|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
zeby nie było tych produktów w brakach ;/
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam sporo zamówień na te produkty , mam nadzieje ze nie bedą w brakach
|
|
|
|
#336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też mam zamówienia na te produkty i już się zdenerwowałam, że ich nie będzie. A jak będą? Oczywiście będę się cieszyć, ale o ile znam nasze kochane wizażanki konsultantki, to zaraz będzie 5 stron narzekania na braki Potem się trzeba przedzierać przez gąszcz postów przepełnionych negatywną energią ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Nie kracz!
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że będą, bo mam trochę zamówień na to
![]() Jestem zły, mój kredyt to 500 zł, a zamówienia ma prawie na 600 zł (cen dla mnie...) ... Masakra! I nie chcą mi powiększyć więcej, bo mam poniżej 18 lat. Dorzucę kilka rzeczy moich mojej Konsultantce, żeby miała 100, bo brakuje jej z 35 PP ale i tak za dużo mam :PHee ^^
|
|
#338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh ci co maja pierwszeństwo pewnie powoduja braki dla normalnych konsultantek. |
|
|
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm... moze ludzie prowadzacy biuro maja mozliwosc zamowienia wiekszej ilosci sztuk nowosci? Bo dyrektorzy na pewno po jednej
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym tego nie napisała, a potem się okaże że może jednak coś będzie w brakach (tfu) to znów będzie płacz, zgrzytanie zębów i nerwy, że czegoś tam nie ma... a tak macie zasygnalizowane, że coś może a nie musi być w brakach... Dyrektorzy mają możliwość zamówienia po 1 szt, tak samo Dobry Sprzedawcy, a osoby prowadzące BR nie dostają wszystkich nowości tylko zamawiają sobie pakiet mini, średni, albo max z tego co widziałam. |
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuję rady -czy serum pod oczy ten z kulką ma jakiś przedział wiekowy?zachwyciły mnie recenzje i chciałabym kupić go sobie
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
wg katalogu od 25 lat
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
do?bo jestem trochę dojrzałą kobitką
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- do? bo jestem trochę dojrzałą kobitką |
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 31 i też go używam. 25+ oznacza, że nie dla młodszych
- ale dla starszych jak najbardziej Dostałam maila z Ori z info o brakach - ale jakoś nie mogę go wkleić ![]() Szanowni Konsultanci Oriflame! Informujemy, że w Katalogu 4 niektóre produkty z naszej oferty będą niedostępne. Aby wprowadzić potrzebne zmiany w swoim zamówieniu i w porę uprzedzić Klientów o powstałych utrudnieniach, prosimy wcześniej zapoznać się z poniższą listą: Produkty, które będą zapisywane w back order: 10861 V. - LAKIER DO PAZNOKCI - "RALLY RACER" 8 ML 10864 V. - LAKIER DO PAZNOKCI - "BREAK DANCER" 8 ML 14251 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - LIGHT NOW 9 G 14252 V. - MATUJĄCY PUDER PRASOWANY - INSTANT LATTE 9 G 12820 O.B. - KOREKTOR POD OCZY ABSOLUTE - GOLD 10 ML Produkty wyprzedane: 5580 G.G. - ROZŚWIETLAJĄCY KOREKTOR - ROSE 1,7 ML 10594 ALOE VERA - KOJĄCY ŻEL DO MYCIA TWARZY 150 ML 18246 V. - ARTYSTYCZNY LAKIER DO PAZNOKCI - SILVER LINING 4 ML 18251 G.G. - WYGŁADZAJĄCY OLEJEK DO MASAŻU PAZNOKCI 1,6 ML 18252 G.G. - PREPARAT WZMACNIAJĄCY PAZNOKCIE 1,6 ML 18253 G.G. - KREM ZŁUSZCZAJACY DO SKÓREK I PAZNOKCI 1,6 ML 18332 O.B. - POMADKA POWIEKSZAJĄCA USTA SMOKY COLLECTION - NUDE 4 G 18341 O.B. POTRÓJNE CIENIE DO POWIEK SMOKY BLACK 3 G 18342 O.B. - POTRÓJNE CIENIE DO POWIEK SMOKY BROWN 3 G Ponieważ żel do depilacji Silk & Smooth (12664) będzie dłuższy czas niedostępny, nie zostanie zapisany w back order. Z powodu niedostępności powyższych produktów, zapraszamy do skorzystania z przygotowanej przez nas oferty specjalnej (pobierz plakat). Bardzo przepraszamy za utrudnienia! Oriflame Poland
" Jeśli mówisz prawdę, nie musisz niczego pamietać." Edytowane przez dorciaj Czas edycji: 2010-02-26 o 10:17 |
|
|
|
#347 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama ma 53. Ostatnio namiętnie używała Time Reversing, ale chciała coś innego, a że ten z kulką był akurat w jakieś wiązanej promocji typu "zrób zakupy za X ze stron X-X, a PRODUKT kupisz za X", to się na niego skusiła
Ogólnie jest zadowolona, choć do Time Reversing dużo mu brakuje ![]() Stosowała Ecollagen, Royal Velvet, Time Reversing, Seeing is Beliving i Skindividual. Mówi, że każdy z kremów pod oczy jest inny, ale działanie żadnego nie jest jakoś wybitne, choć najbardziej jednak lubi TR
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Link do płakatu z produktami na otarcie łez po brakach
![]() https://poland.secure.oriflame.com/p...lakat_kat4.JPG
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy coś z nowości jest na brakach ??? |
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Edytowałam poprzedni post i wkleiłam liste z brakami
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
No tragedii nie ma... Spodziewałam się tych produktów w brakach, więc płakać nie będę
![]() Swoją drogą... Zakupiłam sobie biały i czarny lakier do zdobienia paznokci. Jestem pod wrażeniem. Mam obecnie remont w domku i ciągle coś robię ekstremalnego dla paznokci, jak np. zdzieranie tapety, szlifowanie papierem ściernym futryn itp. i jak sobie we wtorek pomalowałam paznokcie lakierem visions ledgdancer (czy jakoś tak) i na to "pociapałam" tymi dwoma do zdobienia, tak jedyne uszczerbki mam na końcówkach paznokci, a reszta trzyma się w nienaruszonym stanie Zatem z czystym sumieniem mogę polecić
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
braki aż nie są takie straszne a plakat ciekawy
|
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha! Za to oferta specjalna bardzo mi się podoba
Wszystko bym chciała od wody eclat na lewo
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie dostałam żadnej wiadomości
a ulotka spoko ![]() ja w końcu na prawdę stracę klientki :/ akurat zamawiały kilka rzeczy z tych braków grrr obłęd Edytowane przez Karolinka18222 Czas edycji: 2010-02-26 o 10:57 |
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
Nie jest aż tak źle z tymi brakami. Ja akurat nic z tego nie mam na liście zakupowej
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam mam hopla na punkcie preparatów na paznokcie to na pewno wybiore kilka na zapas z plakatu ;p
|
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Ja na szczęście nie miałem dużo z braków, bo tylko puder matujący z V.
Ale zaproponuję klientce ten puder z ulotki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

Ja też mam zamówienia na te produkty i już się zdenerwowałam, że ich nie będzie. A jak będą? Oczywiście będę się cieszyć, ale o ile znam nasze kochane wizażanki konsultantki, to zaraz będzie 5 stron narzekania na braki