![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
robiąc podsumowanie zachłannych oddechów
bezwstydnie rozbierasz moje emocje rzucił kilka obietnic, potem zniknął. już nie wróci. pocałunkiem uregulował swoją nieobecność. niedbałe spojrzenie rzuciła mu, nie pamiętając ich wspólnych chwil. złożyłam swój świat na podstawie jego słów. ryzyko zakochania się w nim tętniło w sercu. złagodniała na chwilę, by za moment znów wykrzyczeć światu swój ból. _________________________ ____ kradnę te podkreślone . cuuudna Tyyyyś ! ![]() ![]()
#332 | |
BAN stały
|
Cytat:
` mam siłę, mam wiarę, ale siebie czasem dość. ` do jednych szczęście się śmieje, do innych szczerzy zęby :// ` już nie będzie tak jak kiedyś, już nie będzie tak jak wtedy. ![]() ` świat wypadł mi z moich rąk. ` najgorsza jest bezradność, odbiera radość i sens życia. oj chyba nie pomogłam. :/ caroline nie potrafię ci pomóc. trzymaj się ;*** _____ kilka ode mnie: ` anioły są nad nami. możemy w nie wierzyć, ale wciąż jesteśmy sami. ` bo wie, że w ty, momencie to on będzie jej księciem. ` miłość odkrywa się kochając <33 ` Szczęście można znaleźć w najmniejszym ziarenku pustynnego piasku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Rebelious, dziękuję bardzo. *;
Chyba nie muszę pisać, że Twoje (jako jednej z nielicznych) zawsze zabieram, to chyba logiczne, bo są cudowne. : D yoUrNightMare. hm, witamy. opisy świetne. (; --------- i czasami wydawało jej się, że słyszy cichy szept gdzieś tam z góry, kiedy wieczorem przez otwarte okno wpadały nieuważne anioły... miałam marzenie. chciałam być dźwiękiem prawdy. i nie pytaj mnie o nią. znasz ją doskonale. a kiedy mnie już nie będzie... będą dziwić się mojej śmierci-zapomną... czerwień jest bólem. łzy płynęły. oni nigdy nie płaczą. poświęciłam się tylko jednej rzeczy...teraz żałuję. cała ziemia samotności. anioł o skrzydłach tak nieważnych jak twoje słowa... budzi się we mnie wstręt do ciebie. a na śniadanie? bułeczki maślane, dżem i kubek świeżych łez. chcę być dziś tylko dla Ciebie. martwy punkt w sercu. nie umiem oddychać. oparłeś na ramionach moich dłonie... nie umiem się obudzić. łamie żebra. budzi niepokój, ściska serce. taka rozpacz nieludzka... przecież wiem, ze nie ufamy sobie. i czuję. i nie chcę... struny pękają. jak ludzkie serca. Wyjmuje igłę z żyły. Melodia wychodzi ze skóry . Skrzypce płoną z piskiem . Harfy wcinają się w ciało.. nie ważne, jak samotna jestem... twoje łzy miażdżą mi serce. chciałabym więcej niż mogę mieć... wewnętrznie okaleczona. usycham i kwitnę. w umyśle rodzi się miejsce na samotność... przez ułamek sekundy widziałam ból na twej twarzy...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-01-04 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
czułam, że potrafię oddychać miłością..
gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz, nawet jeśli z nią sypiasz - znajdę Cię! nawet różniliśmy się pięknie.. najtrwalsze szczęście to takie, o którym nikt nie wie.. minuty szczęścia są krótsze niż minuty cierpienia.. wiem, że powiedziałam o dwa słowa za dużo.. ale czasu nie da się cofnąć.. niech to będzie wieczna miłość.. zamykam oczy.. nareszcie marzenia się spełniają, te, które tak długo ukrywałam.. to Ty dałeś mi największe szczęście.. jeśli twoją słabością jest miłość stajesz się najsilniejszą osobą na ziemi.. powinnam była wiedziec, kiedy uschły róże, powinnam była zobaczyć koniec lata w twoich oczach, powinnam była słuchać, kiedy mówiłeś 'dobranoc'.. powoli zaczynam Cię żegnać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
*Dzień bez przypału to dzień stracony:P
*Tańcz głupia tańcz.! Swoim życiem się baw. *Nauczę się żyć. *Nocą prowadzić Cię chcę. *Dla Ciebie zrobię co tylko chcesz. *Tak obok siebie, ale wciąż niewidzialni... *Wirują światła tańczy świat.. *W moim sercu wciąż miejsce jest. *Każdy dzień rodzi nowe paranoje.
Reggae, reggae jest dla mnie tym Reggae czym dla żagla jest wiatr poprzez szkwały i sztormy żeglujemy przez świat. Wszystko przychodzi do tego kto umie czekać. Edytowane przez Raquell Czas edycji: 2009-01-04 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Mam do Was prośbę dziewczyny
![]() Może macie jakiś pomysł co napisac w smsie chłopakowi, z którym hmm... mamy się ku sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
obsyp mnie złotem
nie dobijaj się, nie otworzę Ci . nie wyglądam dziś specjalnie ładnie nie mam siły na zabawę w miłość Wyrzec słowo ,by stwierdzić ,że głos Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi Tam gdzie Boga nie ma już ... mam nadziei pełen głos wrażliwości pełne dłonie .. w pustych sercach budzisz strach oni łez nie znają, dawno zapomnieli o nich choć krucha jest jak kwiat wciąż pragnie zmieniać świat . I szkoda że los tak zakpił z nas kazał nam czekać aż tyle lat Dziś mocniej wdycham życie chcę dogonić to co mi umknęło Znów czarno-biało robi się Tęsknota to jest takie zło, Co atakuje z czterech stron Tysiąc nowych pytań przywiał wiatr Powiedz jak ochronić dobre sny ? Jaką siłę trzeba w sobie mieć Żeby odbić się od dna ? |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
no kurde, dziewczyny ! błagam {
![]() _________ Za każdym razem udowadniasz mi, że to nie miało sensu.. Dupek-Dupkiem ! na wieki, wieków Amen. To koniec. Przyzwyczaj się. już nie chcę. Zamknęłam okno na świat.. i od dziś płatny morderca będzie strzegł drogi do mego serca ! zapominam Cię. Ty też zapomnij.. cały świat należy do nas. pokażę Ci jak powinno być ! światła nocy skryją prawdy.. ty i ja w chłodnym deszczu.. po co walczyć jeśli z tego nic nie będzie.. brną w to razem, ale w przeciwne strony. wielka miłość traktowana jak znajomość. zbite martwą ciszą. anioły milczą. znów zostawił ją w tyle. za dużo słów, za mało treści. samotność dla mnie jest więzieniem. rzucić serce za horyzont. dla ciebie oszukam przeznaczenie.
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
Hi !
Dodam kilka opisów , bo jestem tutaj nowa i nie wiecie jeszcze jak pisze ![]() * Zniknąłeś ... ![]() ![]() * Puf . Czary Mary _ i znikamy ... ! * Zakichana księżniczka _ bez korony , tytułów i bez księcia ... * Ona marzy , Ona śni , A on dalej nie widzi nic .. Mało mało . Przepraszam . Jakoś ... nie umiem znaleźć kartek . ![]()
#340 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że tak wyszło... nie sądzisz? Bo kto pasuje tak jak ja, do Twoich bladych ust... Złośliwi mówili na nią niewinna. Ta miłość jest inna. Niełatwa, nieskromna i niewinna.
#341 |
Zakorzenienie
|
Doskonałe niebo tak czyste. Ale jestem w cieniu, bo ciebie tu nie ma Spójrz na zewnątrz, lato tu pozostanie Ale czuję wewnętrzny chłód od dnia, kiedy odszedłeś. Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni twego życia! wracaj do nich ilekroć w twym życiu wszystko zaczyna się walić.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
* Fakt, była naiwna, ale przecież nikt nie potrafił kochać tak jak ona.
* Nie zobaczyła siebie w jego oczach. * Patrzyła z tęsknotą jak odchodził. * Czekała na miłość, tą jedyną, wyśnioną. * Na twój widok serce wykonuje dzikie harce. * Nigdy nie widziałam kogoś tak zarozumiałego. * Zdaje mi się, że nigdy nie kochałam cię, tak jak na to zasługujesz. * Uprzedzona do mężczyzn, głosiła feministyczne idee. * Nie obiecuj i tak słowa nie dotrzymasz. * Serce krwawi na twój widok coraz bardziej z każdym dniem. * Nie mogę znieść widoku twojej nowej miłości. * Nie mogę patrzeć, gdy to ona a nie ja trzyma cię pod rękę. * Żyję tu tylko dla ciebie. * Wieczór wspomnień. * Pozostał sentyment do wspólnych zdjęć. * I gdybyś tego chciał, nie wyjechałabym. * Wieczór okryty mgłą melancholii.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
Nie liczę na farta... może fart postawi na mnie
![]() Bez żadnego *******enia, to z ulicy punkt widzenia. Dzwonisz ****a z zastrzężonego i ubliżasz...a nie rozumiesz. Czwarty krok donikąd... Oni chcą nam grać, lecz My tańczymy inaczej Nie zastąpisz prawdziwej kobiety zwykłą dziwką W ręku telefon, znasz go, może tej nocy,też nie mogłeś zasnąć
#344 |
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie- Cieszę się, że Ci się podobają
![]() Zabiłeś mnie.. Tak bardzo bolało.. Czas leczył mnie, za długo to trwało ;x Bez Ciebie śmierć - tak wtedy myślałam.. Na wszystko znajdę odpowiedź, na Ciebie znajdę sposób ![]() Mogłeś mnie dla siebie mieć.. MOGŁEŚ, ale czas nie ten ;x Obdzielam sobą każdy dzień, sprzedaje myśli byle gdzie .. Znowu szare dni dopadły mnie . ![]() Nie możesz ranić, gdy tylko chcesz! Prosto w oczy proszę nie patrz mi, i tak nie ufam Ci . Rozstanie jakich wiele.. Na zawsze drogi im rozeszły się. Już za późno lub za wcześnie by z sobą być. Ust zmieszanych smak nie powtórzy się nigdy już ;[ Jesteś jak morze nadziei.. A ja pragnę by porwała mnie fala.. ![]() miłość... jest sztuką tak,jak wszystko Jestem w niej mistrzem Umiem robić tak,że boli Że wydaje się diabelsko rzeczywiste Można by to nazwać powołaniem ;x 'Jeśli chcesz mnie zatrzymać podaj mi rękę jeszcze może zatrzymać mnie ciepło Twojej dłoni' ;* Z jej ust płynie banał, z jego sączy się stek kłamstw. Już nie ma miłości, tylko słowa zostały . Czas wcale nie zna się na bliznach. Bez pośpiechu zatrzymać czas z tobą dziś chcę ;* Czystasz w moich myślach , znasz ich bieg ![]() Zamykam oczy chcę już spać.. Nie spotkam Ciebie, nie ma na to szans. Niech noc trwa niech nie wstaje dzień.. To KONIEC, mówię sobie jeszcze raz. Edytowane przez AniiiaxD Czas edycji: 2009-01-04 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
dziś samotność dzielimy na dwoje
i jest jej jakby mniej poukładaj mnie a ja zapuszczę w tobie korzenie. można trenować samotność? w takich momentach nie czuję się nic. byłam dla Ciebie kimś więcej niż zabawką.
#346 |
Zakorzenienie
|
societygirl17 kradnę nałogowo twoje opisy ;*
_________________________ _________________________ _______________ Budzę się z tobą w myślach Już nie odpowiadasz na moje smsy... Zanikam w twoich oczach Lubię ten czas, gdy nam blisko do siebie. Za krokiem krok... Leżymy w trawie na wznak, gdzie nie znajdzie nas nikt. Nie ma innych nas, co kochają się tak.
#347 |
Wtajemniczenie
|
sub.
nie mam czasu ostatnio, ale czytam opisy i przeglądam ; ) czarne lepkie babie lato białe lekkie babie lato przyznaj się, że ciebie nie ma - to legenda Bo ktoś musi być, Bo tak łatwiej żyć. ! Podaj mi dłoń ! Podaj mi rękę ! Czemu oczywiste dla mnie jest, że Ciebie nie ma ?? Pzdr. ; *
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moje: Trzeba kolekcjonować mocne wrażenia” "Nie pozwól, aby twoje marzenia zarosły chwastami." Wyobraź sobie: Stoisz... A niebo u stóp Twoich... ...bo tylko w ciemności można zobaczyć gwiazdy... życie to nie suma oddechów, tylko chwil, w których brakuje nam tchu - Patrz, w ogóle nie widać gwiazd. - Ale są… Dlaczego ja? - Bo dostrzegłeś mnie kiedy byłam niewidzialna.... "życie nasikało mi do kawy" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
czerwony sliczny
![]() Dzieki ;* Że rap stanowi potęgę, która wrasta w ludzkie serce i tych serc jest więcej więcej niech tak dalej będzie <33
#351 |
Rozeznanie
|
styrana- milutko
![]() Zasypialiśmy przy tych samych gwiazdach , tak blisko, a tak daleko, prawda. ? -Aniołku.. płaczesz? -Tak. -Dlaczego? -Bo kocham.. Od dziś płatny morderca pilnuje drogi do mego serca. <3
#352 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() chodzili zimą na spacery wieszcząc ludziom swoją miłość . pchali w życie wszystki kłamstwa i sprzeczności. wypełniona smutkiem i nadzieją na lepsze jutro. już nawet nie miała ochoty spać . według jej słów wszytsko było bezsensu. nie okazywała już nawet emocji. w ścisle wyznaczonych godzinach tęskniła. Co to znaczy być szaleńcem ? spytaj mnie . odłączyła się od grupki . nie mogła patrzeć jak się radują . to trudne nie zwracać na niego uwagi , przecież on taki przystojny. Nie wiedziedziała, że towarzyszące jej uczucia zrobią tyle złego. osłabienia serca - to u niej często ostatnio występuje. Wariatem jest ten kto żyje w swoim własnym świecie. dyszała patrząc na jego uśmiech , był tak wesoły. Kocham Cię - szepnął. Nic nie odpowiedziała - zwyczajnie się bała. to nie ten czas . to nie to miejsce . to nie my. uparcie twierdzi , że nienawidzi a, przecież kocha. po tej drugiej stronie jesteśmy razem przecież . wierzył ,że może mieć wszystko . robiła zupełnie co innego niż zamierzała. znów się przymniał. no tak wczoraj rozmawiali . ...
#353 |
Przyczajenie
|
You bring sunshine into my life... / Przywracasz słońce w moim życiu...
Take my hand tonight, let's not think about tomorrow. / Złap mnie za rękę tej nocy, nie myślmy o jutrze. When you talk to me I swear, the whole world stops. / Kiedy ze mną rozmawiasz, przysięgam, cały świat się zatrzymuje. I can't breath. when you are so far. /nie mogę oddychać jak jesteś tak daleko. Return longing of two bodies and souls / Odwzajemniona tęsknota dwóch dusz i ciał... *** "Czym jest miłość? W moim mniemaniu jest to: namiętność, podziw i szacunek. Jeśli człowiek ma dwa z tych elementów , to wystarczy. Jeśli wszystkie trzy, to nie musi umierać,by trafić do nieba..." (William Warton)
Edytowane przez olikoki Czas edycji: 2009-01-04 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
bo z Toba inaczej .
yhh . pozory mylą . przydałby sie menadżer . który zajął bysie nie tylko moją kariera . ;[ zmiana o 180 stopni . chciała za dużo . nie ma nic . dla Niego mogła byc niegrzeczna ![]() __________ styrana . ubóstwiam twoje opisy ![]() ![]() Edytowane przez BoskaPanna Czas edycji: 2009-02-11 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
BAN stały
|
A macie może dziewczynki coś o dzieciństwie, dzieciach, zabawkach.. coś takiego pasujące do zdjęcia na huśtawce bądź inne zabawki itp.. Aj no nie wiem jak wytłumaczyc. ;/
Kupie Ciebie teraz No bo pózniej Cie zabraknie Albo ktoś mi ten sklep zamknie Nie ważne co będzie Ważne że dzisiaj stać mnie. ' Masz mnie na zawsze. Masz mnie na bank ' Ze chora na święta to nic. Tym razem nie pytajcie o zdrowie. - można jakoś zmienic ![]() ' Jutro bedzie dużo tego czego dzis jest mało' Życie przelatuje nam miedzy palcami i czasem uczymy się na blędach a czasem nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
jeny, proszę, błagam, niech ktoś mi pomoże. :P
chcę się nauczyć tańczyć... niby umiem, ale to o chłopaka chodzi, który to potrafi rewelacyjnie robić.. ;-) jakieś takie opisy do tej sytuacji? ;-)
#357 |
Zadomowienie
|
beznadziejne i bez kolorów. no może trochę szare.
musisz wiedzieć, że sam nigdy nie zostaniesz. jak inaczej mam dać Ci do zrozumienia, że jednak mnie trochę obchodzisz? jeśli powiem, że Cię kocham, to będzie się liczyło? masz wybór: albo tak albo nie. mieszanina wybuchowa, bo trochę chora trochę zdrowa. zapach Twoich perfum nadal unosi się w moim mieszkaniu, szkoda jednak, że Ciebie już nie ma. za dużo czasu spędzam w przeszłości. skup się i bądź sobą.
#358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może akurat ![]() te co mam pokopiowane z wizazu ![]() ![]() ![]() ^uśmiechać się bez powodu ! ^właśnie ten luz jest najbardziej urzekający. ![]() ^zapomniec sie . ![]() ^Optymizmu nigdy za wiele! : D ^Nic nie robić, nie mieć zmartwień ^ale w koło jest wesoło . ^Tańczyć na deszczu, gonić wiatr ^w pełni szczęśliwa Ja. ^dziecka entuzjazm. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
cześć wszystkim !
![]() od wczoraj jestem jakas taka przygnebiona, niby nic sie nie stalo ale jakos tak smutno.. ![]() cos w stylu tego : to jeden z takich dni, w ktorych nic nie jest smieszne.. z gory dziekuje ![]() wasze opisy sa cudne !! ![]() ____________________ i cos ode mnie : 1. so live your life.! / więc żyj swoim życiem 2. Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć 3 ..Bo na Tobie kończy się mój świat ![]() 4. .. potem patrzysz na mnie i gotuje mi się krew <3 5. Patrz komu ufasz.! 6. zagubieni w beznadzieji.. 7. "trzeba coś stracić by coś docenić, żeby odzyskać trzeba się zmienić.." 8. zamykam oczy, które tak chciałbym Ci dać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
![]()
I zastanawiam się, kto pierwszy powie to, co oboje wiemy.
to czas by zamknąć te drzwi.. Potrzebą moją jest tęsknić.. przyłapałeś mnie na uczuciach
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.