![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
że nie zwraca na mnie uwagi, że mnie olewa ( a tak serio nie jest, ja to pod wpływem emocji mówię, wiem, że mnie bardzo kocha)
Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2009-08-06 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Olaśku, ale ty masz rodzinkę wybuchową widzę
![]() Tinulka no to co chcesz wiedzieć? Na poczatek to zrób zdjęcia i stwórz sobie wątek np. na podstawie mojego ![]() ![]() W ogóle dziewczyny nie wiem co robić. Moja przyjaciółka pojechała do babci na trochę, z godzinkę temu dostałam od niej smsa, ze była świadkiem czegoś strasznego. Napisała, ze fizycznie nic jej nie jest. Fizycznie... Nie chce o tym rozmawiać przez telefon, powiedziała mi tylko tyle, że była świadkiem nieudanej próby samobójczej jej koleżanki. Nawet jak wróci i mi wszystko opowie, to boję się, że nie będę jej umiała pomóc, ulżyć... ![]() A do tego spotkałam dzisiaj JEGO. Po dłuuugiej przerwie, bo ostatnim razem byliśmy na cudownym grillu w dzień zakońcenia roku szkolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Pati, ja im mówię, ze mnie nie kochają, że mama zachowuje się tak, jakby żałowała, ze mnie urodzila
![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
Lizaaak!
![]() ![]() ![]() Karolajn, ja czasem reggae słucham ![]() ![]() Chro, na 100% się nie liczą ![]() Haniu, myślę, że jeśli chodzi o Twoją przyjaciółkę, to musisz być przy niej i dać się wygadać, musi to sama przełknąć... Dobrze że nieudanej próby, to najważniejsze. Nie martw się, przyjaciółka da sobie radę, na pewno ![]() Zjadłam sobie obiadek, zaraz chyba pójdę pofarbować kumpeli włosy i potem znów na budowę, aj ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
Jeju dziewczyny, Wy jestescie straszne
![]() ![]() ![]() Haniu, jeju masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
No teraz jest sama bo jest u swojej babci pół Polski dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Powiedziała, że sama nie wie kiedy. No jesteśmy w kontakcie, ale ona przez telefon nie chce mówić nic więcej, a wiem, ze potrzebuje się wygadać..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję... Dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
glupia jestem.
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
co taka cisza? ;>
z basenu wróciłam i już w piżamce siedzę;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
A to ja się też pochwalę, ze mnie czasem na reggae bierze. Niedawno całkiem tak mnie wzięło, ze nawet na koncercie byłam
![]() Karolajna, tacy są najgorsi ;/ Ja też zawsze głupia zamiast wierzyć tym, którzy wiem, ze chcą dla mnie jak najlepiej, to ja wierzę kolesiowi. Nie wiem skąd się u nas bierze tyle naiwności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
Karo, może się jeszcze odezwie, przecież aż tyle czasu nie minęło... Nie zadręczaj się Skarbku, nie jesteś głupia, po prostu trafił Ci się facet który nieźle umie mydlić oczy
![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Yhh mówiłam że faceci to świnie, mówiłam? Życzę mu żeby go też tak ktoś kiedyś potraktował jak Ciebie Karolciu : < Ehh...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
Olaś, eeej
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Wtajemniczenie
|
Olaś, jednak jest coś na rzeczy z tą naszą miłosną historyjką, w zbyt wielu miejscach się pokrywa
![]() Nie martw się. Jakoś to będzie. Musi być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Jedziesz nad morze? Na ile? Ja też byłam i powiem Ci, ze dobrze Ci to zrobi. Po kilku dniach zaczniesz się temu przypatrywać z trochę innej perspektywy, bedzie Ci łatwiej. Zobaczysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
dobra, pisze
![]() ![]() karolajna dupek jak większość. trzeba chyba zacząć tępić samców... coraz bardziej uważam te rozwiązanie za słuszne... olaśka ![]() haniu, z tobą gadałam już o tym co pisałaś ![]() ![]() moniczko eh.. ja też chce żeby się odezwał.. cholernie.. dzisiaj przeżyłam załamanie normalnie.. idę sobie przez miasto, i zgadnijcie kogo widzę? laske dawida. no marzenie żeby ją spotkać.. normalnie spociłam się w sekundzie.. i ja słucham reggae ![]() ![]() i o tekstach lepiej nie mówić, lepiej mi się żyje jak o tym nie słysze ![]() w ogóle zauważyłam że dzisiaj jakiś feminizm przeze mnie przemawia.
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
Ah w końcu się moje Martysiątko i tu odezwało
![]() dzień widzenia osób niepożądanych? ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
Ooje dziewczyny, Wy to macie historie.. aż czasmi tęsknie za takimi problemami
![]() A co do tego, że facetów trzeba tępic, macie racje, trzeba. Tego kwiatu to pol swiatu, a trzy czwarte ..uja warte ![]() Zafarbowałam włosy!!! na taki kolor jak ta czcionka, lololo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
Chromciu wrzucaj fotę i nawet mi się nie waż dyskutować! Muszę Cię zobaczyć w tym jakże płomiennym kolorku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
trzeba, trzeba
![]() olaśka, wypocznij sobie ![]() ![]() właśnie, ja też chce zdjęcia. w ogóle mi się podoba rudy kolor, chciała bym. ale nie jestem na tyle odważna.
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
A szamponetka czy farba?
![]() Mi podobno taki by pasował, ale jakoś moja odwaga nie doszła jeszcze do tak wysokiego poziomu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
Ja robiłam szamponetka właśnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.