![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lure Beauty
Cytat:
Przy większej ilości, robi się jednak ciekawie.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2010-02-15 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() no ja własnie tego rozwijanego paska nie mialam z opcjami wysyłki .. nie wygląda to źle.. ![]() gdyby nie to, ze w chwili obecnej na LB jest spora promocja na multifruita, azulenowy i bio, to po wrzuceniu do koszyka i z kosztami wysyłek jednak na apidermie wychodzi taniej ...Ale chyba promocji nie mają takich ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-02-15 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich zaniepokojonych zapachem emu oil wklejam treść maila od LB:
Note: A few months ago, we received some complaints about emu oil that seemed to not smell the way it usually did. We had contacted our supplier, who notified us that they knew of the problem, and pulled the entire lot. We received a replacement from our supplier and have already contacted the customers who received emu oil from that lot, and replaced it for them. The new emu oil is back to the normal emu oil! We apologize for this issue a few months ago! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Organizatorka
|
Cytat:
"Our emu oil smells like oil -- we had a bad batch of 4 ouncers a few months ago, but all of the 2 ouncers were from the good batch. Emu oil will always have a slight smell, but its an oil smell normally. the smells can sometimes change with the season because of what they eat during different seasons, but we took every 2 ounce bottle apart and they all have the oil smell. The 4 oz batch was the bad smelling batch. We do have some combo kits with essential oils in case you want to add an essential oil! http://lurebeauty.com/skin-care/emu-...ombo-kits.html we also reduced the price of our emu oil a little bit because we are able to buy in bigger quantities." czyli podtrzymują, że w wersji 2 oz nie ma mowy o popsutym oleju... A ten smród to zwykły "slight smell".. Jak tak wygląda delikatny zapach oleju to ja dziękuję... To jest naprawdę wyjątkowo paskudna woń (KKZJ i Pastereczka, które miały okazję "wąhać" moją butelkę mogą potwierdzić, że to nie jest moje przewrażliwienie zapachowe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
oj potwierdzam potwierdzam.. tego smrodu na pewno nie zakwalifikowałabym jako slight
![]() ![]() ![]() ale fakt, o tym, że zapach oleju emu może się różnić w zależności od ptasiej diety, rzeczywiście czytałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, możecie mi coś powiedzieć? Ten emu oil to jest naprawdę tłuszcz z emu?? Znalazłam takie coś: http://en.wikipedia.org/wiki/Emu_oil
Myślałam, że firmy mineralne są też choć trochę wege (jak np SN, który robi cienie i pomadki z oznaczeniem "vegan"). A tu proponują prawie wszystkie smarowanie się... smalcem ![]() Ja jem mięso, ale smarowanie się tłuszczem ze zwierzęcia, jakiegokolwiek uważam za obrzydliwe. Więc zaprzestaję poszukiwań bezzapachowego oleju emu... A masełka LB mnie rozczarowały ![]() ![]() Poza zapachami nie podoba mi się, że tak łatwo się wchłaniają i zostawiają tępą skórę, nie gładką. A czekoladowe się nie wchłania, tylko zostawia szare mazaje, fu. Multifruita przestałam używać, bo zaczął mi się wysyp - nie wiem, czy od niego, sprawdzę to. Podoba mi się za to maska siarkowa, idealna na noc na "niespodzianki", to zastyga tak, że poduszka przez całą noc tego nie ściera. Świetna do punktowego stosowania, na całą twarz też niezła ![]() Edycja: Przeczytałam list do Cathy. Czyli to naprawdę tłuszcz zwierzęcy. Uh.
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-02-17 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i mnie też denerwuje to, że to co sprzedaje LB jest takie nierówne. próbki azulenowego i lotionów do ciała wyglądają zupełnie inaczej niż pełne wymiary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Organizatorka
|
oj tn krem azu jest wspanialy dla mnie, ale troche sie obawiam wiec calego kupowac, skoro moze byc to co innego??!! HMMMM
emu ktore ma Cathy wywoluje odruch wymiotny u mnie serio:/ fuj fuj fuj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
Przyznaję się bez bicia
![]() ![]() ![]() ![]() Więc szybko wysmarowałam do nich pytanie czy to prawda że sprzedają śmierdzący jak zepsute mięso olej i że nie jest to ten sam bezzapachowy produkt który sprzedają w próbkach, napisałam że taka jest recenzja wystawiona na Forum poświęconym ich firmie w Polsce. Odpowiedzieli po kilku minutach: We made sure that we told all of our customers that this was already fixed, im unsure who is telling you this, becaues we sent out a mass email that this problem has been fixed and we have already replaced the emu oil of anyone who received from the bad lot. What happened was, we received a batch of emu oil, not knowing it was a bad batch. Our supplier replaced the emu oil for us, and we removed all of the bad product from the shelves. We now have the good emu oil back in stock. I am unsure who is telling you these things, because we already replaced the emu oil for anyone who received a bad emu oil with the lot. could you please post a message on the forum that we already fixed this issue? Thank you! Jennifer http://www.LureBeauty.com a dzisiaj rano znowu piszą Hello, We had a problem with our previous batch of emu oil that was in the 4 oz. We have fixed that problem and received a new batch. The emu oil is fine to use. Thank you and have a great day ![]() Jeanne Marie Barger LureBeauty.com No i gadaj tu z takimi ![]() A jeśli piszą że "anyone" kto dostał z zepsutej partii dostaje dobry wymieniony to ja bym je odesłała, kiedyś dla zasady wysłałam zepsuty kosmetyk do U.S. i dobrze się to dla mnie skończyło, były przeprosiny i gratisy. Z LB chyba zaryzykuję a może się uda.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
W ogole w LB promocje
![]() ![]() Zeby jeszcze wysylka byla tansza... Ktos z Dolnego Slaska bedzie zamawial w niedlugim czasie? Patrzcie jakie fajne mydelko ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2010-02-17 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Skusiły mnie promocje i chyba raczej na pewno
![]() moze ktos był chetny do podłaczenia w celu przyciecia kosztów przesyłki - najchetniej z Trójmiasta - wtedy odbiór osobisty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Więc .... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Organizatorka
|
Niech mnie ktoś oświeci bo zwariuję.
Na pytanie, kiedy zostanie wysłane moje zamówienie dostałam odpowiedź, że czekają na dopłatę, bo system nie doliczył im za żel i że własnie wysłali mi link do płatności paypalowej bym zapłaciła ponad 10$ za żel. No kurczę .. nie wiem, ale ja 3 razy już to liczyłam i mi wychodzi, ze jednak policzone jest jak wół. A każą mi dopłacić za ten żel 10$ jeszcze Czy ktoś może mi wyjaśnić, co źle liczę albo o co im chodzi?? Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-02-24 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a 22.02 kazali mi dopłacić ponad 100$ ponieważ z jakiegoś powodu ich system nie ściągnął z PayPala należności za oleje Emu. Po zalogowaniu się do PayPala transakcja z LureBeauty nie jest do tej pory zakończona status płatności - w toku a jak wejdziemy w szczegóły to właśnie ta kwota jest "tymczasowo zablokowana" Tylko że ta blokada trwa u mnie już od 20.02 i końca nie widać, pieniędzy na saldzie nie ma...... a zapłaciłam do LureBeauty drugi raz żeby wysłali towar. Tak więc pozostaje tylko czekać kiedy PayPal z powrotem zwróci nam te zablokowane pieniądze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Organizatorka
|
No i dostałam przesyłeczkę!
jupi! ale nazamawiałam ....................... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz jakies 2 tygodnie uzywam Exfol Serum Stosuje go wieczorem na czysta skore pod olej emu lub pod Bio-Effective Night Cream. Musze przyznac ,ze mi sluzy ![]() Pory oczyszczone i zmniejszone ![]() Mam tez wrazenie ,ze buzia sie mniej przetluszcza,ale to juz chyba zasluga calej pielegnacji LB ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
Kamilanna a jak oceniasz Bio-Effective Night Cream ? Ja mam próbkę, ale wydaje mi się, że to jest bardzo dobry krem tzn.moja skóra jest zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bio Effective wydawal mi sie za tlusty na moja mieszana skore. Jednak mnie zaskoczyl ![]() Rano zazwyczaj mialam smalec na twarzy, ale odkad sie nim smaruje na noc tego efektu nie ma juz ![]() ![]() Co najwazniejsze nie zapycha mnie ![]() ![]() Czasem stosuje go na dzien z niewielka iloscia HA ,to niweluje ta tlustosc ,ktora jest na poczatku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
Z Twojego opisu wynika, że mamy bardzo podobne cery. Też większość kremów mnie zapycha. Ja oba - multi fruita i bio effecting używam tak co drugi/trzeci dzień i ostatnio zauważyłam mniejsze świecenie się skóry przez cały dzień, tzn.świeci się, ale jakoś nie tak szybko. Wcześniej już po godzinie-dwóch w pracy widziałam na twarzy spływający makijaż a teraz po trzech, czterech godzinach jeszcze wszystko się trzyma. Nie wiem na ile to wpływ pielęgnacji z Lure Beauty a reszty kosmetyków i w ogóle kondycji organizmu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Moja kolezanka starsznie sie zmagala z tlusta cera i blyszczeniem
Dalam jej Multi na sprobowanie i sie w nim zakochala. Caly dzien trzyma u niej mat ![]() Cere ma strasznie wrazliwa i tez malo co jej pasuje-jeszcze bardziej chyba niz mi ![]() Bio Effective rowniez jest dla niej wybawieniem. Jesli chodzi o mnie odkad poznalam produkty LB nie uzywam niczego innego ![]() Dzieki ich zelom, kremom, tonikom i serum faktycznie mam cere w lepszym stanie ![]() mniejszy blysk ,pory czystsze i mniejsze. Czekam jeszcze na plyn na pryszcze i jestem strasznie go ciekawa jak rowniez plynu na przebarwienia, lada dzien powinnam je dostac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Organizatorka
|
Ja zamówiłam azulenowy i ananasa oraz spray happy clinique i normalnie to ten zapach- zaskoczona jestem jak jest podobny i nie pachnie "tanią podróbką" nono
mam jeszcze noanoa kremik do ciała i super, wzielam też aqua di gio spray dla syna ale on sam nie wie czy chce. Słoiczki są fajniutkie, zapachy jutro potestuje. Wzięłam jeszcze dla kogoś shalimara i pewno bedzie niespodzianka bo i ten kram ładnie pachnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak sie wlasnie zastanawialam jak to z nimi jest ![]() juz wiem jakie bedzie kolejne zamowienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Organizatorka
|
no ale nie wiem jak z trwaloscią i bardzo zwiakszaja koszt przesylki więc nie namawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Rozeznanie
|
Kamilanna, a jak Ci służy serum CP? bo myślałam o nim, tylko szkoda mi od razu w pełny wymiar inwestować. i czym się różni od tego drugiego - super CP?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na poczatek wskazane jest CP serum. Tak jak czytalam skora sie jakby uzaleznia ![]() bo tak jak na poczatku wystarczylo raz na jakis czas zeby widac efekty tak teraz zdecydowanie czesciej go uzywam ![]() Jestem bardzo zadowolona z efektow ![]() Ciagle walcze z tymi porami rozszerzonymi i faktycznie zrobily sie jakby mniejsze od niego i skora w strefie T tak sie juz nie "przetluszcza". Byc moze ,ze pomogl w regulacji sebum ![]() ![]() Edytowane przez kamilanna Czas edycji: 2010-03-03 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.