Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-24, 12:49   #331
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

bravurka
trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze jesteś teraz bezpieczna
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 12:54   #332
bravurka
BAN stały

musze się jeszce pochwalić że dzidzuś waży ok.750 gram i ma 23 cm i jest trocszke przerośnięty jak na swój wiek ale myśle że to lepiej bo jak urodzi się wcześniej to będzie wiekszy troszke
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 12:59   #333
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
on to wszytko bardzo przeżywa a ja w nocy to histeri dostałam tak sie przestarszyłam gdzieś przeczytałam kiedyś że jakaś dziewczyna miała takie krwaiwenie i okzało sie ze dziecko jest martwe ;( dopiero na usg sie dowiedziałm ze żyje a tak to cały czas płakałam a tż się dzielnie tzrymał i tylko mnie pocieszał ale naszczeście narazie jest z dzieckiem ok lekarze mówią ze według usg 26 tydzień. hihi taki mi mały grubas rośnie
to musiało byś straszne, taka akcja nocna!! Biedactwo , musiałaś się nieźle wystraszyć! Ale najważniejsze, że już wiesz, ze Dzidzia cała i zdrowa!!
Ale aż mnie cairki przeszły jak sobie pomyślałam, co musiecliście przeżywać w tej nocy, brr...

A my- Dziewczyny, które nie mamy takich przykrych zdarzeń i możemy sobie chodzić spokojnie do pracy, musimy być wdzięczne losowi, ze nas tak oszczędza, bo naprawdę jak się człowiek nasłucha takich historii to dopiero zdaje sobie sprawę, jakie to szczęscie móc sobie szczęśliwie z brzuszkiem paradować...

Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie i szczęśliwe rozwiązania
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 13:00   #334
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
musze się jeszce pochwalić że dzidzuś waży ok.750 gram i ma 23 cm i jest trocszke przerośnięty jak na swój wiek ale myśle że to lepiej bo jak urodzi się wcześniej to będzie wiekszy troszke
Nie bedzie zadnego wczesniejszego rodzenia . No, moze najwczesniej to w 35tc. Takze trzymajcie sie i odpoczywajcie duzo.
Stary 2009-07-24, 13:01   #335
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Bravurka to cudownie że dzidziuś jest taaaki duży Widocznie dobrze mu u mamusi skoro tak pięknie się rozwija
Ja absolutnie nie zakładam to żadnych porodów na tym etapie- ale moim znajomym urodził sie dzidzius kt ważył 540 gram i teraz ćorcia skończyłam 2 latka - jest śliczna i zdrowa
A ty jesteś pod dobrą opieką wiec myśle że rozwiązanie nastapi juz w na prawde bezpiecznym okresie
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 13:07   #336
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
to musiało byś straszne, taka akcja nocna!! Biedactwo , musiałaś się nieźle wystraszyć! Ale najważniejsze, że już wiesz, ze Dzidzia cała i zdrowa!!
Ale aż mnie cairki przeszły jak sobie pomyślałam, co musiecliście przeżywać w tej nocy, brr...

A my- Dziewczyny, które nie mamy takich przykrych zdarzeń i możemy sobie chodzić spokojnie do pracy, musimy być wdzięczne losowi, ze nas tak oszczędza, bo naprawdę jak się człowiek nasłucha takich historii to dopiero zdaje sobie sprawę, jakie to szczęscie móc sobie szczęśliwie z brzuszkiem paradować...

cała noc obawiałam się najgorszego i dodatkowy stres ale wszytko to juz za nami naszczeście. nikomu nie zycze tego przezywać oczywiście też chciałabym teraz "żyć normalnie" ale skoro trzeba leże to żeby było dobrze to będe leżeć.
Zdrowia życze wszytkim mamom i maluszkom i oczywiście szcześcia.
nie mogę się juz doczekać kiedy wreszcie wezmę synusia na rączki i będe najszcześliwsza na świecie.
chociaż bałam się na początku tej ciązy. wolałam sobie postudiowac i zaczekac z dzieckiem ale teraz z całego serduszka go kocham i jest najcudowniejszym skarbem jaki mam

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Nie bedzie zadnego wczesniejszego rodzenia . No, moze najwczesniej to w 35tc. Takze trzymajcie sie i odpoczywajcie duzo.
ja bym chciała jak najdużej poczekać z porodem. dzidzi ma przez tż zabronione wychodzi ale nie wiadomo jak długo się bedzie słuchać. odpoczywamy cały czas i bardzo duzo jemy hihi ale to chyba dobrze?
Stary 2009-07-24, 13:08   #337
Ravenne
Raczkowanie

Bravurko trzymaj się! Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i pozytywne myśli, jesteście pod stałą opieką, więc musi być dobrze.
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 13:11   #338
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Bravurka to cudownie że dzidziuś jest taaaki duży Widocznie dobrze mu u mamusi skoro tak pięknie się rozwija
Ja absolutnie nie zakładam to żadnych porodów na tym etapie- ale moim znajomym urodził sie dzidzius kt ważył 540 gram i teraz ćorcia skończyłam 2 latka - jest śliczna i zdrowa
A ty jesteś pod dobrą opieką wiec myśle że rozwiązanie nastapi juz w na prawde bezpiecznym okresie
dużo czytałam o prodach w których maluchy wazyły mniej niż 750 gram i przeżyły ale wolałabym żeby mój mały przy porodzie ważył co najmniej dwa kilo wtedy bym była spokojniejsza ale walczymy o każdy dzień

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Bravurko trzymaj się! Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i pozytywne myśli, jesteście pod stałą opieką, więc musi być dobrze.
dziękuje bardzo ;*
Wszytkim wogole dziękuje:cmok :
dzieczynki sprawiłyście że znowu się uśmiecham
wiem że nie moge się już tak bardzo denerować bo to tylko szkodzi dziecku ale w nocy to był koszmar żałuje ze w taką histerie wpadłam ale było nam bardzo cięzko i ta niepewnośc jeszcze i mały nie kopał nic a nic
Stary 2009-07-24, 13:12   #339
malina81
Zadomowienie

Cytat:
dużo czytałam o prodach w których maluchy wazyły mniej niż 750 gram i przeżyły ale wolałabym żeby mój mały przy porodzie ważył co najmniej dwa kilo wtedy bym była spokojniejsza ale walczymy o każdy dzień
Bravurko twoj maluch tak rośnie że nawet jest szansa 4 kilosów doczekaćAle ja wam życze takie dobre 3kilo Bedzie dobrze
Stary 2009-07-24, 13:15   #340
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Bravurko twoj maluch tak rośnie że nawet jest szansa 4 kilosów doczekaćAle ja wam życze takie dobre 3kilo Bedzie dobrze
4 kilo to by było coś. ale to raczej tylko marzenia ale oby porod odbył się jak najpozniej
Stary 2009-07-24, 13:41   #341
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
u mnie tez dzis STUDNIOWKA bo zostało mi 100 dni do porodu WIEC IMPREZA HIHIH
No to gratulacje

bravurko, jesteś bardzo dzielna, wiesz?
Podziwiam Cię, nie załamujesz się, tylko przyjmujesz ze spokojem, to co Cię spotkało. I super, że Twój TŻ stanął na wysokości zadania, masz w nim oparcie i to jest najważniejsze.
Bardzo mi przykro, że nie wszystkie Mamusie mogą się cieszyć ciążą, bez żadnych zmartwień. A ja się przejmuję byle bólem brzucha

A co do tej wagi urodzeniowej Twojego synka, to nie bądź taka pewna.
Ja jestem takim właśnie dzieckiem z "ciężkiej" ciąży, moja mama leżała pół roku w szpitalu na podtrzymaniu, jak była ze mną w ciąży. I co? I urodziłam się tylko 2 tygodnie przed terminem i ważyłam 3,5 kg.

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 13:48   #342
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
No to gratulacje

bravurko, jesteś bardzo dzielna, wiesz?
Podziwiam Cię, nie załamujesz się, tylko przyjmujesz ze spokojem, to co Cię spotkało. I super, że Twój TŻ stanął na wysokości zadania, masz w nim oparcie i to jest najważniejsze.
Bardzo mi przykro, że nie wszystkie Mamusie mogą się cieszyć ciążą, bez żadnych zmartwień. A ja się przejmuję byle bólem brzucha

A co do tej wagi urodzeniowej Twojego synka, to nie bądź taka pewna.
Ja jestem takim właśnie dzieckiem z "ciężkiej" ciąży, moja mama leżała pół roku w szpitalu na podtrzymaniu, jak była ze mną w ciąży. I co? I urodziłam się tylko 2 tygodnie przed terminem i ważyłam 3,5 kg.
musze być dzielna dla mojego synka inaczej sobie tego nie wyobrażam a jak bym tak tylko lezała i płakała to chyba z nim było by gorzej
mój tż to zminił się bardzo od poczatku ciązy i ciesze się że go mam bardzo go kocham
każda z nas przeżywa swoje stresy i chociaż łatwo nie jest nie wolno się nam poddawac bo naprawde warto dla uśmiechów naszych maleństw.
najlepiej by było żebym urodziła w 40 tygodniu wielkiego zdrowgo chłopczyka
dziękuje wszytkim po raz setny
Tyle zyczliwości już mnie tu spotkało że brak mi słów żeby to opisać
DZIĘKUJE

Edytowane przez bravurka
Czas edycji: 2009-07-24 o 13:49
Stary 2009-07-24, 14:03   #343
belladonna78
Raczkowanie

Cytat:
musze być dzielna dla mojego synka inaczej sobie tego nie wyobrażam a jak bym tak tylko lezała i płakała to chyba z nim było by gorzej
mój tż to zminił się bardzo od poczatku ciązy i ciesze się że go mam bardzo go kocham
każda z nas przeżywa swoje stresy i chociaż łatwo nie jest nie wolno się nam poddawac bo naprawde warto dla uśmiechów naszych maleństw.
najlepiej by było żebym urodziła w 40 tygodniu wielkiego zdrowgo chłopczyka
I TEGO DOKŁADNIE CI ŻYCZĘ!!!!!!!!!! BĄDŹ DZIELNA, chociaż wiem, że od samego leżenia robi się ciężko na duchu. Ale jak się ma taki wspaniały cel przed sobą - kochany synek, to od razu jest 1000X łatwiej.
I super, że masz kochającego partnera, bo to jest dla Ciebie teraz ogromne wsparcie na pewno
Trzymaj się, dziewczynko!!

A ja uciekam dzisiaj wcześniej z pracy, tak mnie glowa boli, że nie wyrabiam. Co to może być? anemia? a może zatoki?
Nie wiem, w każdym razie dobrze nie jest...

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 14:04   #344
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, Ty na pewno masz tylko 20 lat ?
Masz takie dojrzałe podejście do tych spraw, ja w Twoim wieku to miałam "fiu bździu" w głowie.
I nie dziękuj tyle, bo my tu się po prostu wzajemnie wpieramy,cieszymy z każdej dobrej wiadomości i martwimy każdą złą.

Dzwoniłam do gina, kazał mi dzisiaj przyjechać, może to i lepiej, jak mnie zbada, to się przynajmniej uspokoję.

Stary 2009-07-24, 14:09   #345
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
I TEGO DOKŁADNIE CI ŻYCZĘ!!!!!!!!!! BĄDŹ DZIELNA, chociaż wiem, że od samego leżenia robi się ciężko na duchu. Ale jak się ma taki wspaniały cel przed sobą - kochany synek, to od razu jest 1000X łatwiej.
I super, że masz kochającego partnera, bo to jest dla Ciebie teraz ogromne wsparcie na pewno
Trzymaj się, dziewczynko!!

A ja uciekam dzisiaj wcześniej z pracy, tak mnie glowa boli, że nie wyrabiam. Co to może być? anemia? a może zatoki?
Nie wiem, w każdym razie dobrze nie jest...
trzymamy się z maluszkiem
a mam nadzieje że ten ból głowy szybko przejdzie i że to nic poważnego nie warto się martwic na zapas zdrówak życze
Stary 2009-07-24, 14:11   #346
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Masz takie dojrzałe podejście do tych spraw, ja w Twoim wieku to miałam "fiu bździu" w głowie.
I nie dziękuj tyle, bo my tu się po prostu wzajemnie wpieramy,cieszymy z każdej dobrej wiadomości i martwimy każdą złą.

Dzwoniłam do gina, kazał mi dzisiaj przyjechać, może to i lepiej, jak mnie zbada, to się przynajmniej uspokoję.
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo z malenstwem i z toba dobrze
Stary 2009-07-24, 14:13   #347
bravurka
BAN stały

Cytat:

no w sumie to 19. w sierpniu kończe 20. przeszłam szybki kurs dorastania i nie zaluje.
mam nadzieje że u Ciebie będzie wszytko wporządku, dobrze że dzisaj pojdziesz do lekarza napewno to cie uspokoi a spokoj jest teraz najważniejszy.
trzymam kciuki za ciebie i dzidzie
Stary 2009-07-24, 14:17   #348
elalank
Zadomowienie

Cytat:
No pewnie, ze lepiej jechać i się uspokoić!!! Zmartwienia są nam zupełnie niepotrzebne!

belladonna -trzymaj się! ból głowy minie, moze to ta pogoda daje się we znaki.
Ja tez będę wcześniej uciekać z pracy, jeszcze z pół godzinki posiedzę, co by dobre wrażenie zrobić i fruu Weekend czas zacząć

A mnie wciąż Dzidzia dziś podkopuje, od samego rana, jak tylko TZ go/ją zbudził pukaniem w brzuszek!
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 14:20   #349
bravurka
BAN stały

Cytat:
No pewnie, ze lepiej jechać i się uspokoić!!! Zmartwienia są nam zupełnie niepotrzebne!

belladonna -trzymaj się! ból głowy minie, moze to ta pogoda daje się we znaki.
Ja tez będę wcześniej uciekać z pracy, jeszcze z pół godzinki posiedzę, co by dobre wrażenie zrobić i fruu Weekend czas zacząć

A mnie wciąż Dzidzia dziś podkopuje, od samego rana, jak tylko TZ go/ją zbudził pukaniem w brzuszek!
mnie też jakoś dzisaj kopie ciągle.
ale slodko tak budzić się i witać każdego nowego dnia dzidzie
niby dziecko jeszce nie urodzone ale przecież żyje w każdej z nas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-24, 14:24   #350
brombusia
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki za kciuki
Pewnie to nic poważnego, ale niepokoi mnie to, że to trwa już trzeci dzień z rzędu. Może to te skurcze Braxtona-Hicksa odczuwam po prostu w ten sposób? Zdziwiłam się trochę, że od razu kazał mi przyjechać, ale on stwierdził, że skoro już dzwonię do niego, to widocznie się bardzo niepokoję.

A tak z innej beczki. Właśnie pochłonęłam 3 brzoskwinki
Pyszne były, dojrzałe i soczyste

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ja też dołączam do tych "skopanych" dzisiaj
Młody kopie zawzięcie od rana, prawie non stop.

Stary 2009-07-24, 14:26   #351
bravurka
BAN stały

troszke mi teraz glupio że tak zajmuje was długo swoimi problemami
lekka ze mnie egoistka chyba
a przeciez dużo innych dziewczyn też ma wiele zmartwień
do mnie dzwonił własnie tż i ma mi przywieść drugi obiadek który sam gotuje i nie chciał powiedziec co to bedzie. niespodzianka taka
Stary 2009-07-24, 14:27   #352
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczynki za kciuki
Pewnie to nic poważnego, ale niepokoi mnie to, że to trwa już trzeci dzień z rzędu. Może to te skurcze Braxtona-Hicksa odczuwam po prostu w ten sposób? Zdziwiłam się trochę, że od razu kazał mi przyjechać, ale on stwierdził, że skoro już dzwonię do niego, to widocznie się bardzo niepokoję.

A tak z innej beczki. Właśnie pochłonęłam 3 brzoskwinki
Pyszne były, dojrzałe i soczyste

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ja też dołączam do tych "skopanych" dzisiaj
Młody kopie zawzięcie od rana, prawie non stop.
Brombrusia ja też trzymam kciuki i mam nadzieje ze ta wizyta cie uspokoi. Oczywiście daj znać czego sie dowiedziałaś jak wrócisz od lekarza
Stary 2009-07-24, 14:50   #353
gucia6
Zakorzenienie

To dziewczyny, zycze wam milego weekendu.
Ja juz sie wylaczam, bo zaraz zaczynaja w pracy aktualizacje systemu i nic nie bedzie dzialac, co zwiazane jest w jakikolwiek sposob z internetem.
A za pol godzinki zmykam na spotkanie z kumpelami

Sciskam i do uslyszenia w poniedzialek
Stary 2009-07-24, 14:50   #354
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
troszke mi teraz glupio że tak zajmuje was długo swoimi problemami
Oj, przestań! Ja tu cały czas marudzę i zajmuję wszystkich swoimi problemami, a moje problemy przy Twoich to pikuś. I jeszcze mnie dziewczyny nie wyrzuciły, więc źle nie jest
Fajnie, że Ci TŻ obiadki robi, pochwal się potem co takiego upichcił

Malinko na pewno dam znać, tyle, że to pewnie będzie późno wieczorem, bo gin kazał mi przyjechać na 18-19, a u niego zawsze kolejka jest na 2 godziny

Stary 2009-07-24, 14:53   #355
bravurka
BAN stały

Cytat:
Oj, przestań! Ja tu cały czas marudzę i zajmuję wszystkich swoimi problemami, a moje problemy przy Twoich to pikuś. I jeszcze mnie dziewczyny nie wyrzuciły, więc źle nie jest
Fajnie, że Ci TŻ obiadki robi, pochwal się potem co takiego upichcił

Malinko na pewno dam znać, tyle, że to pewnie będzie późno wieczorem, bo gin kazał mi przyjechać na 18-19, a u niego zawsze kolejka jest na 2 godziny
oj w naszym stanie każdy nawet najmniejszy problem jest ważny
daj znać koniecznie po wizycie.
trzymam kciuki mocno
jak tż przyjdzie to sie pochwale napewno, on to mnie zawsze rozpieszcza
Stary 2009-07-24, 15:05   #356
konspiracja
Zakorzenienie

JA tez dzis tylko na chwilkę, znowu zbiera sie na burzę, a mi dzisiaj coś cieżko się oddycha i brzuch mnie juz ciśnie od ciagłego siedzenia przy biurku... chce do domku....

Ela i MArta - jeszcze nie znamy płci??? Tez sie właśnie obawiam co będzie jak i u mnie za tydzień tak wyjdzie. Chyba pojdę na 3D...
Najwazneijsze że Wasze dzidziusie zdrowe

belladonna - ta glowa to za często Cie boli. Co prawda pogoda ale zapytaj lekarza...

Bravurko - dla Ciebie szczególne uściski dziewczyny juz napisały tyle wspanialych rzeczy.... Dobrze ze synek jest duży i silny. Silny na pewno po mamusi Trzymaj sie cieplutko
Wytrwacie!!!

Cytat:

Piękne slowa Elu, jestem pod wrażeniemklask i:
naprawdę musimy nauczyć sie to cenić i być wdzięczne.
Nie każdy ma tyle szczęścia.
Spróbuje sobie Twoje slowa przypomniec w poniedziałek rano jak zadzwoni budzik

Milego weeka Kochane. Dbajcie o brzuszki!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 15:09   #357
domi7ks
Zakorzenienie

Mamusie ja na chwile, remotów mam już dośc. Dzis sie troche napracowałam, zabrzmi to brutalnie, ale wyszlam na drabine pomóc tacie odmierzyc cos tam ale oczywiście wszytsko deliktanie i folie nowa połozyl;ismy i juz blizej końca...

Bravurko nie czytalam dokładnie, ale tylko, że miałas krwawienie. Strasznie mi przykro, ale widze, że jesteś silna i walczyszTrzmaj sie Kochana i nie poddawaj

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 15:59   #358
sexy body
Rozeznanie

bravurka ja też trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze

Gratuluję dziewczynom, które poznały płeć Maluszków
Ja dopisuję się do tych, które jeszcze jej nie znają. Póki co próbuję się dodzwonić do gabinetu żeby zapisać się na USG 3D. Chciałam na przyszły tydzień ale chyba już mi się to nie uda.

Z moim TŻecikiem już się pogodziłam. To ja wyciagnęłam rękę bo nie mogłam wytrzymać jak go zobaczyłam i musiałam go przytulić A on mnie głuptas zaczął przepraszać, a to ja zawiniłam, przyznaję się. Więc ja go też przeprosiłam. A teraz mi sie mordka cieszy

Siedzę w pracy do 19 i ciagle w jednym miejscu aż mi prawie zad do krzesła przyrósł Muszę Dzidkowi jakieś bujanie zafundować

Trzymajcie się Brzuchatki w weekend i nie pijcie za dużo

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 16:27   #359
brombusia
Zakorzenienie

Domi wydaję stanowczy zakaz włażenia na drabiny
Sexy wiedziałam, że się pogodzisz z TŻ
Jakie "bujanie" masz na myśli

Dobra, idę do lekarza. Trzymajcie kciuki.
Papa

Stary 2009-07-24, 17:49   #360
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
bravurka ja też trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze

Gratuluję dziewczynom, które poznały płeć Maluszków
Ja dopisuję się do tych, które jeszcze jej nie znają. Póki co próbuję się dodzwonić do gabinetu żeby zapisać się na USG 3D. Chciałam na przyszły tydzień ale chyba już mi się to nie uda.

Z moim TŻecikiem już się pogodziłam. To ja wyciagnęłam rękę bo nie mogłam wytrzymać jak go zobaczyłam i musiałam go przytulić A on mnie głuptas zaczął przepraszać, a to ja zawiniłam, przyznaję się. Więc ja go też przeprosiłam. A teraz mi sie mordka cieszy

Siedzę w pracy do 19 i ciagle w jednym miejscu aż mi prawie zad do krzesła przyrósł Muszę Dzidkowi jakieś bujanie zafundować

Trzymajcie się Brzuchatki w weekend i nie pijcie za dużo
No i od razu lepej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości