![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lucy minerals - wspólne zakupy
OK, Adusia
Fluxus9 Poproszę: -Blondie Brow Powder 7$ http://annelangguth.vpweb.com/Brow-Powder.html i numer konta na pw do wpłaty 23,1zł |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
A cobra on my left...
|
ok, zostało 28$ do wykorzystania.
![]() __________ |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam się dołączyć do zamówienia i liczę na Waszą pomoc, ponieważ nie dość że prawie nie znam angielskiego to jeszcze 1 raz w życiu mam zamiar nabyc cos z minerałków.
A mianowicie: 1. podkład Light Medium Foundatin 14usd 2. cień bronze shadow 3,99usd 3.vanilla shadow 3,99usd Nie wiem gdzie, kiedy i na jakie konto i ile powinnam przelać pieniążków. Czy mogłybyście mi pomóc ? ![]() Z góry przepraszam za brak orientacji w temacie. Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-10-09 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Proszę o Golden Medium i Carmel w Original Fundation
Finishing Powders-F Original Teal Liner wszystko próbki |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Bardzo przepraszam, że dopiero teraz, ale niedawno wróciłam do domku.
Więc tak, poproszę: podkład "big" - odcień Cream - formuła OCC - 10$ i chciałam 2 próbki cieni, ale dopiero teraz widze, że chyba nie ma, więc jeśli dałoby radę to: pełnowymiarowy cień - z Neutral Shimmer Shadows - odcień Sunkissed - 3,99$ Razem 52,17 zł ? Zaraz przelewam pieniążki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
A cobra on my left...
|
LUCY nr 3 ZAMKNIĘTE
________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Organizatorkaaa :)
|
Zamówienie LUCY 15 próbki + pełnowymiarowe produkty + kity1$=3,00zł Dokładne koszty wysyłki podam w arkuszu po złożeniu zamówienia-zostaną podzielone proporcjonalnie do wielkości zamówienia- ok. 0,15$ na wydane 1,5$ Wysyłka w PL 4,5-6zł (możliwość wysyłki razem z innymi moimi zamówieniami, a od października w weekendy możliwość odbioru osobistego w Szczecinie) Rozliczenie w arkuszu w moim podpisie zamówienie otwarte wolne 50 $
![]() |
#338 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
zglaszam sie do Lucy 15
![]() poprosze: pedzel Concealer 7.50$ fundation shades, probki: - light medium 1.5$ - creamy bisque 1.5$ - bisque 1.5$ - medium olive 1.5$ - medium 1.5$ - soft beige 1.5$ - medium caramel 1.5$ Mineral Blush, probka: - Sweetcheeks 1.5$ - Petal 1.5$ razem 21$
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-10-14 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
o,właśnie czekałam na Lucy
![]() Original Formula "Try It" Size Foundations creamy bisque bisque light medium light medium shell beige 1,5$ x6 =9 $ plus koszty wysyłki i wysyłka w Polsce Edytowane przez izadm Czas edycji: 2010-10-13 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Olencjaaa -
poprosze Original Formula Lucy Mineral Foundation - Shell Beige Foundation http://annelangguth.vpweb.com/Foundation-Shades.html Price: $14.00, lub 10$ - jesli ktos wezmie duzy podklad (wtedy mozemy skorzystac z Express Kit #2) +wysylka z US odbior osobisty z cala reszta poprosze ![]() ![]() Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2010-10-13 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Olencjaaa poprosze:
Próbki: Oil Control Foundation with Calcium Carbonate: Creamy Bisque Foundation Light Medium Foundation Creamy Bisque Foundation Oil Control Finishing Powder with Calcium Carbonate 6$ (mam nadzieje ze wszystko dobrze napisalam bo to moj pierwszy raz ![]()
#342 |
Rozeznanie
|
Olencjio Ja również się zglaszam
Flat Top Brush 8$ Oil Control Foundation with Calcium Carbonate :light14$ Czy mogłabym edytować jeszcze zamówienie gdyż podpowiedziano mi o express kit wiez wziełamym: flat top brush 8$ +kit 20$ w tym (Oil Control Foundation with Calcium Carbonate :light oraz Petal Blush) suma 28$
Real Bitcoin Lottery - Win 2 BTC Edytowane przez DariaKelly Czas edycji: 2010-10-13 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||
|
Cytat:
Cytat:
Express Kit + Brush: *carolinascotties podkład 10,82$ *DariaKelly podkład 10,82$ Ultimate Flat Top Buffer 12,36$ (lepiej dołóż trochę i weź ten pędzel bo jest rewaluacyjny)
![]() |
#344 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Olu edytowalam swoje zamowienie
![]()
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-10-15 o 20:09 Powód: kolor |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
Olencjo proszę jeśli możesz zamień mi ten pędzel naten zaproponowany przez Ciebie
#346 |
|
ok to wtedy ten zestaw i dodatkowo róż?
#347 |
Wtajemniczenie
|
poproszę:
Original Formula "Try It" Size Foundations pale olive cream creamy bisque róż: healthy finishing powder: original 1,5$ x5 =7.5 $ plus koszty wysyłki i wysyłka w Polsce
`Dwie butelki wina potrafią przemienić obcych sobie ludzi w serdecznych przyjaciół [...].` ![]() Edytowane przez PoppyHoney Czas edycji: 2010-10-14 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
To już za róż dziękuję
![]() ![]() podkład 10,82$ Ultimate Flat Top Buffer 12,36$ suma 23,18 + koszta przesyłek
#349 |
|
do Lucy 15 dopisałam:
Svinecka carolinascotties DariaKelly Zamykam to zamówienie i otwieram: Zamówienie LUCY 16 próbki + pełnowymiarowe produkty + kity1$=3,00zł Dokładne koszty wysyłki podam w arkuszu po złożeniu zamówienia-zostaną podzielone proporcjonalnie do wielkości zamówienia- ok. 0,15$ na wydane 1,5$ Wysyłka w PL 4,5-6zł (możliwość wysyłki razem z innymi moimi zamówieniami, a od października w weekendy możliwość odbioru osobistego w Szczecinie) Rozliczenie w arkuszu w moim podpisie Tutaj dopisałam: izadm madziorlkl PoppyHoney Zamówienie otwarte
wolne ok. 29$
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
Olu dopisalam jeszcze finishing powder
![]() ![]()
`Dwie butelki wina potrafią przemienić obcych sobie ludzi w serdecznych przyjaciół [...].` ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-10-15 o 20:10 Powód: kolor |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Poproszę:
Original Formula "Try It" Size light bisque Lucy Light "Try It" Size Light bisque light medium 5x1,5$=7,5$ plus wysyłki ![]() Prosze o wysyłkę z wakiki ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2010-10-16 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Poproszę:
Próbki: Original Formula "Try It" Size Foundations: Light Cream Bisque Original Formula Finishing Powder Oil Control Finishing Powder with Calcium Carbonate 1,5$*5= 7,5$ + koszt wysyłki ![]() ![]()
#353 |
Raczkowanie
|
No to świetnie
![]() ![]() Edytowane przez wiola233 Czas edycji: 2010-10-19 o 11:28 Powód: Póki co rezegnuję z zamówienia, zamawiam indywidualnie ;) pozdrawiam :) |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Olu to ja też chętnie dopiszę się do Twojego zamówienia.
Poproszę: Próbki "Try It" Size Foundations:: Original Formula : Pale Olive Light Foundation Lucy Light Foundation: Cream Pale Olive Oil Control Foundation with Calcium Carbonate: Light Foundation 1,5$*5=7,5$ + koszty wysyłki
#355 |
Raczkowanie
|
w takim razie ja również skorzystam z okazji
![]() ![]() Poproszę: 1.Sample Original Formuła : Pale Olive Creamy Bisque Cream Medium 2.Sample Original Formuła Finishing Powder 5*1.5$= 7.5$ + koszty wysyłki Edytowane przez Pestka6 Czas edycji: 2010-10-15 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Poproszę:
Próbki: Original Formula "Try It" Size Foundations: Light Cream Bisque Bisque Oil Control Finishing Powder with Calcium Carbonate "try it": Light Cream Bisque Bisque Oil Control Finishing Powder with Silica Light Cream Bisque Bisque Oil Control Finishing Powder with Calcium Carbonate Oil Control Finishing Powder with Silica 1,5$*9= 13,5$ + koszt wysyłki ![]() Wysyłkę poproszę z Kuroikaze + moim awanti
Edytowane przez wakiki Czas edycji: 2010-10-16 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
|
dopisałam do Lucy 16:
kuroikaze wakiki Jutka166 ZAMYKAM ZAMÓWIENIE (w tygodniu otworzę nowe)
#358 |
Zadomowienie
|
Olencjaaa widze że nie znalazłam się w Twoim zamówieniu Lucy16, można wiedzieć dlaczego?
#359 |
Wtajemniczenie
|
Lucy Minerals 2
Data złożenia: 30.10.2010r. Data dotarcia: 8.11.2010r. Mój kolor to OLIVE: II wiersz, III kolumna Zamówienie na max 50$ Przelicznik dolara razem z przesyłka do Polski to: 3,3zł Przesyłka w Polsce to około 6zł polecony priorytet + koperta. Na życzenie mogę wyslać poleconym ekonomicznym, ale proszę mnie poinformować o tym poprzez PW. W Łodzi zapraszam na odbiór osobisty ![]() Zamowienie złożę jak zbiorą się chętne i będę miała wpłaty. Rozparceolowuję któryś kit z tej strony KLIK ja wstępnie rezerwuję JEDEN podkład, reszta jest wolna. Czekam na wasze propozycje odnośnie kita (w tym wątku KLIK). Zamówię ten, na który zbiorą się chętne. Po skompletowaniu jednego kita dopiero można się dopisywać z próbkami (chyba, że wizażanka dopisuje się do kita to wtedy też może wziać próbki). Samych próbek póki nie zbierze się kit nie dopisuję. patusia_91 10$ -Pale Olive original Tasty Tini 9$ -orginal: Light Medium, Medium, Soft Beige =4,5$ -OCC: Light Medium, Medium, Soft Beige =4,5$ Backie 10$ -Light Foundation, odcień Light. klatka 10$ -Creamy Olive OCC Lista zamknięta Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2010-11-21 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Adusiu! ja potrzebuję próbek, bo to moje pierwsze zamówienie. Dlatego jestem chętna na rozparcelowanie dowolnego, wybranego przez Was kita, żeby tylko dobrać te próbeczki. Dołączę się więc do rozbiórki dowolnego kita- wybiorę coś polecanego przez Was.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.