American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths.. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-26, 00:11   #331
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27
Dot.: American Girls cz. XIV :) Hair, make-up, body, cloths..

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Hahaha tak sie zmotywowalam, ze az zjadlam Milky Waya i kinder maxi hahahahaah nie ma co i popilam cola, zeby nie bylo jestem z siebie niesamowicie dumna

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Dzieki teraz je tylko troche rozjasnie i juz bedzie troche zblizony kolor do moich naturalnych. zobaczymy jutro. jak w jednej nie znajde tego czego szukam, to ide do drugiej. mam caly dzien

Niestety, ja sobie od poczatku pozwolilam wejsc na glowe a on to wykorzystywal na kazdym kroku. jak sie zaczynalam stawiac to bylo.. narka mala, zrywam z toba... i tak sie schodzilismy 3 razy jak idioci..
więc chyba dążymy do podobnego kolorku Ja chcę uzyskac taki jasny,sredni brąz o złotym połysku ahh

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
moje cele to:
zajefajny tyłek!
umięśnić brzuch
umięśnić delikatnie nogi

mam 164cm i 52-53kg
ja też mam manię na punkcie tyłka tzn ćwiczeń itd bo to chyba jedna z niewielu atutów mojego ciała, bo piersi prawie brak, w brzuchu tyje, łydki umięsnione jak u kolesia a ręce jak patyczki.. a co ćwiczysz na pupę? Słyszałam ze martwy ciąg daje najlepsze efekty, ale tu jednak trzeba porad profesjonalisty..

a ja mam 167cm i 49-51kg
Stary 2010-01-26, 00:14   #332
neheszta
Zakorzenienie

Siwa
nie obrażam się bo po części (dość znacznej) to prawda
bo mi się wydaje że właśnie on zawsze chce jakby wszystko zwalać na mnie, że to z mojej winy itd itp

ale jak to każda zakochana potem wszystko zwalam na siebie i dołuje się sama że ze mną jest coś nie tak

zrywać nie chce ale nie mam pojęcia co mam mu powiedzieć albo zrobić aby w końcu zrozumiał

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
więc chyba dążymy do podobnego kolorku Ja chcę uzyskac taki jasny,sredni brąz o złotym połysku ahh

ja też mam manię na punkcie tyłka tzn ćwiczeń itd bo to chyba jedna z niewielu atutów mojego ciała, bo piersi prawie brak, w brzuchu tyje, łydki umięsnione jak u kolesia a ręce jak patyczki.. a co ćwiczysz na pupę? Słyszałam ze martwy ciąg daje najlepsze efekty, ale tu jednak trzeba porad profesjonalisty..

a ja mam 167cm i 49-51kg
ja narazie nic z powodu kolan muszę być bardzo ostrożna ale wcześniej bieganie i tw
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 00:15   #333
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam w sumie taki dziwny ten kolor wlosow. i cholera te clipy tez sa dziwne. ja je jutro obczaje w swietle dziennym i zabiore ze soba, dobiore farbe do nich od razu. ciezko mi okreslic co to jest juz z gwiazdeczka probowalysmy i skonczylo sie na mlecznej czekoladzie hahaha
tak wogole to moze zadam glupie pytanie, ale nie wiem czy ja moge kupic tasme i ja doszyc do tych clipow co mam teraz? bo ja wogole nie wiem jak to i z czym to i o co kaman

mialam isc spac i sie zasiedzialam
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 00:15   #334
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sylvana Pokaż wiadomość
Fajnie, że zaadoptowaliście ze schroniska malucha
Uważam, że zwierzęta ze schroniska są najwierniejszymi stworzeniami.
Ja wiem, że jak będę brała pod swoją opiekę zwierzęta to już tylko ze schroniska.
A Pola to taki łobuziak-poszukiwacz przygód czy typowy kanapowiec?

