PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-27, 11:27   #331
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
o Ty łobuzie
Jak najbardzij ci sie podoba pomarańczowy to zamawiaj Tobie ma się podobać i jak myślisz, ze pasuje to ok
Wysle na Pw
A organze zamawiałam do strojenia domu Będzie zawieszona na poręczach i na uliczce/furtce I do tego słoneczniki
Dzięki za namiary
Wczoraj sobie właśnie tego sprzedawcę zapisałam, więc fajnie że potwierdzasz słuszność wyboru
Ja też będę zamawiać do organzę do ubrania poręczy i bramy wjazdowej
Jaką szeroką zamówiłaś w tym celu?

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a moze dla kontrastu daj zieloną orgazę ??
biały z zielonym łądnie świeżo wygląda
i będize fajnie kontrastowało z pomarańczem waszym ?????
Wiem, że zielony fajnie mógłby wyglądać, ale jakoś boję się wprowadzić 3 kolor w postaci dużych elementów dekoracyjnych

Muszę wstać z wyrka, bo na 13 mam być u kosmetyczki
Jak wrócę to posmęcę Wam jeszcze o tych dekoracjach i w końcu coś postanowię
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:27   #332
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mam pytanko: co myślicie o takim upominku walentynkowo-rocznicowym (bo rocznicę mamy 19 lutego): http://www.allegro.pl/item890904341_..._zdjeciem.html ?
e ja swojemu kupiłam zegar na ścianę z naszym zdjęciem zamiast zwykłej tarczy.. w zeszłym roku
Cytat:
Napisane przez Julka676 Pokaż wiadomość
Cześć! Mogę się przyłączyć?? Ślub bierzemy 21 sierpnia o godzinie 14:00. Może najpierw krótko o sobie, a później o ślubie
A więc tak. Ja jestem Julia i mam 20 lat, mój TŻ ma 25 lat, jesteśmy razem trzy lata... Skończyłam liceum, chciałam iść na studia, ale okazało się, że jestem w ciąży. Więc stwierdziłam, że studia poczekają... W trzecim miesiącu ciąży niestety poroniłam ;( Właściwie było to 4 miesiące temu, a do dzisiaj nie moge się z tym pogodzić...
Ślub odbędzie się w Bieszczadach a konkretniej to w Polańczyku... Wesele będziemy mieli dość nietypowe, bo na świeżym powietrzu, na wyspie Mam nadzieję, że pogoda dopisze... Sam ślub zaczęliśmy organizować na początku tego roku, bo wcześniej byłam tak rozbita, że nie chciałam nawet o tym myśleć. Zamówiliśmy kamerzystę, fotografa, orkiestrę... A pojazd do ślubu to motorówka, albo żaglówka, jeszcze nie wiemy... Oczywiście będzie też samochód... Gości będziemy mieli dość dużo, bo ok. 200... Suknia ślubna eh jeszcze nie wiem, albo coś w stylu retro, do tego kapelusz i wachlarz z róż zamiast standardowego bukietu, albo coś bardziej "na księżniczke" ale jeszcze nie wiem... No, to by było na tyle )
Ech Jula
Cieszę się, że się przełamałaś i jesteś z nami.. i pewnie już miliardy razy to słyszałaś.. Może ktoś tam na górze .. jednak nie chciał żebyś studia odkładała.. i pamiętaj o jednym.. Dzieci nie umierają one tylko zmieniają czas swojego nadejścia
Faaajnie że jesteś
Stary 2010-01-27, 11:31   #333
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Oo to się trzeba spieszyć. Aczkolwiek ja zamówiłam organze w piątek w poniedziałek była kasa u nich a we wtorek miałam organze u siebieA przez pół Polski musieli ją dostarczyć. W szoku byłam. Jak będziesz chciała to dam Ci namiary, bo najtaniej tam było no i błyskawiczna przesyłka
ze tak sie spytam-zamawialas na allegro? ja tez sie zastanawiam nad kupnem..w sumie mam jeszcze czas ale jesli bys mogla to podaj namiary-skoro kupilas tanio

Julka676 witaj ja tez dopiero wcz dolaczylam

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Cieszę się, że się przełamałaś i jesteś z nami.. i pewnie już miliardy razy to słyszałaś.. Może ktoś tam na górze .. jednak nie chciał żebyś studia odkładała.. i pamiętaj o jednym.. Dzieci nie umierają one tylko zmieniają czas swojego nadejścia
Faaajnie że jesteś
dokladnie...widocznie tak mialo byc. trzeba myslec pozytywnie,chociaz jest ciezko

ToskaKrk pytalas wczesniej w jakim jestesmy wieku-ja w tym roku bede miec 24 lata a tz 25

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek

Edytowane przez kalinkap13
Czas edycji: 2010-01-27 o 11:34
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:33   #334
aicila
Rozeznanie

Ojjj zostawić was na chwilę i już tyle postów do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
u nas to mówią student bez poprawki to nie student Także główka do góry to nie tragedia - na pewno i tak zdasz
To ja studentką nie jestem bo nigdy poprawki nie miałam
A tak przy okazji, to muszę się wam pochwalić, że z dzisiejszego egzaminu dostałam 5 a najlepsze jest to, że miałam największą liczbę punktów z 50 osób piszących egzamin
jeszcze tylko jeden egzamin w piątek i po sesji...

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:35   #335
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Dzięki za namiary
Wczoraj sobie właśnie tego sprzedawcę zapisałam, więc fajnie że potwierdzasz słuszność wyboru
Ja też będę zamawiać do organzę do ubrania poręczy i bramy wjazdowej
Jaką szeroką zamówiłaś w tym celu?
Proszę A zamówiłam najszerszą 48 cm bodajże A jaki kolr na bramę zamawiasz?? Ja wybrałam biała bo brama i poręcze sa brązowe i będą ładnie odbijać no i słoneczniki będą do baiłego pasowały
Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
ze tak sie spytam-zamawialas na allegro? ja tez sie zastanawiam nad kupnem..w sumie mam jeszcze czas ale jesli bys mogla to podaj namiary-skoro kupilas tanio
Tak na allegro wysle zaraz namiary na pw

Julka witam bardzo serdecznie
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:40   #336
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
To ja studentką nie jestem bo nigdy poprawki nie miałam
A tak przy okazji, to muszę się wam pochwalić, że z dzisiejszego egzaminu dostałam 5 a najlepsze jest to, że miałam największą liczbę punktów z 50 osób piszących egzamin
to ja w takim razie tez nie bo poprawki tez nie mialam, a zostalo mi pol roku i mam nadzieje ze nie bede miala okazji zaznac tego prawdziwego uczucia

gratulacje 5zdolniacha
i fajnie ze jeszcze troche i po sesji..ja koncze dopiero 11.02.grr

i widze ze tez jestes z data 9.10.2010

obca7 dziekuje bardzo

Stary 2010-01-27, 11:41   #337
Ahsa
Raczkowanie

Julia zazdroszczę takiego wesela. też chciałam na świeżym powietrzu ale cóż....
Ahsa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 11:41   #338
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
co tam znowu???
Pewnie po raz n-ty mu tłumaczysz co to jest ten karny i on nadal nie wie
nie kłócimy się tylko on mnie wkurza, może dlatego, że jestem zmęczona, jakoś słabo sie czuje itd

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 11:45   #339
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie kłócimy się tylko on mnie wkurza, może dlatego, że jestem zmęczona, jakoś słabo sie czuje itd
pms ??
Stary 2010-01-27, 11:47   #340
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
to ja w takim razie tez nie bo poprawki tez nie mialam, a zostalo mi pol roku i mam nadzieje ze nie bede miala okazji zaznac tego prawdziwego uczucia

gratulacje 5zdolniacha
i fajnie ze jeszcze troche i po sesji..ja koncze dopiero 11.02.grr

i widze ze tez jestes z data 9.10.2010
no ja teraz też poprawki bym nie chciała mieć, bo bardzo chcę się obronić w czerwcu, żeby mieć to szybko z głowy i móc zająć się przyjemniejszymi rzeczami (czyt. szczegółową organizacją weseliska )

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-01-27, 11:50   #341
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
pms ??
w sumie to już mam końcówkę @ ale chyba jeszcze daje radę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 11:53   #342
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
e ja swojemu kupiłam zegar na ścianę z naszym zdjęciem zamiast zwykłej tarczy.. w zeszłym roku
Ooo.. też fajny pomysł Ja zamówiłam te magnesy. W zeszłym roku TŻ dostał ode mnie nasz portret namalowany pastelami i był bardzo zadowolony Na pewno po ślubie też wybierzemy najładniejszą fotkę i damy sobie z niej namalować portret, tylko jeszcze nie wiem czy pastelami w sepii, czy grafitem

Cytat:
Gratuluję zdolniacho
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:01   #343
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Ooo.. też fajny pomysł Ja zamówiłam te magnesy. W zeszłym roku TŻ dostał ode mnie nasz portret namalowany pastelami i był bardzo zadowolony Na pewno po ślubie też wybierzemy najładniejszą fotkę i damy sobie z niej namalować portret, tylko jeszcze nie wiem czy pastelami w sepii, czy grafitem

Gratuluję zdolniacho
Dziękuję

a ja polecam zrobienie grafiki czarno białej ze zdjęcia. najlepiej w takiej dużej antyramie 40x50 bo wtedy efekt jest niesamowity. ja swojemu Tż takie coś dałam na urodziny rok temu i do tej pory jak nie mogę się na nią napatrzeć

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-01-27, 12:03   #344
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
no ja teraz też poprawki bym nie chciała mieć, bo bardzo chcę się obronić w czerwcu, żeby mieć to szybko z głowy i móc zająć się przyjemniejszymi rzeczami (czyt. szczegółową organizacją weseliska )
skoro dalysmy tyle czasu rade to teraz tez damy nie ma innej opcji, a jak nie
ja pewnie bede sie bronic pozniej-na jesien...a tez baaaaardzo bym chciala w czerwcu.zeby wlasnie potem tez zajac sie przyjemniejszymi rzeczami...
ale na naszej uczelni to jest nie mozliwe.pierwsze obrony na jesien..

Stary 2010-01-27, 12:05   #345
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

a ja polecam zrobienie grafiki czarno białej ze zdjęcia. najlepiej w takiej dużej antyramie 40x50 bo wtedy efekt jest niesamowity. ja swojemu Tż takie coś dałam na urodziny rok temu i do tej pory jak nie mogę się na nią napatrzeć
Możesz zapodać jakiegoś linka do takiej grafiki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 12:05   #346
Ahsa
Raczkowanie

ja też w tym roku się bronię tylko po weselu i czasem tak mnie wszystko wkurza, bo nie dość że sesja, wesele, to jeszcze praca mgr
Ahsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:17   #347
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
ja też w tym roku się bronię tylko po weselu i czasem tak mnie wszystko wkurza, bo nie dość że sesja, wesele, to jeszcze praca mgr
ja mam zamiar obronić się przed weselem, bo chce mieć moje nazwisko na dyplomie-takie moje zboczenieA pierwsza tura jest w lipcu druga we wrzesniu. Mam nadzieję, że będę się bronić w lipcu
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:17   #348
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Witam
Ale piszecie...... Najbardziej mi sie rzuciła w oczy historia pytona i Julki9676 - fajnie że znami jesteś
A ja dziś po natchnieniu przez wczorajsze zakupy Samoa wybrałam sie do GH i obkupiłam TZ w reserved a sobie kupiłam piękne duże serce z cyrkoni na wierzchu a w środku czarny kamień też w kształcie serca na dłuugim łańcuszku w Aparcie to mi poprawi humor na conajmniej tydzień... Szłam co prawda obczaić jakies perły na ślub ....to se walnełam prezent na walentynki

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:19   #349
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam zamiar obronić się przed weselem, bo chce mieć moje nazwisko na dyplomie-takie moje zboczenieA pierwsza tura jest w lipcu druga we wrzesniu. Mam nadzieję, że będę się bronić w lipcu
Ja mam 2 obrony przed ślubem - magisterkę chcę bronić w czerwcu, a w lipcu mam obronę na podyplomówce

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Witam
Ale piszecie...... Najbardziej mi sie rzuciła w oczy historia pytona i Julki9676 - fajnie że znami jesteś
O właśnie, zapomniałam Julkę przywitać
Julka witam w gronie PMek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-27, 12:22   #350
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Możesz zapodać jakiegoś linka do takiej grafiki
wiesz co ja sama sobie zrobiłam taką grafikę. tzn. wybrałam odpowiednie zdjęcie i zmieniłam sama głębie kolorów do 2: czarnego i białego i powstał taki efekt jaki mam w avatarze. zaniosłam ten plik do drukarni cyfrowej, gdzie robią właśnie takie wielkoformatowe wydruki i później już sama wsadziłam to do antyramy. wyszło mnie to jakieś 16 zł za wydruk + antyrama
szczerze mówiąc, jak mój Tż to zobaczył to aż zaniemówił z wrażenia
(załączam fotkę jak to wyglądało w opakowaniu, bo pliku z samą grafiką nie mogę znaleźć )

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-01-27, 12:28   #351
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

To niedobrze Nie wolno powstrzymywać się od pisania na wizażu, bo to grozi zablokowaniem energii na cały dzień
no faktycznie, ale poczułam dalszą senność i posżłam spać dalej
Cytat:
Cześć! Mogę się przyłączyć?? Ślub bierzemy 21 sierpnia o godzinie 14:00. Może najpierw krótko o sobie, a później o ślubie
A więc tak. Ja jestem Julia i mam 20 lat, mój TŻ ma 25 lat, jesteśmy razem trzy lata... Skończyłam liceum, chciałam iść na studia, ale okazało się, że jestem w ciąży. Więc stwierdziłam, że studia poczekają... W trzecim miesiącu ciąży niestety poroniłam ;( Właściwie było to 4 miesiące temu, a do dzisiaj nie moge się z tym pogodzić...
Ślub odbędzie się w Bieszczadach a konkretniej to w Polańczyku... Wesele będziemy mieli dość nietypowe, bo na świeżym powietrzu, na wyspie Mam nadzieję, że pogoda dopisze... Sam ślub zaczęliśmy organizować na początku tego roku, bo wcześniej byłam tak rozbita, że nie chciałam nawet o tym myśleć. Zamówiliśmy kamerzystę, fotografa, orkiestrę... A pojazd do ślubu to motorówka, albo żaglówka, jeszcze nie wiemy... Oczywiście będzie też samochód... Gości będziemy mieli dość dużo, bo ok. 200... Suknia ślubna eh jeszcze nie wiem, albo coś w stylu retro, do tego kapelusz i wachlarz z róż zamiast standardowego bukietu, albo coś bardziej "na księżniczke" ale jeszcze nie wiem... No, to by było na tyle )
cudnownie, że maszcie ślub w Bieszczadach, zazdroszcze.
Będzie dobrze, myśl o pozytywach.

a ja musze ograniczyc kawę bo amm zawroty głowy lekkie... czyli brak magnezu
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:36   #352
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
A TAK W OGÓLE MAM JEDYNKĘ Z PRZODU 199 DNI
Gratuluje 1 z przodu.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Dziewczynki ale mam nowinę Siostra PELAGIA z kancelarii Parafialnej mojej dzwoni i się pyta czy my chcemy ślub na 18 ponieważ para z owej 18 zrezygnowała. A ja zastrzegłam sobie ze jeśli zrezygnują to nas mają przepisać i musiała się upewnić, i dzwoniła. Ale się ciesze. Będzie tak jak marzyłam
To super że będziecie mieć tak jak chciałaś/marzyłaś.

Cytat:

jeszcze co do ptasznika to mój miał takiego

coś mi się nie otworzyło -poprawię ahh co mi tu nie idzie
http://www.egzotica.pl/galeria/thumbnails.php?album=18
Fajny pajączek. Jakie ma kolory.

Cytat:
Madmuazelle Skarbie słuchaj a czy Ty dziecko nie wcisnęłaś opcji: nie odbierania PW (to pewnie dlatego nie możesz mi nic wysłać???) może tu napisz klik
Skarbie,dziecko ulalala.Niedość,że czuje się młodo duchem i ciałem to na wizażu mnie jeszcze odmładzają. Ja zablokowałam PW ale,żeby nie dostawać PW od ludzi,ktorych nie mam w kontaktach.Ogólne PW nie zablokowałam,sprawdzałam wczoraj w wysłanych i nie było PW do ciebie,może zakręcona nie wysłałam. Napisze najwyżej clubie,to o tym wątku.

Cytat:
Mam pytanko: co myślicie o takim upominku walentynkowo-rocznicowym (bo rocznicę mamy 19 lutego): http://www.allegro.pl/item890904341_..._zdjeciem.html ?
Hm szczerze??Takie se.

Cytat:
Witam nową PMke 2010
Przykro mi z powodu utraty maleństwa.
Fajny będziecie mieć ślub/wesele.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:40   #353
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
o jacie to trafiłam na forum geniuszy większość wizażanek nie miała w życiu poprawki
.... no ja tez bym chciała się obronić w czerwcu i myślę ze tak będzie teraz prawie kończę sesje i ostatni semestr na szczęście już mało przedmiotów zostało hmmm chyba 4 wiec dam rade i potem tylko myśl o weselu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:58   #354
caprica6
Wtajemniczenie

Julka676 witaj Przykro mi z powodu Twojej straty...

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 12:59   #355
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Mi pomaga sok pomidorowy, naprawde polecam
o ja podziwiam ja na sok pomidorowy reaguje tak
wiec w przypadku zaserwowania go sobie na mdlosci pewnie zareagowalabym podwojnie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
No i jednak bym uważała na koty jak wężuś podrośnie, bo zjeść może nie zje, ale udusić może
dlatego w regulach posiadania weza w mieszkaniu jest zakas swobodnych spacerkow a raczej ich brak albo siedzi w terrarium albo u TZa na rekach

Cytat:
jakos mam do nich zupełnie obojetny stosunek ja ogólnie jestem chyba tylko psiara, bo od zawsze mielismy psiaka
a i jeszcze małe kotki są sliczne
chociaz jak byłam w czechach w zoo to jeszcze lamy mnie zachwyciły bo takie jakies smieszne były
lamy? oryginalnie
ja jestem kociara i mi kotki wystarczaja ale TZowi widocznie nie (choc dzieki mnie tez sie stal kociarzem )

Cytat:
rany, ale podziwiam Twojego TZ, że włozy temu pytonowi chomika/szczura do paszczy bleeeeeeeeeeeeeee
on mu nie bedzie wkladal do paszczy conajwyzej wpusci mu do terrarium zeby sobie sam upolowal. no chyba, ze sam ma zamiar te szczury zabijac przed podaniem (jeszcze nie wnikalam ). tylko zastanawiam sie w jaki sposob mialby je sam zabijac

Cytat:
Pewnie po raz n-ty mu tłumaczysz co to jest ten karny i on nadal nie wie
mi tak TZ nieustajaco tlumaczy co to jest spalony niekonczaca sie historia

Cytat:
Może do Zawoi?? 70 km od Krakowa za Suchą??
w sumie na kamerce wydaje sie calkiem pusto a moze znow nawiedzimy Laskowa, bo fajnie tam bylo a nie widze tlumow
tylko, ze mi sie marzy Jaworzyna Krynicka a tam pewno nawalone dzieciarni a na Kasprowym, ktory tez mi sie marzy, jest za malo sniegu i wyciagi nie dzialaja

Cytat:
super pomysl
a co zrobicie jak pogoda nie dopisze?

Cytat:
Ja mam 2 obrony przed ślubem - magisterkę chcę bronić w czerwcu, a w lipcu mam obronę na podyplomówce
tez mam dwie obrony przed slubem - na jednym kierunku mgr, a na drugim licencjata.
oby przed slubem...

co do prezentow na walantynki i rocznice to my sobie takich nie kupujemy poprostu milo spedzamy taki dzien - jakis wyjazd, restauracja itp.

zrobilam sobie przerwe w nauce - na salatke
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:01   #356
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ja sama sobie zrobiłam taką grafikę. tzn. wybrałam odpowiednie zdjęcie i zmieniłam sama głębie kolorów do 2: czarnego i białego i powstał taki efekt jaki mam w avatarze. zaniosłam ten plik do drukarni cyfrowej, gdzie robią właśnie takie wielkoformatowe wydruki i później już sama wsadziłam to do antyramy. wyszło mnie to jakieś 16 zł za wydruk + antyrama
szczerze mówiąc, jak mój Tż to zobaczył to aż zaniemówił z wrażenia
(załączam fotkę jak to wyglądało w opakowaniu, bo pliku z samą grafiką nie mogę znaleźć )
Fajny pomysł miałaś A w jakim programie to obrobiłaś?

Cytat:
o jacie to trafiłam na forum geniuszy większość wizażanek nie miała w życiu poprawki
Ja miałam, ale tylko z koła Nie wiem czy to się liczy
Stary 2010-01-27, 13:02   #357
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
.... no ja tez bym chciała się obronić w czerwcu i myślę ze tak będzie teraz prawie kończę sesje i ostatni semestr na szczęście już mało przedmiotów zostało hmmm chyba 4 wiec dam rade i potem tylko myśl o weselu
no ja też chcę się obronić przed weselem żeby na dyplomie mieć swoje nazwisko no i żeby mieć dużo czasu na spokojne załatwianie wszystkich weselnych spraw
ja mam tylko 5 przedmiotów, więc mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów z ostatnią sesją

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Witam
A ja dziś po natchnieniu przez wczorajsze zakupy Samoa wybrałam sie do GH i obkupiłam TZ w reserved a sobie kupiłam piękne duże serce z cyrkoni na wierzchu a w środku czarny kamień też w kształcie serca na dłuugim łańcuszku w Aparcie to mi poprawi humor na conajmniej tydzień... Szłam co prawda obczaić jakies perły na ślub ....to se walnełam prezent na walentynki
a ja tam swojemu Tż tylko raz coś kupiłam bez jego wiedzy, bo on lubi zakupy i nie chcę mu odbierać tej przyjemności zresztą to on sam zarabia a ja tylko studiuję, więc mam inne pilniejsze wydatki niż ciuchy dla niego

Martoolka87 już nawet nie pamiętam w jakim to programie robiłam, bo trochę czasu już minęło, ale np. w IrfanView można takie coś zrobić i przypuszczam, że w każdym programie do przeglądania zdjęć taka opcja jest.

A kto to jest jarosz?

Edytowane przez aicila
Czas edycji: 2010-01-27 o 13:06
Stary 2010-01-27, 13:06   #358
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
co do prezentow na walantynki i rocznice to my sobie takich nie kupujemy poprostu milo spedzamy taki dzien - jakis wyjazd, restauracja itp.
My też zawsze jakoś miło spędzamy ten dzień (pod warunkiem, ze TŻ nie musi być w pracy bo ona na różne zmiany pracuje), ale oprócz tego dajemy sobie drobne upominki Tym bardziej, ze mamy takie praktycznie 2 w 1 walentynki + rocznica
Stary 2010-01-27, 13:08   #359
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
o ja podziwiam ja na sok pomidorowy reaguje tak
wiec w przypadku zaserwowania go sobie na mdlosci pewnie zareagowalabym podwojnie
Ja zawsze lubilam, idealnie sprawdzal sie na kaca

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-27, 13:16   #360
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tam swojemu Tż tylko raz coś kupiłam bez jego wiedzy, bo on lubi zakupy i nie chcę mu odbierać tej przyjemności zresztą to on sam zarabia a ja tylko studiuję, więc mam inne pilniejsze wydatki niż ciuchy dla niego
moj TZ tez lubi zakupy i sam sobie wybiera swoje ciuszki, wiec ja mu nic z ubran sama nie kupuje na zakupy chodzimy razem
no a takie zbieracze kurzu typu ramki, obrazki, magnesy, zegary czy nie daj boze maskotki w jego przypadku calkowicie odpadaja jak juz kupujemy sobie prezenty to zazwyczaj sa bardzo praktyczne i chyba nigdy nie sa niespodzianka ale my wielbicielami niespodzianek w przypadku prezentow nie jestesmy wiec tak nam odpowiada
jako niespodzianke lubie chyba tylko kwiaty, ktore TZ lubi dawac mi bez okazji tym wieksza niespodzianka

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja zawsze lubilam, idealnie sprawdzal sie na kaca
ja na kaca pije lodowata cole light ewentualnie zielona herbatke

dobra, ide kontynuowac edukowanie sie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości