![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Jak ja widzę elkę to w głowie mówię do kursanta: 'i tak nie zdasz':P
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Ufff, święta!!!
![]() ![]() Jeszcze tylko jutro jedne ćwiczenia, w piątek hiszpan i jadę do domu. W przyszłym tygodniu odpuszczam sobie hiszpana. Oczywiście z marketingu kobieta nie pozwoliła mi zaliczać... Odjęła mi punkty za jedną nieobecność, zrobiła dzisiaj kolejną wejściówkę i ogólnie jestem 5pkt do tyłu już z samych dodatkowych rzeczy. Ogólnie na uczelni masakra... Ale...są święta!! ![]() ![]() Właśnie sobie pijemy z dziewczynami herbaty, siedzimy pod kocami bo dopiero do domu dotarłyśmy i zimno, puszczamy świąteczne piosenki i jest fajnieee ![]() Zaraz muszę zacząć się pakować bo jutro rano kumpel przyjedzie zabrać mi część bagaży bo wraca samochodem ![]()
#333 |
po prostu Em :)
|
Jakie cienie?
![]() Jeśli będziesz wiedzieć, gdzie uważać, to na pewno nie tak dużo. ![]() Nie ma sprawy. ![]() TŻ wpisał mnie na listę, a potem okazało się, że jakieś dziewczyny to zobaczyły i wykreśliły mnie (bo stwierdziły, że mnie nie ma, to czemu mam być na liście). Nie chce mi się tego komentować. ![]() A po wieczornym wykładzie TŻ przyjechał po mnie samochodem pod uczelnię, byłam w siódmym niebie, bo myślałam, że zamarzną po drodze. ![]()
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
my seret potrojne i z rimmela takie z korona
![]()
#335 |
|
A, i zakwalifikowałam się na opłacany przez uczelnię wyjazd do Berlina.
![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Em, świetnie
![]() Ściągnęłam sobie napisy do mojego serialu po angielsku i niemiecku. I teraz nie wiem, które sobie włączyć. Ale angielski słyszę, więc pooglądam z niemieckim tłumaczeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bu! ![]() współczuję Ci, że dopiero teraz zdajesz ![]() ![]() dokładnie! ![]() porażka - szczególnie wsród młodych chłopaków, którzy na światłach stoją i głośno leci muzyka, aż nie słyszy się własnych myśli.. ![]() słodkie ... ![]() jestem zła, wściekła, mój rektor jest .... brak słów ![]() okazało się, że nie otworzą specjalizacji jaką chcemy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój organizm tego nie znosi ![]() Miałam tak niedawno. Wracałam z wujkiem po mszy za dziadka [kilka kilometrów], bo chciałam się przejechać jego nowym samochodem. On zawsze szybko jeździ, tak wariacko i włączył do tego bardzo głośno Rammsteina. Najgorsze kilka kilometrów w moim życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do muzyki w samochodzie to ja akurat bardzo lubię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
też śpiewam głośno w samochodzie
![]() zamówiłam sobie perfumy ![]() i właśnie je rozlewam na wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Hula jakie perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Hula, jak już widziałaś zapisałam się od razu. I na Diora od Catchy też
![]() Preferuję odbiór osobisty i mam nadzieję, że będzie okazja do spotkania ![]() A napisałam tutaj, bo jakos tak bardziej prywatnie mi się tu wydaje
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak widziałam ![]() najprawdopodobniej początkiem stycznia będę jeszcze coś rozbierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
|
Wiem, szkoda tylko że to akurat Niemcy, ale zawsze coś.
![]() Dziękuję. ![]() ![]() Oo, a jaką Euphorię? Właśnie wyrwałam się z akademikowej wigilii, muszę iść spać, bo jutro strasznie ciężki dzień. ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- zetka, kilkudniowy wyjazd na Międzynarodowe Targi Turystyczne. ![]() ![]()
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
|
Mam ją i uwielbiam.
![]()
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hula a mogabyś powiedzieć mi coś więcej o tej rozzlewce bo ja bym była ogromnie chętna na Euphorie !! Dziewczyny nie rozumiem, ja naprawdę mega pozytywnie wspominam kurs na prawo jazdy i egzaminy ![]() Jestem w domu iiiii czuje się taka szczęśliwa mimo że tak jak przypuszczałam kola z prawa pracy nie zaliczyłam i po świętach mam 4 i do tego muszę uczyć się na egzamin z karnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
|
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spakowałam część potrzebnych rzeczy i wyszły dwie ciężkie torby podróżne, które jutro muszę kumplowi wcisnąć (powiedziałam mu, że jedną małą torbę tylko mu dam;P) a nie wiem jak w piątek się zabiorę z resztą pociągiem ;O
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Em, bardzo dawno temu pokazywałaś nam zdjęcie/-a (?)
udostępniłaś gdzieś na chwilę, żebyśmy mogły zobaczyć i chyba później wykasowałaś... ![]()
#352 |
Zakorzenienie
|
zabijcie mnie
![]()
#353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam dziekańskich nawet w środę... I mam zajęcia do 14 ![]() A w poniedziałek mam kolosa z infy, we wtorek z biologii... Cudo, kocham moją uczelnię, nie ma to jak zapieprz przed świętami ![]() Cytat:
![]() u nas ostatnio na sali było 60 osób, a na liście 120 ![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj TŻ-towi pierwszą część prezentu, czyli szalik ![]() I nie mam pomysłu na drugą ![]() W ogóle to za stypendium kupuję sobie laptopa, ot taki prezent dla samej siebie na święta ![]() Tylko nie wiem totalnie jaki... aaaale napadało śniegu ![]() Vill co jest? ![]() Edytowane przez Małgosia89 Czas edycji: 2009-12-17 o 09:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja już moej mililitry Euphorii rozdałam ![]() ![]() ale moja przyjaciółką będzie może niedługo rozlewać Euphorie to możesz się załapać ![]() Cytat:
![]() ![]() why;> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Hula: To koniecznie daj znać i jak będziesz miała jeszcze coś fajnego do rozlania to pisz tutaj bo pewnie bedę chętna
![]() I powiedź przyjaciółce że jestem chętna na euphorie ![]() Jak faaaajnie być w domu, mam teraz ciszę, spokój, mama wysprzątala mój pokój przed przyjazdem i jest super ![]() ![]() W końcu odpoczywam ![]() Zetka: Ile ty tych toreb bierzesz? Ja mialam jedną dużą i biedny tż musial dzwigć i moją i swoją bo ja nie dalabym rady, o większej ilości nawet nie mialam jak myśleć |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
też się zawsze zastanawiam czemu zetka zawsze wozi ze sobą tak dużo rzeczy
![]() ja jadę jak zawsze z moją jedną walizka, która nie jest jakiś imponujących rozmiarów, mam nadzieję, że zmieszcę jakieś ksiązki do niej ;] na pewno będe rozlewać escadę Magnetism ![]() Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-12-17 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Martuś ...sporo ;P
Rok temu też kumpel miał mi trochę rzeczy zabrać ale ostatniego dnia nawalił mu samochód ![]() ![]() ![]() ![]() A w tym roku jemu daję 2 torby podróżne ![]() No bo tak się mówi, że co to można wziąć... A ja biorę dodatkową kurtkę, 2 pary butów, ubrania, prostownicę, książki(!), prezenty, laptopa itp itd i się uzbiera niestety tego sporo ![]()
![]() |
#358 | |||
|
Cytat:
![]() Zresztą kiedyś chyba przez rok miałam siebie w avatarze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam od gin i idę znowu za miesiąc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam swoją taką niewielką walizkę i zawsze do niej się pakuję, jednak ,ze teraz bedę ponad 2 tygodnie w domu to biorę dużą torbę i tam wszytko zapakowalam. Cytat:
![]() Też wzielam 2 pary butów, prostownicę i 2 tomy zmierzchu bo muszę koleżance oddać, plus 3 podręczniki, 2 ksera i 2 zeszyty, worek ubrań, kosmetyki, biżuteria i dwie torebki. W takim razie moja torba ma jakieś zaczarowane dno, że to wszystko się zmieścilo. Ale unieść tego już nie moglam ![]() Pierwszy raz w życiu bawilam się w depilację woskiem, okolic bikini i kompletnie nic mnie nie bolalo, co jest zadziwiające bo kiedyś jak próbowalam depilatorem to się poplakalam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
marta ale Ci dobrze, ja jak wroce do domu bede sprzatac dopiero
![]() bylam dzis na zakupach ![]() ![]() i tz-towi koszulke nawet ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.