Muszę się czymś pochwalić Od lutego będę chodzić na zajęcia taneczne a konkretnie na 'Ladies Styling - sexy dance'(ale pokręcona nazwa)
Strasznie się cieszę, w końcu się za siebie wezmę i ureguluje sobie jakoś tygodniowy cykl zajęć.
Wiesz ciężko okreslić. Bo w ogóle to taki koto-pies. Chodzi za mną wszędzie ( i za innymi osobami z rodziny, jednak najbardziej lubi mnie). Idę się kapac, myc zeby siedzi ze mna. Jak siedze na wizazu tez. Nawet spi ze mna pod koldra albo na. Lubi sie wylegiwac i spac, ale jak ja najdzie to biega jak oszalała po całym domu, podskakuje, czasami naprawde nie wiem czemu to robi. I bawi sie swpoim ogonem. Więc jest taka poł na poł.

Ja też zwierzęta jak brać to ze schroniska. Inne prędzej znajda dom niż te biedne, smutne zwierzaki.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 00:26   #335
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Musicie mi powiedzieeeć co to za kolor włosów!!

Edytowane przez Poison27
Czas edycji: 2010-01-26 o 00:28
Poison27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 00:27   #336
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Siwa
nie obrażam się bo po części (dość znacznej) to prawda
bo mi się wydaje że właśnie on zawsze chce jakby wszystko zwalać na mnie, że to z mojej winy itd itp

ale jak to każda zakochana potem wszystko zwalam na siebie i dołuje się sama że ze mną jest coś nie tak

zrywać nie chce ale nie mam pojęcia co mam mu powiedzieć albo zrobić aby w końcu zrozumiał

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

ja narazie nic z powodu kolan muszę być bardzo ostrożna ale wcześniej bieganie i tw
ja wiem, bo ja kiedys mialam bardzo podobny zwiazek, mialam 18 lat i bylam mocno zauroczona, kompletne klapki na oczach trwalo to poltora roku, on sobie sam jezdzil na dyskoteki, domowki, wypady i te pe i dzieki bogu to sie skonczylo. teraz mam wspanialego TŻ który mi nie wywija takich numerów jak w tej dzieciniadzie kiedys co byłam. Nie jest ideałem, nie chce tu robic z niego jakies super boya ale to zupełnie inna bajka, bez porównania

I jeszcze bym coś opowiedziala, taka mala anegdotke z tamtego "związku" ale wizaż jak świat jest bardzo mały wiec wole nie
Stary 2010-01-26, 00:55   #337
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ja wiem, bo ja kiedys mialam bardzo podobny zwiazek, mialam 18 lat i bylam mocno zauroczona, kompletne klapki na oczach trwalo to poltora roku, on sobie sam jezdzil na dyskoteki, domowki, wypady i te pe i dzieki bogu to sie skonczylo. teraz mam wspanialego TŻ który mi nie wywija takich numerów jak w tej dzieciniadzie kiedys co byłam. Nie jest ideałem, nie chce tu robic z niego jakies super boya ale to zupełnie inna bajka, bez porównania

I jeszcze bym coś opowiedziala, taka mala anegdotke z tamtego "związku" ale wizaż jak świat jest bardzo mały wiec wole nie
ja jeszcze nie trafiłam tutaj na osobę z mojego grona znajomych
Stary 2010-01-26, 00:59   #338
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nie trafiłam tutaj na osobę z mojego grona znajomych
ja tez nie, ale wole bez ryzyka zwłaszcza że mam w avku swoje zdjecie wiec to juz "kawa na ławe"

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
to jest kasztan, ale nie wiem jaki odcien, jasny, ciemny hmmm
Stary 2010-01-26, 09:15   #339
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w zwiazku takie imprezowanie osobno nie wchodzi w gre, ja rozumiem raz na jakis czas, ale zeby nagminnie jeśli sie traktuje ta druga osobe poważnie to chce sie z nią wszystko, spać, jeść, bawić sie no wszystko. Wobraz sobie jak byscie byli małżeństwem, i on ci wyskakuje z tekstem : żono ide na impreze do koleżanki nie myśl że to sie zmieni po ślubie bo sie nic po ślubie nie zmienia, a jeśli sie zmienia to zazwyczaj na gorsze
zgadzam się z powyższym, oczywiście trzeba też dać sobie przestrzeń, ale jak nam na sobie zależy to nie jest problemem zabrać ze sobą ukochaną osobę
Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
a ja mam troszkę inne podejście. Ja chodzę czasem ze swoimi znajomymi ze studiów sama na imprezę i świetnie się bawię. Mojemu Tżtowi też na to pozwalam. Mamy dopiero 21 lat, nie ma co przesadzać i zamykać się w stereotypie jesteśmy parą - wszystko musimy robić razem. I uważam, że mamy bardzo udany związek mimo , że mieszkamy razem prawie rok, jesteśmy ze sobą baaaaardzo długo w ciągu dnia, świetnie się dogadujemy dzięki temu że czasem, wychodzimy osobno.

Jednak mimo wszystko razem bawimy się najlepiej i przeważnie jednak idziemy razem.
i to jest dla mnie (podkreślam dla mnie) prawidłowy model związku, zaufanie, nie zamykanie się w złotej klatce, a zarazem cieszenie się sobą nawzajem i uważam że wiek tu nie gra roli, każdy w końcu jest osobną istotą
Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Każdy musi wyznaczać swoje granice, jeśli Tobie to przeszkadza to zareaguj stanowczo
dokładnie każdemu pasuje co innego i nie ma co przekonywać siebie na wzajem do słuszności swoich racji (moja racja jest mojsza niz twojsza)
Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
No tak, ale chyba Twój Tż, jeżeli chciałabyś to zabrałby Cię na imprezę tak? Nie chodzi bez Ciebie nagminnie. Chodzi o to, że znajomi chłopaka Neheszty nie zapraszają jej a powinni. Skoro zapraszają osobę która ma swoją drugą połówkę to chociaż z grzeczności mogliby zaprosić ją również.
Mój Tż nie poszedł by na imprezę z ludźmi, których ja nie znam lub znam 2 z 20 obecnych np. Wydaje mi się, że tutaj duże znaczenie ma szacunek do partnera. Po co narażać ją na zadręczanie się i nerwy.
Jeżeli mam ochotę iść z przyjaciółką na imprezę to idę, ale nie jak wiem, że będzie tam 200 chłopaków lub do klubu, żeby Tż się denerwował, po 1. bo będzie tam dużo chłopaków, po 2. czy czasem coś mi się nie stanie w drodze powrotnej.
a moim zdaniem chodzenie od czasu do czasu do klubu to żadne przestepstwo, moj TZ nie zawsze moze isc ze mna, ale nie oznacza to ze ja nie mogę isc czasem gdzies z kolezanka. Nie uwazam tego za brak szacunku do niego, wrecz uwazam, ze mamy do siebie zaufanie i to jest najwazniejsze, a ja wcale nie siedze i nie obgryzam paznokci jak on gdzies pojdzie na meski wypad, zaufanie, zaufanie, zaufanie, bez niego nie ma zdrowego zwiazku.
Cytat:
Właśnie CZASEM, a nie cały czas, a to jest różnica prze prze prze przeogromna. Moim zdaniem 1 wyjscie razem na 20 osobno to jest cos dziwnego, gdyby moj TŻ tak robił to znaczy że meczy go moje towarzystwo, albo sie mnie wstydzi, albo lubi podbajerować inne laski albo nie wiem co jeszcze. Bo co innego jak idzie np: z chlopakami do domu, piwkuja, ogladaja mecz, graja sobie w coś no to ok każdy czasami musi sie rozerwac. Ale jak on idzie normalnie z kolezankami i kolegami na impreze ZNOWU a dziewczyna siooooo do domu bo mu wtedy nieptrzebna a wręcz niewskazana to czy to jest normalne?????????? Bo moze ja zyje w innym swiecie albo mam jakieś skrzywione poglądy Same powiedzcie ...
zgadzam się

Cytat:
Tylko, że z tego co pisała i pisze neheszta to on ma ciagle jakies wyjścia klasowe, albo na dyskoteke albo cos ale zawsze bez swojej kobiety ... bo to neheszta że on cie zabierze raz na ruski rok gdzies to ty sie cieszysz, ja wiem, ale on to robi poprostu dla świetego spokoju, wszystko na to wskzuje, ja życze Ci jak najlepiej naprawde i smutno sie czyta takie rzeczy bo ja sobie nie wyobrażam żeby mój TŻ mnie tak zawsze w domu zostawial a on balanga

neheszta czestotliwosc tych wyjsc klasowych jest wrecz imponująca zawsze piszesz że wyjscie klasowe, a najgorsze jest to że czesto to piszesz ...
dokladnie, według mnie w normalnym związku można czasem wyjść gdzieś osobno, a nie czasem razem
Cytat:
moim zdaniem to jakiś ciemny brąz taki ciepławy, bo kasztan to mi się kojarzy bardziej z czerwonawą poświatą, ale nie dam sobie ręki obciąć
Edit: chodziło mi o ciemny bląd nie brąz (sorki za zamieszanie)

Niki

Alex

Edytowane przez kamciurka
Czas edycji: 2010-01-26 o 10:16 Powód: byk :D
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:23   #340
neheszta
Zakorzenienie

Dzisiaj idę wszystko uregulować z Tz

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2010-01-26 o 09:28
Stary 2010-01-26, 09:24   #341
marlienkaa
BAN stały

Dzień dobry Już Was nadrobiłam.
marlienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:29   #342
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś nie mogłam spać w nocy (tylko 3 h) i sobie wszystko przemyślałam dokładnie
jadę o 15 do tz
niestety będę zmuszona mu powiedzieć, że chce z nim zerwać. Jeżeli nie zareaguje na to, że postara się zmienić to no sory winetu nie jesteś mnie wart
ojej, powodzenia;* ja jak probowalam kiedys z moim zerwac to musialam mu to napisac na kartce bo nie umialam mu tego powiedziec prosto w oczy.. zaraz mi sie na placz zbieralo, a wrecz napad lez. no ale juz nie wazne bo i tak jestesmy do teraz razem ..
Stary 2010-01-26, 09:32   #343
SweetAmber
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim
ale miałam sny dzisiaj
Stary 2010-01-26, 09:39   #344
party_girl7
Zakorzenienie

ehh zaraz ogladam 90210 i spadam czytac Kota...
Stary 2010-01-26, 09:41   #345
marlienkaa
BAN stały

Hehe, ja też miałam. Koszmar. Śniło mi się, że moja siostra goni mnie z siekierą przez park.
marlienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 09:42   #346
party_girl7
Zakorzenienie

2
Stary 2010-01-26, 09:45   #347
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ojej, powodzenia;* ja jak probowalam kiedys z moim zerwac to musialam mu to napisac na kartce bo nie umialam mu tego powiedziec prosto w oczy.. zaraz mi sie na placz zbieralo, a wrecz napad lez. no ale juz nie wazne bo i tak jestesmy do teraz razem ..
a ja mu powiem prosto w oczy bo go to bardziej zaboli i ruszy
albo będę patrzyła się w ścianę
wiem bo jak kiedyś rozmawialiśmy i mówiłam mu o czymś to takim sposobem go do łez doprowadziłam

wklejajcie mnóstwo inspiracji. dziś muszę zrobić się na bóstwo a nie mam pomysłu
Stary 2010-01-26, 09:49   #348
SweetAmber
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlienkaa Pokaż wiadomość
Hehe, ja też miałam. Koszmar. Śniło mi się, że moja siostra goni mnie z siekierą przez park.
łohohoho
Mi się śniło najpierw że byłam z TŻem z Promodzie i chciałam kupić opaskę ( na którą czaję się od daawna) i nagle przy kasie stwierdziłam ze nie mam pieniędzy
a drugi sen to było coś takiego ze miałam takie duże akwarium przedzielone na pół szybką i z jednej strony był jakiś morski kot a z drugiej rybki i ten kot na te rybki polował i ja nie mogłam nad nim zapanować jak przechodził na drugą stronę i potem w tej części z rybkami zaczął się taki wir robić i nagle były miliony tyuch rybek i znowy sie ten wir zrobił i były już takie duże i zjadały wszystkie roślinki
Stary 2010-01-26, 09:53   #349
neheszta
Zakorzenienie

dawajcie fotki
Stary 2010-01-26, 09:55   #350
SweetAmber
Zadomowienie

Cytat:
dawajcie fotki
nie mam żadnych póki co
Stary 2010-01-26, 09:59   #351
neheszta
Zakorzenienie

to źle

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

idę spać. może jakieś natchnienie będę miała w czasie snu
Stary 2010-01-26, 10:05   #352
SweetAmber
Zadomowienie

Cytat:
to źle

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

idę spać. może jakieś natchnienie będę miała w czasie snu
spać o tej porze? ja bym już nie zesneła
Stary 2010-01-26, 10:07   #353
carooliine
Raczkowanie

Tak zachwalalyscie ten HE `Nawilzenie po brzegi`, ze postanowilam go kupic i tak sie sklada, ze w Realu jest promocja szampon + odzywka za 11zl. Niestety maski nie bylo

Jak zmyje odzywke to napisze jaki efekt
Stary 2010-01-26, 10:19   #354
kamciurka
Zakorzenienie

ja też miałam dzisiaj jakieś dziwne sny, strasznie kłóciłam się z rodzicami, ale to wiem dlaczego, bo wojna wisi w powietrzu
pytanie do włosomaniaczek (czyli do wszystkich ) podajcie jakiś dobry szampon bez silikonów, wczoraj umyłam oczyszczającym z avonu i chce zrezygnować z tych silikonowych

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 10:40   #355
party_girl7
Zakorzenienie

fotki 90210
Stary 2010-01-26, 10:43   #356
party_girl7
Zakorzenienie

Stary 2010-01-26, 10:46   #357
party_girl7
Zakorzenienie

Stary 2010-01-26, 10:54   #358
party_girl7
Zakorzenienie

.
Stary 2010-01-26, 10:59   #359
gaddzinka
Raczkowanie

hej AG nie bylo mnie kilka dni a tu juz nowy watek, nowe osoby i tyyyyle do nadrabiania, ze tydzien bede czytac pochwale sie ze sesja do przodu, zostal mi tylko 1 egz i mam 2 i pol tyg wolne przyznam sie tez ze ostatnio palilam wlosy prostownica i objadalam sie ciastkami, ale nie zaluje... ide sie robic na bostwo.. w koncu trzeba o siebie dbac

książki wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22479911
gaddzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-26, 11:11   #360
messinka
Zakorzenienie

To ja pomierzyłam się i mam !

Talia - 62 - chcę żeby było 59
Biodra 87 - i niech tak pozostanie, ale pupka niech się uniesie i uwypukli.
Udo 47 - chcę 46

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Kamciurka - ale ja broń Boże nigdy nie zabraniam mojemu Tżtowi wypadów męskich, wręcz chcę żeby chodził, ale On sam jeżeli wie, że jest to impreza jego przyjaciół z dziewczynami, to nawet nie pyta czy idę bo to logiczne zresztą... jak zapraszają Tż to mnie też bo są również moimi znajomymi.
Bez przesady nie wyobrażam sobie zabraniać mojemu Tż wypadów męskich do klubu, na bilard, piwo, kręgle. Taki związek to katorga.

edit : zresztą myśle, że nie ma co tego tematu dłużej ciągnąć. Każda z Nas wraz ze swoimi partnerami tworzy związek tak jak tego chce ona i jej Tż. Najwazniejsze, żeby nam samym było dobrze razem i tyle

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

Edytowane przez messinka
Czas edycji: 2010-01-26 o 11:13
messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości