|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
Zgadzam się co do tych głodówek w zupełności... potem człowiek "rzuca" sięna jedzenie, no i organizm nie wytrzymuje... ja przez cos takiego kiedyś w anemie wpadłam i 2 lata się z nia męczyłam prawie...ogólnie samopoczucie nie jest za ciekawe i ciągle brzuch człowieka boli:/... a efektów brak, bo i tak się potem przybierze to co straciło i to często z ogonkiem... Kurcze szkoda, że za oknem nie jest dzisiaj ładnie, bo bym chętnie ruszyła tyłek i poszła na długi spacer...
![]()
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
Dot.: 10 kg w dół - od poniedziałku 06.04 - silna determinacja - znajda sie chetne? :
No coś Ty, ja dziś nigdzie nie wychodzę! :P
Na razie nie widziałam biegających hm ludzi z kubłami wody, ale jestem ostrożna i nie zamierzam się zmoczyć. Nadmiernie. ![]() Zjadłam 4 naleśniki z dżemem i nutellą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
taaakiee słodkie blee e:P Nutella jest za słodka.
Ja zaraz ugotuje jajka na miękko bo mam strasnzego smaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Tak mnie zasłodziło, że zaczynam wątpić w zjedzenie ciasta na II śniadanie. (tzn. BARDZO ;d)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
a ja dziś na śniadanie zjadłam jogurcik poziomkowy + muesli z otrębów i do tej pory nie jestem głodna (pewnie przez ten błonnik
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- aż mi słodko od samego wyobrażenia sobie tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Ble, znowu się objadłam tymi czekoladowymi jajkami i aż mi niedobrze. Lepiej poszukam jakiejś tabletki na trawienie
![]() Na obiad zupa pomidorowa z makaronem pełnoziarnistym. A od jutra zero słodyczy. I wprowadzę do diety trochę pieczywa, oczywiście ciemnego, z ziarnami.
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
zjadlam kawalek ciasta i ide sie mierzyc. nie mam wagi b o sie zepsula wiec do pierwszego sie nie waze
![]() i zrobilam plik w excelu dietowo-wymiarowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Ja przed chwilą zjadłam 5 kawałków ciasta i mam już dość, kijem nie tknę. Jutro rano mierzenie i ważenie, ciekaweeee...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
jezu ja zjadlam jeden kawalek i mam juz wyrzuty sumienia ;p ile gram moze miec taki kawalek 5x7cm?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Zwazylam sie dzis i okazalo sie ze ponad 2 kg stracilam od zeszlego poniedzialku, no ale wiadomo ze to sama woda i dalej juz tak latwo nie pojdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wy jakie macie wymiary i do jakich dazycie? ![]()
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-04-13 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
udo 62
lydka 40 talia 78 pod biustem 75 w biuscie 100 biceps 28 opona 96 biodra 106 wzrost 173 waga nie mam pojecia (kolo 75 zakladam) Jak widac mam klasyczna otylosc brzuszna. Tylkiem i biodrami sie nie przejmuje bo zawsze mialam taka figure (mam szerokie biodra). Wszystko mierzone na luzie ![]() Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-04-13 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze szczuplych ramion - ja mam ogolnie 'mniejsze' wymiary a w bicepsie 2 cm wiecej od ciebie - ech to moja zmora, niecierpie swoich grubych rak - a fe! No ale wzielam sie juz za to i cwicze 8 minutes arms i czekam na efekty jak na zbawienie.
A najbardziej 'boli' mnie to, ze tak totalnie zaniedbalam sobie swoje zgubione kilogramy. I teraz znow wszystko od nowa, a cialo z kazdym odchudzaniem coraz mniej jedrne i coraz wiecej rozstepow, a mam dopiero 19 lat - ciekawe co bedzie dalej :/ Jakies 2 lata temu zaczelam sie odchudzac z mniej wiecej 65 kg, i schudlam w ciagu kilku miesiecy do 52 kg (a nie cwiczylam wcale, i diety tez zadnej konkretnej tylko MŻ - zadna tam glodowka ani restrykcyjna dieta) i czulam sie cudownie, slyszalam na kazdym kroku ze tyyyle schudlam i swietnie wygladam, moglam wreszcie ubierac krotkie spodniczki i obcisle rurki, no cud miod orzeszki zyc i nie umierac ![]() ![]()
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-04-13 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
no rece mialam zawsze szczuple, kiedys mialam ogolnie sporo miesni wiec mimo zapuszczenia wygladam w miare ok. Najgorsza jest opona niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
Hej! Właśnie mam zamiar troszkę schudnąć i szukałam wsparcia psychicznego i trafiłam na to forum;p Moim celem jest zgubienie jakiś 5 kg. Mam 168cm i 56kg. W sumie najbardziej chcę mieć płaski brzuch, reszta jest w porządku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam centymetr i mogę podać swoje wymiary
![]() Biust 96 Pod biustem 79 Talia 76 Udo 59 Biodra 106 sabbatha Mamy podobną budowę ![]() Ciekawa jestem jak wygląda Twoja sylwetka ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
aktualnie wyglada dziwnie bo mam spory biust, pod biustem jest dosc wasko, potem wielka opona i potem znowu jakos tak w miare normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://bmi.pasiasty.pl/index.php Oczywiście zapraszamy do naszego wątku jeśli czujesz się źle z tą wagą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
zamiast roweru był szybki godzinny spacer w szpilkach
![]() ![]() jutro się zmierzę, zważę, to podam co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Rozeznanie
|
A tak w ogóle dziewczyny to obczajałam wasze wymiary i zazdroszczę wam sporych biustów
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem z siebie dumna bo zrobilam 8-minutowe tae bo, a nastepnie 8 minute arms, abs, legs i buns. Te buns mnie wykanczaja, musze miec baaardzo slabe miesnie pupy
![]() Pozniej co prawda zjadlam swiateczny obiad (nieduza porcja miesa z indyka i krolika+ryz+kapusta) oraz 4 ciasteczka... ale w dzien treningu mozna sobie pozwolic na wiecej weglowodanow, wiec nie bede sobie pluc w brode ![]()
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może trochę chaotycznie się wyraziłam - 2 lata temu, w wakacje przed liceum ważyłam najmniej, a po wakacjach poszłam do liceum i zaczęłam jeść, co zaowocowało gigantycznym efektem jojo. ![]() Poćwiczyłam, ale opuściłam obiad. Mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Przynajmniej poranne grzeszenie mnie nie rusza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... No pewnie nikt tu za mną nie tęsknił, ale odezwę się i pochwalę tym,że jedynym moim grzeszkiem w czasie całych świąt było zjedzenie 4 małych jajek z gorzkiej czekolady z likierem...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 8 minute arms & legs & buns zrobione ![]() Edytowane przez Kissulka Czas edycji: 2009-04-13 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
czuje się okropnieeeee tyle dzisiaj zjadłam... podwójnie chyba to co wczoraj kurcze... nie no to jest nienormalne...
od jutra ograniczam słodycze do 1 dnia w tygodniu i ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia bo narazie to nie ruszam w tej kwestii nic mam nadzieje, że jak się zważe w piątek to drgnie cokolwiek do tyłu na wadze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Opowiednio produkt, ilosc, kalorie.
Chyba zaczne jako zalaczniki to dawac jako zrzuty z excela ;] Śniadanie jajka 2 sztuki 150 musztarda 3 lyzeczki 60 herbata fit jedna 5 II sniadanie ciasto :| kawalek 400 Obiad sałatka z kapusty pekińskiej 200g 200 pieczeń 150 g 450 sok pomaranczowy szkl 85 Przekąska jogurt naturalny 300 g 180 Wyjście na imprezę przedwcześnie zakończoną ![]() piwo pare lykow 50 zupka chińska jedna 300 Kolacja sałatka warzywna 100g 220 razem 2100 Jeszcze walne sobie jakas herbatke na noc. Gdyby nie to ciasto i ta zupka było by nieźle :| Dodam, że ćwiczyłam i chodziłam i wszystko robiłam ![]() I błagam jeśli ktoś mnie będzie rozliczał z tego znowu, że napiłam się kilku łyków piwa, to nie ukrywam, że się wkurzę. Ja nie rozliczam ze słodyczy, ciast, niećwiczenia itp. Nie po to jest ten wątek żeby komuś wkręcać problemy. Mówię raz i nie będę się powtarzać. Ostatnio na każdym prawie wątku ktoś o coś się doczepi i robią się niepotrzebne zgrzyty, a chyba nie chcemy żeby kobietki zaczęły uciekać. ![]() Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-04-13 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny, jestem tutaj nowa i z mila checia przylacze sie do waszego odchudzania. Ja po urodzeniu dziecka mam do zrzucenia znacznie wiecej od was, bo prawie 20kg, ale chetnie zrzuce z wami te 10kg. Ja jestem na diecie od 15 marca i nie chwalac sie zrzucilam juz jakies 5 kg. A jakie wykonujecie cwiczenia, bo ja to powinnam glownie brzuszek zgubic...
Duzo za duzo.... 94kg - przeszlosc... ![]() 79kg - terazniejszosc... ![]() 75kg - najblizszy cel ![]() BO JAK SIE CZEGOS BARDZO CHCE I KONSEKWENTNIE DO TEGO DAZY, TO PREDZEJ CZY POZNIEJ SIE TO DOSTAJE...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Uroczyście oświadczam, że jutro zaczynam zdrowe odchudzanie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.