![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Któregoś dnia zrozumiesz, że to, czego szukałeś zawsze było blisko.
Kolejnego razu może już nie być. Odżywa we mnie uczucie, że mam Cię głęboko w dupie. Bo wiesz, są słowa, które zamiast budować wszystko niszczą. Otoczeni murem, zagubieni wśród niezrozumień. Tak często Cię widzę, Choć tak rzadko spotykam. Smaku Twego nie znam, Choć tak często Cię mam na końcu języka. Gdybyś chciał, to byśmy poradzili sobie ze wszystkim, więc nie mów teraz, że nie chciałeś skrzywdzić... |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
ooo już 18 część, szalejecie dziewczyny ; **
naiwna idiotka szukająca miłości,
wierzę, ale to nic nie zmienia, `nie oszukuj kłamcy` nie wchodzi się dwa razy to tej samej rzeki, więc po jakiego czorta chcesz abym wchodziła do niej po raz trzeci?! |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||
Zadomowienie
|
;-)
a czy Ty wiesz, że ja Ciebie całą na wszystkie możliwe sposoby? :d dziękuję, ale nie skorzystam z zaproszenia ;* Cytat:
Cytat:
ok-ej, ale musisz poczekać na swoją kolej, najpierw otojest mnie wykorzysta, a później mogę oddać się i Tobie (kurde blaszka, wychodzę na łatwą? :d) a ja się moją miłością do Ciebie z nikim, a z nikim nie zamierzam dzielić, o! ;-* _______________________ dziecinko podnieć mnie twym elektrycznym uczuciem lubię twojego błyszczącego Chevroleta ludzie ustawiają się w kolejkach, aby zaszczepić się przed miłością, patrz, ilu już suka użądliła! och dziewczyno poraź mnie jak elektryczny węgorz odszedłeś, 15 wieków rozkładu i żalów. Pomaluję wszystkie ściany krwią - młodych i wierzących i dobrych
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
dreams_x33 - dziękuję
![]() akwem, IIHHAATT, lilix3, Margaretta_1, Martusssia, TwojaKokaina, _ZaagubiOna_ - okradłam ![]() Apeluję o panny: daciaaaaaa & JednaNaMilion & oldschoolowa panna
![]() ______________________ 'Niebezpieczni mężczyźni chodzą wśród nas i nie zawsze możemy być pewni, kim są lub jakie sekrety skrywają, ale kiedy jedno z naszych najgorszych podejrzeń okazuje się prawdą możemy działać. Kiedy ich ukryte zamiary wychodzą na wierzch, możemy podjąć kroki, aby ochronić siebie i tych, których kochamy. Tak, niebezpieczni mężczyźni mogą zrobić wielką krzywdę, ale czasem największe zagrożenie, jakie stanowią, spada na nich' 'Świat jest niebezpieczny, więc wszyscy szukamy poczucia bezpieczeństwa i czy odnajdujemy je w ramionach matki, w wyszczerbionym ostrzu, w pocałunku ukochanej osoby, czy też w lufie rewolweru, robimy wszystko, aby poczuć się bezpiecznie, ponieważ wiemy, że gdzieś tam są ludzie gotowi nas skrzywdzić' 'Przejedźcie się jakąkolwiek ulicą na przedmieściach. Wiecie, co zobaczycie? Zgraję gości z takim samym wyrazem twarzy, który mówi: "Kurczę, moje marzenia nigdy się nie spełnią", "Moje życie nigdy nie będzie wolne od skandali", "Nigdy nie będę miał własnego syna", "Już nigdy jej nie obejmę", "Nigdy nie będę jej mógł powiedzieć, co czuję". O tak, przedmieścia są pełne mężczyzn, którzy porzucili nadzieję. Oczywiście od czasu do czasu zdarza się jakiś zadowolony skurczybyk, którego wszystkie marzenia się spełniły. Wiecie, jak ich rozpoznać? To ci, którym uśmiech nie schodzi z twarzy. Czy i Wy ich tak nienawidzicie?'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-04-07 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
Cześć, jestem tutaj nowa, mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie. Nad moją twórczością muszę jeszcze pewnie popracować, ale macie tutaj kilka moich wypocin. : )
Złap moje spojrzenie i uśmiech, jakim nie obdarzam nikogo, może wtedy zobaczysz, ile dla mnie znaczysz. Chciałabym codziennie dawać nam nadzieję, że to, co wydarzy się jutro, będzie lepsze. Pozwól mi żyć na nowo, nie wracaj i nie psuj tego co odbudowałam. A kiedy odwidzi Ci się siedzenie z Nią i słuchanie jej paplaniny, przyjdź do mnie, pomilczymy.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Witam w 18 - stej części
![]() ![]() weny, weny i jeszcze raz weny misie ![]() ____________ znalazłam wiele zależności na tym świecie, ale najbardziej rażącą jest fakt, że najczęściej znaczymy nic dla tych którzy są dla Nas wszystkim. przytłumiona pocałunkami o smaku dzikiej róży i szafirowymi oczami. zdwukropkowano zgwiazdkowana tożsamość lichej nastolatki. kiedyś mnie olałeś, perfidnie zostawiłeś. teraz łakomo na mnie patrzysz. a teraz już mam to gdzieś kotku. ostatnio spędzała z Nim bardzo dużo czasu, chodzili na długie spacery do parku i rozmawiali godzinami. Ona :wiesz zakochałam się w pewnej osobie, z którą spędzam dość dużo czasu ... On: w kim ? Ona : w ciemnym brunecie o niebieskich oczach i zamiłowaniu do gier komputerowych. On : też Cię kocham złotko. / recently she spent with him very much a lot of time, they went to long walks to the park and they talked with hours. She: you know I fell in love with certain people, with which I am spending enough a lot of time... He: in whom? She: in the illiterate black-haired man about blue eyes and the avocation for computer games. He: I also love you dear. ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
kaaate90 - ja ?
![]() ![]() IIHHAATT , xxxgroszek07xx ![]() ![]() [...] a jej serce zamarło a oczy wypełnily sie strachem jakiego nikt nigdy u niej nie widział.... -idź w piz**.! - krzyczały usta
- zostań i kochaj mnie .! - krzyczało serce...
#340 |
Raczkowanie
|
Szaleje za Tobą tak jak nimfomanka za sex-em.
Essencja pozytywnych wibracji. I could stay awake just to hear you breathing Mógłabym nie spać, tylko by słyszeć Twój oddech `Radości mocny dobytek Upijając tą samotność...
#341 |
BAN stały
|
no wiec zaczne od tego, dziekuje za docenienie, wszystkie jestescie wspaniałe, wiec nie musze wymieniac po kolei nicków, czujcie sie wszystkie docenione przez milulu ![]() Te same stare lęki. Kłamiesz, oszukujesz, przegrywaszChciałabym, żebyś tu był. Podaj mi szklankę benzyny Pomóż mi wypalić mój ból.. Nie chciałbym być w twoich butach Więc nie marnuj mojego czasu Na niczym Nie jesteś dobry dla mnie Dzięki ci Boże że to koniec Muzyka to klucz do drogi, na której jesteśmy wolni Od tego całego świata, który się na mnie rzuca Nigdy nie byłes tym za kogo sie uważałes. Mam twoje zdjęcie na ścianie Już tego zdjęcia dawno nie mam twoje usta wypisują czeki, których twoja dupa nie może zrealizować Powinnam się poddac, czy ciągle podążać chodnikami, prowadzącymi donikąd? 'kiedy ktoś wchodzi do Twojego życia, część Ciebie mówi: 'nie jestem jeszcze gotowy', ale inna część mówi: 'PRZEKONAJ JĄ DO BYCIA Z TOBĄ NA ZAWSZE'. Gdy odczujesz brak Jej obecności, zrozumiesz jaka jest dla ciebie ważna. Edytowane przez milulu Czas edycji: 2010-04-07 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
![]() miłość ma dziś urodziny Chyba jeszcze nikt nie miał tak jak my ![]() głęboko w sercu jesteś Ty To już wiesz, przez te kilka chwil, że chcesz być tylko z nim! A trawa znów będzie zielona. Niebo rozbłyśnie milionem gwiazd. Bo kto pasuje tak jak ja do twoich bladych ust? To co ja dziś widzę w Tobie to siebie
![]()
![]() Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-04-07 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
`.. wiesz, kiedy mnie wkurzasz odbija się to na wszystkich dookoła, i wtedy mam ochotę głośno krzyczeć, i najlepiej to o Tobie już zapomnieć.. Ale zaraz potem, są takie chwile w których dostrzegam to nasze uczucie, i wiem, że to co robię, albo to co myślę jest głupie.. bo się KOCHAMY! i prędzej czy później się pogodzimy... a tyle hałasu robimy wokół siebie, KOCHANIE! ![]()
'Gdyby miłość mogła być winą, ty byłbyś tej winy przyczyną i usprawiedliwieniem, kochanie..' ![]() Edytowane przez BARBIEDOLL Czas edycji: 2010-04-07 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
- chodźmy do [...]
- nie wyglądam. - kochanie, mogłabyś do mnie przyjsc niewyspana o 3 w nocy, z potarganymi włosami, bez makijażu, w dwóch różnych kapciach, poplamionej pidżamie, nie wiedząc jaki mamy rok. Ja i tak powiem Ci, że jesteś piękna i kocham Cię najbardziej na świecie. * wiesz, zamieszkałam w sercu miłość, bez sensu. czemu? bo rani. ale kocham go całym sercem. jestem myślami przy nim dniami i nocami. nie mogłabym żyć bez niego. miłość jest bez sensu. ale mój uśmiech jest tylko dzięki tobie. * - grałem beznadziejnie i rozwaliłem korki. - dla mnie grając nawet w moich różowych kapciach byłbyś najlepszy... ![]() rozmowa ze skarbkiem <3 * Proszę Pana, Pan jest miłością mojego życia. Niech Pan nie przechodzi obok mnie obojętnie.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-04-07 o 19:58 Powód: błąd xd ? |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
'Wczoraj piła słodkie przeznaczenie, dziś gorzkie usta ma.'
* 'Kraina beznadziei i krętactwa. Bawiąca do łez Dramaturgia Prostactwa' * 'Wczoraj dotykała nieba, dziś leżała na ziemi bez szans.' * 'Wczoraj mieszkała w Jego ramionach, dziś na imię ma Bezdomna.' * 'Za często sięgam po to, co jest nieosiągalne.' * 'Pojadę na 10 piętro i wejdę na dach. Rzucę Bogu w twarz tę miłość do bliźniego i wygarnę Mu, bo zaczyna mnie irytować. Jak ma coś do mnie niech to załatwi sam na sam ze mną, a nie przez nieudolne wtyczki.' *
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Za twoim głosem poszłabym przez ogień, na pewno przez chłód i nieustanną mżawkę
![]() Gwałtownych uciech i koniec gwałtownych; Są one na kształt prochu zatlonego, Co wystrzeliwszy, gaśnie {Romek i Julka} Kocham twoje mocne ręce <33 Nie patrz tak na mnie. Czuję jak rozbierasz mnie wzrokiem. Opanuj się ![]() W tyłek sobie wsadź tą miłość. Tyle się przez Ciebie nacierpiałam i ty chcesz teraz wracać?? I że mnie kochasz?? Coś ci się chłopczyku pomyliło. Nie ze mną takie numery. Bo ty jesteś szefem wszystkich szefów ![]() Nie chcę księcia na białym rumaku, takiego o jakim śniłam jak byłam mała. Ja chcę Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Przyczajenie
|
Chcę żebyś znów mówił do mnie Maleńka x3
Biorąc kolejną tabletkę na sen, zapomniała o kim chciała śnić Wierzysz w naszą miłość? To nie jest tak, że mam Cię gdzieś. Ja po prostu udaję mocniejszą niż jestem, udaję, że nie zwracam na Ciebie uwagi, próbuję Cię nie zauważać, ignoruję Twój wzrok, staram się o Tobie nie myśleć, nie wiążę z Tobą żadnych nadziei, Twoje 'cześć' zlewam jak nigdy dotąd, a w głębi serca nie mogę bez Ciebie żyć, bo Cię kocham! Kiedy była z Nim, wszystko było łatwiejsze. Czasami myślę, że już mi nie zależy, że się odkochałam.. - mylę się. Jem truskawki i myślę o Tobie. Dyngus już był, a Ty znów zaczynasz mnie zlewać...
#348 |
Raczkowanie
|
łajaj, i ja dziękuję!
____________ poszukajmy więc kilku zimowych ekscesów. brniemy codziennie w to ludzkie bagno. stałam się jednym wielkim pragnieniem, wiesz? bo gdy Ciebie nie ma obok, świat odbiera mi oddech. ...a mała Agatka wcale nie chce wrócić do swego domu. każdego ranka świat ostrzega mnie przed sobą. Twoje towarzystwo jest najpiękniejszym komplementem... razem spłoniemy na tym stosie pruderii. sama jestem jedną z tych dziewcząt, przed którymi ostrzegam przyjaciół. i wdarło się do nas za dużo chłodu. one wszystkie mi Ciebie zazdroszczą! ciałem tu, myślami za granicą, sercem obok Ciebie, pragnieniami ciut bliżej. tylko Ty w tym domu nie wiesz, że wystarczyłoby, żebyś zakazał mi odczuwać rozpacz. -czemu milczysz? -nie wiem, co powinienem teraz powiedzieć... -powiedz, że nadal mnie kochasz. przyrzeknij. podpaliłeś mój sens. i wcale nie podoba mi się Twój pomysł na zabawę mną! łóżko? łóżko jest zbyt puste, jak na rozżarzony obawami umysł. termofor daje znacznie mniej ciepła niż Ty. i nie przytula. nie umie nawet gładzić policzków. a mówisz coraz ciszej i ciszej, tak, że zagłusza Cię mój oddech. niewinność ustąpiła winie, została pokrojona na kawałki, posypana solą i zdeptana. słońce, zamiast cieszyć, na przemian to pali, to nie nasyca, woda nie orzeźwia, lecz topi, a wiatr zdaje się chcieć zdmuchnąć z powierzchni świata kolejne istnienie.
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
idąc boso przez ulicę, ze szpilkami w ręku, cieszę się kolejnym dniem, jak nową szansą.
+ brak weny. jademy z tą osiemnastką, dziewoje < 333. genialne jesteście, mówiłam to już? ![]()
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
- Nie wmówisz mi, że odchodzisz ode mnie tylko dlatego, że teraz mnie przy Tobie nie ma..
- no ale przecież Cię nie ma, a ja potrzebuje kogoś kto by był przy mnie cały czas.. - a czy możesz powiedzieć, ze czegoś nie ma tylko dlatego, ze nie możesz tego zobaczyć? ..przecież tyle razy Mi powtarzałeś, że ZAWSZE JESTEM W TWOIM SERCU! ..czy to nadal aktualne?.. ![]()
'Gdyby miłość mogła być winą, ty byłbyś tej winy przyczyną i usprawiedliwieniem, kochanie..' ![]() Edytowane przez BARBIEDOLL Czas edycji: 2010-04-07 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
i moja skóra przesiąknięta Twoim zapachem.
I'm out of control ! I'm freaking, fuck, it's love. ![]() i Jego oczy o niezidentyfikowanym kolorze czarują mnie. plany wiążą ludzi, prawda ? ![]() jak zwykle niezauważona nieobecność. ![]() XVIII część ![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
właśnie teraz pragnę Ciebie bardziej niż kiedykolwiek.
owocowe dropsy w ustach też nie poprawiają mi humoru. nie obchodzę Cię już wcale. uwielbiam cię mój słodki, bezbronny mężczyzno. zdarza mi się wyobrażać sobie Ciebie z nią. poddaj mi się. czerwonokrwiste usta,bladoniebieskie oczy. przy Tobie czuję się wyróżniona,jedyna.
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-04-07 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Każde poszło w swoją stronę, ale do końca życia będziemy siebie szukać. Tęsknie za nim, ale lepiej mi żyć bez niego. Miłość jest jak wojna. łatwo sie zaczyna, ale trudno kończy. Love_HateYOU- milusio, bierz
![]()
#354 |
BAN stały
|
dla wiadomości- mamy tutaj taką opcje jak 'edycja postu' :mur:
Wszystko wgląda lepiej gdy jestem przy Tobie
Chcę Cię odnaleźć, wiem, że Twoja miłość mnie wyzwoli I'm losing control right now and i feel its right- Miłość- oh głupia ty, nie uciekaj! Dogonię cię nawet w połamanych szpilkach |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części opisowego
![]() When everything's made to be broken i just want to you know who i am ![]() Płonę. Odradzam się z popiołów. Tkam misterną opowieść - życie. Dziś nad niebem zmienił ktoś nieba błękit w chmur atrament... ![]() Życie jak życie - nie zawsze na szczycie.
#356 |
Raczkowanie
|
18 ! c u d o w n e Złotka .
![]() _________________________ ___ usuwałbym wspomnienia tylko po to by ich później nie szukać ale nie potrafię nie pamiętać . z perspektywy czasu zmieniłam tok myślenia , tusz do rzęs i światopogląd . uwierz mi , chciałabym wiedzieć co czujesz i trzymać Cię za rękę gdy słuchasz muzyki . moje godne życie polaga na tym , że czekam aż mi się pofarci . ochotę mam spróbować stabilizacji .
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Mrs_Creative, Mariettax3, Ejvon, Akwem, Bananowalaska, Disturbia_,Takagwiazdka- Was Najdroższe okradłam. ;-)
Gotte- Dziękuję, nawet nie wiesz jak miło to słyszeć. ;-) okradam, cmok Panna_Migotka_ - Obiecuję poprawę, będę częściej <3 ![]() MamCieGdzies- <3 ![]() o tym spojrzeniu, jego gestach i czasie przeszłym niedokonanym już powoli zapominam.
nie ważne gdzie był, co robił i z kim. ważne, że nie było tam mnie i że to było mu na rękę. tęsknię. lepiej będzie okna zamknąć. odnalazł mnie w tłumie. wymowny to on nie był. poprzestał na tym, że poklepał mnie trzy razy po plecach. skok w bok. tłumaczył, że to pierwszy i ostatni. zapomniał się? ja wiem, że z przyzwyczajenia. zimnymi rankami myślała, że już go nie potrzebuje. ale to złudzenie.
#358 |
Zakorzenienie
|
dziękuje za pochwały bo chyba coś mi tam mignęło ![]() ![]() ___ `Wszyscy mężczyźni są kłamcy, zmiennicy, fałszywi, paple, obłudnicy, pyszałki lub tchórze, nędzni i zmysłowi; wszystkie kobiety są przewrotne, wyrachowane, próżne, ciekawe i zepsute; świat jest kałużą bez dna, gzie czołgają się najpotworniejsze płazy, przewalając się w błocie; ale jest na świecie jedna rzecz święta i wzniosła; zespolenie tych dwojga tak szpetnych i ułomnych istot. Kto kocha, często doznaje zawodu, często cierpi i jest nieszczęśliwy, ale kocha; i kiedy znajdzie się na krawędzi grobu, obraca się, aby spojrzeć wstecz i powiada; ` Często cierpiałem, myliłem się niekiedy, ale kochałem. To ja żyłem, a nie sztuczna istota wylęgła z mej pychy i nudy``.
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Mokiki- okradałam z ostatniego postu i będę Cię mieć na oku
![]() limitowanaa- ten tekst jest tak prawdziwy,że aż piękny kiedy odejdziesz nigdy nie myśl,że spróbuję cię zatrzymać nie oddychaj dla mnie nieskruszona apatia Za dużo, za późno, albo tylko dosć tego wyśle ci zwój ze zdziesiątkowanych snów Kiedy odejdziesz czy chociaż odwrócisz sie żeby powiedzieć: "Nie kocham cię,jak kochałem wczoraj"
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-04-07 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
marikab - miło kradnij
![]() _______________ Czy zdajecie sobie sprawę jakie to uczucie żyć w świecie żywych i umarłych ? Na skraju nieba i piekła. W Obliczu Boga i szatana. Być rozdartą na połówki jak jabułko. Wizję opierać tylko na domysłach. Siedzieć nieskończenie pod osłoną strachu, nie wiedzieć na którą stronę przejść. A wiem że musze zdecydować, bo nikt nigdy nie podejmie za mnie żadnej decyzjii , nikt nie pokieruje życiem. Wybór jest trudny, żyć w cierpieniu czy w raju. I ważne z kim. Jednocześnie chce umrzeć ale jakaś cząstka mnie mi nie pozwala.Zachłannośc i ciekawość. Wszystko mną kieruje. może przeżyje jeszcze jeden dzień. Sami taki świat sobie zbudowaliśmy. Każda najmniejsza zbrodnia jest jak pszczoła, która wlatuje mi przez ucho do glowy, a tam wyssysa całą dobroć, kąsa i kłuje nie ma litości - a potem zabiera wszystkie dobre wspomnienia . i na skraju życia zostaje zło.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.