|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... część II
Monia... ale laska z Ciebie
![]() Hello Dziś postaram sie jesc dietetycznie i szybko zrzucic te nadprogramowe kg Na weekendzie bylismy u rodziny TŻta Cudnie bylo ale sie skonczylo Powiem Wam ze moja tesciowa to spoko babka Rozkazała TŻtowi zeby mi nie pozwalal pic kawy jak nie chce mnie stracic bo mi serducho dlugo nie pociagnie
|
|
|
|
|
#332 |
|
Przyczajenie
|
Dobra teściowa to prawdziwy skarb. Ja co prawda nie mam żadnej ale wiem co przechodzi ze swoją moja przyjaciółka. Nic tylko się załamać. A co do sędziwego wieku to też się nie zgadzam bo czuje się bardzo młoda :P
|
|
|
|
|
#333 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladniutka figurka walsnie masz foto przed?Cytat:
mnie etz cieszy jak inni sa w ciazy lub sie urodzi zwlaszcza jak to bliskie osoby u mnie tez baby boom. znajomi w ciazy i to nie jedna para tacy blizsi wspolni to sa w 5mc czyli prawie rowno z ta znajoma przechodze ciaze, spotykamy sie itd a dzis sie dowiedzialam ze znajoma z roku tez w ciazy i takie to wszystko radnosne moze tak sie ciesze i mi sie udziela bo sama jestem w ciazy ![]() Cytat:
bedzie ejscze jedna dzidzia a tak serio to sie nie przejmuj niczym!!! to okres ![]() Cytat:
ale ograniczam stresy jak moge i kazda kobieta z ktora rozmawiam co w ciazy byla juz conajmniej raz potwierdza ze przy pierwszej ciazy te leki to norma ale wszystko bedzie dobrze ![]() Cytat:
w sensie przyszla tesciowa nie jest skarbem btw postanowislismy ze napewno chcemy slub 5go marca koscielny odrazu przyjecie i chrzciny rozmawialam z tata wstepnie, to zadowolony dzis jwedziemy do niego sobie porozmawiac a swoja droga sluby beda dwa.... w pazdzierniku tata bierze slub.. ![]() na dniach idziemy rezerowowac date |
|||||
|
|
|
|
#334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z róznych powodów.. jednym jest to ze musze uczyć się jezyka bo nie dogadałabym się w szpitalu itp.. jakbym zaszła w ciąże
|
|
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam sie wiec mowie z ze moge powiedziec glpoty ale rodza Polki za granicą i czy wszystkie jędzyk znają? ale nie wiem jak to jest rozwiazne bo moze glpoty mowie ale lepiej znac jezyk
|
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc już niedużo czasu mi zostało hehe
|
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Hmm mam cos takiego, dla porównania... Ale genrealnie zmiana jest spora bo mi dużo osób mówi, że fajnie wygladam no i sama się sobie podobam mimo, paru rzeczy co nie lubie
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Oj kobietki kochane ja z tym sedziwym wiekiem to tylko żartowalam
![]() ![]() . A tak na marginesie to będziemy dla tych maluszków, które są już w drodze "internetowymi ciotkami"![]() . Dobra spadam do pracy, bo wypadałoby troche jeszcze dzis popracować Buźka---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
moje gratulacje. Mam nadzieje, ze ja też któregoś pięknego dnia sie pochwale ![]() ![]() tylko kiedy to bedzie................... ....ehhhhhhh. A i jescze jedno jak długo sie już odchudzasz?? Sorki, ze jestem tak wścibska, no ale cóż taka jest natura człowieka![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
anka82 oj z ponad rok, ale ja wiesz małymi kroczkami. No i były wzloty i upadki nei powiem
ale no wyniki mnie ciesza hihi
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od gina, tak jak mówiłam nie zbadał mnie bo mam @ ale tabletki przypisał ale zapytal się mnie: "a Pani kiedy zamierza zajsc w ciaze?"
haha ja mowie ze chcialabym do 30 ale jak bedzie to czas pokaze a on na to:" no czym wczesniej tym lepiej" Kurde wiecie dał mi do myślenia jak cholera jeszcze naogladalam sie naokolo tam babek z brzuchami to juz wogole hmm... chyba instykt mi sie odezwał |
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sami zdecydujecie kiedy chcecie miec dziecko odnosnilam wrazenie ze ten lekarz mowil jakbys miala 40 na karku ![]() a ja przezylam chwile grozy ![]() na izbie przyjec bylam ginekologiczno polozniczej bo lekarz moj mnie nastraszyl ze przedwczesny porod mi sie zaczyna i tam wyslal. zeby sie nie powtarzac, opis tego zdarzenia https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2455 bo nie ebde dwa razy pisac zeby forum nie zasmiecac. ja zwariuje w tej ciazy edit. monia piekna zmiana
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia 27 mi stuknie w tym roku
no ale z jednej strony bym chciala a z drugiej wszystko mnie przeraża itp.. no ale do 30 chciałabym mieć ![]() To dobrze ze wszystko oki i ze to fałszywy alarm, pewnie strachu sie biedna najadłaś
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2010-05-04 o 21:26 |
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogole msuze powiedziec ze wygladasz mlodziutko tzn 27 i tak nie duzo ale wygladasz tak na 22 lub 23 no wiem jak to jest.. ale tu nie ma sie czego bac conajwyzej za duzo sie panikuje za nas los sam podjal decyzje i sie ciesze ![]() no barrrdzo sie ciesze ze wszystko OK ale straaach byl straszny no w kazdym razie stresy za mna i wiem ze z dzidzia wszystko w porzadku, slyszlam bicie serduszka i szyjke macicy mam "jak stad do szczecina" a moj lekarz mi podpadl, zreszta ja go nie lubilam od poczatku ale mimo swojego nieprzyjemnego charakteru jest dobry. ale uwazam ze lekarz powinien byc dbrym specjalista i byc tez osoba przy ktorej czuje sie komfortowo, a moja ciaze prowadzi buc i jeszcze kase bierze ladna Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2010-05-04 o 22:19 |
|
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
Madzia gina zawsze mozna zmienic
ja cala ciaze chodzilam do lekarza ktory byl gburowaty, nie mily dla mnie. wiesz jak to jest, mialam mnostwo obaw lekow a on mnie wysmiewal i zbywal nie mial czasu odpowiadac i wogole czulam ze zle mnie prowadzi.ale chodzilam do niego bo to naprawde jeden z najlepszych specjalistow na Śląsku i kasy niezle stracilam. nawet rodzic poszlam do jego szpitala,3 miasta dalej od mojego ,z jego skierowaniem ,a on mnie olal! nie byl przy porodzie! i tylko raz ze mna slowo zamienil choc lezalam tam miesiac...do dzis mam duze problemy ale to juz inna dluga i smutna historia... I co... dalej do niego chodze(pomimo ze czuje sie przy nim jak idiotka bo mnie tak traktuje ) bo zna moj przypadek i innych sie wstydze...Madziu nie popelnij mojego bledu i znajdz sobie dobrego lekarza dzieki ktoremu ciaze bedziesz dobrze wspominac... |
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
samira84 a Ty ze śląska ?
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
kasia wiesz nie obraz sie ale... wydaje mi sie ze czekanie do 30 z dzieckiem to za dlugo
bo to najwiekszy blad jaki moze popelnic kobieta wtedy mamy juz obnizona plodnosc i trudniej zajsc w ciaze a co bedzie jak sie nie uda nie zycze tego nikomu ale... kazda kobieta mysli ze to jej nie dotyczy a potem trzeba chodzic po ginach i placic po 30 wcale nie bedzie ci latwiej a moze i nawet trudniej moja mama jak rodzila najmlodszego brata to miala 31 lat i mowila ze na porodowce byla najstarsza ja bym chciala dzidziusia tak za 3-4 lata tez sie boje czy wszystko bedzie ok, ale tak kazda z nas ma wiec wiesz jeszcze z roczek na anty i trzeba powoli odstawiac i czekac na cud az dzidzius sie pocznie
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
hey lachony...
Widzę że są sukcesy więc duże dla Was i za piękne przemiany Ostatio u mnie wiele się dzieje i mam mało czasu na wizaż...za kilka miesięcy czeka nas przeprowadzka ...cieszę się i jestem przerazona z 2 dzieciaków to ciezko zorganizować ...ale musimy dać radę ![]() Co do dietki to postanowiła bardziej się pilnować ...wyeliminowałam słodycze ...chociaż czasem mnie korciiiiiiii ![]() Kasiu podzielam zdanie dziewczyn że po 30 troszkę ciężej zajść w ciąże...ciąża jest podwyzszonego ryzyka...no ale rozumiem twoje racje... Ja bym nie czekałaaaaaaaa....moja kolezanka z pracy już 4 lata się stara o dziecko...zaczeła w wieku 33lat....naszczęsie z sukcesem bo dziś jest w 25 tyg ciąży...ale dmucha na siebie bo straciła już 3 maluszków...to nie norma...ale jednak...
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
pysia
ja wole zaczekac z dzieckiem przynajmniej jeszcze z 3 lata az skoncze 25 by potem niczego nie zalowac
|
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale ja napisałam ze do 30 chce zajsc w ciaze a nawet juz miec dziecko jesli sie uda oczywiscie bo roznie moze byc tylko ze w obecnej chwili nie mozemy sobie na nie pozwolic
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ale się rozpisałyście o tych dzieciaczkach i mi apetytu na takiego maluszka narobiłyście
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
no to do dzieła ;-))
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieło to jest i to regularnie :P Tylko ta mała blokada w postaci małych niebieskich pigułek
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
hihi widać że apetyty się zaostrzają ale na dzidziusia
![]() Super za wszystkie przyszłe mamuśki będę mocno trzymała kciuki... I skoro w temacie to ja wstawię nieco słodyczy ale bez kalorycznej moje małe i duże ciacho ...
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-05-05 o 13:07 |
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu booooooskie te Twoje słodkości
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
super dzieciaczki
tak Monia ze Śląska jestem ![]() Teresko doszedł ci mail ode mnie? |
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak Samirko, przepraszam, zapomniałam napisać
Ale historia rzeczywiście szokująca i niesamowite osiągnięcie
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
hmm no może... jakos nie pamietam heheh
![]() pysiam śliczne dzieciaczki pozazdrościć no i niech rosną zdrowo hihihi
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Monia chyba pisalas ze z Będzina jestes
jak dobrze pamietam![]() Teresko, ta kobieta jest dla mnie cudotwórczynia a dalo by sie jakos wstawic tu ten artykuł? sa tu tez dziewczyny z Lublina. gdybym ja tam mieszkala juz bym pedzila do tego trenera ktory jej pomógł
|
|
|
|
|
#360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny maja racje ale TY nie masz jeszcze 30 a jak chcesz miec do 30 to masz jeszcze ciut czasu zanim zaczniesz sie starac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

Dziś postaram sie jesc dietetycznie i szybko zrzucic te nadprogramowe kg
Cudnie bylo ale sie skonczylo
Rozkazała TŻtowi zeby mi nie pozwalal pic kawy jak nie chce mnie stracic bo mi serducho dlugo nie pociagnie

Ale zbieg okoliczności rzeczywiście fajny
ladniutka figurka 
i takie to wszystko radnosne
i mam chcicę na słodycze wrrr ;/ jeszcze dziś wizytę mam u gina ale pewnie mnie nie zbada bo mam okres ale muszę iść bo tabletki mi się skończyły! 

haha ja mowie ze chcialabym do 30 ale jak bedzie to czas pokaze a on na to:" no czym wczesniej tym lepiej" Kurde wiecie dał mi do myślenia jak cholera
i jeszcze kase bierze ladna
jak dobrze pamietam