![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
bravurka
trzymam kciuki, napewno wszystko będzie dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
BAN stały
|
musze się jeszce pochwalić że dzidzuś waży ok.750 gram i ma 23 cm i jest trocszke przerośnięty jak na swój wiek ale myśle że to lepiej bo jak urodzi się wcześniej to będzie wiekszy troszke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale aż mnie cairki przeszły jak sobie pomyślałam, co musiecliście przeżywać w tej nocy, brr... A my- Dziewczyny, które nie mamy takich przykrych zdarzeń i możemy sobie chodzić spokojnie do pracy, musimy być wdzięczne losowi, ze nas tak oszczędza, bo naprawdę jak się człowiek nasłucha takich historii to dopiero zdaje sobie sprawę, jakie to szczęscie móc sobie szczęśliwie z brzuszkiem paradować... Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie i szczęśliwe rozwiązania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja absolutnie nie zakładam to żadnych porodów na tym etapie- ale moim znajomym urodził sie dzidzius kt ważył 540 gram i teraz ćorcia skończyłam 2 latka - jest śliczna i zdrowa ![]() A ty jesteś pod dobrą opieką wiec myśle że rozwiązanie nastapi juz w na prawde bezpiecznym okresie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Zdrowia życze wszytkim mamom i maluszkom i oczywiście szcześcia. nie mogę się juz doczekać kiedy wreszcie wezmę synusia na rączki i będe najszcześliwsza na świecie. chociaż bałam się na początku tej ciązy. wolałam sobie postudiowac i zaczekac z dzieckiem ale teraz z całego serduszka go kocham i jest najcudowniejszym skarbem jaki mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Bravurko trzymaj się! Najważniejsze jest pozytywne nastawienie i pozytywne myśli, jesteście pod stałą opieką, więc musi być dobrze.
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Wszytkim wogole dziękuje ![]() ![]() dzieczynki sprawiłyście że znowu się uśmiecham wiem że nie moge się już tak bardzo denerować bo to tylko szkodzi dziecku ale w nocy to był koszmar żałuje ze w taką histerie wpadłam ale było nam bardzo cięzko i ta niepewnośc jeszcze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bravurko, jesteś bardzo dzielna, wiesz? ![]() Podziwiam Cię, nie załamujesz się, tylko przyjmujesz ze spokojem, to co Cię spotkało. I super, że Twój TŻ stanął na wysokości zadania, masz w nim oparcie i to jest najważniejsze. Bardzo mi przykro, że nie wszystkie Mamusie mogą się cieszyć ciążą, bez żadnych zmartwień. A ja się przejmuję byle bólem brzucha ![]() A co do tej wagi urodzeniowej Twojego synka, to nie bądź taka pewna. Ja jestem takim właśnie dzieckiem z "ciężkiej" ciąży, moja mama leżała pół roku w szpitalu na podtrzymaniu, jak była ze mną w ciąży. I co? I urodziłam się tylko 2 tygodnie przed terminem i ważyłam 3,5 kg.
![]() |
#342 | |
BAN stały
|
Cytat:
mój tż to zminił się bardzo od poczatku ciązy i ciesze się że go mam bardzo go kocham ![]() każda z nas przeżywa swoje stresy i chociaż łatwo nie jest nie wolno się nam poddawac bo naprawde warto dla uśmiechów naszych maleństw. najlepiej by było żebym urodziła w 40 tygodniu wielkiego zdrowgo chłopczyka ![]() dziękuje wszytkim po raz setny Tyle zyczliwości już mnie tu spotkało że brak mi słów żeby to opisać DZIĘKUJE Edytowane przez bravurka Czas edycji: 2009-07-24 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I super, że masz kochającego partnera, bo to jest dla Ciebie teraz ogromne wsparcie na pewno Trzymaj się, dziewczynko!! A ja uciekam dzisiaj wcześniej z pracy, tak mnie glowa boli, że nie wyrabiam. Co to może być? anemia? a może zatoki? Nie wiem, w każdym razie dobrze nie jest... ![]()
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz takie dojrzałe podejście do tych spraw, ja w Twoim wieku to miałam "fiu bździu" w głowie. I nie dziękuj tyle, bo my tu się po prostu wzajemnie wpieramy,cieszymy z każdej dobrej wiadomości i martwimy każdą złą. Dzwoniłam do gina, kazał mi dzisiaj przyjechać, może to i lepiej, jak mnie zbada, to się przynajmniej uspokoję.
![]() |
#345 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a mam nadzieje że ten ból głowy szybko przejdzie i że to nic poważnego nie warto się martwic na zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#347 | |
BAN stały
|
Cytat:
mam nadzieje że u Ciebie będzie wszytko wporządku, dobrze że dzisaj pojdziesz do lekarza napewno to cie uspokoi a spokoj jest teraz najważniejszy. trzymam kciuki za ciebie i dzidzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() belladonna -trzymaj się! ból głowy minie, moze to ta pogoda daje się we znaki. Ja tez będę wcześniej uciekać z pracy, jeszcze z pół godzinki posiedzę, co by dobre wrażenie zrobić ![]() ![]() A mnie wciąż Dzidzia dziś podkopuje, od samego rana, jak tylko TZ go/ją zbudził pukaniem w brzuszek! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
BAN stały
|
Cytat:
ale slodko tak budzić się i witać każdego nowego dnia dzidzie ![]() niby dziecko jeszce nie urodzone ale przecież żyje w każdej z nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za kciuki
![]() Pewnie to nic poważnego, ale niepokoi mnie to, że to trwa już trzeci dzień z rzędu. Może to te skurcze Braxtona-Hicksa odczuwam po prostu w ten sposób? Zdziwiłam się trochę, że od razu kazał mi przyjechać, ale on stwierdził, że skoro już dzwonię do niego, to widocznie się bardzo niepokoję. A tak z innej beczki. Właśnie pochłonęłam 3 brzoskwinki ![]() Pyszne były, dojrzałe i soczyste ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Ja też dołączam do tych "skopanych" dzisiaj ![]() Młody kopie zawzięcie od rana, prawie non stop.
#351 |
BAN stały
|
troszke mi teraz glupio że tak zajmuje was długo swoimi problemami
lekka ze mnie egoistka chyba ![]() a przeciez dużo innych dziewczyn też ma wiele zmartwień do mnie dzwonił własnie tż i ma mi przywieść drugi obiadek który sam gotuje i nie chciał powiedziec co to bedzie. niespodzianka taka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
To dziewczyny, zycze wam milego weekendu.
Ja juz sie wylaczam, bo zaraz zaczynaja w pracy aktualizacje systemu i nic nie bedzie dzialac, co zwiazane jest w jakikolwiek sposob z internetem. A za pol godzinki zmykam na spotkanie z kumpelami ![]() Sciskam i do uslyszenia w poniedzialek
#354 |
Zakorzenienie
|
Oj, przestań! Ja tu cały czas marudzę i zajmuję wszystkich swoimi problemami, a moje problemy przy Twoich to pikuś. I jeszcze mnie dziewczyny nie wyrzuciły, więc źle nie jest
![]() Fajnie, że Ci TŻ obiadki robi, pochwal się potem co takiego upichcił ![]() Malinko na pewno dam znać, tyle, że to pewnie będzie późno wieczorem, bo gin kazał mi przyjechać na 18-19, a u niego zawsze kolejka jest na 2 godziny ![]()
#355 | |
BAN stały
|
Cytat:
daj znać koniecznie po wizycie. trzymam kciuki mocno ![]() jak tż przyjdzie to sie pochwale napewno, on to mnie zawsze rozpieszcza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
JA tez dzis tylko na chwilkę, znowu zbiera sie na burzę, a mi dzisiaj coś cieżko się oddycha i brzuch mnie juz ciśnie od ciagłego siedzenia przy biurku... chce do domku....
Ela i MArta - jeszcze nie znamy płci??? Tez sie właśnie obawiam co będzie jak i u mnie za tydzień tak wyjdzie. Chyba pojdę na 3D... Najwazneijsze że Wasze dzidziusie zdrowe ![]() belladonna - ta glowa to za często Cie boli. Co prawda pogoda ![]() Bravurko - dla Ciebie szczególne uściski ![]() ![]() ![]() Wytrwacie!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() naprawdę musimy nauczyć sie to cenić i być wdzięczne. Nie każdy ma tyle szczęścia. Spróbuje sobie Twoje slowa przypomniec w poniedziałek rano jak zadzwoni budzik ![]() Milego weeka Kochane. Dbajcie o brzuszki! ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Mamusie ja na chwile, remotów mam już dośc. Dzis sie troche napracowałam, zabrzmi to brutalnie, ale wyszlam na drabine pomóc tacie odmierzyc cos tam
![]() Bravurko nie czytalam dokładnie, ale tylko, że miałas krwawienie. Strasznie mi przykro, ale widze, że jesteś silna i walczysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
bravurka ja też trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze
![]() Gratuluję dziewczynom, które poznały płeć Maluszków ![]() Ja dopisuję się do tych, które jeszcze jej nie znają. Póki co próbuję się dodzwonić do gabinetu żeby zapisać się na USG 3D. Chciałam na przyszły tydzień ale chyba już mi się to nie uda. Z moim TŻecikiem już się pogodziłam. To ja wyciagnęłam rękę bo nie mogłam wytrzymać jak go zobaczyłam i musiałam go przytulić ![]() ![]() Siedzę w pracy do 19 i ciagle w jednym miejscu aż mi prawie zad do krzesła przyrósł ![]() ![]() Trzymajcie się Brzuchatki w weekend i nie pijcie za dużo ![]()
#359 |
Zakorzenienie
|
Domi wydaję stanowczy zakaz włażenia na drabiny
![]() Sexy wiedziałam, że się pogodzisz z TŻ ![]() Jakie "bujanie" masz na myśli ![]() ![]() Dobra, idę do lekarza. Trzymajcie kciuki. Papa ![]()
#360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.