|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
ale za to oglądalimy mecz ( ) no i zwycięstwo!!![]() a w ogóle to oglądaliśmy sobie w wolnym mieszkaniu na górze, i tam jest tak pięknie...chciałabym tam mieszkać, a jeszcze bardziej w drugim mieszkaniu na poddaszu...ale mama Tż powiedziała, że jak się zaręczymy to możemy się wprowadzać a na Tż to nie działa![]() co do szkiców to podejrzewam, że to jakieś akty mu się marzą
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
to nie ma sprawy jade
![]() Cytat:
niedobry ale przynajmniej wiesz,że masz gdzie z nim mieszkać ![]() A akty to Tż może Ci robić
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to się chciałam podzielić tą pioseneczką, jest boska!!!
![]() http://www.youtube.com/watch?v=nmK5X4KtSzA rukutukutamtam rumtumtum
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ był wczoraj na Avatarze.Ja wytrwałam w postanowieniu i nie poszłam
![]() ![]() Aaaa od jutra pomagam sprzątać i rozkładać rzeczy w lokalu.TŻ rozkręca nowy biznes od lutego ![]() ![]() Przytoczę Wam wczorajszą rozmowę pomiędzy mną,Tatą i Mamą. Tata (pod wpływem złości na mój akumulator i na włoskie samochody): "Bo ta Anka to nie ptorafi nic z samochodem zrobić!!" Ja: "Potrafię sprawdzić poziom oleju,wlać płyn do spryskiwaczy,zatankować i zmienić wycieraczki.A jak trzeba coś więcej to zadzwonię na Elvię". Mama: "No słusznie.Ona ma nim jeździć a od napraw są faceci" Tata: " Jasne! Faceci! A co jak mnie zabraknie??" Mama: "To sobie znajdę innego co to będzie robił" Hahaha ale Tata strzelił fooochaaaa Ale co ja Wam będę mówić...po 30 latach Tata bardzo kocha Mamę.Ostatnio cały dzien mi nadawał,że moja Mama jest fajna laska.I że mam po niej dobry gust. A mój TŻ też wczoraj powiedział,że z mojej Mamy "jest niezła dżaga" ![]() Ciągle ją panowie podrywają![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
|
#335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Twoja mama super odpowiedziała
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się dziwię, że na D. to nie działa
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
no to może będzie fajny ten avatar
ja sobie kupiła ipoda ale jest taki mega różowy... nie chciałam takiego koloru ale byl akurat na allegro w okazyjnej cenie. w dodatku mam na uczelni kolegę który mnie baaardzo lubi... :x ja nie wiem czemu mnie się zawsze chłopacy jakoś uczepiają mam tylko jedna koleżanke taka naprawde od serca... |
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko:
Jak używać tego podkładu z EDM tzn. jak zrobić, zeby wysypała się odpowiednia ilość z tych dziureczek? |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Claris a masz duży czy mały?
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam lubiłam zawsze obecność mężczyzn..koleżanki oczywiście też mam no ale tak jakoś i też zawsze do mnie lgnęli ciesz sie
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
no na tych dziurkach jest naklejona taka folia przeźroczysta? u mnie była... i to odklejasz i np zakręcasz odwracasz do góry dnem potem odwracasz i otwqierasz ostrożnie i masz już troszkę z tych dziurek wysypane, nabierasz pędzlem...
|
|
|
|
#343 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Ja otwieram te dziureczki, delikatnie zakręcam podkład, później odwracam do góry nogami i kilka razy paznokciem stukam i wylatuje No i odkręcam jak jest dalej do góry nogami ![]() A jak Ci sie więcej wysypie, to nic się nie stanie ![]() Ja właśnie wróciłam z banku. Szukam wszedzie w okolicy świecznika, ale to jakiś towar deficytowy ![]() W końcu kupiłam jeden wysoki (pojedynczy) i dwa małe. To jakoś se ustawię na stole. No i srebrne, dłuuugie świece ![]() Teraz jeszcze idę szukać odpowiedniego wina do łososia
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item901858555_appl...iej_f_vat.html ten najbardziej różowy na zdjęciu. |
|
|
|
|
#345 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ale fajny, bo to iPod
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aj,ciekawe jaką Tż zrobi minę jak to zobaczy![]() Sanrio śliczniutki ![]() ! A co boisz się ,że ulegniesz jakiemuś koledze?
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-27 o 11:53 |
|
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pagka, łączę się z Tobą w bólu też nie cierpię, nie umiem i nie chce prasować i też robić tego nie mam zamiaru, o!
![]() Cytat:
Cytat:
Powinien zostać wysłany na szkolenie z zarządzania zasobami ludzkimi, budowania relacji w organizacji, mowy płci oraz planowania kariery podwładnym '![]() się wyszkoliłam i zmiatam zaraz na spotkanie
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prasowanie to super sprawa
|
|
|
#349 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Aktualnie wertuję internet w poszukiwaniu dobrego wina białego, ostatecznie różowego ![]() Mam swoje typy, jak np. afrykańskie Chardonay, czy coś z Pinot Noir.... Ale muszę znaleźć takie, które kupie w normalnym sklepie a nie w sklepie z winami. Mam tutaj sklep z całkiem szeroką gamą alkoholi, ale jakoś wątpie w to, żeby mieli Pinot Noir... Bo dla większości osób niestety nadal Kadarka jest dobrym winem heh ![]() tzn. ja nie twierdzę, że Kadarka jest zła jak na swoją cene jest całkiem ok tak samo, jak można lubić najtańsze Egri Bikaver, czy bardzo chwalone Carlo Rossi
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2010-01-27 o 12:03 |
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może (skoro masz wolne ) to wystroj się jakoś..wiesz nakręć sobie włoski zrób makijaż inny niż zwykle ubierz sie seksi
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-27 o 12:07 |
|
|
|
|
#351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy i nam się podobało. Polecam. Teraz ciągnę tż na "Nine" Była któraś? Cytat:
Cytat:
Jak zrobiłam te cycki kurczaka z pomorami suszonymi na które zdradziłaś kiedyś przepis to TŻ był zachwycony.
|
|||
|
|
|
#352 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
ale najpierw zakupy, potem szykowanie się Aleks cieszę się, że smakowało Mogę skopiować z gg, bo kiedyś dawałam Grape ![]() - łosoś (kawałek w całości, jak tam sobie chcesz) - 1 duża gruszka albo najlepiej z 3 takie "baby" - takie z puszki ![]() - 100ml białego wytrawnego wina - śmietana albo masło do sosu - zależy na czym wolisz zrobić - tymianek - sól, pieprz (sól najlepiej morska) - oliwa albo masło do podsmażenia łososia (polecam oliwę, masło się zbyt szybko pali i ciemnieje) Łososia przyprawić solą, pieprzem i obsmażać na patelni (najlepiej grillowej) z każdej strony. Możesz go czymś dociążyć - np. pokrywką albo co. Na małym ogniu, żeby się powoli dosmażał. Łosoś zacznie się ścinac jak zacznie zmieniać kolor na jaśniejszy ![]() Później wrzucić do niego pokrojoną gruszkę, podsmażyć chwilę, aż się delikatnie zezłoci i zalać winem. Poczekać aż alkohol odparuje (spoko, poczujesz ). Po odparowaniu alkoholu wrzucić tymianem (najlepiej gałązka świeżego, posiekana) i jeszcze jakieś 5 minut podusić na małym ogniu.I tak: a) wersja z sosem maślano-winnym - po wyjęciu łososia i gruszek do pozostałego sosu dodać jakieś 20g masła i czekać aż się roztopi (mieszać cały czas!). No i potem owoce i łososia polać tym sosem b) wersja z sosem śmietanowo-winnym - do łososia i owoców na patelni dodać trochę (no tak na oko) śmietany 30% i mieszać, aż się nie zredukuje (zagęści i zmniejszy swoją objętość). No i potem ułożyć na talerzu i polać sosem ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Chciałam dodać, że nie mam świeżego tymianku i dodam ziół prowansalskich (bardzo aromatyczne!) A no i wino do podlania łososia nie musi być z górnej półki, ważne, żeby było wytrawne. Alkohol i tak odparuje i będzie jedynie posmak wina i naprawdę mało kto wyczuje, czy wlaliście na patelnię wino za 150, czy za 15zł
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Ins
mniaaaaaaam !! Jak wyzdrowieje to postaram się takie coś zrobić![]() Tż będzie miał uczte dla podniebienia i oczywiscie oczu bo nie bedzie pewnie mogł od Ciebie wzroku oderwać A wrzucisz później fotke na maila jak wyglądasz odpicowana na kolacyjkę??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
mogę wrzucić ![]() Tylko nie wiem, jak ze światłem będzie. Tzn. malować się pewnie będę troszkę wcześniej, to się jeszcze mogę załapać na dzienne światło, bo robienie zdjęć z lampą to normalnie.... Może ukradkiem uda mi się cyknąć zdjęcie potrawy
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
oooo to super
![]() ![]() pewnie i Ty będziesz bosko wyglądać i jedzonko też ![]()
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, zmywam się na egzamin ustny z retoryki
ponoć nie jest trudny, ale napisałam chyba słabą pracę i boję się, że będzie ciężko, proszę o kciukanie![]() a później mam angielski z moimi dzieciaczkami, więc dopiero dołączę wieczorkiem do was nie piszcie zbyt dużo do tego czasu![]() pa
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia powodzenia
dasz sobie radę ![]() z 5 wracaj pamiętaj i miłego dnia
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
no nie ma źle
muzyka gra ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ins
Podoba mi się ten przepis. Wypróbuję na pewno.
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrio no pewnie ,że takie "podrywanie" jest przyjemne, ale trzeba wiedzieć kiedy im powiedzieć STOP.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

ale za to oglądalimy mecz (
) no i zwycięstwo!!

ale przynajmniej wiesz,że masz gdzie z nim mieszkać

W dodtku szef mnie coraz bardziej wkurza. Z uśmiechem na ustach mówi:

a nie w sklepie z winami. Mam tutaj sklep z całkiem szeroką gamą alkoholi, ale jakoś wątpie w to, żeby mieli Pinot Noir... Bo dla większości osób niestety nadal Kadarka jest dobrym winem heh

mniaaaaaaam !! Jak wyzdrowieje to postaram się takie coś zrobić
dasz sobie radę