|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
Ja zwariuję... Jeden głupi sen i wracam do stanu sprzed kilku dni.
|
|
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki i ploteczki o wszystkim i o niczym 'Starorozstaniowych Wizazanek' ;)
co Ci sie snilo, ze bylas z ex?
![]() trzymajcie kciuki za mnie dzis, bo ide mieszkanie ogladac nowe. Wlasciwie to 2 mieszkania...uffff..niena widze przeprowadzek.
|
|
#333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śniło mi się, że on był z dziewczyną o którą zawsze byłam zazdrosna, z którą kiedyś był i z którą chyba aktualnie kontakt utrzymuje... Zapamiętałam sobie mój tekst z tego snu, że przez 2,5 roku byłam przykrywką, że on cały czas coś do niej czuł przez ten czas... Obudziłam się i się popłakałam. Nie zniosę jak go z kimś zobaczę... |
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
badz dzielna. To tylko sen.. Za duzo o tym myslisz i potem snia sie takie bzdury![]() dziuniaa opanuj sie bo wywierasz na mnie presje:P ogolnie to wszyscy wywieraja na mnie presje bo wierza ze mi napewno dobrze pojdzie ta matura.. A ja nie chce ich rozczarowac.. Ajj ![]() Milego dnia kochane
|
|
|
#335 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę się pozbierać. Jak zaczyna być lepiej to dzieje się coś co mnie kompletnie dobija i znowu jestem na samym dole. Jak Syzyf...
|
|
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
to pomysl ze teraz okres kiedy sie odbijasz i w gore^^pozno wczoraj z pracy wrocilas.. a ja mam juz po pracy bo dostalam w opinii dzis 'zbyt malo aktywna,ale blabla' co jest jak wilczy bilet dla hostessy wiec jedna koordynatorka mi juz odpadla(no chyba ze nie bedzie miala kogo wystawic w co watpie)..coz.. tak to jest jak sie w pracy nie zawraca glowy gownizom bo i tak sie tylko nagadam niepotrzebnie a nie sa oni gruopa docelowa dla tego produktu(olay na zmarszczki) i caly czas sie mysli o jutrzejszym kolosie z angla...
czokled jakie wysokieo_Owygodne toto wogole jest? ![]() dziuniaa jakie wakacje jakie wakacje za miesiac to nastepna fala kolosow, a za dwa miesiace SESJA ot co;pwakacje jak sie uda bez sesji poprawkowej to beda ale za 3 miesiace..
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
|
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
ona2008, jeszcze nie chodziłam w nich tak normalnie, ale po domu wydają się być całkiem wygodne : p
ja od wczoraj bardzo często gram na gitarze i to mi jakoś humor poprawia : ) ale przez to obijam się straszliwie a już niedługo zaliczenia. no właśnie dziuniaa, Ty się ciesz bo niedługo już wakację bedziecie miały a ja do końca czerwca będę się pałować z tymi zaliczeniami |
|
|
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
taaa do konca czerwca zaliczenia w ost tyg i w lipcu 3tygodniowa sesja letnia, potem przerwa i we wrzesniu poprawkowa a od pazdziernika znow do szkoly... i znajdz tu po 10lipca prace na wakacje a raczej na 1,5 miesiaca wakacji bo do konca sierpnia jak maturzysci juz dwa miesiace beda pracowac z wylaczeniem 2 tyg na matury eh...
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Jestem tak zagubiona i zdołowana jak chyba nigdy
Nawet nie mam siły pisać, mam już dość udawania przed ludźmi że jest ok:/:/
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#342 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hahahahahaha! Trzeba w koncu sie uczyc I z nowosci to to, ze chora jestem xD We mnie tez wierza, ze mi dobrze matura pojdzie, a ja w siebie nie wierze o. Cytat:
Jak dobrze pojdzie to tez niedlugo bede plakac nad sesja. Poki co placze nad matura ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny,założyłam sobie konto na nk,takie ło żeby było,wyślijcie mi linki do swoich profilów żebym mogła poobczajać
|
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
o łał, dziuniaa,jaka laska
|
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
ja tez chce ja tez^^ bo widzialysmy tylko sukienki(no i ostatnio paznokiec
) dziewczyn po 100dniowkach
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
czokled ja Ci chyba wysylalam:P? Wyslij mi swoje
![]() sciskam was kochane
|
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewuchy kochane. Wiem ja i Wy wiecie, że do normalnych to ja nie należę. Czemu mi się weselej zrobiło jak to przeczytałam?
Mówiłem, że cię kocham, że ci gwiazdkę kupię... to nie było serio i w sumie mam cie w dupie... Sama prawda! W dwóch zdaniach opisany mój były. No uśmiałam się jak norka
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem zmęczona tymi mieszkaniami, jedno jest ok pod każdym względem, ale nie ma internetu, tzn. przyjdą zainstalować, więc z nowu będę odcięta od świata przez jakiś czas. Jak ja tego nienawidzę. W ogóle całe życie jest do dupy i chce mi się ryczeć. i tęsknie za ex. k....
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
Przytulam mocno. Trzymaj się
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki ja tez bym was chetnie poogladala dajcie znac na priv pleaaaaaaaaaaase.
stasiek lacze sie z toba w bolu tez nie cierpie przeprowadzek a dochodze do wniosku ze u mnie to chyba norma i tak co roku niraz co pol mam calkowite przeorganizowanie zycie i zmienianie miejsca pobytu nie wiem kiedy i czy w ogle kiedykolwiek uda mi sie gdzies osiasc na stale soulone trzy,aj sie duzo sily, buziaki juz mnie opalenizna nie boli zaczynam brazowiec wiec nie strasze rakiem. a i zdalam dzis egzamin, a w ogole to schudlam6kg, musialam sie pochwalic![]() zielona jestem z toba telepatycznie i duchowo przesylam ci duzo sily. caluje mocniarno |
|
|
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
stasiek trzymaj się! seclusion nie wysyłaś mi
ale ja Ci mogę wysłać linka do mojego. tylko zdjęcie takie stare mam,z wakacji. kumpela powiedziała, żebym je dała bo jest bardzo ładne. i wtedy coś mi się przypomniało... eksowi się ono strasznie podobało pewnie zobaczy w jakichśtam powiadomieniach że komentuję coś czasem mojej kumpeli którą on ma w znajomych i sobie przypomni jaka to ja urocza kiedyś dla niego byłam no dobra,lubie sobie tak czasem powkręcać,humor mi to poprawia trochę
|
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
hej.
jutro doczytam, bo w te wekeend rodzice maja 30 lat po slubie wiec imprezuje ![]() w kazdym badz razie wczoraj moj eks stwierdzil, ze on mnie kocha ale mam sie zmienic ja mu powiedzialam, ze chyba sni, nie m mowy, widzialy galy co braly, wiec nagle po prawie 6 latach niech mu sie nie zbiera na refleksje, bo ja sie nie zmienie. (****a, co o ma byc. ja piedziule. co on byl przez te pare lat nacpany albo co, ze nie dostrzegl jaka jestem) i powiedzialam ze jesli chce mnie zmieniac, to niech sobie bedzi z jakas bezwolna laleczka albo nie ze mna, kobiea ktora pokochal tylko Tołdim który jest na kazde wezwanie Ksieciunia ![]() po dwoch godzinach stwierdzil, ze kocha mnie najbardziej na swiecie i bedzie waldzyl do utraty sil. dzisiaj to podtrzymuje
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
|
|
|
#354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale rzeczywiście, to ze zmienianiem się to nieźle dowalił
|
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() widzialy galy co braly.
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2009-04-19 o 23:49 |
|
|
|
|
|
#356 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i egzaminu ![]() ja przez te przeprowadzki już mam ochotę się do grobu położyć, tam to przynajmniej raz, a dobrze i na stałe! Cytat:
To ci zmiany. A on ma jakoś skonkretyzowane na jakim polu masz się zmienić czy to ogólna refleksja, że masz nad sobą popracować? No ale ogólnie widzisz pozytywnie. Ciekawa jestem co się z tego rozwinie u was. A Ty jak się zapatrujesz?
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
aj dziewczyny,ja byłam z kumpelą na fajce w kuchni i generalnie to jak co niedzielę miałyśmy megafazę a posiadówka się przeciągnęła do trzech fajek. popłakalam się ze śmiechu
|
|
|
|
|
#358 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z nowości: dzisiaj byłam w big city Suwałki i wybrałam nowe oprawki do okularów a także zamówiłam nowe szkła (bo mi się pogłębiła wada). Wydałam na to kolosalne pieniądze no i nie pozostaje mi nic innego jak jutro te okulary odebrać i śmigać w nich jak najczęściej. O ludzie, a ja tak okularów nie lubię nosić. Chciałabym szkła, ale to pewnie dopiero jak zacznę zarabiać w wakacje... |
|||
|
|
|
|
#359 | |||||
|
Rozeznanie
|
Laska po zboju
A mi swojego konta to juz nie laska wyslac? ![]() Cytat:
I ja bardzo poprosze Twoje jak posiadasz, a jak nie to jakas fotke Cytat:
Mojego bylego tez mozna podpiac pod to Cytat:
I slicznej brazowej opalenizny Co do czestych zmian, to na bank w koncu gdzies osiadziesz na stale ![]() Cytat:
Dobrze Ci ![]() Bron Boze sie nie zmieniaj! Nie chce Cie takiej jaka jestes, to niech splywa! A jak kocha, to zaakceptuje Aa i jak powalczy troche to nic mu sie nie stanie ![]() Cytat:
Czesto takie z kumpela mamy, smiejemy sie z niczego do rozpukuOj to skoro juz tyle kasy na nie wydalas i Ci wada leci, to okularki juz nos Nie znam osoby, ktora lubi okulary..W radiu leciala wlasnie piosenka, ktora mi przypasowala: H dwa O - Będziesz sam. http://edekkk.wrzuta.pl/audio/8dRMrG...-_bedziesz_sam Zbyt wiele, wiele razy obiecałeś, Że się zmienisz, że nie chciałeś, Że naprawdę nie wiedziałeś Kłamałeś, znowu chciałeś mnie oszukać, Mówisz do trzech razy sztuka, Ale ja nie będę czekać Bo ... Nic nie może wiecznie trwać, Wszystko kończy się, Zaskoczyłam Cię, teraz wiesz, Wszystko ma swój kres ... Ref: 2x A teraz będziesz sam Zasłużyłeś na ten dzień A teraz będziesz sam, Już nie obchodzisz mnie Zapomnij, że mnie znałeś kiedykolwiek, Jesteś tylko resztką wspomnień, Chcę pamiętać, to co dobre Nieważne ile było między nami, Ja zostawiam za plecami To co kiedyś mogło ranić Nic nie może wiecznie trwać, Wszystko kończy się, Zaskoczyłam Cię, teraz wiesz, Wszystko ma swój kres ... Ref: 2x A teraz będziesz sam Zasłużyłeś na ten dzień A teraz będziesz sam, Już nie obchodzisz mnie Zapomnij, że mnie znałeś kiedykolwiek, Jesteś tylko cieniem wspomnień, Chcę pamiętać, to co dobre Nieważne ile było między nami, Ja zostawiam za plecami To co kiedyś mogło ranić Edytowane przez dziuniaa Czas edycji: 2009-04-20 o 16:41 |
|||||
|
|
|
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
seclusion, śliczne zdjęcia : )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

badz dzielna. To tylko sen.. Za duzo o tym myslisz i potem snia sie takie bzdury
A ja nie chce ich rozczarowac.. Ajj 

Hahahahahaha! Trzeba w koncu sie uczyc