Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-21, 22:40   #331
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

anulka sliczne te zdjątka

chciałam wam tylko zyczyć dobrej nocy pa
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 07:17   #332
niutek
Raczkowanie

A tutaj jesteście...no to znalazłam jak na blondii to całkiem szybko mi to poszło

Ja jestem nie brzuchata ..ale chyba moge coś na skrobać czasem?...
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 08:41   #333
metropolitan
Zadomowienie

Cześć niutek! skrob, skrob

Anula, super fotki, ja w ogóle uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne. Jak filmów ze ślubów nie cierpię tak zdjęcia bym mogła cały czas a to przy basenie...... oh my god.......... ostatni raz byłam na wakacjach w takich tropikach po ślubie w 2008 roku. W zeszłym roku polskie morze, bo samochód kupiliśmy i kasy brakło, a teraz przez ciążę chyba będziemy musieli odpuścić. Namawiam Tża żeby lecieć gdzieś na początku maja, bo jeszcze nie będę taka wielka ale mi zabrania fakt, ani się poopalać za bardzo ani nic.....

Kasia! ja też jestem fanką gotowych na wszystko, właśnie nadrabiam, bo na foxlife jest już 6 seria a ja nie jestem w temacie.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:16   #334
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutek Pokaż wiadomość
A tutaj jesteście...no to znalazłam jak na blondii to całkiem szybko mi to poszło

Ja jestem nie brzuchata ..ale chyba moge coś na skrobać czasem?...
Witajcie dziewczynki

Ale sobie smacznie dzisiaj pospałam

Witaj Niutek super, że jestes z nami, skrob ile tylko chcesz

Ja gotowych na wszystko nie oglądam, bo za dużo przegapiłam i nie wiem o co tam teraz biega. U mnie na topie jest " Prywatna Praktyka" wprawdzie sezon 3 na Foxie jeszcze nie lecie, ale ja mam no i dr Housa i Lostów uwielbiamy z mężusiem

Ale słonko u nas świeci, śnieg topnieje nareszcie niech ta zima zmiata i nie wraca najlepiej

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:17   #335
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Czesc laseczki

Ja jeszcze troszke smutna ale tz usilnie mnie dzisiaj rano przepraszal wiec niech mu bedzie. Kochane dzisiaj ide wreszcie do lekarza i zobacze moje malenstwo po raz drugi . Wizyta jest o 14 mojego czasu wiec u was to bedzie 15, bardzo prosze o kciukasy.

Metropolitan ja nawet nie wiem ktora serie ogladam . Tych pierwszych nie ogladalam i zaczelam dopiero od srodka, ale i tak sie wciagnelam na maksa . Moze ogladamy ta sama? W tej serii Lynette jest znowu w ciazy z blizniakami a Bree ma romans z pierwszym mezem Susan (jesli ci popsulam niespodzianke to przepraszam!!!)

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:28   #336
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc laseczki

Ja jeszcze troszke smutna ale tz usilnie mnie dzisiaj rano przepraszal wiec niech mu bedzie. Kochane dzisiaj ide wreszcie do lekarza i zobacze moje malenstwo po raz drugi . Wizyta jest o 14 mojego czasu wiec u was to bedzie 15, bardzo prosze o kciukasy.

Metropolitan ja nawet nie wiem ktora serie ogladam . Tych pierwszych nie ogladalam i zaczelam dopiero od srodka, ale i tak sie wciagnelam na maksa . Moze ogladamy ta sama? W tej serii Lynette jest znowu w ciazy z blizniakami a Bree ma romans z pierwszym mezem Susan (jesli ci popsulam niespodzianke to przepraszam!!!)
Ja już mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pewno wszystko jest w porządku!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-22, 09:29   #337
Gosiaro
Wtajemniczenie

Weronisia miło cie poznać!Ja z kolei za Kolbudami mam działkę na jeziorkiem i uwielbiam tam przebywać!

Anula foty cudo!!!!!A dzięki tej focie przy basenie to lato poczułam że hej!Przypomniały mi się wakacje z zeszłych lat.

Teraz sie smiejemy,że wczasy będziemy mieli "pod gruszą".Nie możemy jednak narzekać bo się juz sporo nazwiedzaliśmy.Teraz planujemy odkrywać uroki naszej pieknej Polski hehe, a jak maleństwo podrośnie to już będziemy jezdzic gdzie się da

Wiecie co nie moge się doczekać zakupów dla dzidziusia.Najchetniej to bym już teraz wszystko kupiła, bo taki niecierpliwiec ze mnie.Stwierdziłam jednak, że poczekam.Tak sobie czasami czytam porady mam, dotyczace tego co kupić i rzeczywiście stwierdzam, ze nie ma co dac sie zwariować.Niektóre rzeczy lepiej kupic później bo moga się nie przydac wcale.

