![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
boże zaraz się poryczę przytyłam 2 kg i dostałam drugą pałę z matematyki
@!$(!#%_(@#ER
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wgl dzisiaj w szkole tak bylam spiaca ze na geografii zasnelam ![]() to wszystko przez to ze pozno sie polozylam a do tego rano kawy nie wypilam a bez tego ani rusz ![]()
![]() |
#333 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chce mi się płakać... Patrze w te zadania, arkusze maturalne i nic, zero. Jeszcze równania tzn algebra, zadania z treścią i geometria ok, ale funkcje... Nic.
Bardzo chce mi się płakać... Mam i tak natłok ze wszystkiego innego nie wiem jak ja mam zdać............
![]() |
#335 |
Konto usunięte
|
Oj no coś Ty
![]() ![]() Hmm ostatnio u kuzynki przeglądałam testy maturalne, to włos mi dęba stanął, bo żadnego zadania nie rozumiałam ![]() Nie wiem co innego mogę poradzić... |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Na korki iść, pójdę ale obawiam się bo ja na prawdę... Nie umiem aż tak myśleć.
Ja po prostu nie rozumiem co mam zrobić gdzie i jak... Zero, nic nie rozumiem. Boże na prawdę chce mi się wyć...................... ...... ![]()
![]() |
#337 |
Konto usunięte
|
Zabiłaś mnie tym zadaniem
![]() A z czego masz te dwie kosy? Odpowiedź, praca klasowa? Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-10-22 o 20:34 Powód: skleroza :) |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Test diagnostyczny ze wszystkiego - nawiasem mówiąć na 23 osoby, cztery dostały dwójki cała reszta to jedynki. Druga pała z pracy klasowej z wielomianów. I teraz pokaże wam coś co mnie bawi moje oceny - z fizyki 6 z pracy klasowej 5 z pracy klasowej i piątki ze sprawdzianów. Z chemii też uważam że bardziej dobre oceny niż złe. Fizyka to przedmiot ścisły... Idzie mi dosłownie jak po maśle, jest banalny. Matematyka?
No i tu potwierdza się fakt że wszystko zależy od nauczyciela. Wyć mi się chcę bo przez tą ... kobietę mogę nie zdać. Świetnie, wystarczy dać jednego niekompetentnego nauczyciela żeby zrujnować komuś życie... Bo serio, wydaje mi się że głupia nie jestem. Ale jak czytam zadania z matematyki to jakbym chiński czytała
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2009-10-22 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Konto usunięte
|
Aż tak słabo tłumaczy z tej maty? Czy może w ogóle nie tłumaczy?
Ja też miałam tragiczną nauczycielkę. Tłumaczyć to i tłumaczyła, ale zero dyscypliny, więc nikt się nie uczył, nikt jej nie słuchał. Robiliśmy co chcieliśmy, łącznie z malowaniem paznokci, a ona "A co się tam dzieje?" , "Ciszej". I tak na każdej niemal lekcji. Patrząc na średnią, obok przedmiotów, to uczysz się dobrze. Tylko ta mata do kitu. Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-10-22 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
rapifen CZasem jak patrze na te zadania to tez rece mi opadaja i nie raz juz przez matme plakalam,,,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie matematyka to po prostu leży i płacze. I ja na prawdę wiem że mnie stać na pewne rzeczy ja lubię bawić się cyferkami - jak w fizyce, śmiesznie jest, zmieniasz wzory przekształcasz myślisz robisz wykresy zależności to tamto siamto, to taka gimnastyka umysłu która po prostu mi się podoba.
Ale na matematyce? Ostatnia lekcja -dzień dobry nowy dział strona 120 czytajcie -ale proszę pani nic pani nie opowie? -nie, to było .................. -no to robimy zadania na ocenę -ale my nie rozumiemy -hahahaha no to nie zdacie matury ![]() po prostu czasem mam ochotę wziąć jej głowę i wsadzić do toalety............ jest taka cyniczna taka "och jestem ponad to ha ha teraz robię wam łaskę ![]() ![]() Cytat:
Jeszcze muszę na kurs hiszpańskiego się zapisać.... Nie rozumiem jakim cudem ja mam przeczytać te wszystkie książki na rozszerzony polski, wkuć słownik na dwujęzyczny angielski, podnieść poziom hiszpańskiego i zacząć matematykę :| nie rozumiem... po prostu mi źle bo szkoła ignoruje nasze "ale" w stosunku do babki od matematyki. Raz dostałam 3- jak widać i powiedziała "no widzę że maruda jednak rozumie i nie potrzebnie się mnie czepia" no i powiedziałam że... "niestety ta trójka to nie pani zasługa" bo tłumaczył mi kolega...
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
Nasza z maty to podawała zadanie, albo z podręcznika czytała, po czym sama je na tablicy rozwiązywała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
hmmm cóż to za fantazje
![]() ![]() Cytat:
Oj ta matematyka widzę że spędza Wam sen z powiek. Na całe szczęście mam to za sobą i nie musiałam na maturze zdawać bo na bank bym oblała. Ale za Was trzymam kciuki i myślę że dacie radę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
to tak wlasnie w gimnazjum mialam
![]()
#345 |
Zakorzenienie
|
Na tą mówią "pudzian" - obwód jej ręki jest jak obwód mojego uda. Widać że kobieta ewidentnie jest szarą myszką która ma radochę bo teraz ona jest ponad nas. Ja nie rozumiem po jaką cholerę ona w tej szkole siedzi, zarobki małe, nienawidzi uczniów, uczyć też najwyraźniej nie lubi. Nie wiem po prostu nie wieeeeeeeeeeeeeeem
![]() |
#346 |
Konto usunięte
|
Ołł jeaaa faster, harder
![]() rapifen może po prostu jej to sprawia przyjemność, że ją prosicie o wytłumaczenie czegoś? Spokojnie, jak będzie mieć słaby procent zdawalności matury, to w końcu dyrekcja się nią zajmie. Niestety, Twój rocznik będzie wyznacznikiem jej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
I właśnie straciłam .... węch
![]() ![]() normalnie zbieram swoje zabawki już, łykam leki i do łóżeczka w błogi sen zapadnę... tylko za dużo nie zapiszcie bo później w pracy muszę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Ehjhhhhh mam nadzieje że wszyscy zdadzą na 31% i pani dostanie po pupce
![]()
![]() |
#349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspaniałą macie matematykę, ale ja mam nie lepszą. Do wyboru mam: słuchać i nic nie przepisać albo przepisywać z tablicy i w ogóle nie słuchać nauczyciela. ![]() ![]() Co do lektur, to też nie wiem jak je przeczytam. Mogłam czytać systematycznie... ale się nie chciało. ![]() ![]() O, i jeszcze niemiecki. Jednak zdaję podstawę, a bo i na co mi się męczyć z rozszerzeniem? Dzisiaj miałam dwie godziny (120 minut, nie te lekcyjne) chemii i dwie biologii. Skończyłam o 20 i już w ogóle nie myślę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też już idę spać. Do jutra dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno od tego jak wyjdą matury z matmy (operonowe chyba) zależy poziom matury właściwej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
WIĘC ZADANIE ROBIMY TAK TAK TAK I TAK. NA STO PROCENT. NIE JEST INACZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! chwilę później -ale wynik z tyłu inny OCH NO PRZECIEŻ JA ŹLE ZROBIŁAM BOOOŻE I WY MNIE NIE POPRAWIACIE? to było specjalnie, sprawdzałam was głąby :/ tragedia nie wiem skąd ona się urwała. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My takich testów diagnostycznych nie mieliśmy. Dopiero próbna matura 3 listopada, potem w styczniu i ostatnia w marcu. Toż nie zdam tej matury. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam 3 punkty na 20, czyli wypas aż 15 % :P
No weź Potop do ręki, weź. Trzeba przebrnąć, moja polonistka nie znosi Sienkiewicza więc rozumiałam naszą niechęć ale niestety mus to mus ;-{ Nie no mi już przeszły trochę smutki bo wrzuciłam fotkę kota na nk i dostałam miłe komentarze ![]()
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiej nam szybciutko ![]() dziewczyny nie załamujcie się tak tą matmą. Ja, chociaż nie miałam matematyki na maturze, to byłam przekonana, że nie będę dopuszczona do matury właśnie przez matmę. W 2 semestrze 3 klasy byłam zagrożona. 4 gołe lachy. I w końcu jakaś siła mnie zmotywowała i wzięłam się za siebie. Pomógł mi tż - jest na polibudzie, robił mi coś w stylu korków i w sumie na koniec wyszłam z 3. I tak sobie teraz myślę, że gdybym miała te matmę zdawać na maturze to bym ją zdała. Tam jest w sumie dość schematyczne myślenie. Tylko trzeba rozwiązywać te zadania i rozwiązywać. Jak się samemu nie rozumie to poprosić kogoś o pomoc albo na korki iść. I nie czekajcie do grudnia, lepiej zacząć już teraz niż potem zapieprzać z materiałem Liczenia zadań da się wyuczyć. Będę za was trzymała ![]() A teraz już idę spać. Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
A właśnie, rozwiązując zadanie ułożyłam takie wyrażenie
980=7m+7n 980=m+15n mimo że było poprawne, nie dostałabym punktu bo klucz przewidział coś takiego: 980=7m+7n 140=m+n ?!@#(312 nie mieszczę się w schematach ?XD
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Miałabyś zaliczone jeśli sprawdzający byłby w porządku.
A ogólnie egzaminatorzy próbują znaleźć pkt tak gdzie się tylko da. Moim zdaniem byś miała zaliczone, bo klucz jest tylko przykładowy. A ja dziś mam wolne! ![]()
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
Ale mi się dziś nic nie chce
![]() A tu jeszcze do szkoły trzeba na seminarium jechać ![]() ![]() Muszę się zaraz wziąć za sprzątanie, bo jutra cały dzień mnie w domu nie będzie ![]() Będę Wam dziś marudzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.