Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-14, 10:44   #331
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Witamy świeżutką mężatkę
dobrze słyszeć że weselicho się udało

Małżeństwo jest jak pogoda - raz wyż, a innym razem niż. Czasem świeci słońce, a czasem pada deszcz. Oby Wam słońca nigdy nie zabrakło na nowej drodze życia. "Deszcze" niech padają umiarkowanie, a wszelkiego rodzaju "burze" omijają Was z daleka. A jeśli już takowe się przydarzą, to tylko z happy endem - przecudowną, barwną tęczą na niebie.

życzę Wam dużo szczęścia i niegasnącej miłości!
Stary 2009-06-14, 10:53   #332
isa666
Zakorzenienie

zizku fajnie, że wszystko się udało Czekamy teraz na jakieś fotki

-----------
A mi się nudzi i myślę sobie co nowego można kupić. Kusi mnie ten nowy tusz Astora Diva. Co prawda mascary tej firmy nie należą do moich faworytów, ale ta mi się spodobała w reklamie i nie wiem jak sobie ją wybić z głowy
Wlazłam też na stronkę z kosmetykami Himalaya i zaciekawił mnie ten olejek do włosów http://himalayaherbals.pl/sklep/skle...&itemID=157797
Stary 2009-06-14, 10:55   #333
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nie wierzę nadal w to, że zdałam dziś egzamin z literatury! Byłam więcej niż pewna, że nie zdam i przygotowana na powtórne czytanie książek przez całe wakacje! Zdały tylko 3 osoby i to takie dobre na 3 a ja na 4 Po raz pierwszy miałam szczęscie i dostalam dość łatwe pytania!Cieszę się jak wariatka!
gratuluję

Zizku, miło, że wszystko poszło zgodnie z planem wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 11:46   #334
emememsik
po prostu Em :)

Zizek, fantastycznie widzieć Cię taką szczęśliwą.
Stary 2009-06-14, 12:19   #335
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jeeej ja wstałam już po wieczorze panieńskim, nie obyło się bez przygód, ice narozrabiała po alkoholu, dobrze że teraz nie mam za dużego kaca, ale uczyć się chyba nie jestem jednak w stanie. I TŻ mnie chyba cudem nie udusił, bo jeździł po mnie w środku nocy a nie miał tego w planach. Pewnie dopiero jak mnie dopadnie trzeźwą to mi urwie głowę.

Ale najważniejsze, że panna młoda się dobrze bawiła.
A ja tymczasem pójdę się chyba wykąpać, może mi to pomoże trochę się obudzić.

Zizuś super, że się udało wszystko, nie myślałam, że powiem to przed 30-tką, ale zazdroszczę kółeczka na palcu.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 13:03   #336
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Lucynko gratulacje!
A ja w przyszłą niedzielę muszę jechać na uczelnię do mojej promotorki Jak mi się nie chce...
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Lucynko super
Dziękuję kochane! Dziś rano myślałam że mi się to śniło!

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

ja niedawno wstalam po krotkich trzech godzinach snu. jestem wykonczona ale niesamowicie szczesliwa
slonce oczywiscie zaswiecilo, a jakze, jak wchodzilismy do lokalu dzisiaj jest za to ladnie, to dobrze, bo moja sukienka poprawinowa jest mocno wydekoltowana

poza tym no to nie obylo sie bez mojego placzu w najistotniejszych momentach. zawsze mi sie wydawalo, ze przy blogoslawienstwie bede ryczec jak bobr. a tu niespodzianka, przy podziekowaniu rodzicom TZ strzelil taka przemowe, ze nie bylam w stanie nic powiedziec i tylko rzucilam sie matce na szyje z placzem.

stopy mnie bola strasznie, ale obtancowalam chyba kazdego faceta. dzisiaj znowu obcasy, ze tez glupia nie pomyslalam o tym, jak beda czuc sie moje nogi po tylu godzinach tanca cale szczescie, ze dzisiaj impreza siedziana, nie rusze sie z mojego krzesla nawet na krok.

ide myc kudly [bo z wczorajszego koczka zostal tylko kwiatek ] a taaaaak mi sie nie chce...
Ziz, super, że wszystko się udało, a emocje, no cóż, trudno żeby ich nie było w takich chwilach. ja to się spłaczę z mamą jak bóbr! I tez czekam z niecierpliwością na fotki

Cytat:

A mi się nudzi i myślę sobie co nowego można kupić. Kusi mnie ten nowy tusz Astora Diva. Co prawda mascary tej firmy nie należą do moich faworytów, ale ta mi się spodobała w reklamie i nie wiem jak sobie ją wybić z głowy
Wlazłam też na stronkę z kosmetykami Himalaya i zaciekawił mnie ten olejek do włosów http://himalayaherbals.pl/sklep/skle...&itemID=157797
Isa, mi też się podoba ten olejek, ale nie widziałam go u mnie, może kiedyś zrobię jakieś większe zamówienie Himalayowe przez internet

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
gratuluję
dziękuję

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jeeej ja wstałam już po wieczorze panieńskim, nie obyło się bez przygód, ice narozrabiała po alkoholu, dobrze że teraz nie mam za dużego kaca, ale uczyć się chyba nie jestem jednak w stanie. I TŻ mnie chyba cudem nie udusił, bo jeździł po mnie w środku nocy a nie miał tego w planach. Pewnie dopiero jak mnie dopadnie trzeźwą to mi urwie głowę.

Ale najważniejsze, że panna młoda się dobrze bawiła.
A ja tymczasem pójdę się chyba wykąpać, może mi to pomoże trochę się obudzić.

Ice, super, że wieczór się udał
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 13:03   #337
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Muszę wyprać pędzle, o! I zrobić paznokcie, czereśniowy sołlak się jeszcze trzyma genialnie (minimaln eodpryski na 3 pazurkach) ale skóry mi już potwornie urosły i trzeba zrobić porządek. Juz wiem jak pomaluję- będzie to ciemna fiolertowa śliwka z Manhattanu, jeszcze z czasów gdy je prawie hurtem kupowałam na allegro Tylko już całkiem odwykłam od tych starych cienkich pędzelków i nie wiem czy nie porobię sobie smug No zobaczymy, najwyżej pokryję to śliwkowym 1seconde póki co idę zmyć maseczkę cytrynową YR i cos wreszcie zjeść i zrobić te nieszczęsne zakupy
Też powinnam wyprać pędzle i też muszę pomalować pazury. Niby wczoraj to zrobiłam, ale potem sobie brzegi niektórych pazurków pozdzierałam usiłując zapiąć sobie na szyi koraliki i przynajmniej 3 pazury kwalifikują się do poprawki. I jak mi się je uda tak zmyć, żeby nie uszkodzić pozostałych, to tylko je machnę, no ale z doświadczenia wiem, że różnie to bywa.
A cienkie pędzelki i mnie już wkurzają. Nie umiem takimi malować. OPI mnie rozwydrzyły i teraz nawet taki nie tyle cienki, co zwykły pędzelek, jest niwygodny. Wnioskuję tak po Viperze, którą kupiłam w Krk. Kolor ma piękny, ale co z tego, skoro pędzelkiem kiepsko się maluje, a na dodatek nawet po co najmniej półgodzinnym nic-nie-robieniu paznokcie nabierają różnych dziwnych wzorków i faktury Mam nadzieję, że jak kupię jakiś wysuszacza albo najlepiej wysuszacz i utwardzacz w jednym, to będzie lepiej, bo póki co to ten lakier nadaje się tylko do stóp. Na dłonie ma zbyt krótką żywotność. Zresztą wrzucę zaraz fotki do tego lakierowego wątku.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Byłam w Plazie zrealizować w Housie kupon na -50%, kupiłam spodnie, bolerko i portfel. I za wszystko zapłaciłam 117 zł.
Też mam ten kupon i tak się zastanawiam czy ruszyć swoje dupsko do galerii w poszukiwaniu jeansów na nie. Ale jak znam życie rozmiarówka jest tam taka mała, że mi jeden półdupek wejdzie

Czy ktoś wie do jakiego rozmiaru są jeansy w Housie i jaka ta rozmiarówka jest? W Reserved wchodzę w 32 czasem w 31.

Cytat:
Nie wierzę nadal w to, że zdałam dziś egzamin z literatury! Byłam więcej niż pewna, że nie zdam i przygotowana na powtórne czytanie książek przez całe wakacje! Zdały tylko 3 osoby i to takie dobre na 3 a ja na 4 Po raz pierwszy miałam szczęscie i dostalam dość łatwe pytania!Cieszę się jak wariatka!
No, no, no, gratulacje

Cytat:
ja niedawno wstalam po krotkich trzech godzinach snu. jestem wykonczona ale niesamowicie szczesliwa
I to najważniejsze Cieszę się Twoim szczęściem

Dziękuję raz jeszcze za życzenia

Niedawno wstałam i znów mam lenia. W ogóle to chyba mam jakąś wiosenna deprechę. Humor brak, zapału brak, wszystko do
Niedawno wstałam, bo o 3 się ocknęłam jak Desperatki sobie, a ja sobie wyłaczyłam kompa i znów padałam i tak do rana w mundurku już przespałam. Do rana znaczy do 12 ale nie powiem, żebym się wyspała Idę się wykąpać, wypeelingować i wybalsamować, może trzasnę na twarz jakąś maseczkę, bo pewnie spanie w makijażu, nawet w mineralkach, nie do końca jej się podobało A potem może się wezmę za muffinki, bo trza by coś jutro do pracy przynieść z okazji 18stki + VAT A że impreza urodzinowa odbyła się tydzień temu przy okazji wizyty siostry w PL, to po ciastach dawno już śladu nie ma
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 13:10   #338
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie do jakiego rozmiaru są jeansy w Housie i jaka ta rozmiarówka jest? W Reserved wchodzę w 32 czasem w 31.
Ja nie mam żadnych spodni z Reserved, bo większość mam z New Yorkera, gdzie zazwyczaj wciskam się w 29, a te wczorajsze z House to 30 albo nawet 31, a największe tam były chyba 32.
Stary 2009-06-14, 13:24   #339
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja nie mam żadnych spodni z Reserved, bo większość mam z New Yorkera, gdzie zazwyczaj wciskam się w 29, a te wczorajsze z House to 30 albo nawet 31, a największe tam były chyba 32.
Dzięki W takim razie nie mam nawet po co tam iść, tak jak przypuszczałam, zresztą. Kiedyś House miał normalną rozmiarówkę, pamiętam, jak bez problemu mieściłam się w sweterki L (w których chodzę do tej pory), a teraz jak patrzę na te L, to ja bym tam dała metkę M, a czasem nawet i S.
Stary 2009-06-14, 13:27   #340
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa, mi też się podoba ten olejek, ale nie widziałam go u mnie, może kiedyś zrobię jakieś większe zamówienie Himalayowe przez internet
Myślę właśnie nad zamówieniem z ich stronki Ale wtedy bym chętnie wzięła coś więcej niż tylko ten olejek.

Pomalowałam dziś pazurki pomarańczowym Goshem. Nałożyłam 3 warstwy, bo przy 2 jeszcze było trochę widać prześwity. Ale mimo to całość wyschła błyskawicznie
Stary 2009-06-14, 14:08   #341
iceflower
Przyjaciółka KWC

Oj... Leczę się właśnie rosołkiem i obiecuje sobie, że nie będę już tyle pić aż do własnego wieczoru panieńskiego.

Zrobiłam sobie maseczkę Aquapulpe i jest bardzo fajna - mam taką gładką cerę i nawilżenie było fajne, szkoda tylko że to chyba trochę za słabe na potrzeby mojej skóry dziś, bo też pierwszą połowę snu (czyli u TŻ od 4 do 8) odbyłam w makijażu, zmyłam go dopiero po powrocie do domu; poza tym wódka jednak urodzie nie służy.

Mam 2 godziny, żeby się dobrze poczuć, bo później jedziemy z TŻ na działkę. Mam nadzieję, że samochodem a nie motocyklem, bo chyba nie mam siły się mocno trzymać dziś.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 14:13   #342
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
ide myc kudly [bo z wczorajszego koczka zostal tylko kwiatek ] a taaaaak mi sie nie chce...

Cytat:
Wlazłam też na stronkę z kosmetykami Himalaya i zaciekawił mnie ten ole
Mnie też kusi i kupię ją kiedyś na pewno. A moż enawet całkiem nie długo, bo dziś chyba xzałatwiłam grybaska MF- chciałam dolać kilka kropel zeby go rozcieńczyć i się zagapiłam i zrobiłam brejkę
Cytat:

A potem może się wezmę za muffinki, bo trza by coś jutro do pracy przynieść z okazji 18stki + VAT A że impreza urodzinowa odbyła się tydzień temu przy okazji wizyty siostry w PL, to po ciastach dawno już śladu nie ma
Ech, ja się wciskam w ich L ale średnio raz na 2 lata wypuszczą jakiś model o przypadkowo większej rozmiarówce
Te czarne w paski to L, al ejak siedzę to guzik się wbija w sadełko

Ja też upichciłam coś na Twoje urodzinki, smakuj: http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/V...onge-cake.html tylko zamieniłam cukier na mieszankę trzcinowego i ciemnego muscovado no i zamiast truskawek wkroiłam nektarynki

Cytat:
Dzięki W takim razie nie mam nawet po co tam iść, tak jak przypuszczałam, zresztą. Kiedyś House miał normalną rozmiarówkę, pamiętam, jak bez problemu mieściłam się w sweterki L (w których chodzę do tej pory), a teraz jak patrzę na te L, to ja bym tam dała metkę M, a czasem nawet i S.
Też jestem wściekła ż eto pozmniejszali i to samo zrobił Troll, nawet w większym stopniu- wcześniej zdarzało się żeL-ki były za duże a teraz od paru lat nie wchodze w nic o d nich. Ale w sumei nei am co płakać bo ciuchy mają coraz gorsze
Cytat:
Pomalowałam dziś pazurki pomarańczowym Goshem. Nałożyłam 3 warstwy, bo przy 2 jeszcze było trochę widać prześwity. Ale mimo to całość wyschła błyskawicznie
ja mam czarny z drobinkami, tak samo świetnie się spisuje i trwały jest

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-06-14 o 15:04
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 14:56   #343
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem wściekła ż eto pozmniejszali i to samo zrobił Troll, nawet w większym stopniu- wcześniej zdarzało się żeL-ki były za duże a teraz od paru lat nie wchodze w nic o d nich. Ale w sumei nei am co płakać bo ciuchy mają coraz gorsze
ja mam czarny z drobinkami, tak samo świetnie się spisuje i trwały jest
A jesteś pewna, że od paru lat masz ten sam rozmiar? rozmiar to kwestia nawet 4cm, których możesz nie zauważać.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 15:09   #344
rzyrafka
Zakorzenienie

ten sam, z tendencją raczej do ciut mniejszego (widac po niektórych moich starszych ciuchach)
Stary 2009-06-14, 15:11   #345
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
ten sam, z tendencją raczej do ciut mniejszego (widac po niektórych moich starszych ciuchach)
starsze się rozciągają ja tam się rozmiarami nie przejmuję. jedne spodnie rurki z tally weijl mam s, inne z mango mam 38. big stary mam 29, lee mam 28. ważne, żeby dobrze leżały

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 16:46   #346
rzyrafka
Zakorzenienie

Nie o to chodzi- ja też nei przejmuję się jaki to jest rozmiar, natomiast gdy kilkas firm, które lubiłam robiło ciuchy tylko do rozmiaru L i nagle zmniejszyło swoje rozmiarówki nadal mając największe w rozmiarze L to automatycznie nie mogę już się u nich ubierać bo się nei mieszczę i to mnie wkurza właśnie
Stary 2009-06-14, 17:35   #347
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też upichciłam coś na Twoje urodzinki, smakuj: http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/V...onge-cake.html tylko zamieniłam cukier na mieszankę trzcinowego i ciemnego muscovado no i zamiast truskawek wkroiłam nektarynki
Mniam, mniam Psze mi teraz teleportować kawałeczek

Cytat:
Akurat Trolla u mnie zlikwidowali już jakiś czas temu, więc nawet nie wiem. Ale dobrze wiedzieć, że nie tylko mi się wydaję, że ta rozmiarówka dziwnie się kurczy w niektórych firmach
Stary 2009-06-14, 17:39   #348
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie maseczkę Aquapulpe i jest bardzo fajna - mam taką gładką cerę i nawilżenie było fajne, szkoda tylko że to chyba trochę za słabe na potrzeby mojej skóry dziś, bo też pierwszą połowę snu (czyli u TŻ od 4 do 8) odbyłam w makijażu, zmyłam go dopiero po powrocie do domu; poza tym wódka jednak urodzie nie służy.
A u mnie wręcz przeciwnie, buzia wygładzona, trochę wysuszona, ale już temu zaradziłam

Lucynko gratuluję oceny świetnej, a tak się martwiłaś, że nie zdasz
Ziz,dzisiaj pogoda też Wam chyba dopisuje?
Stary 2009-06-14, 17:48   #349
201608251020
Konto usunięte

A ja mam podły nastrój... To jeden z tych dołków pt."dlaczego jestem sama?"
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-14, 17:53   #350
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie też kusi i kupię ją kiedyś na pewno. A moż enawet całkiem nie długo, bo dziś chyba xzałatwiłam grybaska MF- chciałam dolać kilka kropel zeby go rozcieńczyć i się zagapiłam i zrobiłam brejkę
Ja może tą Divę kupię w tym tygodniu, bo planuję wypad do Natury. Kończy mi się powoli Define-a-lash Maybelline i chcę mieć jakiś zapasowy tusz
EDIT: Właśnie zauważyłam, że jest na promocji w Naturze, więc na 99% się skuszę

paollino

--------------------------
Jejku, już koniec długiego weekendu. Jutro znów do pracy. Czeka mnie ciężki tydzień i znów się nadenerwuję na urzędasów w pewnym WUP-ie
Nie wiem jak mi się uda wytrzymać to nerwowo

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-06-14 o 17:58
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 18:05   #351
201608251020
Konto usunięte

isa ja też mam Define-A-Lash. Na początku było fatalnie, jak zwykle u mnie pod koniec - tusz nagle zaczyna działać teraz jest już naprawdę fajnie Też zastanawiam się nad tą Divą, reklama mnie poraziła
Stary 2009-06-14, 18:05   #352
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć Wam

Długi weekend jak zwykle minął mi szybciej niż standardowy
Nie chcę wracać do pracy

Kosmetycznie nie szaleję, za to coraz lepiej idzie mi zużywanie,ostatnio wyrzuciłam do kosza chyba z 5 pustych opakowań (ale to było fajne uczucie ).
Izuś chyba będę Cię musiała znów wykorzystać do zakupu Fitomedu, bo powoli kończę obie butelki

Czy ktoś ma przecieki o jakiś promocjach na micela Sensibio?Zaczęłam ostatnią 250ml butelkę i muszę koniecznie zrobić zapasy a tu promocji ani widu ani słychu

Zizou wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojego TŻta
MagJa spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 19:57   #353
201608251020
Konto usunięte

Kurde, coś mam zły dzień, mam nadzieję że tydzień nadchodzący będzie lepszy...

Czekam na wyniki z egzaminu z którego paskudnie boję się że nie zdałam Dodatkowo powinnam się uczyć na zerówkę na jutro na którą się NIE UCZĘ. Niech mnie ktoś kopnie

Wypachniłam się olejkiem Aroma Calm Lancome i się relaksuję
Stary 2009-06-14, 20:13   #354
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
A ja mam podły nastrój... To jeden z tych dołków pt."dlaczego jestem sama?"
Ma podobny nastrój, tylko pod innym tytułem. Mój jest raczej z tych "dlaczego faceci nas nie rozumieją"
No ale na pocieszenie zjadłam czekoladę i upiekłam muffinki kawowe i ananasowe i już mi lepiej

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
MagJa spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe
Dziękuję

Idę wyciągnąć 4 ostatnie muffinki z piekarnika, które to powstały z resztki ciasta i ananasa i wezmę się w końcu za pazury, bo po zmywaniu kupy garów z pieczenia muffinek tym bardziej kwalifikują się do zmycia
Stary 2009-06-14, 20:27   #355
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Lucynko gratuluję oceny świetnej, a tak się martwiłaś, że nie zdasz
Dziękuję kochana baaardzo się cieszę

Cytat:
Ja może tą Divę kupię w tym tygodniu, bo planuję wypad do Natury. Kończy mi się powoli Define-a-lash Maybelline i chcę mieć jakiś zapasowy tusz
EDIT: Właśnie zauważyłam, że jest na promocji w Naturze, więc na 99% się skuszę

--------------------------
Jejku, już koniec długiego weekendu. Jutro znów do pracy. Czeka mnie ciężki tydzień i znów się nadenerwuję na urzędasów w pewnym WUP-ie
Nie wiem jak mi się uda wytrzymać to nerwowo
Isa, ja to nie wiem, nie mogę nigdy zużyć tuszu-służą mi zawsze min.pół roku a często maluję rzęsy.Ostatnio resztka mojego MF MM poszła na wymiankę i mogłam wyjąć 2000cal. i jeszcze w zapasach drugi MM i jakieś badziewia avonowe które używam na co dzień czasem. Ale muszę przyznać, że odzwyczaiłam się od zwykłych szczoteczek i zdecydowanie wolę gumowe.
Trzymam kciuki, żeby szybko i efektywnie poszło w urzędzie

Kurcze zeżarłam dziś lody 3 gały, frytki i średnią pizzę na pół z TŻtem, ale zaszaleliśmy!A narzekam, że gruba jestem.

Poza tym wypróbowałam dziś Galenica- żel do mycia twarzy, peeling, maseczkę, krem do twarzy i bałam się, żeby skóra mi się nie przetłuszczała pod wpływem ciepła i upływu czasu ale nic takiego.

Jutro mam madzieję już przyjdą mi moje Goshe lakierki i róż Borghese
Stary 2009-06-14, 21:13   #356
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ktoś ma przecieki o jakiś promocjach na micela Sensibio?Zaczęłam ostatnią 250ml butelkę i muszę koniecznie zrobić zapasy a tu promocji ani widu ani słychu
Z przerażeniem patrzę na ubywające Sensibio mam nadzieję, że zrobią szybko promocję, bo nie mam nic w zapasie!
Właśnie mi się skończyły 2 szampony, żel pod prysznic, maska do włosów. Na wykończeniu mam jeszcze płyn do hig.int. (Bielenda z serii organicznej zielona herbata, nie polecam) i maseczkę nawilżającą.
Cytat:
Jutro mam madzieję już przyjdą mi moje Goshe lakierki i róż Borghese
pokażesz?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 21:21   #357
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Z przerażeniem patrzę na ubywające Sensibio mam nadzieję, że zrobią szybko promocję, bo nie mam nic w zapasie!
Właśnie mi się skończyły 2 szampony, żel pod prysznic, maska do włosów. Na wykończeniu mam jeszcze płyn do hig.int. (Bielenda z serii organicznej zielona herbata, nie polecam) i maseczkę nawilżającą.

pokażesz?
Jeżeli przyjdą to oczywiście
Co do Sensibio to kupilam go niedawno w Esculapie za 36,54. To drogo? po ile są na promocjach? No i spodobał mi się, ale nie mogę używać, bo postanowiłam, że najpierw zużyję to co mam do demakijażu- tzn. mleczko Avonu, micel Daxa no i miniatury z Galenica ale to już przyjemność

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-14, 21:22   #358
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
mi też się kończy sensowna cena jest w aptece koło pl. Wilsona 57zł/500ml, [250 nie mieli kiedy pytałam, więc nie wiem po ile są (gdy już są )]
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 22:02   #359
zizou
Zakorzenienie

ja juz jestem. juz po wszystkim i az sie smutno robi na mysl, ze tyle miesiecy przygotowac i juz po wszystkim

wrocilismy do domu kolo 20:00, goscie sie nade mna zlitowali [nic dziwnego, wygladalam jak zombie na kacu a kaca brak, bo wczoraj nie pilam, glupio byloby sie schlac na wlasnym weselu ]. moj tato dzisiaj gospodarzyl a my bylismy tylko dodatkiem do zupy

wykapalam sie i czuje sie jak nowonarodzona powiedzmy zmeczona ale szczesliwa

pogoda faktycznie dzisiaj dopisala, troche u nas wialo ale i tak wiekszosc czasu spedzilismy w restauracyjnym ogrodku
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 22:02   #360
Estella
Zakorzenienie

Parę miesięcy temu kupowałam na Allegro za ok. 21zł za butelkę :/ mam nadzieję, że niedługo zrobiąś jakąś promocję!

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości