![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wlasnie przed chwila dostalam smsa od tej kolezanki i napisala mi, ze nie mam sie bac i martwic, bo moj porod napewno bedzie inaczej wygladal, i ze nie musi byc wcale ciezki jak jej ![]() Jutro jade ja odwiedzic to sie dowiem dokladniej co i jak ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() no to ladnie hehe Esterka mowi ze mi murzynek przeswituje, mama ze to chinczyk ![]() gluptasy:P rumiankowa ale duzo twoje dzidzi wazy.. ![]() 20 tydz-344 gram ![]() dziewczyny a u mnie to juz chyba coraz gorzej...:O Obudzilam sie z takim bolem pecherza o 3 w nocy ze myslalam ze umre.. i do tego ten bol w ''kregoslupie'' ![]() a plecki to potrafia mnie pol dniabolec... ah gtam
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe martw sie nie ma co sie martwic a najlepiej to bedac w ciazy opowiesci nie sluchac o porodach ![]() Ja laseczki po zakupkach kupilam stanik do karmienia i dwie koszulki tez do karmienia fajne rozpinane od ramiaczek jak stanik ![]() ![]() Meza ubralam w szlafrok bo moj mi kradnie tlumaczac sie ze jego za lekki jest ![]() ![]() Zmykam bo zbalamucialm pol dnia na zakupach a jeszcze zaplanowalam tyle w domku nim mi chlopaki wroca |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Kathi
to juz widze ze masz wiekszosc rzeczy ![]() ja tez musze kupic sobie ten stanik itp ale to jeszcze troche ![]() ![]() szlafrok sobie bede musiala kupic tez do szpitala..:P bo nie mam ![]()
#337 |
Wtajemniczenie
|
poiglot91 ja w nocy strasznie się miotam, wszystko mnie boli, co chwilę łaże sikać i potem nie śpie przez ok pół godziny, zasypiam na 2h i znowu to samo;/ Męcze się jak niewiem...
szlafrok i pidzame do szpitala juz mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
ja zaduzo to miec nie musze poniewaz.. jak juz mowilam jesli bede rodzila silami natury i bedzie ok to mnie wypuszcza po 6 godzinach..:P
ale lepiej sie przygotowac ![]() No mnie ten pecherz dobija na maxa... jeszcze jak mnie tak boli to dzidzi sie wierci i ma na niego naciska a wtedy to ojjj... i co maugoszatko zrobilas cos dla mnie ![]()
#340 |
Zakorzenienie
|
hahaha
to jak bedziesz miala to powiedz jaki to ma smak ![]() ja swoje mleko tez sprobuje jak bede miala.. ![]() ![]()
#342 |
Zakorzenienie
|
slone??
![]() aaaaa! probowalas juz klamczucho .. pewnie.. ![]() a teraz to ''wydaje mi sie '' hehe ![]() a tak powaznie.. to moze i ta siara, ten pierwszy pokarm i jets slona , niedobra... ale mleko chyba musi byc slodkawe troche.. skoro dzieci je lubia i pija ![]()
#343 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() oczywiscie pozdrow twoja kolezanke i ucaluj ta kochana gwiazdeczke od nas ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie niby podobne procedury a dostalam kartke ze szpitala co musze miec ze soba ![]()
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
Dzwoniłam do lekarza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
pakusia.. ooo widzisz to ja pewnie tez dostane
![]()
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to cale szczescie ![]()
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wagi dzidziusia... Moja cora wazyla 453g na przelomie 20.-21.tygodnia. ![]()
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
Kathi, Pakusia macie racje
![]() ![]() I napewno juz niechce slychac opowiadan o porodach. Sama to musze przezyc. Pakusiu pozdrowie ja i napewno ucaluje malenstwo. Juz sie nie moge doczekac ja zobacze dzidziusia ![]() ![]() ![]() Boszenko ja wlasnie na odwrot. Ja chce rodzic SN. Nawet po tym co dzis przezylam ![]() Malutka kamien spadl mi z serca ![]()
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
Następną wizytę mam 22 stycznia, więc jeszcze bardziej szczegółowo się go wypytam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
Bercia nie nie u mnie te imiona odpadają
![]() ![]() Może Cię synuś tam ciągnie od wewnątrz?? Ja często obserwuje jak mi pępek sie podnosi i opuszcza ![]() Kathi lubię Grocholę ![]() ![]() ![]() Seona tak jest na początku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkładki laktacyjne to takie krążki które wkładasz w stanik żeby wypływające mleko nie pobrudziło ubrań PYTAJ O CO CHCESZ JA TEŻ KIEDYŚ TEGO NIE WIEDZIAŁAM ![]() blondynka ja nie mam tej listy ![]() sashka gratuluję ![]() ![]() poiglot hihihi zobaczymy jaki to chłoptaś będzie ![]() ![]() ja już mniej sikam w nocy ![]() ![]() ![]() ja smakowałam mleko jak karmiłam Julkę ![]() ![]() ![]() malutka to całe szczęście ![]() ![]() blondynka nie powiem Ci ile waży moja córcia bo usg wziął TŻ do biura wczoraj, ale każdy dzidziuś teraz inaczej będzie ważyć bo już nasze maleństwa przybierają w tłuszczyk a na tym usg między 11-14 tc mniej więcej tyle samo bo tłuszczyku brak ![]() ja robię obiadek ![]() ![]() ![]() lecę położyć spać Julkę |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
esterko napewno bedzie moje i Patrykowe(mojego tz)
![]() a nie hehe dziewczyny wlasnie odsunelam szafke a tam za nia plesn.. tzn grzyb na scianie ![]() przez ta wilgoc.. jak tz wrocimusi to wziac tym domestosem.. eh w marcu chcemy wynajac cos swojego
#355 |
Zadomowienie
|
Nie chce mi się robić obiadu...PROTESTUJĘ!
![]() Zobaczcie dziewczyny jakie fajne są angielskie ciuszki (może widziałyście już, bo jak czytam to ciągle siedzicie na allegro- tak jak ja ![]() http://www.allegro.pl/item525619198_...y.html#gallery
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-01-10 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jakoś się psychicznie nastawiłam że moja córa nie będzie inna ![]() kochana, mnie się nie chce robić nic, przed chwilą wróciliśmy ze spożywczych zakupów i tż zrobił śniadanko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie nic nie chce..
odechcialo mi sie jak zobaczylam tego grzyba na scianie.. no szlak mnie ntrafil!! ![]()
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz ni ewiem gin nie mowi ja nie pytam wazne ze jest jak to on mowi ksiazkowa ![]() Laski medal sobie moge dzic dac za prace normalnie odgruzowalam najbardziej zagracone miejsce w domu ( rozpierdzielnik hih tam trzymamy wszystko co moze si eprzydac ale nie musi nas w oczy kluc np odkurzacz ) zrobilam obiadek wysprzatalam cale mieszkanie oprocz pokoju synka bo tam wlaja sie ciuszki dla dziecka ktore jeszcze chce posegregowac do prania ale cholender boli mnie krzyz ![]() CHYBA WLACZYL MI SIE SYNDROM WICIA GNIAZDA ![]() Jutro jade odebrac posciel dla malej do kolyski taka jak na zdjeciach kobieta dostala dwie takie same i jedna chce sprzedac za nizsza cene a mi w to graj ![]() Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-01-10 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
oj sliczna ta posciel
![]() ![]()
#360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co prawda wszyscy mi powtarzaja, ze mam szerokie biodra, wiec porod SN powinien pojsc sprawnie...ale wole nie ryzykowac Cytat:
![]() ![]() ![]() A medal bezapelacyjnie Ci sie nalezy! Oszczedzaj sie Kathi ![]() Posciel sliczna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.