|
|
#331 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wielkie odchudzanie start 6.04 :)
u mnie ciężko, ale mam wrazenie że trochę schudłam ;] wieczorem wskoczę na wagę. A jak tam u was?
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej ważyć się rano na czczo po uprzednim wypróżnieniu się
wieczorem zawsze waży się trochę więcej
|
|
#333 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale cóż stało sie od jutra wracam na właściwy tor. sezon imieninowy sie skończyłte banany też musze ukrócić bo mi sie wkręciły coś ostatnio a kiedys nie lubiłam ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
10dni ta 1 faza tak?
|
|
|
|
#334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w zaleznosci od tego ile chcesz schudnac jesli 5-10 kg to wystarcza 3 dni
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Heja
Ja już widzę, że brzuszek zrobił się bardziej płaski, co mnie niezmiernie cieszy Dzisiaj troszeczkę dałam sobie luzu, bo na podwieczorek był omlet z jabłkiem i do tego dosłodzony miodem, a na kolację makrela i taką miałam ochotę na kakao, że musiałam napić się kubeczek ![]() Poza tym wieczorem było 30min stepperka
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jedząc zbyt długo same białka w I fazie można zbytnio obciążyć wątrobę.
|
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem skąd ja wziełam te 5-10to tymbardziej mnie przekonuje bo 10 to bym nie wyrobiła ![]() musze wiecej pooczytac o tej diecie
|
|
|
|
#338 |
|
BAN stały
|
witam
już ponad tydzień za nami![]() dziś się ważyłam no i waga wskazała 1kg mniej ![]() mam nadziejże, że teraz tylko będą znikać te przeklęte kg :P zaraz śniadanko - płatki z mlekiem ![]() a wy jak tam?? cos nas MAŁO tutaj już ![]()
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
moja waga leci jak szalona.... dzis zobaczylam 49,9 sprawdzalam kilka razy. nie liczac 28-listopada-2009 roku kiedy moja magiczna waga pokazala 49,6kg nie widzialam takich cyferek od 6 lat. Niesamowite uczucie... razem z waga leca mi spodnie, chodze ostatnio w takich prostych, szerszych zeby wygladalo ze specjalnie za luzne poniewaz glupio sie czuje w spadajacych rurkach. no i te oto moje spodnie ktore kupilam jakies 5 lat temu zakładam zapiete i musze nosic pasek bo mi spadaja :P ehehehehhe.... moj chlopak sie smieje ze mi klin w kolanach wisi jak u jakiegos sk8
![]() wszystko jest na dobrej drodze )
|
|
#340 |
|
BAN stały
|
No to pozazdrościć
![]() trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
BRAWA ![]() ![]() klaski: wielkie gratkija chodze ostatnio tylko w getrach bo spodnie to ściagam juz bez rozpinania nawet jak mam pasek jak szybko ide to same spadaja za duże ryzyko ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- dziewczyny liczycie sobie ile jecie kalorii dziennie? czy tak na oko ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- a i tak przy okazji można jeść bigos ?dostaliśmy spory słoik a teść robi cudowny bigosik
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama czasami dodaje żeberka, które też mają sporo tłuszczu, a ogólnie wrzuca się tam różne mięska, które też niezawsze należą do chudych. Kilka razy robiłam coś przypominającego połączenie bigosu z leczo Polecam! Kapusta biała, papryka czerwona, cebula, pieczarki, pomidory z puszki, filety z piersi kurczaka pokrojone w kostkę. Warzywa dusić, dodać przyprawy, podsmażonego kurczaka i pomidory z puszki, można jeszcze koncentratu. Niebo w gębie i zdrowo Przepis od dietetyczki
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj byłam w centrum także zjadłam sobie kolacje w restauracji :P
Sałatke owocową pychota ![]() Byle do 45 kg !!! ehh
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Mniej niż 160 coś koło tego :P
Jak coś to się głodze ani nic konsultuje się z dietetykiem ![]() A robie to dla lepszego samopoczucia
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
A to ok
Po tym jak mnie zjechano na innym forum, że niby za mało ważę do mojego wzrostu i jestem chudzielcem i jaki ja mogę mieć tłuszcz, to teraz tak mi zostało, że pytam sama innych |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
No ja niestety jestem niska !
I mi moje ciało się nie podoba także walcze z tym !! He ![]() Najbardziej nie lubie ud i brzucha !!! Ah te 45kg
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, zejdziesz do tylu
Jak już się chce i ma motywację, to będzie ok Ja chciałam zrzucić kilka kg i udało się.. Mając min. 57, czasami 59 kg, zeszłam do 54 i póki co trzymam się. Ale ciałko jeszcze nie takie jakbym chciała i najbardziej cierpię z powodu brzucha..ehh.. Dlatego ćwiczę i staram się jeść lepiej Walczmy! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam 161 i wg bmi odpowiednia wage... ale kilka lat temu przy tym samym wzroscie wazylam 42 kg i tez nie wygladalam na chuda. mam odstajacy brzuch... wczesniej cwiczylam go, ale przeciez brzuszki nie spala tluszczu ktorego mam w tym miejscu na prawde duzo. aby spalic tluszcz na brzuchu trzeba biegac, chodzic, i ograniczyc tluszcze aby organizm zaczal wykorzystywac zapasy czyli potrzebna jest odpowiednia dieta... ograniczajaca weglowodany i tluszcze. ![]() widze ze z kazdym kg ubywa mi kilka cm w pasie wiec chyba jestem na dobrej drodze ![]() Ah te 45 kg
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ważyłam koło 59 teraz waże 54
|
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kochane
Widze, ze idzie wam swietnie Ja rowniez nie narzekam czuje sie swietnie i juz widze efekty ale narazie sie jeszcze nie wazylam ![]() Dzis zjadlam s; owsianka 2s; greifrut i kromeczka chlebka zytniego z wedlinka drobiowa o;salatka meksykanska : czerwona fasola,kukurydza, pomidor salata k; warzywka na patelnie danie prowansalskie i troszke zgrzeszylam bo wypilam kawe rozpuszczalna z lyzeczka cukru ![]() Milego wieczoru
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też staram się jakos go zgubić poprzez ruch i ograniczenie tłuszczy i węglowodanów, a brzuszki dodatkowo, żeby w razie spalenia tłuszczyku mieć coś pod spodem |
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Echh a ja dzisiaj przegięłam z kolacją
Lepiej nie mówić co zjadłam![]() Mam nadzieję, że ten 1 wyskok nie zaważy o mojej diecie, bo już tak się niestety zdarzało ![]() Co do brzucha, to rano jest fajny płaski, a jak zjem nawet coś małego to już staje się odstający, wrrr jak ja tego nie znoszę! Postanowiłam zrobić sobie fazę uderzeniową Dukana, skoro jest ona dobra to może warto spróbować Zaraz o niej poczytam i jak spodoba mi się, to może i więcej faz zrobię ![]() EDIT: Albo przy ważeniu we wtorek zobaczę, czy coś schudłam, jeśli nie będę zadowolona, to wtedy wezmę się za Dukana A tak nie chcę robić problemów z takim wielkim wydziwianiem jedzenia(same białka) Rodzice już i tak są źli jak dziwuję teraz
Edytowane przez Mgiełka91 Czas edycji: 2010-04-14 o 21:31 |
|
|
|
|
#355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiec jak zaczynac to na maxa a nie tylo kawalek
|
|
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łee szkoda Więc chyba na razie pozostanę przy mojej dietce MŻ, bo szczerze mówiąc nie chce mi się w to bawić. Myślałam, że zrobię sobie 3 dni białkowe, ale skoro tak nie można, to trudno
|
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie... ehh czuję się wydęta.. wczoraj zjadłam 3 kawałki ciasta imieninowego w pracy
Darowałam sobie serek wiejski. Zjadłam kromkę upieczonego ciemnego chlebka i jogurt nat. z otrębami. W domu kilka kotletów sojowych i kilka zrolowanych śledzików z cebulką. Wieczorem wymieszałam pociachane jajko z 2 plastrami wędliny z indyka i pomidorem, całość 'skleiłam' musztardą Poćwiczyłam też pół godz (bieg w miejscu, wymachy nogami, brzuszki, skręty ciała, ćw. rozciągające, itp. itd.) ![]() Dzisiaj zaspałam do pracy, ale o dziwo się wyrobiłam i na szybkiego wsunęłam mussli z mlekiem. W pracy zjem kromkę ciemnego przypieczonego chleba, serek wiejski 3%, jogurt nat. + otręby. W domu czekają na mnie kotlety sojowe o smaku kurczaka, z cebulką i pieczarkami
|
|
|
|
|
#359 |
|
BAN stały
|
a mi jak już pisałam spadł 1kg...
wdzę, że coś tam ubyło ale czuje się tak samo... jakbym była nadęta jak balon;/ jestem tak zniechęcona że szkoda gadać... |
|
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze jestes przed okresem i woda Ci sie zatrzymala w organizmie i masz takie uczucie ciezkosci? moze jakies problemy z wyproznieniem spowodowane dieta? i spowolnieniem metabolizmu? moze powinnas wiecej sie ruszac?? np chodzic, biegac? to pomaga... napisz do mnie jesli chcesz na priv moze cos doradze. A MOJA WAGA DZIS OSZALALA :| WRRR NIE LUBIE JEJ KIEDY POKAZUJE NIE TO CO CHCE...A MIANOWICIE ZNOWU 50,K KG MOZE ZA CZESTO SIE WAZE (CODZIENNIE RANO PO SIUSIU :P) WYDRUKOWALAM SOBIE DZIS KALENDARZ I ZAWIESILAM NAD BIURKIEM. POSTANOWILAM ZE ROZOWYM KOLECZKIEM BEDE ZAZNACZALA DNI W KTORYCH MOJA WAGA SPADLA A CZARNYM KIEDY WZROSLA. OCZYWISCIE ZAPISUJE WSZYSTKIE POMIARY W ZESZYCIE, ALE ON LEZY SCHOWANY GLEBOKO ABY NIE WPADL W NIEPOZADANE RECE. A JAK BEDE CIAGLE PATRZYLA NA MOJE POCZYNANIA TO MOZE BEDZIE MI LEPIEJ SZLO I NIKT NIE MUSI WIEDZIEC O CO CHODZI )CO O TYM MYSLICIE?
uda się uda...12-03-2012 - dukam !!! START !!! Edytowane przez azjniolek Czas edycji: 2010-04-15 o 08:37 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

wieczorem zawsze waży się trochę więcej

uda się uda...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

klaski: wielkie gratki
I też staram się jakos go zgubić poprzez ruch i ograniczenie tłuszczy i węglowodanów, a brzuszki dodatkowo, żeby w razie spalenia tłuszczyku mieć coś pod spodem