|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
ktoś tu wspominał że są w sklepie o nazwie Pepco, nie wiedzialam nawet że taki istnieje ale poszperałam i znalazłam
![]() Cytat:
więc może przeżyją.ehh dzis znowu na uczelnie:/... a po szkole ide na imprezke urodzinową, mam nadzieje ze bedzie fajnie, nie wiem co założyć:/.. ide zrobić rentgena mojej szafie miłego dnia ;**
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2009-10-16 o 11:33 |
|
|
|
|
#332 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obie nieciekawe z urody, ale nasza Socha fajnie się ubiera czasem Cytat:
Od kilku miesięcy uzywam tych farb i jestem zadowolna, w środku jest małe serum z Pantene ale ja zawsze sobie w rossmanie dokupuje wieksze opakowanie 30ml tego samego serum bo jest naprawdę świetne na utrzymanie koloru. Ale co do odcienia to nie doradzę bo nie znam się na blondach..Co do pielęgnacji włosków to dla mnie bombowa jest maska Latte ale ogólnie Kallos ma świetne maski, ta z łożysk tez jest świetna. Za to Waxy mi nie pasują, mam po nich takie zbyt sypkie, elektruzyujace się włosy Dodatkowo jem Humavit (pokrzywa, drożdze i skrzpy w jednym) oraz używam serum z Joanny i Avon to nowe niebieskie (polecam Poza tym prymierzam się do kupienia nafty w końcu i spryu Volume L'oreal do prostowania bo zawsze po prostowaniu mam przyliz
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
9.1 raczej bedzie za jasny, raczej 8. Tylko dziewczyna ze zdjecia nie ma jednego koloru na wlosach |
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsze jest to, ze ja mam jeszcze duzo wydatkow w tym miesiacu. Musze kupic plyn do soczewek, zaplacic za avon, doladowac sobie konto. A tu lipa, nie ma juz za co dziewczyny... jest kryzys \A kurtke kupilam w Outlecie w Big starze. Droga ie byla, wiec ja wzielam. I to przez nia teraz nie mam kasy :P bo jeszcze sobie buty dokupilam i juz wogole koniec
|
|
|
|
|
#335 |
|
BAN stały
|
agus ale dobrze , kurtka na zime musi byc markowa i sprawdzona , bo jakas tansza nie wiadomo czy by trzymala cieplo lub 'oddychala ' , poza tym to cos co zakladamy kazdego dnia wiec lepiej by bylo dobrej jakosci, wytrzymale , dlatego dobrze ze zainwestowalas w cos lepszego
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu dziewczyny, wy wszystko rozumiecie, a jak kolezanka sie dowiedziala, ze wydalam cala kase, to byla w takim szoku. Jak mozna wydac tyle kasy w ciagu 10dni. Na co jej odpowiedzialam... dla mnie zadnym problemem byloby to wszystko wydac w 1 dzien
|
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
zamierzam właśnie niedługo wypróbować tą maskę latte kallos, bo wszędzie dodstaje wysokie noty. W końcu zakupiłam wellaton 8/0 , wiadomo na tych opakowaniach to pewnie komputerowo kolory porobione i kilka odcieni, no ale zobaczymy
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Ajak bylysmy w sklepie, to miala ogromny dylemat jaki kolor bokserki wziac. Niebieski czy czarny. jak powiedzialam, ze obie, to stwierdzila, ze po co jej 2 takie same. A ja w tamtym miesiacu kupilam 3 takie same. Biala, szara i czarna.
Stwierdzila, ze szkoda jej kasy na obie i trula, bo nie wiedziala przez pare godzin ktory kolor. |
|
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a kolezanka jakas nie zyciowa taka moze zazdrosci kupionych rzeczy?
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
i znów po jednym dniu musze was niezle nadrabiav
![]() co do zakupów, to gdybym nie miała wydatków typu jedzenie do domu, opłaty itp to na 100 % wydalabym cala kase na głupoty, ciuchy, kosmetyki , a tak coz niestety prąd, gaz. kiedy były te czasy gdy się imprezowało 5 dni w tygodniu ... już nie wrócą
|
|
|
|
#341 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
surową marchewkę sie trze? zawsze sie nad tym zastanawiałam Cytat:
|
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żarcik ![]() marlenka kusisz tą białą perłą w opisie
|
|
#343 |
|
BAN stały
|
matko 3 godziny robiłam ten głupkowaty watek z wymianą!!!! kregosłup mnie boli! masaż plisssss
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
no to do dzieła
![]() a dziadek narazie na urlopie, ale jak tylko wróci do zdrowia i pokaze sie w naszym warsztacie odrazu pstrykne babcia mu uszyła
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sporo tego
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze własnie z biała perła i slinie sie jak buldog
|
#347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam identyczne ;D;D![]()
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
kurde a ja bede dzisiaj siedziec caly wieczor sama jak ten glupek bo tz ma jakas impreze firmowa
|
#349 |
|
BAN stały
|
dziewczyny a ta biala perla nie ma zadnych przeciwskazan ani skutkow ubocznych ? tzn zeby robia sie bardziej wrazliwe czy slabsze szkliwo ??
jak poszlam do dentysty zrobic sobie zeba i przy okazji poprosilam o jakies informacje o wybieleniu to powiedzial ze nie , bo mam biale zeby i nie ma potrzeby ich na sile wybielac i niszczyc .. co mi powiecie na ten temat ?? |
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze nie super trwałe ale są
|
|
#351 |
|
Konto usunięte
|
Jeeeej, ile mnie czeka nadrabiania. Przez tą pieprzoną pogodę, od środy nie miałam internetu. Myślałam, że zwariuję.
i Jak tam dziewczyny początek weekendu? |
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14768697]Jeeeej, ile mnie czeka nadrabiania. Przez tą pieprzoną pogodę, od środy nie miałam internetu. Myślałam, że zwariuję.
i Jak tam dziewczyny początek weekendu? Wczoraj i dzisiaj wolne, a sb i ndz pracuje... takze weekend na calego
|
|
|
|
#353 |
|
BAN stały
|
dzieki siwa , ja mam wrazliwe zeby , szczegolnie na zimne i slodkie , ale pomysle o BP
dziewczyny mam wrazenie ze odrosty przez ostatni miesiac urosly chyba z 5 cm !! az zrobilam zdjecie i wrzucilam do albumu , musialam sie pochwalic ale jestem dumnaa , patrze pod swiatlo , i to juz prawie polowa wlosow jest ciemna , jaka piekna blyszczaca , ehhh jak widac strasznie upalone biale ..
|
|
|
|
#354 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() niektórzy to mają fajnie z miesiąc mogą nie myć i nie mają tłustych. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() bialutkie już ząbki masz? |
|||||
|
|
|
#355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciezko w aparacie sie czysci zeby. Uzywam jeszcze tej signal white now, pic na wode
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja u siebie też widzę już błyszczące, zdrowe odrosty ![]() natural górą ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- heheh eee to widzę że jak wybielanko to tylko chyba u dentysty aby się na długo utrzymywało. |
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie tym w strzykawce wybielaja u dentysty, bo lampe to ja bym sobie wolala odpuscic, a mozna sobie samemu w domu tym smym wybielic, opalescence, mam nadzieje ze dobrze nazwe napisałam. lece rozjasniać włosy dalej, dzisiaj odrosty i moze na chwile na całosc połoze.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-10-16 o 19:22 |
|
|
|
|
#360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jutro z mamą do krawcowej z samego rana, bo mam wybrać jaką sukienkę chcę mieć szytą i przy okazji trochę po sklepach, ale mi się nie chce. Właśnie miałam Wam powklejać doradzić się, ale nie wiem czy mam wszystkie na kompie. Jak to zbiorę do kupy to wrzucę wszystko. ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Dualstar widzę, że czeka Cię laserówka w listopadzie? Co robisz? Zazdroszczę. Też bym chciała. Tak wkurza mnie to ciągłe depilowanie. Jeszcze Stany w grudniu... Matko... Też chcę. To takie moje marzenie od jakiegoś czasu... Chciałabym tam posiedzieć tak z miesiąc. Najchętniej w Californii.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.

miłego dnia ;**

. Nie widziałam jeszcze żadnych zimowych. Ale znalazłam chociaż czapkę
. 
moze zazdrosci kupionych rzeczy?
AKCJA REAKTYWACJA
kiedy były te czasy gdy się imprezowało 5 dni w tygodniu ... już nie wrócą
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)