![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie CK in2U, Halle Barry +inne drobiazgi ;)
- Lumiere,formuła FF, kolor Medium Beige, zostało ok 70% duzego opakowania
- Lily Lolo kolor Popcorn zostalo jakies 60-65% z 10g Sample EDM - Golden Medium - semi matte - Light Almond- matte. jakies pol sloiczka - Winged Butter - orginal glo - raz testowane - Fair Medium formula Intensice base Jopp próbki - JOPP minerals Fair Linen - Sample Radiance raz testowane - JOPP minerals Medium *1 full coverage SAMPLE nowe - JOPP minerals Medium Finishing Silk Sample Radiance nowe Mam rowniez sampelki z LiLy LoLo prosze pytac o odcienie. Bare Minerals Well Rested 3/4 pojemniczka na cienie wokol oczu Mineralna pomadka E.l.f kolor Natural Nymph(odcien cielisty) Szukam mineralow z Lumiere, LucyMinerals odcien Bisque, Creamy Bisque w formule OCC i Light. Jasnych podkladow EDM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się u Ciebie:
Mineralna pomadka E.l.f kolor Natural Nymph(cielista) Lakier do paznokci essence nail. art niebieski uzyty raz na jedna reke Znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Milko
![]() Jeszcze raz ja ![]() Jeszcze raz zapytuję o Chanel eau Fraiche ![]() Miałam dokładkę i zapachów, i kolorówki - zapraszam, zerknij, może się tym razem skusisz ![]() Poza watkiem mam jeszcze parę zapachów ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- A nie chcesz dobrać czegos? Może Versense + Still za Chanel? ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- No niestety, nic innego mi już nie pasuje.... w takim razie definitywnie rezygnuję, nie będę Cię już nachodzić ![]()
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Formuła OCC
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
Tak sobie przeglądam Twój wątek i powiem Ci że byłabym chętna jeszcze na słonika Kenzo. Co prawda mam już go w swoich zbiorach ale przydałbymi się jeszcze na zapas bo go lubię. Przejrzyj jeszcze raz dokładnie mój wątek bo miałam dokładkę chyba ze dwa razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Konto usunięte
|
W sumie to mogłabym wymienić DKNY za Kenzo. A mogę wiedzieć skąd masz go i od kiedy? Ja DKNY kupiłam na stronie dolce.pl jakieś dwa miesiące temu i jest na 100% oryginalny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Milko, mam też Beyonce Heat 15 ml - może chcesz jako dodatek do Versusa ?
(odrezerwowałam, ale trzymam go dla Ciebie, tylko nie wiem czy nadal go chcesz)? Pozdrawiam , jutro zajrzę ![]()
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
hop
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Dokładka Noa Perle jakies 50ml/100ml tester Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-11-06 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Konto usunięte
|
DKNY kupiłam by rozebrać flaszkę i dla mnie szło 30 ml. Pamiętam że minimalnie się przy przepsikiwaniu wylało. Potem psiknęłam się nim może ze 2 czy 3 razy. Uważam że jest na 100% około 22 - 25 ml. Zrobiłam zdjęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Konto usunięte
|
Flakon nie cieknie bo nie ma jak po prostu ciężko było przepsikiwać i jak tak kilka razy pod rząd psikałam szybko to się blokowało i lekko płyn wyciekał. Więc ze 2 czy 3 ml po prostu zamiast do buteleczki z atomizerem to na flakon pociekło. Ale przy normalnym użytkowaniu działa bez zarzutu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Konto usunięte
|
No niestety już nic innego nie widzę za żel. A oddałabyś pomadke za Kenzo Flower Oriental 5 ml i Van cleef & arpels les saisons Winter 5ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Konto usunięte
|
Jak dla mnie Van cleef & arpels les saisons Winter jest minimalnie podobny do Un Jardin Apres la Mousson z tym że bardziej delikatny, świeży i pieprzny. Uwielbiam go wiosną i latem.
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Niestety w grę wchodzi tylko tyle ile jest napisane u mnie w wątku bo nie mam własnej flaszki. Jest to odlewka którą mam z wymianki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Konto usunięte
|
A oprócz Kenzo Flower Oriental nic innego nie chcesz ?
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Mogę Ci dać Lancome Magnifique i odlewkę Kenzo w zamian za pomadkę. Jeżeli pasuje to ok a jak nie to czekam tylko na słonika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.