|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście dostać?
książkę (a im więcej tym lepiej
)mate do ćwiczeń charms'a zwierzaka (pomimo tego, że z kolejnym to by mnie mama wyrzuciła chyba z domu )jeden z moich wymarzonych kosmetyków lub porządną suszarkę
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
perfumy
torebkę książkę dobrą suszarkę z dyfuzorem i odrobinę czułości, jeśli byłoby to możliwe
|
|
#333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tu widziałam świetne, sama bym taki chciała na gwiazdkę
To ty wywierasz najwiekszy wpływ na swoje życie. Bądź dla siebie mądrą inspiracją. ![]() 07-01-10 Tylko ja, moja czarna perła, zielony liść na szybie i niekończąca się asfaltowa droga 03-01-10 rozpoczynamy półroczną kurację izotekiem .. |
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki wielkie komus podesle ta stronke.
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Przyczajenie
|
A ja bym chciała dostać:
1. Wszystkie książki Chmielewskiej 2. Włochatą lampę i lusterko włochate ![]() 3. Nową torebkę bo stara mi się podarła 4. Odkurzacz piorący...
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
w tym roku staram się być niezbyt kosztowna dla św. Mikołaja
- chciałam koszulę sobie zamówić, którą sobie upatrzyłam na caaaaałym allegro, ale po komentarzach okazało się, że tandeta i lipne wykonanie, więc wyszła buba ![]() - chciałam lokówkę taką z wymiennymi końcówkami, ale to jest powyżej granicy cenowej jaką sobie wyznaczyłam ( z resztą poczekam do lata na urodziny i przy okazji włosięta będą dłuższe )- ostatecznie wymyśliłam zestaw ładna chusta + kolczyki. te upatrzone kolczyki ktoś już mi kupił! ![]() także Mikołaj mnie zdecydowanie nie lubi, a przecież byłam grzeczna
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
- elegancką bieliznę
- dobrą książkę - kosmetyki - perfumy - coś zrobionego własnoręcznie... mój TŻ czasami daje mi takie prezenty i są dla mnie najcenniejsze!
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
- the sims 3
![]() - bransoletkę Cała Ja YES, - mnóstwo książek (mam wypisane 9 pozycji, w tym 6 to trylogie )- mnóstwo albumów ulubionych muzyków - ze cztery dobre filmy. - perfumy - portfel - ładną filiżankę - budzik taki w stylu retro - zegarek srebrny a skończy się pewnie tak, że dostanę dwie-trzy książki, może jeden album i jakieś ciuchy, trochę słodyczy. Nuuda aż piszczy.
Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2009-11-20 o 08:13 |
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
|
ja bym chciała Armani "Code" - piękny (chociaż trochę poważny) zapach!
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
A ja to bym chciałaa..
-jakąś super prostownice -kudłate kapcie -ciekawa perfumke -kosmetyki -słuchawki do telefonu -kolorowe opaski do wlosow etc etc etc... (: |
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
* pierścionek zaręczynowy
![]() * prostownicę z prawdziwego zdarzenia * zestaw profesjonalnych kosmetyków do włosów, np. L'oreal Absolut Repair * paletę matowych / satynowych cieni * czerwoną szminkę Chanel * perfumy- jabłuszko Nina Ricci * masła do ciała- waniliowe / czekoladowe * srebrną bransoletkę * komplet seksownej bielizny * książkę- ale tutaj ciężko jest się wstrzelić w mój gust * słodycze z Milki, albo wielkie pudełko Ferrero Roche, a najlepiej i jedno, i drugie ![]() ale najbardziej mi się marzy, żeby TŻ wziął kilka dni urlopu i spędził ze mną trochę czasu...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#342 |
|
Przyczajenie
|
-samsung Avila
-torbka -perfumy Puma Create ![]() -spodnie -fajna bluzka -kosmetyki duuużo kosmetyków -suszarka do włosów
Traktuj innych tak, jak sama chcesz być traktowana ! Edytowane przez loveshy Czas edycji: 2009-11-24 o 15:25 |
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
kolejną zawieszkę charms, pierścionek (nie zaręczynowy), może jakiś fajny zestaw do kąpieli
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyszła moja paczuszka z allegro, parasolka i opakowanie bardzo ładne, ale jak się przyjrzeć z bliska to można kwestionować jej jakość. Ale zobaczymy jak będzie się sprawowała w praktyce ![]() a, wczoraj sobie sprawiłam jeszcze jeden prezencik wpadłam na perfumy Kate Moss w Rossmanie, tak zupełnie przypadkowo, bo nigdy wcześniej ich nie wąchałam :P ale od razu mi się spodobały
To ty wywierasz najwiekszy wpływ na swoje życie. Bądź dla siebie mądrą inspiracją. ![]() 07-01-10 Tylko ja, moja czarna perła, zielony liść na szybie i niekończąca się asfaltowa droga 03-01-10 rozpoczynamy półroczną kurację izotekiem .. |
|
|
|
|
|
#345 |
|
Lena
|
ja bym chciała dostać bilety do filharmonii Wiedeńskiej na Nowy Rok. I posłuchać na żywo koncertu noworocznego!
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym chciała :
- Tą prostownicę philips co teraz reklamują..chyba się sonic nazywa czy coś...że prostuje jakimiś falami czy coś xD - Samsung Corby! .... bardzo bardzo..! - Kaskę <-- najłatwiej...wybiorę sama jak mi się coś spodoba - Perfumy Just Cavalli...piękne są!...a dawno ich nie widziałam w sklepach ![]() Wiem wiem..drogie wymagania..ale cóż..pomarzyć zawsze można x
|
|
|
|
|
#347 |
|
Rozeznanie
|
http://www.apple.com/pl/ipodtouch/specs.html
ale prędzej kupię sobie sama, bo mnie starsi nie rozumieją. pytają po co mi akurat takie cudeńko, skoro są inne tańsze, a równie dobre. tylko kupię prezenty dla wszystkich na święta i sukienkę na studniówkę.. a po miesiącu będzie mój ! ![]() jak narazie od września uczę się oszczędzać. i kurdę, nie wychodzi.
and the world around us won’t stop turning tonight, i like. <33 Edytowane przez Pariii Czas edycji: 2009-11-23 o 19:43 |
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
-nowy telefon
-spodnie -paletkę z cieniami a inglota -kolczyki -książki -pewnego osobnika ![]() -oraz fajną pracę
Edytowane przez Malinki13 Czas edycji: 2009-11-23 o 20:12 |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm chciałabym:
-zwierzątko, a dokładniej psa ![]() -jakiś ładny komplecik bielizny -nowego laptopa ![]() -lustrzankę -komplet kieliszków do wina (takich ślicznych co widziałam w jednych ze sklepów -coś z biżuterii
|
|
#350 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam na sprzedaż nowiuuutkiego ![]()
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała:
-laptopa (nierealne niestety) -grę stepmanię ![]() -bluzę, taką dresową, zapinaną na guziki, co wygląda bardzo elegancko, taka gruba jest -jakiś fajny zegarek na rękę |
|
|
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
-suszarkę do włosów
-komplet bielizny -szlafrok -charms'a -zegarek(UWIELBIAM zegarki mimo,że mam ich dużo to ciągle mi mało![]() ![]() -ogólnie biżuteria mile widziana(tego nigdy za wiele )-czarną kopertówkę -ciuszki(tunikę,sweterek) i...drugiego yorka ![]() ![]()
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Ciężka sprawa...
![]() Chyba nie potrzebuję niczego na gwałt, ale jeżeli miałabym się dłużej zastanowić to: Nowe wydanie Mikołajka Ładną i porządną bieliznę Biżuteria od Kruka (Biała Baśń Zegarek ze stamps z jakąś fajną tarczą Dobry kosmetyk(może fajne cienie?) Buty na fitness Balsamy zapachowe mile widziane
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
fajny watek jutro jak znajde chwile to postaram sie przestudjowac cały i dopisac cos od siebie
ale tak szczerze to chcialabym dostac cokolwiek byle od TZ-ta ostatnio leci na łatwizne i na urodziny imieniny, walentynki, dzien kobiet dostaje kwiaty i czekoladki tez sie ciesze ale wolałabym cos z czego sie bede cieszyc długo a nie 2 dni az kwiotki uschną niby ostatnio wspomniał cos o nowym telefonie ale tylko tak gadał tak samo jak nagadał sie ze na imieniny dostane wibrator choc wcale nie chciałam a dostałam kwiotki i czekoladki
Z czasem słowa stygną, więc odświeżaj je.... Edytowane przez aanitkaa Czas edycji: 2009-11-24 o 22:16 |
|
|
|
|
#355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko rozwalily mi się przedwczoraj słuchawki do niego więc dodaje do mojej listy obojętnie jakie, byle by działały
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
"Wojna futbolowa" Kapuścińskiego
kosmetyki do włosów i ciała, peeling cukrowy perfumy Sexy Darling Kylie Minogue jakieś ładne pudełko na drobiazgi słodycze i dużo miłości na następny rok
|
|
|
|
|
#357 |
|
Przyczajenie
|
Ja to bym tak chciała książkę "Dżem. Ballada o dziwnym zespole"
I bluzę, którą sobie dzisiaj upatrzyłam w mieście na razie więcej nie pragnę. : ]] |
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam dłuuuugą listę min:
Saga "Zmierzch" Parę płytek CD z muzyką Hip-hop Skin na laptopa xd Kolczyki morze kolczyków xdMałego kaktusika Perfumy od Avril Lavigne ![]() Paletke cieni do powiek Kalendarz na ścianę z Garfieldem Mysz komputerową sprzyda sie do lapciaka Słuchawki ale takie dużee Płyn do kąpieli o zapachu słodyczy I oczywiście morze słodyczy chipsów, żelek,czekoladek
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
Fajny wątek, też się dopiszę, bom mam swoją Wish Listę
![]() 1. Pracę 2. Pieska, najlepiej małego kundelka, takiego Pikusia ze schroniska 3. Namiar na jakieś fajne, tanie mieszkanie A z rzeczy realnych, to: 1. Nową płytę Basi Trzetrzelewskiej 2. Płytę Miki Urbaniak, Closer 3. Nową książkę Zafona 4. Kryminały Marininy 5. Jakąś starą nokię, bo mnie wkurza mój tel.
|
|
|
|
|
#360 |
|
Konto usunięte
|
Marinina fajna jest? Tak się przymierzam dzięki Doncovej
![]() Ja to bym książki chciała dostać, duuuuużo książek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

)
)

komus podesle ta stronke.