|
|
#331 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
byłeś moją słabością i siłą, utratą i odzyskaniem, bólem i przyjemnością. życiem byłeś uwierz, aż płakać mi się chcę, gdy o tym wszystkim myślę ostatnio moje serce ma status 'zaraz wracam' cisza taka, a bicia rytmu serca i tak nie słyszę. bez ostrzegawczych znaków, bez alibi zgasnęliśmy szybciej niż prędkość światła. Odczekać 6 godzin, albo kilka dni, pare miesięcy, rok. Potem znów zaświeci słońce. zatrzymałam się na Tobie. ale przecież trzeba iść dalej. okazało się, że jestem kiepska w byciu ważną świadomość wewnętrznej pustki chyba boli najbardziej śmieszne, jak szybko to, co miało trwać na zawsze rozpada się w kilka chwil. śmieszne, jak bardzo można się od siebie oddalić. śmieszne, jak bardzo można udawać, że wszystko jest ok, że nie było bliższej relacji. że nie było tajemnic. że nie było jednej duszy w dwóch ciałach. że nie było wspólnych powodów do radości. że nie było wspólnych łez. tylko my potrafimy tak udawać, że ledwo się znamy. śmieszne. moje stare z kiedyś, nie wiem :\ może coś wybierzesz ;* |
|
|
|
|
|
#332 |
|
BAN stały
|
Cos z pazurem ?
Skierowane do faceta , ale moze byc w 3 osobie . Takie zmyslowe,dajace do myslenia , no wiecie ^^ Moga byc Wasze/ z wizazu / piosenek / itp bardzo prosze . przepraszam ,ze sie malo udzielam ostatnio ( nikt nie zauwazyl ) , ale jakos nie mam weny i nic nie umiem wymyslec sensownego .Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-04-19 o 23:53 |
|
|
|
|
#333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm...no ja nie wiem czy chodzi o to ale myślę, że tak...to mam 2 takie (pierwszy z wizażu) Lubie gdy wystarczy jedno spojrzenie i juz wiesz co mam na mysli ^^ Ejj chodź ze mną do krainy rozkoszy.!;* A macie może coś o takiej sytuacji że mój chłopak zaczął pisać z inną dziewczyną i pisze jej cały czas komentarze do zdjęć (do moich w ogóle) i że mnie zaczyna olewać, a jak mu to mówię to on mówi, że nieprawda i pyta ,,co Ci się dzieje'' i mówi że mnie kocha i wgl, ale wiem, że coś jest nie tak![]() |
|
|
|
|
|
#334 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak to nikt.? Ja zauważyłam. Widzę,że avatarek zmieniłaś.. Bardzo mi się podoba.;] Udzielaj się kochana najczęściej jak się da.! ![]() ` Chodź tu! My lubimy niegrzecznych chłopców Poczuj stok mój, skosztuj, chodź tu! Chcę Cię poczuć w środku, Chcę niegrzecznych chłopców, Chodź już. ` bara-bara, riki-tiki-tak. Jeśli masz ochotę daj mi jakiś znak..;] ` pocałunek to mowa miłości , ktoś porozmawia w namiętności? ` Więc: plotkuj, opluj zbesztaj kotku.! Ja i tak będę śmiała. Tylko tyle..;/ ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
`Czuję to pod skórą, że w naszym związku nie jest spoko.. ` Nigdy się nie modlę, nie klęczę, nie klepię testamentu.. Chcę porozmawiać ale bez oddźwięku.. ;/ ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#335 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gdy slowa przeczą czynom . slowa na wiatr wypowiadane,prawda inna jest, dlaczego tylko ja jej nie znam > najbardziej boli - obojetnosc . i pewnego wieczora poczula,ze oddalaja sie od siebie . wziela ulubiona maskotke usiadla na oknie i zaczela czuc sie winna . masz juz dziewczyne ? szukasz drugiej ? ; ] czula , ze cos nie gra . cos w srodku spac jej nie dawalo , a on swoim zachowaniem nie zaprzeczal . mowisz jedno robisz drugie , szkoda , ze nie jestem naiwna . oszczedzilabym sobie zmartwien . zadziwiajace jak nagle wszystko moze sie spieprzyc . dziekue KOCHANE za opisy
|
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze raz ta sama prośba ; Jest taka sprawa . Strasznie podoba mi się taki chłopak , normalnie z nim rozmawiam i jest niby wszystko ok. Tylko jeden jest problem że ten chłopak woli dziewczyny hmm jak to nazwać trochę większe w nie których miejscach . no i prosiłabym o opisy taki hmm żeby zwrócił na mnie uwagę , że mi się strasznie podoba i że nie przeszkadza mi to że pali , że jest niby taki chamski dla innych że ja widzę go także z tej dobrej strony .
Sory że ja tak raz jestem a raz nie ale po prostu brak weny i wgl jakich kolwiek chęci . : (( |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj widziałam chłopaka,który mnie prosił kiedyś o chodzenie i ja mu odmówiłam.. Prosiłabym o takie opisy,że widząc go jest mi miło na sercu -zwłaszcza gdy przypominam sobie,że komuś na mnie zależało.Ale nie takie,że teraz mi się on podoba.
Potraficie
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`dla Niego żyje.` `odwzajemniona, bezwarunkowa miłość.` `zakochaanaa ;dd pomogłaaam ? ;dd prośbaa ;d coś o tym że mam najwspanialszych przyjaciół na świeciee ;d
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
swir94
EjjSenioritta Dziękuję Pomogłyście * |
|
|
|
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
Ja : Pięć minut temu kochałam .
Przez pięć minut . Byłam w jego sercu . Stałam na piedestale . Uskrzydlona miłością odrywałam się od ziemi . Miłość podcięła mi skrzydła . Upadłam . Spotkałam cud . Pięknego anioła . Stał na trawie i podawał mi ręce . Piękne , smukłe , ciepłe . Przyjęłam ten dotyk . Potrzebowałam go jak powietrza . Mój anioł rozumiał , nie pogardzał , przytulił . Zabrał na długi spacer , wysłuchał , osuszył łzy . Wlał mi nadzieję do serca , do głowy . Miłość mnie złamała , oszukała , upokorzyła . Miłość zraniła , zaufanie zawiodło . Kiedy jest beznadziejnie przychodzi anioł . Siadamy na ławce , liście muskają nasze głowy . Jest cudownie , bezpiecznie , słonecznie . I tak będzie zawsze . Ja i anioł . Anioł : I tak będzie zawsze .
|
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
Potrzebuje opisów w stylu, że się nie przejmuje, idę dalej, życie musi trwać, że pieprze to wszystko ( przepraszam za wyrażenie) Jezeli macie to jeszcze takie, że jeżeli mu zależy to niech napiszę do mnie, a nie się obraża. Lub coś, że wybrał ją, a nie mnie.. a obiecywał wiele. Widzę, że macie wielki talent, wiec moze cos pomozecie?
![]() |
|
|
|
|
#343 |
|
Rozeznanie
|
normalnienienormalna:
`Życie toczy się dalej. Nie ma co stać w jednym miejscu. `Panie obrażalski. To pan się obraża. . `Obiecywał tak wiele. Nie dotrzymał słowa. Odszedł dla niej. `Jego słowa nic nie znaczyły,skoro teraz zostawił mnie dla niej. A macie coś dla mnie, coś po tym,o co prosiłam.? ![]()
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
a coś o tym że jedna z moich przyjaciółek wygadała swoim koleżankom moją i mojej najlepszej przyjaciółki tajemnice, i zaraz każdy będzie wiedzieć. Ale to nie o to chodzi, o to że nie mam do niej zaufania, bo to nie pierwszy raz się jej coś `wymsknęło` i skoro ona taka jest to ja nie chcę się z nią przyjaźnić. bo jej nie ufam, a przyjaciółkom mówię wszystko, a ona nie powinna nic wiedzieć bo zaraz zozgada. a wg mnie nie ma przyjażni bez zaufania
![]() + że ja też nie zawsze byłam taka fair, bo ją olewałam czasem.
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Heyyy ;*
ja znowu z prośba ![]() macie moze jakies takie fajne optymistyczne opisy ? ![]() bardzo potrzebne
|
|
#346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jej, jaki cudowny jest ten zapach szczęścia ![]() aby czuć się tak jak w siódmym niebie, nie trzeba tam być. wystarczy że spojrzy się optymistycznie na świat- tak przez różowe okulary tego co czuje nie da się wytłumaczyć. radość, radość, radość. a to wszytsko dzięki Tobie ;) a wieczorami będziemy siedzieć na dachu i jeść gwiazdy plastikową łyżeczką ![]() fioletowy nie mój ![]() ble, ble, ble. przepraszam
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-04-20 o 19:46 |
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Laski <3
mam taką prośbe . ;] prosiłabym opisy o tym że zmieniłam sie . na + . ciesze się z życia chociaż nie mam tego co bym chciała . cieszę sie chodziaż wielu przyjaciół mnie zawiodło . i że jakoś tak teraz inaczej , że się nie przejmuje że mogę zostac sama i wogole . i jeszcze coś że nie lubie ludzi którzy cię oglądają z góry do dołu . pożniej obgadują i zabierają przyjaciół . ;| bardzo prosze ;*
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
hej hej hej !!
MACIE OPISY COS W STYLU " MIŁOŚĆ TO PASJA ŚMIERTELNIE NIEBEZPIECZNA " ??? PROSZE O SZYBKA ODP PILNE ![]() ![]()
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy pomoge ale mam takie ; Wiesz , obiecywałeś wiele , lecz to wszystko ma swą cenę . Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół , gdy wszystko łamie się na pół . Weż mocno mnie obejmij jakby świat miał dzis się skonczyć . Chcialam spróbować raz jeszcze , ty wybrałeś ją , pieprz się . Teraz mówie , ty nie słuchasz , nie obchodze cię . Nie moge wierzyć w to co obiecałeś mi , każde słowo zamienia sie w pył . A teraz dziką satysfakcje czujesz ze moje serce zazdrosią trujesz . Zdeptałeś dawno cale zaufanie , to dla mnie znaczy jedno kochanie . Jak to zrobić żebyś zmienił się ze wszystkich sił powstrzymać ten gniew. Juz nie pojmuje , po co prowokujesz ? Ja też mam serce , którego często nie chcesz . Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie .. |
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Mój aktualny :
Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a ten co zasługuje nie doprowadzi Cię do płaczu..
|
|
#351 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam bardzo
![]() |
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
To może ja napisze kilka moich ulubionych z wizażu a wy sobie coś wybierzecie . Mówie od razu to nie moja twórczość.
Płakałam wiele razy lecz żadna z łez nie nauczyła mnie silną być... To był przypadek, że cię poznałam, wielki błąd, że pokochałam… `.A ona z rozmazanym tuszem, zagryzionymi wargami i czerwonymi oczami nadal krzyczała, że życie jest piękne!.` ..3, 2, 1 zapominam o Tobiee! -szkoda, tylko że moje serce tego nie rozumie;(` `. Przyjdź po bliskośc moich ust chcę Ci dac troche wiary w cud póki możesz moje wino pij!.` Łatwo Jest Mówić Uśmiechnij Się Ale Trudno Zrozumieć Czemu Ktoś Płacze Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami Nie uciszaj serca, gdy On przechodzi obok. Podeszliśmy do brzegu, złapaliśmy się za ręce. Fale rozbijały się o nasze stopy. Szliśmy w głąb morza, spokojnie, niestrudzenie. I wtedy wiedziałam, że do końca dni będziemy tak razem płynąć. Czasem któreś z nas się potknie i zniknie pod taflą wody. Ale przecież jesteśmy razem, możemy się uratować. To niebywałe, że z myśli o zakupie zeszytu, potrafię tak łatwo przejść do Twoich czekoladowych oczu. Marzę o smaku Twoich ust i pomarańczy, które wylegują się leniwie w promieniach słońca na parapecie w naszej kuchni. Na parapecie, o który zawsze się opierałam, by wyjrzeć czy już idziesz-jak kiedyś. Od zawsze była pyskata, bezczelna, powiedziała zanim pomyślała. Teraz dobierała słowa, które deliktnie musną jego rozjaśnioną twarz. W hotelu samotnych serc nie ma już miejsc. Wynajęłam ostatni pokój. Znowu upiekłam ciasto, z nadzieją, że wejdziesz przez drzwi wiedziony jego zapachem. Gdy mnie poprosisz, bym na Ciebie czekała- nie doczekam. Gdy każesz mi iść dalej- zatrzymam się w miejscu, czekając na Ciebie. milcz jak do mnie mówisz, wredoty jedne, kłamliwe, podłe istoty...taka jest natura kobiet...dlatego właśnie kocham facetów Bo taki z niego typ chlopaka w stylu mamo zabrali mi lizaka nie poznasz jak bardzo ci na czymś zależało, dopóki tego nie stracisz Niektóre rzeczy chce się zatrzymać tylko dla siebie. Nie dlatego , że są złe , ale po prostu nie chce sie o nich mówić... titita titutu tiiipatitituu, tututu tututu tututuuu " Najbardziej boli to.. w co się wierzyło, a co stało się kłamstwem " " Przyjaciel, który przestaje nim być ..nigdy nim nie był " "Pamiętaj, że 1 min. gniewu odbiera Ci 60 sek. szczęścia." NIE ZNAJDZIESZ MILOSCI W DUZYCH CYCKACH BEZ SERCA . mam do zaoferowania cos wiecej niz tylko rozmiar ( x ) podobno to kobieta wybiera faceta ktory ja wybierze ja wybralam Ciebie , wiec ? jestem tu . popatrz . zauważ . Uwielbiam te dni, kiedy pomimo pochmurnego nieba chce mi się uśmiechać do każdego i cieszyć się, tak po prostu tym co mam. jestem w stanie oddac Ci sie cala . umysl z cialem polaczony goraczka nocy . patrzysz , ale czy widzisz to ze moje oczy blyszcza na mysl o Tobie A może spojrzysz na mnie łaskawszym okiem.? ;> Małe znaczy piękne..;] Zarezerwowałam swoje serce dla Ciebie, może dasz się skusić.? Jestem sobą , czyli dla przyjaciół wariatka , za to ich kocham , że akceptują mnie taką jaka jestem Nie zmieniam się dla innych ludzi , żeby się podpasować . Nie pasuje im moja osoba , to idę sobie . Ale nigdy nie zmieniam …
nie musisz nic mówić, to uczucie sensu nie ma, między nami nigdy nic nie będzie, stać cię tylko na zwykłe 'siema'. Bo ty kochasz inną, choć jest zwykłą szmata, potrafiła cię tylko krzywdzić nie zwracając uwagi na to. nawet nie wiesz jak mnie ranisz o innych pannach opowiadając, wtedy czuję, że nie chciałabym cię znać, jednocześnie ciebie pocieszając. za każdym razem, gdy cię widzę, nie ogarniam tego, zachowuję się jak gdyby nigdy nic, ale co z tego. i nawet jeśli ktoś 'życzliwy' całą prawdę ci powie, ja zaprzeczę, bo z moich ust nigdy się o tym nie dowiesz. i finał tego taki, że zapomnieć muszę o tobie, lecz ja dobrze wiem, że przez długi czas nie poradzę z tym sobie.. |
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
![]()
|
|
|
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
Coś ode mnie
![]() " Któż nie tęskni za kimś, do kogo można się przytulić...Kto sam z siebie wie jak Cię kochać... Gdy Kocha się naprawdę cała reszta to blade tło... To On... Pojawia się i wyrywa mnie z rąk codzienności
|
|
#355 |
|
Przyczajenie
|
no cześć. - happyend jestem - xD
potrzebuję opisu ;D byłam dziś na konkursie takim jednym. Był tam taki cudny chłopaaak! Aj. zakochałam się..xD nie gadaliśmy. Ale wgl jest taki łaadny. że mm.. Podobny bardzo do mojego byłego. Ale i tak jeszcze ślicznieeejszy ! coś do tej sytuacji ! błagam ! < 3 Ajajajaaj. Dawid . Edytowane przez chorawyobraznia13 Czas edycji: 2010-04-21 o 13:11 |
|
|
|
|
#356 |
|
Przyczajenie
|
Jedne z ulubionych...
"... to mój błękit nieba i nie oddam go nikomu..." "... a kiedy się uśmiechasz, rób to tylko dla mnie..." "... tak po prostu - SZCZĘŚLIWA..." "... to musiało boleć, kiedy spadałeś z nieba..." "... tam gdzie sny a nie marzenia są rzeczywistością..." |
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
siemacie dziewczynki ! mam megaaa prośbę.
chodzi o to że podoba mi się chłopak, któremu ja się kiedyś podobałam, ale go olałam, ale jednak znowu zaczął pisać i gdy on mi się zaczął podobać, to przestał do mnie pisać ani nie odp mi cześć, w skrócie on mnie olewa, nie chciałabym z nim chodzić ale uwielbiałam gdy do mnie pisał i uwielbiałam te świadomość ze ja mu się podobałam i chciałabym aby tak było znowu. wiem ze to strasznie egoistyczne ale nie oceniajcie mnie od razu, to dla mnie tez jest trudne. opisy proszę o nie dosłowne. plisss <3. |
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
zakochan_a - dziękuje baldzioo ! ;* wszystkie się przydały
więcej takich proszę
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Kochaneee.... może macie coś o tym że potrzebuje GO i rozmów z nim...? ze bardzo mi tego brakuje... bo on nie chce rozmawiać ze mną, że wystarczy mi tylko 5 minut żeby mnie wysłuchał... (dłuuuga i zawiła historia ;/
) takie mało dosłowne...i krótsze...
"So I run, hide and tell myself I'll start again with a brand new name and eyes that see into infinity" Edytowane przez Teeee Czas edycji: 2010-04-21 o 16:59 |
|
|
|
|
#360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
' wypijmy za nas. nas, których nie ma . ' on był dla mnie dobry, kochany, zasypywał mnie SMSami, buziakami na dobranoc, troszczył się o mnie - był ideałem. więc czemu byłam nadal tylko zauroczona? sama nie wiem. zakochałam się dopiero wtedy, kiedy on zaczął ode mnie odchodzić. ' aż Twój głos nagle zniknął. i nawet nie było mi specjalnie przykro. a wszystko wokół nabrało nagle tempa - z początku dobrze, bo z początku nie pękasz. aż przy dźwiękach mijających lat za szybami, zaczęłam zastanawiać się nad tym, co stało się z Nami. ' powtarzałam jak echo „nienawidzę cię”, uderzając miarowo głową o ścianę. nie pamiętam dzisiaj, kogo wtedy miałam na myśli. jego czy siebie? chciałabym pomóc, ale więcej niestety nie mam. :< Cytat:
' jaka to oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia . ' pół spojrzenia wystarczy. jesteś obok. ' dajcie jej drinka i papierosa a będzie szczęśliwa w każdym miejscu. byleby z nim . ' nie znała, a jednak kochała. ' choć wywołujesz wspomnienia, nie potrafiłabym bez ciebie żyć. nigdy więcej. <3 ' moje serce zadrżało, stanęło na moment, a potem zaczęło bić dwa razy szybciej niż zwykle. ' w ciągu jednego spojrzenia trzy razy ukradł mi serce. <3 ' jedno oczko w głowie. ' chciałabym, żebyś był mój. ' nie mów mi, że to nie jest miłość. niektóre nie moje. może coś się przyda. powodzenia!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

) , ale jakos nie mam weny i nic nie umiem wymyslec sensownego .
i mówi że mnie kocha i wgl, ale wiem, że coś jest nie tak
POLECAM
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) zakochana