|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Quilling i inne wytwory
karta kaskadowa bardzo mi się podoba, delikatne kolory, subtelne zdobienia. klasa!
a gwiazdki bardzo pomysłowe i co jedna to bardziej świąteczna ![]()
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuuuuuuuuuuuuuuuuuję każdej z osobna:
jola2243 lamalama tymczasowylogin levima pastek1 GLINKA121 kamilakbd lexor anita19800 domciatko Zmogła mnie grypa jelitowa, brrrrrrr, ale wreszcie się wykaraskałam i udało się jak na razie zrobić 2 kartki. Poproszę o opinie, czy mogę je wysłać, czy raczej głęboko do szuflady???? |
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chowaj tylko szybciutko wysyłaj,szkoda takich fajnych karteczek do szuflady!!
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Karteczki bardzo sympatyczne.
|
|
|
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
Do szuflady, to sobie je schowa ten, komu je wyślesz. Na pamiątkę.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
Karteczki bardzo ładne i nie ma co chować tylko wysyłać
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
karteczki się wysyła, a nie chowa na dodatek jeszcze w swojej szufladzie
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to schować do szuflady? Wysyłaj kobito
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki kobiety za dobre słowa.
Już nie krzyczcie, jutro wysyłam, ale...jakby co, to będzie na Was! Poniżej mój ostatni wytwór na urodziny koleżanki. Pierwszy raz "dziergałam" takie kwiatki, stąd trochę niedoskonałości. |
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna karteczka
|
|
|
|
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
O, a tą możesz do mnie wysłać. Koleżanka się nie obrazi.
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Nieźle się napracowałaś, wyszła super.
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna kartka!
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo za pochwały:
jola2243 kaariokaa ![]() bila lamalama A teraz moje wczorajsze zaskoczenie, czyli kartki od 1) Asi pastek1 2) Marty Anity19800 Nie umawiałyśmy się na żadne kartkowanie,więc tym milsze zaskoczenie, bo ja tego samego dnia wysłałam też kartki do obu kobitek. Dziękuję kochane wirtualne znajome. |
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz jaka miła niespodzianka!kartki piękne!
|
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
Ta najpiękniejsza, pewnie dlatego że zielona
:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1292521786 |
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie jest robić komuś niespodzianki, a jeszcze miłe
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że moja kartka kupiona, ale nie miałam natchnienia i czasu zabrakło a pomyślałam, że ucieszy Cię pamięć o Tobie, więc wysłałam gotowca
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! ___________< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________$$$$$ |
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
W te piękne Święta niech każdy pamięta
z głębi serca płynące życzenia: gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego! Zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku życzy Magda |
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Przemilej chwili podczas Wigilii, marzen spelnienia w dniu Bozego Narodzenia,wrazen moc w sylwestrowa noc, duzo uroku w Nowym Roku.
Zyczy Monika
|
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję serdecznie za życzenia.
Asiu- Marto- ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZAGLĄDAJĄCYM CUDOWNYCH, RADOSNYCH, PEŁNYCH RODZINNEGO CIEPŁA ŚWIĄT. |
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
..........'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cię ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2011 Roku |
|
|
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego na Święta oraz pozostały czas, Świąt pełnych miłości i szczęścia, spędzonych w gronie najbliższych, ukochanych osób, Świąt, które przyniosą odrobinę zadumy, ogrom ciepła, promienną radość i bezcenne wspomnienia,
życzy Ann. |
|
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
____________________$$$
_____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyć trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. Wesołych Świąt życzy Ania
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
Nim gwiazdka zabłyśnie Nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną, niech się życie w szczęście splata dziś, jutro w Nowym Roku 2011 i po wszystkie lata. |
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych i spokojnych Świąt Aguś
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyć trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. |
|
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
W noc wigilijną, w blasku świec
melodia kolęd płynie w mrok. Niech Wam przynesie radości moc i wiele szczęścia w Nowy Rok. Kasia
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
W Bożego Narodzenia dni urocze
Niechaj szczęściem serce gra, Niech zdrowie dobre Was otoczy I na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą Wam Boże łaski, Spokój, radość i dostatek wszelki, A Nowy Rok niech spełni marzenia Ukryte na samym dnie serca.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie