|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
A powie mi ktoś więcej o karcie w Avonie albo o tej sieci komórkowej? Korzystacie? Warto?
|
|
|
|
#333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolejna niewiadoma - Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym nr 74104, w jakiej jest pojemności, bo wg ceny napewno nie 250 ml. Jestem zaskoczona cenami (kwoty powyżej 20 zł) zawieszek do telefonów z kryształami Swarovskiego i metalowym wizytownikiem oraz maskotką myszą w metalowym pudełku, jak na netto są zbyt wysokie, kto to zamówi.
|
|
|
|
|
#334 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też, zamówienie powyżej 500zł a jeszcze na trzeci termin będę składała Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-03-19 o 20:07 |
||||
|
|
|
#335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To może powiem, jaki mam problem: Dostałem dziś pierwszą paczkę, a na fakturze mam mój numer personalny, okręg i literkę ![]() No i chcę się teraz zarejestrować na stronie Avon w strefie konsultantek, ale jeszcze nie mam hasła, więc na stronie rejestruję się tam, by dostać hasło, gdy wpiszę moje dane i daję POTWIERDŹ wyskakuje mi - Wpisałeś błędne dane, coś takiego... a przecież wszystko piszę dobrze, dlaczego tak jest? Jak Wy z tym mieliście?
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak własciwie to jak napisałeś maila do BOK skoro nie możesz się zalogować w strefie?
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-03-19 o 20:36 |
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
musisz sprawdzić, czy dobrze wpisujesz wszystkie dane,
muszą być dwa imiona jeśli tak masz w umowie i weź też pod uwagę małe i duże litery, ja też na początku miałam problem, bo nie zwróciłam uwagi, że mam włączony caps lock
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-03-19 o 20:37 |
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
data urodzin była wymagana przy pierwszym logowaniu w avon non stop, a jeśli chodzi o strefę konsultantki to wydaje mi się, że samemu podaje się hasło |
|
|
|
|
#339 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a no faktycznie o tym nie pomyślałam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
Ej, no
![]() Próbowałem już z kilka razy... I jest napisane, formularz zawiera jeden błąd lub więcej... :/ :/ Oni mają mnie zapisane tam i czekają na dane, czy jak? |
|
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
Również mam już fakturkę na k04- tym razem trochę późno składałam zamówienie ale sesja zabrała mi cały wolny czas
Żadnych braków na szczęście nie ma- zamówionko miałam na 1500zł więc na meseczkę się załapię. Czekam z niecierpliwością na kremik pod oczy SPA, który ma przyjść z k05 |
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Ja rejestrowałam się jakieś pół roku temu i jako hasło wpisywałam już to które chciałam mieć.Moim błędem przy rejestracji było wpisanie 1 imienia,a na umowie mam oba,tak jak w dowodzie.
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
Już wszystko wyjaśnione
![]() Zadzwoniłem do Liderki mojej - w moim przypadku jest tak, że to ona mnie musi zalogować tam - zaraz to zrobi i podeśle mi hasło
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liderka wcale nie musi cie tam logować, poprostu nie chce jej sie tłumaczyć i woli to sama zrobic, tak dla pewnosci od razu zmien hasło |
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuje kogoś z okręgu prognozującego w sprawie możliwości kupna i przesłania katalogu.Proszę o kontakt na gg.
|
|
|
|
#347 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo za pomoc
sheryl i marta_md Zamawiała może któraś z was z katalog 4 wzmacniającą odżywke do paznokci ze str 7 za 11,90? Właśnie klienkta mi powiedziała że odżywka jest zapsuta jutro sie dowiem więcej Edytowane przez skawiarenka123 Czas edycji: 2009-03-19 o 21:25 |
|
|
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
może tak myśleć bo ta odżywka nie jest w formie bezbarwnego lakieru tylko jest taka wodnista i wsiąka w paznokcie, i pewnie dlatego myśli ze jest zepsuta
|
|
|
|
#349 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Już wiem o co chodziło powiedziała mi klientka że formuła odżywki jest wporządku tylko chodzi o pędzelek że jest taki twardy że nie idzie nim rozprowadzić tej odżywki na paznokciu a z innego lakieru pędzelek nie pasuje więc składac reklamacje? |
|
|
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
He ^^Od razu zmienię hasło, pierwsze, co pomyślałem, bo to różnie bywa
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam paczkę w której znalazłam te przeprosinowe prezenty zza nieterminową paczkę - jest to 10 kremów kremów sss do rąk.
I strasznie ładny jest ten ciemniejszy cień z satynowego plum pair |
|
|
|
#352 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam żadnego zamówienia na k04
Kończę zatem przygodę z avonem |
|
|
|
#353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kiedyś też dostałam jakiś gratis, za kradzież paczki a potem oczekiwanie na kolejną,ale to dawna historia, ale na pewno ten gratis nie był w 10 sztukach.Kiedyś też w paczce nie znalazłam kosmetyków, które zamówilam,ale widnialy na fakturze. W tej samej paczce był też ładny, pudrowy, fioletowy cień do powiek. Odliczono mi produkty których nie otrzymałam,a na pocieszenie został mi cień, którego po dzień dziś używam ![]() Należy zauważyć,że nie było go na fakturze ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11530516]Nie mam żadnego zamówienia na k04 Kończę zatem przygodę z avonem[/quote] To wcale nie koniec, też kiedyś nie złożyłam zamowienia, a po pewnym czasie przysłali mi darmowy katalog z kolejnym numerem. Więc głowa do góry ! |
|
|
|
|
#354 |
|
Konto usunięte
|
Oj nie. Ostatnio ledwo 150zł wyciągam, cudem 250zł i nie dziwi mnie, że już nikt nic nie chce i pewnie się to nie zmieni
|
|
|
|
#355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;11530737]Oj nie. Ostatnio ledwo 150zł wyciągam, cudem 250zł i nie dziwi mnie, że już nikt nic nie chce i pewnie się to nie zmieni[/quote]
Może warto poszukać nowych klientów? |
|
|
|
#357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
no ale w katalogu nr 7 nie ma żadnych z tych produktów solutions dla cery tłustej...
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
Otrzymałam informacje na temat wcześniej zakończonego konkursu, po napisaniu do nich paru słów oburzenia, które usłyszałam od mojej klientki;
Szanowna Konsultantko, Przepraszamy, przez awarie systemu Klientki otrzymały niepoprawna treść SMSa. (zamknięcie loterii). Informujemy, że zgloszenia do loterii AVON "Poczuj się jak Księżniczka" zostały przyjęte. Przesłane kody biorą udział w losowaniu nagrody glównej-vouchera na zakupy ze stylistą. Zwyciezców poinformujemy telefonicznie. Wiecej informacji można przeczytać na stronie www.avon2009.p Mimo wszystko klientka uważa,że została nabita w butelkę, bo najpierw kupowała produkty, aby dostać kupon, a potem wysłała SMS-a, a na nagrodę główną i tak szans nie ma. Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2009-03-20 o 09:42 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

A kolejny katolog na strefie konsultantki pojawia się u wszystkich w tym samym momencie czy zależy od tego, którym jest się dniem wysyłkowym?
Jestem zaskoczona cenami (kwoty powyżej 20 zł) zawieszek do telefonów z kryształami Swarovskiego i metalowym wizytownikiem oraz maskotką myszą w metalowym pudełku, jak na netto są zbyt wysokie, kto to zamówi.

Żadnych braków na szczęście nie ma- zamówionko miałam na 1500zł więc na meseczkę się załapię. Czekam z niecierpliwością na kremik pod oczy SPA, który ma przyjść z k05