiedy zjem te pyszności ... mniammmm
Stary 2008-11-26, 16:44   #360
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A apropos mam... To moje szczęście nie jest jeynakiem ale synusiem mamuni i owszem Najgorsze jest to że wszyscy zawsze go bronia Jego mama (nie męcz mojego synka - oczywiscie pol zartem) i moja tez (no nie czepiaj się go, czemu jestes niemila) - wychodzi na to ze potwor ze mnie
U mnie jest podobnie, tzn. u mnie w domu zawsze wszyscy bronią TŻ, a ja wychodzę na tą złą. Strasznie mnie to wkurza. U TŻ w domu może tak nie jest, ale on też jest synusiem mamusi. Ale czasami, jak czegoś nie zrobi o co go rodzice poproszą, to jest złym synem:/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości