![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
czesc ja polecam salon w piasecznie koło wrszawy p.Karolina jest super tam sie czuje jak w domu www.domurody.thau.pl a ceny bardzo przystepne, chociaz z wawki trzeba sie wyrwac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
DZiewczynki, a macie jakies opinie na temat Vivy w Olimpie ?w Lublinie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Nic nowego nie wniose, ale polecam salon Jean Louis David w Katowicach na ulicy 3 Maja. Klasycznie- cięcie maszynkami -znakomite dla gęstych grubych włosów, które po tak cieniowaniu "idą za głową" jak czesane wietrem. Atmosfera-milutka trafiłam na przemiłą Monikę, która zrozumiała moje przerażenie z pierwsze wizyty ( po paroletniej przerwie) wtym salonie Zapewniła,że wyjdę zadowolona i tak też było.Zapłaciłam 59 zł- A w środy są jeszcze dodatkowe zniżki 20 %.Nie trzeba zapisów- klientki wchodzą z ulicy i są przyjmowane w kolejności..Acha i nie było żadnych przymiarek do drastycznego scinania długości włosów tak cięzko zapuszczanych. POLECAM.
![]() |
#334 |
Rozeznanie
|
moj fryzjer zycia??? NEO na Grodzkiej w Krakowie. dlugo szukalam az znalazlam. sa drodzy - obciecie z modelowaniem - ok75zl (moze teraz juz nawet wiecej - bylam ostatnio 10miesiecy temu) ale rewelacja. nie boja sie ciac! kto jeszcze uwaza NEO za "mega odkrycie"???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! KIELCE
bardzo proszę o namiary, poniewaz poszukuję naprawdę dobrego fryzjera w Szczecinie, który doradzi i dobierze odpowiednią fryzurę.
Ja niestety mam cienkie włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
Polecam salon Michel Caruso na ul Rusznikarskiej w Krakowie a w szczególności p Magde.Tel 012 4310770.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
jestem zupełną nowicjuszką na waszym forum ale licze że wszyscy są tutaj mile widziani ![]() ja mam tylko jedno pytanie: CZY ZNACIE DOBREGO FRYZJERA W JELENIEJ GÓRZE??? zależy mi na kimś naparwde konkrentym gdyż za dwa miesiące biorę śłub i chciałabym jakiejś kompletnej odmiany na ten dzień...niestety jakoże jelenia to małe miasteczko (zresztą w którym już nie mieszkam od kilku lat) wieć cieżko zwrócić mi się teraz do jakiegokolwiek fryzjera...czekam na odpowiedz i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wiem, że propozycje z Olsztyna już były, ale może coś zmieniło się w tych salonach, odszedł najlepszy fryzjer
![]() Mam włosy prawie do ramion, chciłabym je skrócić mniej-więcej do linii uszu( upały robią swoje), a nawet nie jestem pewna, czy by mi to pasowało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Jest ktos tu z SŁUPSKA jak tak to jaki salon fryzjerski jest u nas najlepszy? Ja chodize na Tuwiłam taki na przeciwko przychodni na tym takim czymś co sie idze schodkami w góre bardzo fajan atmosfera i według mnie świetni ścinają, ale chciała bym dla spróbowanai odwiedizc inny salon? Ktos coś proponuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Wczoraj byłam u fryzjera na pasemkach i jestem MEGA ZACHWYCONA! ![]() Jeśli jesteście z Częstochowy to serdecznie polecam salon SILVER ANNA SOCHA, na ulicy Lenartowicza 6/3, tel 034-32-34-994;501-784-481.Robią tam też tipsiki, pedicure.Byłam tak wczoraj pierwszy raz i na bank już tylko tam będę chodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
własnie wróciłam od fryzjera z kolezanką,poprostu rewelacja,totalna zmiana i na mojej głowie i kolezanki.Zakład fryzjerski miesci sie na ul.Mołdawskiej na przeciwko os.łokietka w domku jednorodzinnym.Łatwo trafic poniewaz jest szyld na domku.Fryzjerka jest małomówną osóbką ale zdolną na prawde.Polecam ją na 200% .Dla zainteresowanych podam nr,tel 618227792.OCZYWISCIE ZAKŁAD MIESCI SIE W POZNANIU
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
W Toruniu polecam Wizard.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
Co sądzicie o salonach Jean Louis David ?
byłam raz, w Gdańsku w centrum handlowym Carrefour, ściąć włoski i byłam baaardzo zadowolona ![]() teraz zamierzam wybrać się tam na farbowanie ![]()
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
Tarnowskie Góry, Salon Koszowski & Koszowski GOLDWELL, ul. Tylna - Wiola Zdrzałek - mistrzyni!!! To co robi z włosami, to majstersztyk
![]() Chodzę do niej od półtora roku i jeszcze nigdy nie wyszłam niezadowolona ![]()
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Kraków
a ja polecam marie z salonu expander na ul. długiej (chociaż teraz nastapiła jakas zmiana i jest również w expanderze, ale na piłsudskiego, ponoć tylko chwilowo) jest genialna w tym co robi i juz bardzo dlugo jej nie zdradzam z innymi fryzjerami. ma wyobraznie, inwencje i sama przedstawia swoja wizje fryzury, nie czekajac na wskazówki. lubi odważne cięcia. zdecydowanie polecam, choc ceny nie sa najniższe. ciecie 60-70 zł, a razem z balejażem i płunkanka trzeba sie liczyc z wydatkiem ok 180zł. mimo to - warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Przyczajenie
|
Czy mozesz napisać z którego ich salonu korzystasz/korzystałaś?
Od pewnego czasu mieszkam w w-wie ale tam nie mogę nic znaleźć w rozsądnej cenie. A moje włosy odpowiadają w opisie Twoim. Może wiec przy okazji odwiedzin rodzinnego domu w czasie wakacji odwiedzę Twojego fryzjera? Pozdrowienia dla "ziomalki" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! Warszawa
Cudnie, że jest wizaż i i że Wy jesteście. 2 dni temu wyszłam spłakana z Hesta od Izy w W-wie. Zrobiła ze mnie nieodwracalnego (na jakieś 2-3 miesiące) maszkarona. Przestrzegam przed tą fryzjerką - kiwa głową, że rozumie i robi swoje. Tym razem nożyce poleciały jej tak, że zostawiła mi 2 cm włosów - zgroza!!!! Cięte jak pod miskę. Dzięki wam wybiorę się do Krzysztofa na Krochmalnej. Dzięki. Wraca mi wiara, że jeszcze do zimy będę jako tako wyglądać. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Przyczajenie
|
TYCHY
Witam wszystkich, chciałam polecić fryzjera z Tychów Aldone właśnie na dniach otwiera studio fryzjerskie pod nazwa ALDONA Chodze do niej juz od ładnych kilku lat i nie mam nic do zarzucenia Można jej po prostu oddać swoje włosy i o nic sie nie martwić. Przede wszystkim jest rewelacyjna jeśli chodzi o fryzury ślubne i cięcia awangardowe. Adres Tychy ul.Dmowskiego 112(za REALEM w strone ul.Sikorskiego) Otwarcie 1 sierpnia (sama zostalam juz zaproszona) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
Kraków
Szukam dobrego,taniego fryzjera na obcięcie długich włosków,wycieniowanie i zrobienie pazurkowanej grzywki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
![]()
W Szczecinie polecam salon FANTASY na ul. Ku Słońcu!!!!
Dzisiaj byłam... i jestem zadowolona! ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy Ktoś się orientuje gdzi otworzył swój salon p.Marcin ze Studia Fryzjerskiego na Kilińskiego120??? Z góry dziękuję za odpowiedż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
Przeszłam wielu i moim skromnym zdaniem najlepsza fryzjerka z Katowic to pani Monika ze Studia Fryzur Cleopatra na Wełnowcu. Ma taki fach w ręku jakiego inni fryzjerzy mogą pozazdrościć. Katowice Józefowska 118, 032/204-14-53 Naprawdę warto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! Szczecin
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a moze ktoras z was mieszka na podkarpaciu okolice krosna i moze mi poleci jakiegos dobrego fryzjera?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
witam pomórzcie mi namierzyc dobrego fryzjera z okolic Bytmia Tarnowskich gór prosze was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Dobry Fryzjer Z Kutna!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
Siemanko dziewczyny wiece cos o dobrych fryzjerach w Jasle??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
![]()
Zielona Góra
Polecam salon Rerusso na ul. Chrobrego (obok VIVY) R E W E L A C J A !!!! Dziś byłam tam pierwszy raz i jestem zachwycona. Fryzurka super, profesjonalna robota, doradztwo i strzał w 10!!! Pani Sabinka dokładnie wiedziała jakie kolorki mi pasują i jakie cięcie. Pracują na L`orealu. Ceny fajne, smaczna kawusia i miła atmosfera... Znalazłam swoje miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
![]()
Odwiedziłam ostatnio m nowy salon fryzjerski w Poznaniu na Taczaka 13, i..... naprawdę polecam .Jestem bardzo zadowolona, bardzo sympatyczna obsługa, śliczna aranżacja wnętrza i najważniesze zostałam fajnie obcięta, a włosy mam problematyczne,gęste druciki,które nie chcą się układać i nawet Pani udało się wyczarować grzyweczkę, czego nie podjął się żaden inny fryzjer.Naprawdę Polecam ,a szczególnie Panią Natalie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.