|
|
#331 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
hmmm
Edytowane przez Smile_Smile Czas edycji: 2008-09-21 o 23:32 |
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
gratuluje smile pieknych usteczek
bylam pewna,ze bedziesz zadwoolona i beda sliczne-nie mylilam sie choc wydajemi sie ze teraz sa idealne a jak zejdzie opuchlizna mozesz czuc niedostyt czym mialas robione i jaka ilosc,jestes [pewna ze pol ampulki?to ile placilas?pozdrawiam
|
|
|
|
#333 |
|
BAN stały
|
spoko
|
|
|
#334 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Właśnie wróciłam z powiększania ust - miałam robione surgilipsem. Na razie są opuchnięte i wyglądam lekko dziwnie... Zabieg sam w sobie nic nie bolał - jedynie nieprzyjemne było znieczulenie
|
|
|
|
#335 |
|
BAN stały
|
lol
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
napewno od znieczulenia byly odretwiale
|
|
|
|
#337 |
|
BAN stały
|
o kurcze to chyba musialo bolec..
Edytowane przez Smile_Smile Czas edycji: 2008-09-22 o 00:08 |
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co,ja nie mam pojecia dlaczego policzyl Ci 900zli jaki p[reparatwtakim razie mialas,ja znam tylko u niego cene 1200 i chyba za kazdy preparat jest taka sama.powinnas go zawsze pytac ile ci podal i jaki preparat.zawsze jest maly niedosyt po pierwszym razie ale czy warto ci znow placic i teraz taka kase za dostrzykniecie?lepiej chyba zrobic wiecej nastepnym razem..takie jest moje zdanie ale decyzja twoja
![]() kapacmozesz sie od poczatku,nie wiem nic o tym ze nie wolno,malowac usta tez mozesz ale niewiem czy piekacymi blyszczykami...blokerem smaruj na plazy lub w solarium jak kiedys pisalam.. pa |
|
|
|
#339 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja jednak wybilam sobie z glowy aquamid. bede robic kwasem i ide do dr szwarc i to juz w ta sobote
![]() polecila mi znajoma ktora w sumie pracuje "w tym zawodzie" i widziala wiele jej prac i powiedziala ze bardzo mi ja poleca. a i ma nie drogo bo za ampulke (zaleznie od stezenia) od 800zl do 950zl. mozna wziac rowniez pol ampulki. ja oczywiscie chce ten za 950 bo najdluzej sie trzyma
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Smile_Smile,mogłabyś załączyć aktualne fotki ust? Chciałabym zobaczyć o ile się zmniejszyły
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wiesz co...w sumie moja kolezanka - wczesniej widzialam dziewczyny ktore placily po 1300zl a kwas wchlanial sie nawet po 2 miesiacach, wiec stwierdzilam ze nie stac mnie na to zeby wydawac co dwa, trzy miesiace tyle kasy. ale jak zobaczylam moja kolezanke ktora ma kwas niezmieniony od 8 miesiecy a do tego placila za to 800zl to stwierdzilam ze raz w roku wydac 800 czy 900zl to nie jest majatek. i w ogole ona siedzi w tym temacie i powiedziala mi ze wchlanianie sie tez zalezy w duzym stopniu od tego jak zrobi to lekarz. stwierdzilam ze jednak sprobuje - no i zobaczylam fotki co sie stalo kobiecie po 5 latach noszenia aquamidu z twarza - masakra!!!! w koncu to twarz, jakby cos bylo nie tak to co z tym zrobie? z szalikiem na ustach bede chodzic?? o nieeeeeeeeeeee - zmadrzalam
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie o tym pisalam wczesniej,o ziarniakach i wszelkich komplikacjach ale ty nie chcialas sluchac
dobrze ze ktos do ciebie przemowil.a wchlanianie kwasu w duzym stopniu zalezy od ciebie.przy naslonecznieniu,opalaniu bedzie wchlanial sie szybciej,dlatego latem jak sie zrobi trzyma sie krocej
|
|
|
|
#344 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jestem juz po
i jestem mega zadowolona usta sa spuchniete ale wygladaja dobrze, szczerze mowiac to takie moglyby zostac - wiec jak zejdzie opuchlizna to napewno doloze z pol ampulki. ciesze sie bardzo Pani Dorota to czarodziejka i zrobila dokladnie to co chcialam ![]() pozniej wrzuce fotki przed i po
|
|
#345 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
W przyszlym tygodniu ide na powiekszanie do dr Keckiego w Brzegu, juz jestem po rozmowie z nim, a wczesniej bylam na konsultacji u Szczyta i w Sharley'u, i jestem zaskoczona Keckim bardzo pozytywnie - poswiecil mi ponad godzine na konsultacje, pokazywal zdjecia, on w ogole nie robi restylane (twierdzi, ze to oszukiwanie pacjenta, bo restylane jest b.drogi a efekt krotkotrwaly badz zaden) no i nie robi aquamidu. Wiec pare plusow dla niego. Nie mam malych ust i proporcje miedzy dolna a gorna warga zachowane, wiec umowilam sie z nim na 0,5 ml preparatu poki co. Robie nowym preparatem ktory zawiera srodek znieczulajacy, wiec masci ani znieczulenie dentystyczne nie beda potrzebne. Po zabiegu wkleje fotki. |
|
|
|
#346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Nemezja Czas edycji: 2008-06-21 o 22:39 Powód: jajo |
||
|
|
|
#347 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmmmm gdzie zginely moje posty?
pisalam o tym nowym preparacie bo ja wlasnie nim mialam robione w sumie hmmm czy on jest nowy to nie wiem - juvederm ultra gdzie moje posty????????
|
|
#348 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
poli post tez zniknal - tez pisala o tym srodku - Nemezjo skoro uwazasz ze znieczulenie nie bedzie potrzebne to sie mocno zdziwisz, przeciez ten srodek zaczyna dzialac gdy jest juz w ustach a najpierw trzeba wkluc igle. wiec powodzenia bez znieczulenia
ja mialam emle ale i tak bolalo wklucie - naszczescie znosnie
|
|
#349 |
|
BAN stały
|
no super efekt
Edytowane przez Smile_Smile Czas edycji: 2008-09-21 o 23:33 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Posty zniknęły,bo była awaria na wizażu. Smile,wrzucisz fotki? Ciekawa jestem o ile usta zmalały po zejściu opuchlizny.
|
|
#351 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bo to do ptasioras mialo byc
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Dzisiaj mam wreszcie termin u Dr Pszennego i bede robic te swoje usteczka!
Jestem już po i zadowolenie moje nie zna granic. Nie wzielam znieczulenia, tylko jakims kremem zostałam wysmarowana (nie chciałam kłuć się dodatkowo) i jak w gorna warge wstrzykiwal to nic nie bolalo a w dolna tylko troszke. Tak wiec moje spuchniecie jest minimalne dzieki temu. W ogole lekarz jest super. Fachowa robota. Wstawiam fotki. Polecam tego lekarza, naprawde zna sie na tym wybitnie. Pola, jeszcze raz dziekuje za polecenie Dr Pszennego Edytowane przez aliana Czas edycji: 2008-08-01 o 12:58 |
|
|
|
#353 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny. Tez chcialabym powiekszyc usta-mysle o surgilipsie w sharleyu. Chce powiekszyc gorna warge 1 dawką- 1 ml. Czy myslicie ze to cos pomoze?
Z góry dzękuje za odpowiedzi doswiadczonych kolezanek...
Edytowane przez teqila20 Czas edycji: 2013-01-03 o 23:15 |
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
cześć, teqila20 mam bardzo podobne usta do Twoich i też zastanawiam się nad dawką i jakim preparatem/myśle o surgilipsie/po za tym czy ktoś z Was jest w stanie mi doradzić gdzie w Trójmieście robią dobrze usteczka?
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
pomoze - wlasnie zrobilam swoje. Duza dolna warge i prawie wcale gornej. ?Teraz mam obie rowne. Robilam Juvederm®.
|
|
|
|
#356 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny.. Hecate a ile wstrzyknęli Ci w górna wargę? A ten preparat Juvederm po jakim czasie sie wchłania?
Malvincia ja chyba bede robiła w Sharleyu w Wawie.. Myślę ze tylko cała dawka jest w stanie cokolwiek zmienic... |
|
|
|
#357 |
|
Przyczajenie
|
teqila20 ja troche się boje od razu całej dawki w jedną wargę.. a kiedy robisz? nawet nie jestem umówiona i zastanawiam się między trzema gabinetami w dodatku o żadnym nie ma opinii na temat jak tam powiększają usta, do W-wy specjalnie nie pojadę bo mi się nie chce
...
|
|
|
|
#358 |
|
Przyczajenie
|
Czekam dalej na wiadomości gdzie w 3mieście ładnie powiększają usta ..
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juve tak samo ja Restylane wchlonie sie po jakis 6 miesiacach. Pomysle pozniej o czyms trwalszym. Jeszcze mam nieco jedna strone ( ) wargi opuchnieta ale np na dolnej te odrobiny sie wyrownaly i nie czuje zadnych zgrubien. Miekkie ladne usta.Ja robilam w UK - poczatkowo (przy jednym zabiegu) dala mi pol ampulki i zapytala czy chce kolejne pol czy juz jestem zadowolona. Obie stwierdzilysmy, ze cala ampulka da ladniejszy, wyrazniejszy efekt. Prosilam o wstrzykiwanie w czerwien ust. |
|
|
|
|
#360 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki Hecate,
nie pozostaje mi nic innego tylko zrobic jak Ty Tylko preparat inny chyba wybiore..Pozdrawiam!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

bylam pewna,ze bedziesz zadwoolona i beda sliczne-nie mylilam sie choc wydajemi sie ze teraz sa idealne a jak zejdzie opuchlizna mozesz czuc niedostyt
czym mialas robione i jaka ilosc,jestes [pewna ze pol ampulki?to ile placilas?pozdrawiam