![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pędzel the body shop ,róż clinique....zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
![]()
witam
![]() 1.+ DIOR - ADDICT - PLASTIC GLOSS - NUMER 484 - BEZ OPAKOWANIA - TYLKO TESTOWANY 2. MAC - PIGMENT jakie masz kolory i jakie polecasz??? ![]() 3, GUERLAIN - METEORITES - W KOLORZE BEIGE CHIC GUERLAIN - METEORITES - GOLD TEMPTATION prosze powiedz ze jeszcze masz????? ![]() 4.MAC - BAZA MATUJĄCA - NIEWIELKI UBYTEK - W TUBCE 30 ML 5. + SHISEIDO - MLECZKO DO DEMAKIJAŻU - PRAKTYCZNIE NOWE UŻYTE RAZ do jakiej cery i jaka pojemnosc??? ![]() 6.+ LANCOME - MAT FINISH - KOLOR SABLE NUMER 03 - NOWIUSIENKI WOGLE NIE OTWIERANY I ZAKLEJONY powiedz mi jaki to jest kolore???bo nie mam mozliwosci jak na razie isc sprawdzic do perfumerii a ja raczej mam jasna karnacje ![]() czekam z niecierpliwoscia na odp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilka rzeczy....
Cytat:
a powiedz na ile wyceniasz swoje rzeczy??i wtedy bedziemy sie dogadywac... Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-05-06 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Inneove Cellullit w saszetkach o smaku truskawkowym i brzoskwiniowym. 3 opakowania saszetek o smaku truskawkowym w kazdym 30 saszetek 1 opakowanie brzoskwiniowego i 8 podwojnych saszetek brzoskwiniowego
![]() http://www.domzdrowia.pl/58690,inneo...-saszetek.html za vichy bedzie jakas 110 natomiast za inneove 85-90 zl za opakowanie czyli za 30 saszetek ![]() ![]() ahhhh z tego mleczka rezygnuje bo mam raczej skore z tendencja do lekkich alergi wiec nie chce ryzykowac ![]() a ile bys chciala wogole tych ineov?? Edytowane przez coolina Czas edycji: 2009-05-06 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
ten blyszczyk bo strasznie mi sie podba
![]() i szczerze mowiac mam ochote na jakis cien z maka tak na probe nigdy nie mialam....a chyba pisalas ze je odsypujesz czy tak?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
+ IWOSTIN - KREM NA NACZYNKA - UZYTY PARE RAZY - UBYTEK ZNIKOMY ????
![]() |
#339 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przegladalam twoj nowy watek... i bylabym chetna na kanebo obie rzeczy w pierwszej koloejnosci...napisz czego szukasz to moze cos poza watkiem poszukam ![]() i jak chcesz to moge zrobic zdjatko puderku.. pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
rozumiem ze chcesz te 2 rzeczy kanebo i ten vichy tak???
![]() jesli chodzi o mnie to jestem chetna na ten blyszczyk + DIOR - ADDICT - PLASTIC GLOSS - NUMER 484 - BEZ OPAKOWANIA - TYLKO TESTOWANY i odsypki maców napisz mi tylko prosze jakie masz kolorki ![]() oczywiscie ze jestem chetna na odsypke meteorow ![]() ![]() zaciekawil mnie jeszcze + CLINIQUE - LIQUID ILLUMINATOR - KOLOR 01 NATURAL - UBYTEK NIEWIELKI - tylko nie moge za bardzo go znalezc na internecie mozesz cos wiecej o nim napisac?? ![]() oraz to CLINIQUE - TURNAROUND - 15-MINUTES FACIAL MASQUE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
meteorkow mam kolor beige chic moge odsypac okolo 15 kuleczek... - a kolor nie jest ciemny ja uzywam najjasniejszych podkladow i sama ich uzywam... maseczki cliniqua nie mam juz...wymienilam ja... prosze to jest link do clinikowego iluminatora... http://www.clinique.co.uk/templates/...T_ID=PROD74215 strasznie fajny jest ten illuminator... to jest moj zapas... najbardziej zalezy mi na 2 rzeczach z kanebo a jezeli znajdziesz cos jeszcze za vichy to super... poza watkiem mam jeszcze jeden blyszczyk diora jak bylabys zainteresowana ... dior ultra-gloss 693(tylko testowany)...i pomadke lancoma 004 ray of light z seii luci...(uzyta raz) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
+ CLINIQUE - LIQUID ILLUMINATOR - KOLOR 01 NATURAL to jest 30 ml??caly??
a ta pomadka lancoma 004 ray of light z seii luci masz moze jakis link do niej??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosze linka do pomadki http://www.kaboodle.com/reviews/l.u....or-fever-shine |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
ooo ciekawie wyglada
![]() ![]() a masz moze jakis blyszczek z lancoma???juicy tubes albo jakis inny?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jak co bys chciala za co?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
mnie interesuja te rzeczy
+ DIOR - ADDICT - PLASTIC GLOSS - NUMER 484 - BEZ OPAKOWANIA - TYLKO TESTOWANY odsypka maca naked odsypka meteorkow + CLINIQUE - LIQUID ILLUMINATOR - KOLOR 01 NATURAL dior ultra-gloss 693 pomadke lancoma 004 ray of light z seii luci. za te trzy rzeczy nie wiem czy tobie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- no chyba ze masz jeszcze cos ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co ty na to?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moge ci dolozyc jeszcze puderek sypki cliniqua 4 gramy ...jasny... i 2 probki podkladu estee lauder double wear w jasnych odcieniach...(te probeczki sa dosyc spore) co ty na to?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
no ja bardzo tymi meteorkami jestem zainteresowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i zostalo mi ich strasznie malo...musisz mnie zrozumiec ![]() wiec jak ci pasuje to co wczesniej napisalam...to zapraszam na PW...w celu wymienienia sie adresikami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem jak to jest rozstac sie z czyms co sie bardzo lubi ![]() ![]() a wiec te rzeczy: blyszczyki diora 693 i 484, odsypke maca ,illuminator cliniqua, pomadke luci i jakbys dorzucial te probki o ktorych mowilas bylabym wdzieczna ![]() "moge ci dolozyc jeszcze puderek sypki cliniqua 4 gramy ...jasny... i 2 probki podkladu estee lauder double wear w jasnych odcieniach...(te probeczki sa dosyc spore)" za te dwie rzeczy z kanebo i vichy ![]() to zapraszam na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
jeszcze raz w ramach podsumowania
za 2X Kanebo i vichy blyszczyki diora 693 i 484, odsypke maca ,illuminator cliniqua, pomadke luci i jakbys dorzucial te probki o ktorych mowilas bylabym wdzieczna ![]() "moge ci dolozyc jeszcze puderek sypki cliniqua 4 gramy ...jasny... i 2 probki podkladu estee lauder double wear w jasnych odcieniach...(te probeczki sa dosyc spore)" maske z tołpy mam wolna dla Ciebie ![]() to bedzie za puder LANCOME - MAT FINISH - KOLOR SABLE NUMER 03 - NOWIUSIENKI WOGLE NIE OTWIERANY I ZAKLEJONY wszytstko sie zgadza??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
no to super
![]() pisze dla upewnienia sie bo jutro pojdzie paczka ![]() takze jakbys jeszcze na cos miala ochote to pisz teraz bo jutro od rana mnie nie ma ![]() a jesli na nic nie masz ochoty to ja paczuszke rano pakuje i pozniej po zajeciach wysylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() takze czekam na paczusie i jak ja dostane to wysylam twoja... pozdrawiam i udanej nocki.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
To moze za DIORGLAM FACE & EYES HIGHLIGHTING - 001 coś u mnie
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co w watku nic nie znalazlam....chyba ze masz cosik poza... ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.