|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Hej. Właśnie, fajnie byłoby porównać jak TŻeci reagują na dietę lub też na kilka dodatkowych kilogramów. Obgadajmy ich ;P Mój nic sobie nie robi z diety! A tego, że ja jem zdrowiej, czy mniej, nawet nie zauważył. Wczoraj zjadł szarlotkę na ciepło i kebaba na wieczór. Lubimy sobie dogadzać kulinarnie i b. lubi, gdy z nim jem, chociaż podkreśla, że muszę mieć dobra przemianę materii, a jak widzi grubszą osobę objadającą się fast foodami to zawsze pod nosem mówi "liść sałaty, liść sałaty" i kręci głową z niesmakiem. Generalnie lubi szczupłe dziewczyny, ale nie przepada za chudymi tyłkami, woli pełne. Namawia mnie za to zawsze na rower itp. i chyba tak rozumie dbanie o siebie, nie odmawiając sobie żadnego jedzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
nie ma to w takim skrócie było. owoców było trochę, ale tylko jabłek, a co do warzyw, to że było to lato, to zjadłam to ogórka, to rzodkiewke, to cos innego. a co do mięsa fakt, nie było go, bo nie jadłam smażonego, a w domu nie praktykowało się gotowanego. aa i alternatywa dla ziemniaka : kasza gryczana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
BAN stały
|
Cześć dziewczyny!!
To moje dzisiejsze menu: śniadanie: jogurt naturalny z płatkami owsianymi+resztka mojego mixu ![]() II śniadanie: pół jabłka obiad: (i tu mój pech)może z łyżkę takich plasterków ziemniaczanych usmażonych na patelni, sałatka z ogórka i pomidora+sos winegret na podwieczorek planuję 2 kanapeczki z pieczywa chrupkiego z pomidorkiem i ogórkiem, może dodam kawałeczek szynki? kolacja: jeszcze nie wiem? jakieś pomysły?? Chyba kupię dziś warzywa nie te na patelnie (te już mam ale chyba jeszcze dokupię w zamrażalce się nie zepsują)ale też słyszałam o takich innych- tzn. innych w sumie podobnych- bo też warzywka, z tym że je się gotuję i potem je w sumie tj takie warzywka na parze. To chyba jest bardzo zdrowe ![]() ![]() W między czasie przegryzam jabłuszko ![]() ![]() Dodam jeszcze, że wf był bardzo męczący ![]() ![]() Ok dziewczęta ja lecę na zakupy, muszę zainwestować w jakąś dobrą kreacje, bo mam imprezkę niebawem- więc życzcie dobrych łowów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
sn: musli z mlekiem
ob: gotowane jablko; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Cześć kochane dziewczyny
![]() Czytam i widzę że myslicie prawidłowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra , koniec kazania ![]() a ja dzisiaj jadłam: 1/ sałatka z pomidora i ogórka ze szczypiorkirm +kanapka z razowca i plasterka szynki+herbata zielona 2/ szprotki w pomidorach+kr. razowca+kawa z mlekiem 3/ 2 małe gołąbki z młodej kapusty z ryżem i mięsem gotowane na parze+herbata z mlekiem i pomidor 4/ na podwieczorek zjem kawałek białego sera + 2 małe ogórki i listki kapusty pekińskiej 5/ na kolację będzie tylko sałatka z warzyw i kukurydzy(mało!) i 2 biszkopty (a co nie należy mi się? ![]() ![]() Kochane lecę do ogrodu bo chwasty szleją ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę miłego piątkowego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
no właśnie i to było dobre podsumowanie ! z głową dziewczyny, z głową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gdzie mięsko?? ta buła też nie bardzo - lepszy ciemny chlebek np z ziarnami. Proponuje spróbowac jeść jednak 5 posiłków. Myśle, że będzie łatwiej jeśli zaplanujesz sobie konkretne godziny posiłków np. 08-śn, 11-IIśn, 14-obiad, 17-podwieczorek, 20-kolacja. Standardowo mój jadłospis, wraz z planowanym podwieczorkiem i kolacją ![]() I płatki owsiane na mleczku 2% z dodatkiem cynamonu ![]() II dwie małe kromki ciemnego chleba fitness z plastrem wędliny III pół torebki brązowego ryżu + 175g surówki wiosennej + pomarańcza IV wieśniak z rzodkiewką V pierś z kurczaczka + sałata z łyżką jogurtu naturalnego ale zastanawiam sie czy nie zwiększyć posiłków.. Nie przekraczam 1300kcal, a codziennie ponad godzine intensywnie uprawiam sport.. Co o tym sądzisz Achnes??
![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=trutututu;19639451]po pierwsze MAŁO!!! Tym bardziej jeśli jeździsz na rowerze!
gdzie mięsko?? ta buła też nie bardzo - lepszy ciemny chlebek np z ziarnami. Proponuje spróbowac jeść jednak 5 posiłków. Myśle, że będzie łatwiej jeśli zaplanujesz sobie konkretne godziny posiłków np. 08-śn, 11-IIśn, 14-obiad, 17-podwieczorek, 20-kolacja. Dzis piatek to nie jem miesa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Roznie chodze ale napewno nie wczesniej niz 23, czyli tak 23-2, posilek i tak jem 20 -21
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z tą czekoladą to chyba xle napisałam, mam zamiar w trakcie @ a już się zbliża kupić jedną gorzką czekoladę i jeść ja w kryzysowych chwilach a takie podczas @ niestety mam ![]() I ruszyłam tyłek o boszzee ! w końcu zaczynam działać w dobrym kierunku. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- trututu i już mi zmieniaj ava ! ![]() kobieta z papierosem wcale nie jest seksi, nie wiem kto wylansował takie obrzydliwe coś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
hmmmmm...dziewczyny co myślicie o szpinaku...Pytam się,ponieważ ostatnio dużo go jem...w końcu rośnie na moich grządkach bo sobie posiałam,hihihi....robię z niego różne sałatki, kanapki i jem sam....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kcatii Czas edycji: 2010-05-28 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
ejj;( dostałam paczkę na dzień dziecka przedwczesną z duuużą ilością słodyczy;( i co tu robić, wspaniały sprawdzian silnej woli;p ale co zjem, to ćwiczę, bo kompletnie to powstrzymać się nie umiem..;p
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
Szpink hmm... osobiście nie przepadam, ale Papaj nabierał po nim boskiej mocy
![]() ![]() Co do słodkości to bardzo nie udany prezent ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=giovinezza;19641608]Szpink hmm... osobiście nie przepadam, ale Papaj nabierał po nim boskiej mocy
![]() ![]() hihihihi....faktycznie zapomniałam o Papaju który jadł tonami szpinak.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana a czy znasz jakiś dobry przepis na szpinak???? a tak wogóle dziewczyny czy macie jakieś fajne przepisy na sałatki ![]() przed chwilką skończyłam 25 minut na steperze az się za mnie lało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
BAN stały
|
Cytat:
Trzymaj się!!!! Trzeba ćwiczyć silną wolę. Najlepiej schowaj je gdzieś głęboko i zjesz np. pół tabliczki czekolady(nie od razu) w nagrodę, że np. schudłaś tyle albo tyle. Ja tak robie. Ok moje dzisiejsze: podwieczorek: jabłko+zielona herbatka kolacja: warzywka na patelnię i potem zjadłam 3 rzodkiewki. ![]() Teraz zmykam biegać, miałam mały zastój ale kondycja mam nadzieje nie gorsza ![]() PS. Muszę się wam pochwalić: allllllllllllllle mam śliczną kreacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Edytowane przez marta_94 Czas edycji: 2010-05-28 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
super strasznie zdrowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
mój dzisiejszy jadłospis;
I śniadanie: kanapka razowego, cieniutko margaryny, SZPINAK,ogórek zielony, kawa z mlekiem bez cukru II śniadanie: jabłko obiad: jajecznica ze szpinakiem+ kromeczka razowego podwieczorek: jabłko kolacja: sałatka( szpinak, seler,koperek,zielona cebulka, ogórek zielony i rzodkiewka- to co mam pod ręką) dodatkowo: zielona herbata(bez cukru) i 1,5 litra wody mineralnej niegazowanej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Nie będę się dziś rozpisywać. Wkuwam prawo finansowe i kompletnie mi nie wchodzi.... Dlatego jestem zła -> ergo jestem głodna. Na razie się trzymam
![]() Moje menu: 1) kanapka z chlebkiem żytnim, serkiem rzodkiewką - sztuk 2, jabłuszko. 2) znów kanapka x2 (ale to były bardzo małe kromeczki) pomidor, rzodkiewka. 3) omlet z 3 jajek, pomidorek. 4) sałatka z tuńczyka z biedry (z warzywkami), serek wiejski i otręby. Tyle... Co powiecie?
![]() |
#354 | ||
BAN stały
|
Cytat:
a ja wam powiem, że nigdy nie jadłam szpinaku, ale chyba zacznę ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ogólnie dobre dzisiejsze menu mialaś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Moj TŻ już mnie nie wspiera, na początku ho ho kieedy to było w klasie maturalnej jeszcze tak
![]() ![]() Z jadłospisami to najlepiej na NCJ tam są specjalistki co szybko każde błędy wytkną, ja niestety nie pomogę bo sama mało się na tym znam i mam na bank też błędy w swoich czasami.
![]() |
![]() |
#356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak,więc szpinak łączę prawie ze wszystkim... hmmm... muszę jeszcze spróbować czy ze szpinaku jest dobra zupa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() no i jest baaardzo zdrowy ![]()
![]() |
![]() |
#358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
[/COLOR]
szpinak wymiata ![]() ![]() ![]() no i jest baaardzo zdrowy ![]() O..naleśników ze szpinakiem jeszcze nie jadłam...Dobry pomysł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.