Pepus, niutek super ze jestescie.Znowu czuję się jak w domu

Chyba ide robic ogórkową.
Dzisiaj juz od 6.30 nie mogłam spać.Cos mi się rytm dnia poprzestawiał i rano wstaje bez problemu za to o 21 juz padam.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 10:14   #338
Engelchen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
dziekuje kochana, wlasnie wysylam wszystko do wywolania, ja obrabiam zdjecia na szybko w pakiecie Adobe Photoshop, Ilustrator - ja na codzien uzywam ich tez w pracy bo jestem architektem wiec znajac kilka sztuczek robie to dosc szybko Np sama zaprojektowalam nasze slubne zaproszenie lubie to robic ale obrobilam 860 zdjec i juz mi zbrzydlo, ale wywolac wreszcie trzeba) Lubie zdjecia albumowe duzo bardziej niz te w komputerze
ja tez wole zdjecie w reku miec niz tylko na kompie
wywoluje wszystkie wazniejsze, na ktorych mi zalezy
ostatnio zrobilam mojej chrzesnicy album "moj pierwszy rok" na roczek jako fotobook, super pomysl na prezent
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Czesc laseczki

kciuki zacisniete, zdawaj relacje jak juz wrocisz
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 10:16   #339
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

dzien dobryyyy

ja sie troszke podirytowalam od samego rana, ale juz mi przeszlo
nawet nie bede pisac bo nie chce mi sie przypominac znowu , ale generalnie chodzi o to ze pewne osoby nie umieja czegos zajarzyc i ciagle mnie poprawiaja....albo mowia jakies teksty glupie....

wrrrr.....

jesli maluszek nie zechce wyjsc sam wczesniej to juz za 34 dni mam sie stawic w szpitalu, jejku ale to zlecialo.....
wczoraj sobie rozmawialismy z tż jak sobie to wszystko wyobrazamy i tak dalej....
pozniej wkleje fotke lozeczka, jak znajde ladowarke do aparatu bo oczywiscie to nie lada wyczyn bedzie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

co do zdjęć rowniez wole wywolac, nie jest to duzy koszt a wyglada slicznie

kasiu czekamy na wiesci z wizyty!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 10:19   #340
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Ale pospaam, już nie pamiętam kiedy osotanio po południu tak spałam

Sas kochanie witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak miło, że jesteś znami!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za egzaminy, na pewno zdasz wszystkie śpiewajaco!!!!!!
Fajnie, że lecisz do Tz, może wtedy uda się dzidziulka zrobić

Wittaj Engelchen!!! Gratuluję dzidziolka, Ty już po pólmetku

Anulka skarbie Ty jestes zdolna, ile Ty języków znasz? Ja żałuje, ze sie nie skoncentrowałam właśniena nauce języków, tak tylko kulejacy ang , no ale na nauke nigdy nie jest za późno

Karolinko jaki piękny brzusio, a jaki duży!!!!!!!!! Ale mój chyba jest większybardziej chyba poszedł do przodu.
Cieszę się, ze mężuś dochodzi juz do siebie po operacji!!! Odpoczywaj ile sie da, teraz jesteśmy coraz bardziej dociążone, układ krażenia pracuje podwójnie i musimy bardzo na siebie uważać, niby ciąża jest bezpieczna, ale łatwiej przegiąć i potem bóle brzuszka , plamienia, ja Ci powiem na okrągło mam bole brzucha, kłucia,ale lekarz mi powiedział, że tak będe miała, bo chuda jestem i rozciąganie macicy będzie bardziej bolesne. A do tego bejbik kocha mój pęchcerz jak już wiecie wiec on tez boli. Najgorsze są skurcze takie jak miesiączkowe, jak ich nie ma to jest ok, nospa i lezenie i przejdzie

Linka tylko się nie pzresil u teściowej! Nic jej nie musisz udowadniać, najwazniejsze jest dziecko i Ty, odwdzięczysz się po urodzeniu

Metropolitan ja niestety mając swoją działalność wszystko odpada, macierzyński i wychowawczyale nie robi mi to róznicy,bo moge na męzusia liczyc, pracujemy razem i będzie robil sam wszystko jakiś czas, a , ze w domku mamy firmę, to damy radę bez problemu. Najgorsze tylko jak zacznę rodzic w ciągu dnia jak dane klientom tzreba dostarzczac, będzie z kompem przy mnie

Przy Oli byąłm 3 lata w domku, potem poszła do pzredszkola, a ja wróciłam do pracy.
Witam witam!

Karolinko powiem Ci że te bóle co mam to nie są jakieąś bardzo bolesne, raczej tak mnie ciągnie podbrzusze, zwłaszcze z lewej strony. Moja gin. mówiła że może mnie boleć trochę bo macica się rozciąga a ja jeszcze miałam kiedyś operacje i mam w środku zrosty i mogą one bardziej ciągnąć. Te bóle nie są uciążliwe, ale trochę się boje czy napewno to co czuje to jest normalne.

Anulko śliczne zdjęcia, a ślubne to po prostu boskie ślicznie wyglądasz

Witaj Niutek

Kasiu kochanie nie denerwuj się tylko, rozegraj to taktycznie teraz jak Twój tż będzie chciał spędzić czas z Tobą, to zajmij się czymś innym i powiedz że nie masz teraz czasu

Ja dziś zostałam w domu, jakoś słabo się czułam, powiem wam że chętnie bym już poszła na zwolnienie bo nie mam sił wstawać tak wcześnie i siedzieć w robocie po 8h ehhh no ale zobaczymy.

A brzuszek naprawde już duży jest sama jestem w szoku
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 10:24   #341
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja poszlam od 4 miesiaca na zwolnienie
A.Camus
Stary 2010-02-22, 10:29   #342
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry

a ja właśnie dostałam informacje że moja przyjaciółka urodziła mały ma 3700 i 55 cm
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 10:44   #343
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
dzien dobryyyy

ja sie troszke podirytowalam od samego rana, ale juz mi przeszlo
nawet nie bede pisac bo nie chce mi sie przypominac znowu , ale generalnie chodzi o to ze pewne osoby nie umieja czegos zajarzyc i ciagle mnie poprawiaja....albo mowia jakies teksty glupie....

wrrrr.....

jesli maluszek nie zechce wyjsc sam wczesniej to juz za 34 dni mam sie stawic w szpitalu, jejku ale to zlecialo.....
wczoraj sobie rozmawialismy z tż jak sobie to wszystko wyobrazamy i tak dalej....
pozniej wkleje fotke lozeczka, jak znajde ladowarke do aparatu bo oczywiscie to nie lada wyczyn bedzie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

co do zdjęć rowniez wole wywolac, nie jest to duzy koszt a wyglada slicznie

kasiu czekamy na wiesci z wizyty!!!
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witam witam!

Karolinko powiem Ci że te bóle co mam to nie są jakieąś bardzo bolesne, raczej tak mnie ciągnie podbrzusze, zwłaszcze z lewej strony. Moja gin. mówiła że może mnie boleć trochę bo macica się rozciąga a ja jeszcze miałam kiedyś operacje i mam w środku zrosty i mogą one bardziej ciągnąć. Te bóle nie są uciążliwe, ale trochę się boje czy napewno to co czuje to jest normalne.

Anulko śliczne zdjęcia, a ślubne to po prostu boskie ślicznie wyglądasz

Witaj Niutek

Kasiu kochanie nie denerwuj się tylko, rozegraj to taktycznie teraz jak Twój tż będzie chciał spędzić czas z Tobą, to zajmij się czymś innym i powiedz że nie masz teraz czasu

Ja dziś zostałam w domu, jakoś słabo się czułam, powiem wam że chętnie bym już poszła na zwolnienie bo nie mam sił wstawać tak wcześnie i siedzieć w robocie po 8h ehhh no ale zobaczymy.

A brzuszek naprawde już duży jest sama jestem w szoku

Darusiu tak to jest, czasami musimy użerać sie z takimi... Rzeczywiście Tobie zostało tak niewiele!! Super, my to na półmetku prawie jesteśmy, w sumie jakby policzyć, ze donoszona ciąża to 38 tygodni, to jesteśmy na półmetku Ja bym chciała urodzić przed 17 lipca, nawet te 2 tyg wcześniej, bo 24 mamy śłub szwagierki i chciałabym pojechać, no ale dzidziuś najważniejszy, może zechce wyjść później

Karolinko mnie też tak ciągnie brzuszek, pobolewa i czasami jak wzdęcia się dołączą, to bardzo boli, ale te wzdęciowe i jelitowe bóle mam obcykane, bo zawsze je miałam więc nimi sie nie martwię, tylko teraz nie mam jak rozmasować brzusia i to jest najgorsze. Nie martw się skarbie, rozciagamy sie i boli a powiem Wam, że mój skrzat w nocy jak się na pleckach położyłam kopnął tak konkretnie z 3 razy i to po prawej stronie, nie jak sie zawsze wypinał z lewej

Kochana jak możesz, to idź na zwolnienie, rodzinka na pewno nic nie powie, a wręcz przeciwnie. Jeszcze się napracujesz, a teraz należy Ci się odpoczynek!

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień dobry

a ja właśnie dostałam informacje że moja przyjaciółka urodziła mały ma 3700 i 55 cm
No to pięknie! Gratulacje dla niej!!! Ja się zastanawoam jak ja urodze jak mój bejbik będzie taki wielki Olcia miała 2950 i 51 cm

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-22, 11:00   #344
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja dokladnie nie wiem jak to jest bo u mnie sie nie da wedlug om obliczyc, poniewaz jak poszlam do gin dla potwierdzenia ciazy to nie pamietalam kiedy w czerwcu mialam miesiaczke a w lipcu mialam delikatne 2 czy 3 dniowe krwawienia, dlatego teraz jak juz wiem kiedy ide do szpitala jak sie wczesniej nie urodzi to ten termin obliczam bo generalnie z usg teraz wychodzil ok 20 marca, na poczatku wychodzil 4 kwietnia i pozniej 27 marca itd, ale umowilam sie z gin ze jak do 27 marca sie sam nie urodzi to walczymy 28 cala niedziele i wywolujemy bąbelka do rodzicow, dlatego tego 28 licze juz bo cos beda robic ze mna...:P
A.Camus
Stary 2010-02-22, 11:58   #345
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Kochane ja ostatnio w pracy wogole nie moge do was pisac bo jestem strasznie zajeta . Ale za jakies 20 min przyjedzie po mnie tz, zjemy sobie cos w domku i fru do szpitala

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 12:05   #346
Darusiaaaa
Zakorzenienie

czekamy na wiesci!!!
A.Camus
Stary 2010-02-22, 13:00   #347
monia9980
Raczkowanie

Talking Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

heja!witajcie po weekendowej przerwie.
jeestem po wizycie w szpitalu.wszystko dobrze.ciaza jak najbardziej prawidlowa,5 a nie 7 tydzien!torbiel usuna w 2 trymestrze bo podobno bezpieczniej.mi nie dokucza ale jak bejbi zacznie rosnac to kto wie....
pozdrawiam Was gorrrącoo!:ju pi:

:mag ia:: magia::magi a:

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87tv73gc29xjvi.png

http://s9.suwaczek.com/201010161765.png

http://www.naobcasach.pl/m.linijka.i.17046.jpg
monia9980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:10   #348
Darusiaaaa
Zakorzenienie

i właśnie o takie wieści nam chodzi!!! GRATULACJE !!!!
A.Camus
Stary 2010-02-22, 13:10   #349
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia9980 Pokaż wiadomość
heja!witajcie po weekendowej przerwie.
jeestem po wizycie w szpitalu.wszystko dobrze.ciaza jak najbardziej prawidlowa,5 a nie 7 tydzien!torbiel usuna w 2 trymestrze bo podobno bezpieczniej.mi nie dokucza ale jak bejbi zacznie rosnac to kto wie....
pozdrawiam Was gorrrącoo!:ju pi:

:mag ia:: magia:
Witaj Moniczko!!! Jak się ciesze, ze wszystko jest dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! to teraz rośnijcie zdrowo a torbiel może sie wchłonie i nie bedzie konieczne usuwanie!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu czekamy na wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 13:10   #350
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Weronisia miło cie poznać!Ja z kolei za Kolbudami mam działkę na jeziorkiem i uwielbiam tam przebywać!
Za Kolbudami, to może w Czapielsku?

A ja jestem jakaś taka nerwowa. Strasznie się stresuję czy wszystko będzie u mnie OK. Jutro rano jadę do lekarza i mam nadzieję, że usłyszę pozytywne wieści. Tyle się naczytałam o ciążach pozamacicznych, pustych jajach płodowych, że aż nie umiem spać. Budzę się co chwilę, rano nie umiem wstać a muszę, a w południe znowu chce mi się spać
Mam nadzieję, że jak wrócę od gina, to będę się mniej stresować i być może odważę się powiedzieć mężowi...
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:12   #351
Darusiaaaa
Zakorzenienie

A JESZCZE CHCIALAS ZWLEKAC BABO TY!!!!! NIEDOBRA!!!

Jutro od Ciebie chcemy takie dobre wiesci jak dzis od monisi
A.Camus
Stary 2010-02-22, 13:15   #352
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
A JESZCZE CHCIALAS ZWLEKAC BABO TY!!!!! NIEDOBRA!!!

Jutro od Ciebie chcemy takie dobre wiesci jak dzis od monisi
No postaram się przynieść dobre wieści. Jednak poza potwierdzeniem ciąży to chyba zbyt wiele się nie dowiem, bo to dopiero początek. Dla mnie najważniejsze, to usłyszeć, że to nie jest pozamaciczna, albo puste jajo, tylko z tą pustością to nie wiem czy będzie tak wcześnie widać...
Stary 2010-02-22, 13:17   #353
Darusiaaaa
Zakorzenienie

kochana nie zamartwiaj sie na zapas!!! ciesz sie tym bąbelkiem
A.Camus

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 13:21   #354
Weronisia
Zakorzenienie

No cieszę się bardzo i z każdą chwilą coraz bardziej. Nie przejmuję się tym co powie mój mąż Jakoś zrobiłam się pewniejsza siebie.
Jednak ten potworny strach, że może być coś nie tak... ja chyba zwariuję...

No może jutro po badaniu będzie lepiej

A teraz lecę się zająć synkiem, bo nie chce skubany książki przeczytać...
Stary 2010-02-22, 13:34   #355
Darusiaaaa
Zakorzenienie

hehehehe;-)

i bardzo dobrze może jego reakcja nie bedzie taka zła
a najwazniejsze zebys sama w sobie nie rozsiewała paniki!!! Jutro uslyszysz same dobre slowka
A.Camus
Stary 2010-02-22, 13:54   #356
Gosiaro
Wtajemniczenie

Weronisiu w Łapinie
Tak trzymać!Na razie się nie martw.Powiedz mu i juz.Ja trzymam kciuki za pozytywna reakcję.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:30   #357
Engelchen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Jednak ten potworny strach, że może być coś nie tak... ja chyba zwariuję...
ten strach u mnie jest odkad pomyslalam ze chce dziecko
najpierw strach o zajscie, potem o potwierdzenie a teraz o ciaze, i tak pewnie juz do konca zycia...

Monia gratulacje!!!
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:38   #358
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dokladnie tak to jest,
ktos kto powiedzial ze to NAJWSPANIALSZE 9 MIESIECY w zyciu kobiety dla mnie musial byc facetem!!
najpierw strach o dzidzie na samym poczatku( 3 miesiace pierwsze najgorsze podobno) pozniej strach zeby bylo dobrze, przed kazda wizyta silniejsze bicice serca, pozniej strach zeby nie bylo przedwczesnego porodu i ciagle cos.... i gdzie te wspaniale miesiace??
A.Camus
Stary 2010-02-22, 14:43   #359
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
dokladnie tak to jest,
ktos kto powiedzial ze to NAJWSPANIALSZE 9 MIESIECY w zyciu kobiety dla mnie musial byc facetem!!
najpierw strach o dzidzie na samym poczatku( 3 miesiace pierwsze najgorsze podobno) pozniej strach zeby bylo dobrze, przed kazda wizyta silniejsze bicice serca, pozniej strach zeby nie bylo przedwczesnego porodu i ciagle cos.... i gdzie te wspaniale miesiace??
Musze to skomentowac
Pewnie te slowa wypowiadaly kobiety ktore nie mialy dostepu do internetu i nie czytaly o tych negatywnych skutkach, o zagrozeniach itd wtedy napewno byly spokojniejsze, bowiem im mniej wiesz, tym lepiej spisz
Pozdrawiam
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:50   #360
kasiula1208
Zadomowienie

e no dziewczynki.... tu was mam.... witam wszystkie bardzo serdecznie jako ze sie nie staram i nie jestem w ciazy....jestem obiektywna.... bede se i tu i tu....( tam czesciej bo moje serce tam jest)a tu sa moje kolezanki....wiec..... witajcie....i buzki dla was
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości