|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
wiecie solarium nie jest zle, fakt szkodzi,ale ja sie pojdzie od czasu do czasu to relaks taki...
ale pracuje i wiem ze sa osoby uzaleznione, same sie przyznjama, co dzien na 17, 18 minut, nawet 20, i codziennie takze tak jak tyton, alkohol to i solarium jest uzaleznieniem. klade sie kobietki spac, jutro jedziemy w dalsza trase z zaproszeniami;p
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz pewnie gdybym była bardzo blada to bym poszla, ale nie mam raczej jasnej karnacji, nie mam problemow z opalaniem sie na brazowo, opalenizna mi sie dlugo trzyma wiec po co mam chodzic na solarium.
A co do szkodliwosci... fakt, ale nie zapominajmy ze opalanie sie na sloncu tez nie jest zdrowe, wiec wszystko w granicach rozsadku
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
|
#335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam na allegro za niecałe 40 zł wiec nie mam nic do stracenia. Najlepsze jest to, że mój TŻ pali i pije duzo kawy, a zeby ma bielusienkie. Nawet jego dentysta mu powiedział, ze ma bardzo ładne, białe zeby.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 21:38 |
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
Też jestem sierpniową Panną Młodą Mam pytanie jakie dodatki pasują do sukni Georgia firmy Wings Bridal??I czy ktoś mógłby mi polecić kamerzystę Pozdrawiam
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz nie moge sie doczekac sierpniowego chodzenia po salonachCo do wybielania zebow, to slyszalam, ze mozna sobie troche szkody narobic samemu wybialajac jak np. pojawi sie duza nadwrazliwosc, bo jest to jednak ingerencja w szkliwo.... prawda to????
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o wpisanie do kalendarza
Agnieszka i Patryk 28 sierpnia 2010 roku
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie Biała Perła nie działa ;/
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- szczęściarze
|
|
|
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja za piaskowanie 3 tygodnie temu zapłaciłam 70zł
.Wróciliśmy z urodzin mojej chrześnicy i z rozdawania zaproszeń, dzisiaj udało się rozdać 4. Jeszcze tylko 5 . Najbardziej bałam się wizyty u mojej chrzesnej, oczywiście mnie ledwo poznała, a jej syn (mój kuzyn), do którego zadzwoniła z informacją, że przyjedziemy zapytał: "Jaka Ania??" O dziwo stwierdzili, że raczej na 100% będą - zobaczymy.
Edytowane przez Dziewczonka Czas edycji: 2010-06-03 o 19:04 |
|
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
Podałam cennik za szczękę + żuchwę, a wszystko zależy czy np. jest od trójki do trójki czy tylko żuchwa
no i co miasto i gabinet, też się różni ![]() My dziś obmyśliliśmy mniej więcej listę rezerwową, bo więcej osób wypadło niż się spodziewaliśmy :/ |
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo widzę, że ślubujemy tego samego dnia ![]() i bardzo podobny staż mamy (rocznikowo tak samo)
|
|
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
moj tz ma ciocie stomatologa i mial wybielane tymi laserami- polecam, choc drogo.
|
#346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale tak jak piszesz ceny są różne.
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj poszłam pierwszy raz do solarium ale tylko na 10 min bo nie chciałam przesadzic i troszkę widać różnicę. Teraz będę systematycznie chodzić co tydzień to może do wesela złapię ładną brązową opaleniznę
![]() Jeśli chodzi o wybielanie zębów to dobre są paski wybielające z "Blendamed" stosowałam je i już po 1 opakowaniu widać wielką różnicę Dobra też jest pasta do zębów wybielająca BLANX cały czas ją stosuje i musze przyznacze jest super!! Polecam szczególnie tym co mają wrazliwe dziasła
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
o jacie jutro 10 tygodni do ślubu
wiecie co dziewczyny jestem w szoku ze ten czas tak szybko leci a jeszcze mamy troszkę załatwiania
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
no to ja tez mam 10 tygodni bo slubujemy tego samego dnia
ja juz sie stresuje
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w kwietniu u mojej Pani stomatolog z zamierzeniem wybieleniu sobie ząbków...Otóż szczerze mi odradziła ponieważ jest to procedura bolesna (wkadki wybielajce)...i powiedziała,ze nie ma takiej potrzeby,bo moje szkliwo jest jasne...Zalecila mi uzywac pasty wybielające,ale na zmiane jedna tubka sie skonczy np.wzbielajaca to myc nastepnie zwyklą pastą...i zalecila paski wybielające blendamed.
Edytowane przez ania2631 Czas edycji: 2010-06-04 o 10:21 |
|
|
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
Każdy stomatolog ma swoje poglądy
ile osób, tyle pomysłów
|
|
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co robicie z paznokciami? Jakies tipsy, zele czy po prostu malujecie ladnie swoje? Bo ja sie zastanawiam, moje wlasne sa nawet ok i chcialabym je tylko ladnie pomalowac, ale czy np. jakies swiecidelko przyklejone bedzie sie trzymac wtedy?
U mnie w koncu sloneczny dzien dzis i ide z mama na zakupy, trzeba ja w koncu ubrac na wesele
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
U nad rano lało, teraz juz nie pada, ale pochmurno jest i zimno
![]() Wczoraj była ładna pogoda i udało sie nam zrobic w koncu grilla ![]() Ja mam swoje ładne paznokcie i jestem umowiona na ich pomalowanie w dzien slubu na 9.45 ![]() Na 11 do fryzjera, na 13 na makijaz, wiec mysle że ze wszystkim sie wyrobie. |
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj tak pieknie świeci słońce,że od rana szaleję w ogrodzie.Po tych deszczach zielsko się sypnęło.Poza tym upiększam balkon i taras,żeby na wakacje było pięknie.Tyle gości patrzy na dom
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
No to dziewczyny jestem skompletowana
makijaz bedzie fioletowy a fryzurka spiete włosy niestety nie mam zdjecia co do paznokci to ja mam nadzieje ze swoje zapuszcze ale jak to bedzie to zobaczymy
Edytowane przez tusia872 Czas edycji: 2010-09-09 o 11:18 |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** co do paznokci to ja się zastanawiam czy nie zażelować swoich pazurków. podobają mi się frenche z jakąś cyrkonią. ewentualnie pójdę pomalować też na frencha, ale właśnie obawiam się, że mi długo cyrkonie nie trzymały by się na pomalowanych pazurkach (znam z autopsji, jak maluję swoje i tż by mi pewnie zdrapał te cyrkonie |
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie mi sie french podoba z jakas cyrkonia albo paseczkiem, tylko boje sie jak to sie bedzie trzymac, a troche szkoda mi paznokci zeby tipsy czy zele klasc.
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam swoje nieładne paznokcie, więc już z góry założyłam, że będą tipsy
Tylko chce takie krótkie, bo nie podobają mi się sztuczne szpony :/ i oczywiście frencz z jakimś świecidelkiem- zawsze może być brokatowy paseczek jeśli nie cyrkonia ![]() U nas dziś też w końcu słoneczko i ciepło Za godzinke przyjeżdżają przyszli teściowie i mam ich zabrać na miasto, bo mama tż'ta chce coś na wesele upatrzeć Pierwszy raz będę sam na sam z nimi, bo Tż w pracy aż troszku się boje.
|
|
|
|
#359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nawet zareczyny mialysmy tego samego dnia . Tez sie wyczekalas troche![]() Cytat:
![]() Swiecidelko niestety nie utrzyma sie na naturalnych za dlugo Cytat:
![]() Ta ozdoba do wloskow tez sliczna. bedzie razem z welonem? W koncu piatek i wolny weekend
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt, w żelu cyrkonie i inne się fajnie będą trzymały, a tak to by trzeba pewnie sporą ilość lakieru bezbarwnego/utwardzacza, ewentualnie kleju do takich ozdób pogoda dzisiaj jest super ![]() ale oczywiście tż w pracy, ja zaraz też wychodzę do pracy. :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Czekamy na Ciebie fasolko

Za godzinke przyjeżdżają przyszli teściowie i mam ich zabrać na miasto, bo mama tż'ta chce coś na wesele upatrzeć
I nawet zareczyny mialysmy tego samego dnia . Tez sie wyczekalas troche