![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
tak tak
![]() mężczyzna to podobno bardzo prosty mechanizm ![]() Aelitka bije tu wszytskich na łeb na szyje z postami ![]() My dziś idziemy kupić karawat dla TŻta ![]() swoją drogą myśle podobnie jak niektóre z was myślały, że w wieku 21 lat chce byc zamężna i na euro 2012 urodzić mojemu TŻtowi piłkarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() znowu sie budzi we mnie ten straszny wredniak ![]() edit: elizka773 skoro on chce wziąć ślub przed euro to sie musi spieszyć, bo już tylko trzy lata zostały a sale, orkiestrę i datę w kościele trza dużo wcześniej sobie zaklepać ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-29 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() już wybrane dawno wszytsko. ja nie jestem maniaczką imprezową więc jakoś nie zależy mi na czymś wyjątkowo wystrzałowym. mam taka zwykłą czarną sukienkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
jek Kobietki witam w II czesci, wczoraj nie zdazyłam doczytac wszystkiego, i dzis tez chyba nie dam rady
![]() ![]()
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-01-29 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem czy czytałaś wszystkie moje posty, w I części też, ale u mnie się nie zanosi na nic konkretnego, bo mój TŻ stwierdził ostatnio że on chce mieć dzieci i rodzinę za jakieś 15 lat, więc mam jeszcze trochę czasu, nawet, jeśli zmieni zdanie to nie nastąpi to raczej w tym roku, choć nie mówię, że tak będzie na 100% bo tego nie wiem. Nie wiem, co będzie i gdzie będę za miesiąc, więc nie mogę mówić, że jestem tego pewna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak mnie jeszcze naszlo.znajoma ma wielkie wymagania.rozkazala swojemu facetowi zeby jej sie oswiadczyl w zakopanem.i zeby pojechali tam na tydzien.malo tego,on za wszystko placil i jeszcze miala wymagania ze pierscionek ma byc taki za pare tysiecy.ale nie oswiadczyl sie bo wiadomo.ten ponad tysiac poszedl mu na sama wycieczke.stwierdzila ze z czasem ma coraz wieksze wymagania.i co sie okaze?ze i tak sie predzej zareczaja takie osoby niz ktos kto nie ma wymagan wogole.ehh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz jak mówi 15 lat to czyli bedzie to za 3 czy 4 lata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to co jednak masz zamiar wrócić do Pl? mój tż mi dzisiaj powiedział że on chce się zaręczyć ale chce byc pewien ze jak bedziemy ze soba potem te 50 czy wiecej lat to będzie nadal ze mną szczęśliwy... hm...... i jak on chce się dowiedziec co bedzie za 50 lat.. ![]() ![]() a ja tak sobie pomysłałam i mu to powiedizałam, ze ok niezareczymy sie bo bedzie chciał byc pewnym, bedziemy tak żyli iles lat, potem bedzie miał 99 lat bedzie lezał na łozu śmierci ja przy nim tez taka starowinka i ostatniomi słowami przed smiercią bedzie "wiesz kochanie teraz to czuje ze byłem i jestem szczesliwy" i umrze... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fajna masz ta koleżankę, ja mam alergię na takie laski..... brrrr Nie wiem jak można mieć takie wymagania co do faceta, ja rozumiem, że kobieta lubi być zdobywana i lubi prezenty ale bez przesady. A jakby jej się oświadczył w Szczyrku po miłym weekendzie to, co nie zgodziłaby się? Lasce zależy na chłopaku czy kasie? Nie wszyscy maja worki pieniędzy w domu, niektórzy naprawdę nie znają wartości pieniądza, to przykre...... edit: .Mada. ja już i tak przepuszczam przez konkretny filtr to, co on do mnie mówi, bo inaczej to ja dawno bym już w psychiatry ku wylądowała..... ![]() Po wczorajszej rozmowie doszłam do wniosku, że dam sobie jeszcze trochę czasu tutaj (kobieta zmienną jest przecież ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-29 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok, ja wracam do nauki, nie mam czasu na nic, więc za bardzo Wam nie odpiszę. paaa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"na szczescie" i dla mnie i dla niej ja nie bylam przy tym jak to mowila.i nie jest to moja bliska ale bardzo daleka znajoma.ufff. pewnie jej zalezy na facecie,jeszcze bardziej na kasie,a najbardziej na opinii i zdaniu ludzi(bo takie oswiadczyny i taki pieerscionek to jest dopiero "COŚ" ). grunt ze znasz tak dobrze swpjego faceta,wiesz jaki "zegar" w nim funkcjonuje a to ile czasu tak naprawde minie to nikt nie wie.nawet on ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Kurde... tak bym chciała nawiązać jakąś konwersację postową z Wami
![]() Oglądnęłam 4 odcinki House'a i może w końcu wzięłabym się za naukę ![]()
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: justyna_dt nie przejmuj się brakiem weny do gadania, czasem tak bywa ![]() elizka773 ale te droższe pierścionki nie zawsze są takie bardzo widoczne, wręcz przeciwnie przeważnie są bardzo delikatne i skromne. Ja osobiście nie chciałabym dostać drogiego pierścionka, wolałabym ta kasę przeznaczyć na kupienie czegoś do naszego wspólnego domku, ja w ogóle nie chce wesela, dla mnie to jest niepotrzebna szopka, na którą wydaje się kupę kasy. Mój brat miał dwu dniowe wesele, więc wiem, co mówię, rodzice kredyt rok po weselu dopiero spłacili. Śmiałam się, bo moja zdolna babci, o której już pisałam zaraz po weselu do moich rodziców wyskoczyła z pytaniem czy teraz mnie tez takie wesele wystawne zrobią albo nawet jeszcze większe no, bo przecież ja dziewczyna jestem, spytała się przy mnie, więc mam od razu na mnie z wielkimi oczami i pytaniem czy ona o jakichś moich planach nie wiem przypadkiem? A ja ze śmiechem mówię” Mama spokojnie ja tam wesela nie chce, ale kasę i tak mi dacie a ja sobie za to kuchnię i łazienkę urządzę albo kupie niezłą furkę, ale to jeszcze nie teraz” No i oczywiście dostałam z łokcia od mamy, bo się biedna wystraszyła, że następne kredyty będzie musiała kombinować, moja szlona rodzinka ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-29 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie się "kochacie" w tym Housie, a ja go nigdy nie oglądałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
a ja coś dzisiaj nie mogę nadąrzyć z moimi editami
![]() ale mi się gadanie włączyło, masakra ![]() edit: ![]() carmelova ja też nie oglądałam ale narazie mamy manie na "Wzór", no i czekamy aż "Kości" ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-29 o 14:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Grape "Wzór" ? a co to za serial?Nigdy nie słyszałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Kurcze dziewuszki kochane, czy wy sesji nie macie
![]() ![]() ![]() Co do naszych ukochanych "chlopcow" ![]() Luffka - sytuacje to masz nie za ciekawa i jakos tak ciagle mysle o tym, bo dziwi mnie zachowanie twojego TŻta, a z tymi zareczynami i pozniejszym rozstaniem to juz wogole jakas rzeź - czy on jest mamisynkiem? Bo nie rozumiem dlaczego posluchal rodzicow... ![]() A teraz co u mnie... Smutno ![]() ![]() ![]() A teraz lece do sklepu po winko i bede robic zapiekaneczke, bo TŻ ma dzis wieczorem po examinie wpasc, to sobie wieczorek mily spedzimy... Takze nie martwcie sie ja was tak szybko nie opuszcze, jeszcze pare części przede mna ![]()
#357 |
Zakorzenienie
|
jest to serial który leci na polsacie w niedziele i w czwartek chyba, teraz sie nie orientuje bo nie mam polsatu
![]() ![]() "Agent FBI Don Eppes pracuje nad szczególnie trudnymi sprawami. Właśnie próbuje rozwikłać kolejną, ale mu się to nie udaje. Z pomocą przychodzi mu jego brat Charlie - genialny matematyk. Wspólnie udaje im się rozwikłać pierwszą sprawę. Od tej pory obaj wspólnymi siłami walczą ze złem w Los Anegeles. Don prowadzi śledzstwo, zbiera dowody, a Charlie opracowuje zebrane dane, przelicza, odszukuje ukryte schematy i algorytmy zawarte w poszlakach i w ten sposób pomaga ująć sprawców." taki krótki opis. bardzo fajny serialik ![]() co do wesela to ja tez mam dużą rodzinę, ale nie utrzymuje z nimi bliższego kontaktu, więc nie widzę potrzeby ich zapraszania, po co żeby najedli i napili się za darmo a przy okazji mnie zjechali? U mnie, jeśli będzie wesele to raczej przyjęcie weselne w małym gronie: świadkowie, rodzice i rodzeństwo, babcie, chrzestni i może kilkoro bliskich znajomych.
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-29 o 15:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "Chirurgów" uwielbiam, ten sam styl ![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle dostałam wiadomość od TŻa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a Ty sie ciesz ze wszystko w porzadku w zwiazku i ze On mysli o tej przyszlosci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aelitka to czuję, że zdasz, cieszę się ![]() Wrociłam niedawno do domku. Rano w pracy, a potem na uczelni byłam, poprawiałam kolokwium u tego kolesia, co go nie mogłam znaleźć przez 3 tygodnie. BYŁ! nawet zadowolona jestem jak mi poszło ![]() Jutro mam zaliczenie o 8 z parazytologii, 3majcie kciuki za mnie, zebym wogole te jaja znalazła pod mikroskopem, bo to mega trudne ![]() A po zaliczeniu jadę 1. raz w miejsce, gdzie bede prowadziła badania do mojej mgr i od tej pory co tydzień będę tam musiała być. Tez mam trochę streska jak wypadnę, nikogo tam nie znam, a idę tam całkiem samiutka, takze jturo nerwowy mam dzień ![]() Ok mykam do moich tasiemców, bruzdogłowców, motyliczek i innych. 3majcie się ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.