sex z wykładowcą :/ - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 17:33   #331
dilara
Raczkowanie

Dot.: sex z wykładowcą :/

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Ten link co podałam, 2 strony z m-forum.pl
ahaa, widzialam ten link, ale myslalam ze to chodzi o cos innego i nie zaglebialam sie juz dokladnie.

(mianowicie myslalam ze chodzi o watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438994 )

na moje to dziewczyna szuka pomocy gdzie tylko sie da. w gruncie rzeczy to i tak jest anonimowa, wiec pyta ludzi o opinie gdzie tylko moze. Ale to tylko moje zdanie
dilara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:28   #332
arystokratka 24
Raczkowanie

Nie mam zamiaru tłumaczyć się z tego gdzie studiuję , ile robie specjalności i jakie.. napisał w zupełnie innej sprawie .... może podać imie nazwisko moje i jego od razu będzie łatwiej...... to wszystko z mojej strony.... !
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:31   #333
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
ahaa, widzialam ten link, ale myslalam ze to chodzi o cos innego i nie zaglebialam sie juz dokladnie.

(mianowicie myslalam ze chodzi o watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438994 )

na moje to dziewczyna szuka pomocy gdzie tylko sie da. w gruncie rzeczy to i tak jest anonimowa, wiec pyta ludzi o opinie gdzie tylko moze. Ale to tylko moje zdanie
moze i tak.. ale szuka opinii wszedzie a nikog sie chyba nie zamierza posluchac

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:32   #334
krooolewna
Zadomowienie

Cienka sprawa,bo jak wyjmował telefon to raczej w trakcie sexu nie po to,żeby sprawdzać godzinę czy czytać smsa od kumpla....Masz nauczkę na przyszłość to na pewno,bo naiwne to było strasznie....Nawet w serialach związki(sex) wykładowca-studentka pokazują,że takie coś się nie opłaca.
Autorka wątku mogła zmienić dane np.kierunek studiów(wcale się nie dziwię sama bym zmieniła na jej miejscu pisząc na forum o takiej sprawie).

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:37   #335
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arystokratka 24 Pokaż wiadomość
Nie mam zamiaru tłumaczyć się z tego gdzie studiuję , ile robie specjalności i jakie.. napisał w zupełnie innej sprawie .... może podać imie nazwisko moje i jego od razu będzie łatwiej...... to wszystko z mojej strony.... !
A teraz jeszcze ta podejrzana forma...

edit: aż w zamyśle wysłałam zapominając co chciałam napisać:
Dziewczę nieszczęsne... po jakiego grzyba wypisujesz to wszystko po forach jak i tak nic nie robisz tylko użalasz się nad sobą. My nie kółko wsparcia ani grupa anonimowych sypiaczy dyskotekowych. Twoja nieporadność tak mnie irytuje że najchętniej bym sama do niego zadzwoniła powiedziała co nieco (mam wyjątkowo brutalną naturę). Jakby mi facet coś takiego proponował to bym mu zrobiła z tyłka zmierzch renesansu a ty "jesteś biedna i nie wiesz co zrobić".
NIENAWIDZĘ LUDZI BEZ POCZUCIA GODNOŚCI I WŁASNEJ WARTOŚCI.

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2010-06-22 o 18:42
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:39   #336
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Arystokratka nie denerwuj się tak ! Dziewczyny sie troche zagalopowały to fakt ale prawda jest taka, że staramy się dawac Ci jakieś rady a ty i tak swoje. Mam nadzieje, że dasz nam jeszcze znać co postanowiłaś i jak to sie wszysko rozwiąże.
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:43   #337
Sumigra
Rozeznanie

ja pier***e <facepalm> dziewczyna szuka pomocy, daliście ją to po grzyba przekopujecie cały internet by znaleźć jakąkolwiek informacje na temat tego kolesia i na temat jej?! skoro prowokacja to po co odpowiadacie na ten wątek? zajmijcie się lepiej dziewczynami które panikują, że są w ciąży choć są dziewicami a nie szukacie prowokacji...;/

robicie z igły widły.... bo się naoglądały seriali detektywistycznych
Sumigra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:46   #338
Jaryshka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarna_Złośnica Pokaż wiadomość
Arystokratka nie denerwuj się tak ! Dziewczyny sie troche zagalopowały to fakt ale prawda jest taka, że staramy się dawac Ci jakieś rady a ty i tak swoje. Mam nadzieje, że dasz nam jeszcze znać co postanowiłaś i jak to sie wszysko rozwiąże.
.

Edytowane przez Jaryshka20
Czas edycji: 2012-10-24 o 19:15
Jaryshka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:50   #339
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sumigra Pokaż wiadomość
ja pier***e <facepalm> dziewczyna szuka pomocy, daliście ją to po grzyba przekopujecie cały internet by znaleźć jakąkolwiek informacje na temat tego kolesia i na temat jej?! skoro prowokacja to po co odpowiadacie na ten wątek? zajmijcie się lepiej dziewczynami które panikują, że są w ciąży choć są dziewicami a nie szukacie prowokacji...;/

robicie z igły widły.... bo się naoglądały seriali detektywistycznych
Ja nie jestem caritasem żeby udzielać wszystkim pomocy. Zresztą dosyć pomocy dostała i jak widać coś z nią jest nie tak, skoro w planach ma siedzenie na dupie czy rozkładanie nóg a to co robimy w wolnym czasie - czy oglądamy seriale detektywistyczne, czy przekopujemy internet czy zajmujemy się czymkolwiek to nasza sprawa i z tego co wiem to na żadną z tych rzeczy jeszcze oficjalnego zakazu nie wydano.
edit: robić z igły widły też możemy :P wybacz jeśli ci to przeszkadza :p
edit2: i właśnie niech się kurna zdenerwuje dziewczyna i tą złość właściwie ukierunkuje!

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2010-06-22 o 18:53
Stary 2010-06-22, 18:52   #340
201712190924
Konto usunięte

dziewczyny przesadzacie z tymi dochodzeniami. możliwe, że autorka zmieniła jakieś swoje dane (np. kierunek studiów) w swoich wypowiedziach, żeby być bardziej anonimową. albo nie sprecyzowała dokładnie od czego jest ten wykładowca. może nie jest psychiatrą, ale wykłada cos w tych klimatach. wiec przestancie z tym całym śledztwem! takie historie sie zdarzają, mało to podłych ludzi na świecie? może i to jest prowokacja, ale moim zdaniem raczej nie. zejdzcie z dziewczyny.
a to, że jest słaba i nie szanuje siebie to już inna historia
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 18:56   #341
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giginthesky Pokaż wiadomość
dziewczyny przesadzacie z tymi dochodzeniami. możliwe, że autorka zmieniła jakieś swoje dane (np. kierunek studiów) w swoich wypowiedziach, żeby być bardziej anonimową. albo nie sprecyzowała dokładnie od czego jest ten wykładowca. może nie jest psychiatrą, ale wykłada cos w tych klimatach. wiec przestancie z tym całym śledztwem! takie historie sie zdarzają, mało to podłych ludzi na świecie? może i to jest prowokacja, ale moim zdaniem raczej nie. zejdzcie z dziewczyny.
a to, że jest słaba i nie szanuje siebie to już inna historia
jeżdżę po temacie nie po dziewczynie. Nieważne czy zmieniła dane czy nie - to jest pikuś ale kurde nie wierze, że można mieć aż tak zakuty łep. Poza tym wielowątkowość nie świadczy wg mnie o tym, ze szuka "innej" pomocy. Bo ona dobrze wie, co ma zrobić tylko nie chce.(jeśli ten cały wątek jest prawdą)
Stary 2010-06-22, 19:12   #342
arystokratka 24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
jeżdżę po temacie nie po dziewczynie. Nieważne czy zmieniła dane czy nie - to jest pikuś ale kurde nie wierze, że można mieć aż tak zakuty łep. Poza tym wielowątkowość nie świadczy wg mnie o tym, ze szuka "innej" pomocy. Bo ona dobrze wie, co ma zrobić tylko nie chce.(jeśli ten cały wątek jest prawdą)
to mozesz jechać po wątku... masz prawo ale nie zycze sobie żebys jechala po mnie ze ...... mam ZAKUTY ŁEB !!!!!!!!!!! Nie mam ochoty czytać tego że ciągle slysze ze jestem dziwką, zdadziłam faceta, przespałam sie z wykładowcą czyli facetem jak każdy inny! Fakt dostałam wiele rad niestety postanowiłam troche inaczej niż większość z was radziła .. bo ciekawe ile w takiej sytuacji zdobyła by się iść na policje, do władz uczelni... a ile żyło by w takim strachu jak ja... Wiem jedno że gdybym weszła na taki wątek to też pewnie radziłabym tak jak wy........ ale niestety to ja musze się z tym zmierzyć a to już takie łatwe nie jest ....

Edytowane przez arystokratka 24
Czas edycji: 2010-06-22 o 19:13
arystokratka 24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 19:22   #343
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
ale niestety to ja musze się z tym zmierzyć a to już takie łatwe nie jest ....
Mądry Polak po szkodzie.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 19:28   #344
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
to mozesz jechać po wątku... masz prawo ale nie zycze sobie żebys jechala po mnie ze ...... mam ZAKUTY ŁEB !!!!!!!!!!! Nie mam ochoty czytać tego że ciągle slysze ze jestem dziwką, zdadziłam faceta, przespałam sie z wykładowcą czyli facetem jak każdy inny! Fakt dostałam wiele rad niestety postanowiłam troche inaczej niż większość z was radziła .. bo ciekawe ile w takiej sytuacji zdobyła by się iść na policje, do władz uczelni... a ile żyło by w takim strachu jak ja... Wiem jedno że gdybym weszła na taki wątek to też pewnie radziłabym tak jak wy........ ale niestety to ja musze się z tym zmierzyć a to już takie łatwe nie jest ....
Wybacz ale inaczej się tego nazwać nie da... no nie da...
I uwierz że bardzo się różnimy ja po pierwsze w życiu nie wpakowałabym się w coś takiego a po drugie w życiu nie dałabym się tak traktować. Nie znasz mnie i nie zakładaj, że w podobnej sytuacji schowałabym głowę w piasek jak ty - to mnie obraża...
edit: i to obraża dużo bardziej niż zakupy łeb :P

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2010-06-22 o 19:33
Stary 2010-06-22, 19:43   #345
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
nie denerwuj sie tak.. rozumiem, ze nie masz odawgi isc na policje, ale padly tu tez inne rozwiazania niz policja... duzo rozwiazan. chyba wszystkie mozliwe...i to troche dobiajace jak kazd chce Ci pomoc a Ty nie chcesz tego.
ja nie uwazam ze jestes dziw*ka.. wiem ze padly tu takie slowa, ale ja osobiscie jestem daleka od uwazania Ciebie czy inne osoby ktorym zdarzylo sie w zyciu uprawiac sex na jedna noc tu straszne ugolnienia padly.. kazda sytuacja jest inna. byl juz chyba watek o seksie na jedna noc..(albo jakis inny "kontrowersyjny" o sexie. czesc z wizazanek sie oburzala min na mnie i strugala swietoszki a wiem(nie powiem od kogo i w jaki sposob sie dowiedzialam ze sa obludne w tej swoje moralnosci, na forum pisaly jakie sa moralne etc. a na pw juz zupelnie inne rzeczy.. wyszla jak na dloni hipokryzja) ale nie o tym watek.. tak sobie przypomnialam
wiec nie daj sobie wmowic ze jestes dziw*ka.. i walcz o siebie. tyle chyba mozna powiedziec

Edytowane przez madzia_g
Czas edycji: 2010-06-22 o 19:46
Stary 2010-06-22, 19:47   #346
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
nie denerwuj sie tak.. rozumiem, ze nie masz odawgi isc na policje, ale padly tu tez inne rozwiazania niz policja... duzo rozwiazan. chyba wszystkie mozliwe...i to troche dobiajace jak kazd chce Ci pomoc a Ty nie chcesz tego.
ja nie uwazam ze jestes dziw*ka.. wiem ze padly tu takie slowa, ale ja osobiscie jestem daleka od uwazania Ciebie czy inne osoby ktorym zdarzylo sie w zyciu uprawiac sex na jedna noc tu straszne ugolnienia padly.. kazda sytuacja jest inna. byl juz chyba watek o seksie na jedna noc..(albo jakis inny "kontrowersyjny" o sexie. czesc z wizazanek sie oburzala min na mnie i strugala swietoszki a wiem(nie powiem od kogo i w jaki sposob sie dowiedzialam ze sa obludne w tej swoje moralnosci, na forum pisaly jakie sa moralne etc. a na pw juz zupelnie inne rzeczy.. wyszla jak na dloni hipokryzja) ale nie o tym watek.. tak sobie przypomnialam
wiec nie daj sobie wmowic ze jestes dziw*ka.. i walcz o siebie. tyle chyba ozna powiedziec
zgadzam się. każdemu czasem powinie się noga. nie usprawiedliwiam tego, co zrobiłaś, bo źle postąpiłaś ale moim zdaniem nie ma sensu mówić sobie, że jesteś dziwką itd. dziewczyny nie osądzajcie tak autorki. każdy popełnia błędy, jej zdarzyło się to raz, a to jeszcze nie znaczy, że takie zachowanie stanie sie dla niej normą.
Stary 2010-06-22, 19:51   #347
dilara
Raczkowanie

Cytat:
ja nie uwazam ze jestes dziw*ka.. wiem ze padly tu takie slowa, ale ja osobiscie jestem daleka od uwazania Ciebie czy inne osoby ktorym zdarzylo sie w zyciu uprawiac sex na jedna noc. tu straszne ugolnienia padly.. kazda sytuacja jest inna. byl juz chyba watek o seksie na jedna noc.. czesc z wizazanek sie oburzala min na mnie i strugala swietoszki a wiem(nie powiem od kogo i w jaki sposob sie dowiedzialam ze sa obludne w tej swoje moralnosci, na forum pisaly jakie sa moralne etc. a na pw juz zupelnie inne rzeczy.. wyszla jak na dloni hipokryzja) ale nie o tym watek.. tak sobie przypomnialam
wiec nie daj sobie wmowic ze jestes dziw*ka.. i walcz o siebie. tyle chyba ozna powiedziec
ehh w koncu ktos napisal cos co mozna spokojnie przeczytac... bo ta cala dyskusja powoli, w moim mniemaniu, zaczyna sie robic niesmaczna.... tam, po drugiej stronie ekranu - siedzi jakas osoba, ktora zwrocila sie ze swoim problemem tu na forum... a zaczelo sie z tego robic jakies pospolite obrzucanie jaj. A moze to ja po prostu nie nadaje sie do siedzenia na forum
(co byloby chyba dobra opcja, bo w koncu zaczelabym sie uczyc porzadnych rzeczy, a nie studiowac watki )
dilara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 19:54   #348
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się. każdemu czasem powinie się noga. nie usprawiedliwiam tego, co zrobiłaś, bo źle postąpiłaś ale moim zdaniem nie ma sensu mówić sobie, że jesteś dziwką itd. dziewczyny nie osądzajcie tak autorki. każdy popełnia błędy, jej zdarzyło się to raz, a to jeszcze nie znaczy, że takie zachowanie stanie sie dla niej normą.
No nie. Doczekaliśmy się czasów kiedy ktoś mówi innym jak mają sądzić... a myślałam, ze druga tura wyborów jeszcze się nie odbyła.
Po 1- akurat mi zwisa to że przespała się z facetem - moralny problem jest w jego statusie jako nauczycielu ale
Po 2 - przecież nie możesz ludziom kazać, żeby w podświadomości tak o niej nie myśleli :P nawet jeśli posuwają się daleko to mają prawo do własnych poglądów i wyrażania ich...

Chcesz bronic jej spokoju psychicznego? W końcu ma tyle problemów na głowie... no tylko, ze te problemy się z powietrza nie wzięły. Trzeba wypić naważone piwo.
Stary 2010-06-22, 20:01   #349
Sumigra
Rozeznanie

Cytat:
(...)Trzeba wypić naważone piwo.
To pomóż je wypić a nie oceniaj niesprawiedliwie, poznałaś dziewczynę jedynie z literek na twoim monitorze, a nie w życiu prywatnym
Stary 2010-06-22, 20:02   #350
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
wiec nie daj sobie wmowic ze jestes dziw*ka.. i walcz o siebie. tyle chyba mozna powiedziec

Dokładnie tak!

Stało się i człowiek niestety popełnia błędy i na tych błędach się uczy. I to, że napiszecie, że dziewczyna jest ***** to nie spowoduje, że czas sie cofnie. Ja rozumiem, że jest wolność słowa i każdy w internecie jest anonimowy i możecie obrzucać błotem kogo chcecie ale chyba widać, że dziewczyna bardzo żałuje tego co zrobiła więc może skończycie ją oceniac.
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 20:03   #351
Rocks
Przyczajenie

Oglądnij sobie "Hańbę" z Johnem Malkovichem.

Rocks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 20:05   #352
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
To pomóż je wypić a nie oceniaj niesprawiedliwie, poznałaś dziewczynę jedynie z literek na twoim monitorze, a nie w życiu prywatnym
zgadzam sie zeby je moralnosci nie oceniac..
ale kazda/y z nas chce jej pomoc wypic to piwo! podajac rozwiazania.. widze z Arystokraka nie chce isc do dziekana, napolicje itd.. ale byly tez inne rozwiazania..

Cytat:
Ja rozumiem, że jest wolność słowa i każdy w internecie jest anonimowy i możecie obrzucać błotem kogo chcecie ale chyba widać, że dziewczyna bardzo żałuje tego co zrobiła więc może skończycie ją oceniac.
zgadzam sie...

zreszta w tym watku nie chodzi o ocene moralna!

Edytowane przez madzia_g
Czas edycji: 2010-06-22 o 20:07
Stary 2010-06-22, 20:08   #353
Sumigra
Rozeznanie

a jaką macie pewność, że ona nic z tym nie robi? nie napisała wprost "idę się z nim przespać" więc nie gdybajcie...jak autorka będzie chciała napisać to napisze co się dzieje, na razie to tylko jeździcie po niej, sama bym nie chciała być tak oceniana jak wy ją oceniacie...
Stary 2010-06-22, 20:08   #354
kurremkarmerruk
Przyczajenie

Autorko, wybrałaś inne rozwiązanie, znaczy jakie?
Rozumiem, że nie odzywasz się do niego, unikasz i kujesz, tak?
Jeśli zadzwoni do ciebie przed egzaminem - nie odbierzesz?

Wiesz, że cię na egzaminie uleje. Jak uleje, to dopiero będzie ładnie
Bo nie pozwolisz się ulać na poprawce - po prostu się z nim prześpisz.

Mam wrażenie, że ty tu szukałaś rozgrzeszenia dla swoich myśli pt. może to przespanie się nie jest złym pomysłem. Tylko, że nikt tego nie powiedział.

A poza tym - ja jestem naprawdę święcie przekonana, że osoba, która jest otwarta seksualnie (nie znaczy to "latam do łóżka z kim popadnie", tylko po prostu mam świadomość, że seksualność nie jest czymś, czego trzeba się wstydzić), pewna swojej wartości (to z kolei znaczy, że mam w dupie "co ludzie powiedzą" w momencie, kiedy chodzi o moje dobro, które przy okazji nie ciągnie za sobą krzywdy innego człowieka) zrobiłaby to co trzeba.

Nie mierz mnie (jako jedną z tych mądrzących się) swoją miarą - ja nie miałabym oporów opowiedzieć komu trzeba, że ktoś mnie krzywdzi.

A i jeszcze jedno - twoja "przyjaciółka" wcale nie jest dobra. Przyjaciel to człowiek, który nas wspiera, ALE ma też zadanie popatrzeć obiektywnie na to, co nas spotyka i w razie W kopnąć nas w tyłek mówiąc "otwórz oczy". Twoja przyjaciółka ucieka od problemu. Takie ciche "wspieranie niezależnie od twojej decyzji" jest najłatwiejsze. "To nie mój problem".
Więc przyjaciółki nie zazdroszczę i nikomu takiej nie życzę.

Ogólnie, mi osobiście jest ciebie żal. Ludzie bez poczucia własnej wartości są smutni.
kurremkarmerruk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 20:12   #355
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
No nie. Doczekaliśmy się czasów kiedy ktoś mówi innym jak mają sądzić... a myślałam, ze druga tura wyborów jeszcze się nie odbyła.
Po 1- akurat mi zwisa to że przespała się z facetem - moralny problem jest w jego statusie jako nauczycielu ale
Po 2 - przecież nie możesz ludziom kazać, żeby w podświadomości tak o niej nie myśleli :P nawet jeśli posuwają się daleko to mają prawo do własnych poglądów i wyrażania ich...

Chcesz bronic jej spokoju psychicznego? W końcu ma tyle problemów na głowie... no tylko, ze te problemy się z powietrza nie wzięły. Trzeba wypić naważone piwo.

Ale po co ją obrażać? To nic nie zmieni. Zmieni najwyżej tyle, że autorka bedzie miała takie nastawienie, że skoro uważacie ją za dziwkę to wasze rady pewnie też są mało warte

Moim zdaniem musisz się zmobilizować arystokratko. Nikt nie powiedział, że to co masz zrobić będzie przyjemne, ale czasem trzeba zrobić coś przykrego, by zawalczyc o siebie. Znajdź w sobie odwage i przyznaj sie do tego przed władzami uczelni/policją. Jedyną alternatywą jest totalne zeszmacenie sie i dawanie d**y gnojkowi, który cię szantażuje, bo jak rozumiem, studia chcesz skończyć.
Domyślam sie, że teraz jesteś jeszcze w szoku, nie podejmujesz działania, bo pewnie liczysz na to, że może zaraz sie okaże, że wcale nie jest tak źle, że najgorsze zaraz minie - no i faktycznie może tak być, ale tylko jeśli odpowiednio szybko zadziałasz.
pokonaj swoje słabości. jesteś ich świadoma, a skoro wiesz, że masz opory i brak ci odwagi, to postaraj się udowodnic sobie i innym, że jednak stac cie na podjecie wyzwania.
Stary 2010-06-22, 20:13   #356
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze - już na 4 czy 5 stronie jej napisałam co wg mnie powinna zrobić. więc odhaczę sobie "pomóż"
po drugie ani razu nie napisałam o niej per "kobieta lżejszych obyczajów" więc nie oceniam jej postępowania do momentu zamieszczenia posta na forum nr 2
po trzecie - to co oceniam i wyrażałam swoimi komentarzami to upór jaki stawia autorka przed rozwiązaniem sytuacji. Jestem naocznym świadkiem tego uporu bo mimo że tylko w literkach na monitorze to jednak przewija się od już przez 12 stron.

Nie będę 100 razy radzić komuś kto nie ma zamiaru nic robić i tak samo nie mam zamiaru wspierać działań z którymi się nie zgadzam. Za to uważam, że mam prawo ocenić to co dzieje się przed moimi oczami czyli krótką prezentację wątpliwej silnej woli autorki. Ocena tej "silnej woli" jest nawet aż zbyt sprawiedliwa.

Przeczytaj cały wątek zanim coś napiszesz następnym razem.
Stary 2010-06-22, 20:21   #357
madzia_g
Zakorzenienie

a tak apropos.. a jak arystokratka pojdzie na ten egzamin a przed tym egzamem sie z nim nie przespi nie bedzie rozmawiac itd. to poza oblaniem jej to co on zrobi? moze on liczy ze ona przed egzaminem zmieknie.. moze tylko a straszy bo liczy na to ze autorka bedzie sie bala i bez kitu sie z nim przespi? stara sie teraz tak ja zmanipulowac, nastraszyc, wykorzystac slabosc zeby przed egzaminem uprawiali sex.. po prostu manupilacja ja zlamac.. ale jak ona tego nie zrobi i do egzaminu podejdzie wczesniej z nim nie rozmawiajac czy nie spotykajac sie to co zrobi? ewentualnie ja obleje ale wtedy bedzie miala prawo zdawac z innym egzaminatorem.. albo po prostu bedzie miala komisa.. a komis nie przeszkadza w zdobyciu tytulu mgr po to sa takie rozwiazania dla studentow zeby korzystac z nich... a jak nie zostanie przez to na uczelni? hm ale treraz juz nawet jak sprawa by sama ucichla(w co watpie) bez sensu zostawac na tej uczelni skoro on na niej jest... hmmmmmmmm ogolnie chyba lepiej komis albo niezdany egzamin(a moze nawet nie, moze jej nie obleje) niz wiadomo co...

chodzi mi to ze moze on teraz tak straszy, manipulukje.. jeszcze przed egzaminem.. liczy ze ja zlamie do tego 3 lipca... ale jak mu sie nie uda.. to ona moze swoje studia uratowac.. a zdjecia z kom?(jesli naprawde sa) to zacznie je rozwieszac po korytarzu wydzialu? ja juz cos by ze zdjeciami bylo.. to wtedy ona juz nie ebdze miala n ic do straceniai powie kto je zrobil i przy okazji opowie o szantazu itd bo nie bedzie miala nic do stracenia..a on chyba by nie chcial zeby wyszlo na aw kto te zdjecia robil i kto ja szatnazowal..
ale moze do tego nie dosc w ogole jak do egzaminu sie niezlamie.
wyjscie dwa- przed egzaminem isc do wladz ale wiemy ze arystokratka tego nie zrobi..

Edytowane przez madzia_g
Czas edycji: 2010-06-22 o 20:26
Stary 2010-06-22, 20:25   #358
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Ale po co ją obrażać? To nic nie zmieni. Zmieni najwyżej tyle, że autorka bedzie miała takie nastawienie, że skoro uważacie ją za dziwkę to wasze rady pewnie też są mało warte
Ja serio tak niewyraźnie pisze, czy może ekran ci mruga? Mam milionowy raz napisać, że ja tak nie uważam? To napisze: nie uważam ją za dziwkę, mam to gdzieś.
Uważam tylko co napisałam powyżej i co nagrodziła administracja <kłania się> odnośnie jej wyboru.
I uważam, że każdy ma prawo do swojego zdania...

edit: madzia_g - poprawkę będzie mieć z tym samym egzaminatorem. Komis już nie ale jeśli nie zda komisa to będzie warunek a skoro tylko on to wykłada to znowu cały semestr będzie z nim.

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2010-06-22 o 20:28
Stary 2010-06-22, 20:29   #359
Sumigra
Rozeznanie

Cytat:

Przeczytaj cały wątek zanim coś napiszesz następnym razem.
Przeczytałam cały wątek i nic nie rozumiem (( jestem głupcem, że staram się spojrzeć obiektywnie ;(( idę się pociąć ;((

Boże...widzisz i nie grzmisz...lepiej napisać "prowokacja, nie słuchasz się RAD" właśnie rady to nie kazanie komuś robić czegoś, autorka sama wybierze to co chce i nie myślcie, że jeśli wy potrafiłybyście się sprzeciwić to i autorka ma na to siły. Zrobiła co zrobiła, to się nie odbędzie. A te rady były do 5 strony, a potem obelgi, potem love&peace i znowu sprzeczanie się kto ma racje a kto nie.

Jak widzicie autorka napisała, że nie ma zamiaru już tu pisać, skoro tak to chyba koniec tematu?

Z mojej strony to tyle, teraz możecie mnie zmieszać z błotem!
Stary 2010-06-22, 20:31   #360
Arrianna
Zakorzenienie

Nie lepiej wspierać kogoś, kto robi głupotę za głupotą tylko po to, żeby go nie dołować...
edit: może i nie pisze ale jak zjedziesz na dół to zobaczysz że czyta

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2010-06-22 o 20:33
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości