|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
oo tak daj mi te noc !!!!!!!!!!!! i tlum szaleje
![]() zaspiewam te piosenke G. jak zadzwoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Dzieki
![]() ![]()
#333 |
Zakorzenienie
|
Lenka zastanawiałam się skad Cię kojarze i już teraz patrze wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Wariatka
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9ikRLTFUNUs wiec mi nie uciekac dzisiaj szybko ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Lenka to siedź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
nie no, świetna impreza, super sie bawie, nogi mi już odpadają tak sie wytanczyłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Tak właśnie, ale coś sie wątek "zawiesił"
![]() Mówiąc szczerze to tam takich imprez nie było:P
#337 |
Zakorzenienie
|
Bo my wogóle jestesmy wyjatkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
#340 |
Zakorzenienie
|
Piękne ja już tez uciakam, musze się jeszcze wykąpać i spać
![]() kolorowych, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
No i zostawily mnie. To ja wracam do pani Bończyk.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Kiiinia moja ty ostatnia nadziejo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
http://justysia8981.wrzuta.pl/audio/.../kylie-_akcent Aa, pamiętacie te rytmy?
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Laska, chluśniem bo uśniem! |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
-Pa-mie-tacie?!
-Pa-mie-tamy! ![]() zapodaj cos jeszcze, mi sie playlista skonczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=R-XEU...eature=related To już takie moje techo-drecho, ale co, disco w polu było, niech i jakaś rąbanka będzie.
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- http://augenblick.wrzuta.pl/audio/3m...dee_-_sientelo Ooo! |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=b3mOLJvbBwQ jedna z ostatnich piosenek nuconych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
Wymiękam i ja, laseczko. o_O
Mogę iść spać? Rozchodniaczka i idę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
:piwko:
idz idz, ja jeszcze z Romeo popiszze chwile i tez ide. Napsial do mnie pieerwszy bo mial wrazenie ze sie obrazilam:d |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
Wykąpana, pachnąca żegnam się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na azie mu nie odpisuje bo jak widac, nie rozumie co jest nie tak. nie cierpie mamin cycków;/ napisałam, ze moje marzenia, plany o wakacjach skreślił od tak sobie ale jak mamcia powie nie to rzuca wszystko. nie wiem ... to znaczy nie chodzi o to, że chciałam zeby jechał tylko o to, że dla mni nie zrezygnował tylko dla matki.... ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
TEŻ TAK MACIE, ŻE JAK USŁYSZYCIE SMUTNĄ MUZE A JESTESCIE PRZYĆMIONE TO JESZCZE BARDZIEJ WAS DOBIJA?? Cytat:
o kuźwa ![]() masz racje ![]() ![]() ![]() Cytat:
widze, że się rozszalałayścieP:P ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- ej no gdzie jest NAti?? zawsze kawki robiła...:P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane dziewczynki
![]() Jak tu pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() starałam się nadrobić w miarę możliwości to co pisałyście tutaj i na tamtym wątku ale gaduły wyrobiłyście ponad 20 stron od kiedy wyjechałam ![]() ![]() ![]() ale..... jestem u mojego TŻcika nad morzem i jest cudnie ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że z powodu mojego rzadszego wpadania tutaj nie zapomnicie o mnie, bo ja dniami i nocami się zastanawiam co tutaj u was nowego słychać z nadziejom oczywiście, że nie dopadają was żadne smuteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
babuszki moje!
![]() moj komp cos ostatnio nie chce ze mna wspolpracowac, chyba sie obrazil.. teraz z racji tego, ze siostra w pracy to udalo mi sie dorwac na moment do jej kompa.. i tak oto pisze ![]() u mnie po staremu wszystko.. tesknie nadal za moim teżetem.. wczoraj do niego zadzwonilam przed spaniem ![]() ![]() kocha mnie nadal ![]() upaly odwiedzily mnie znowu niemilosierne ![]() tesknicie za mna troszeczke? ![]() ![]() i wiecie co? ..jeszcze tylko miesiac, 3 tygodnie i 4 dni ![]() ![]() ![]() ps. zajrze tu do was, jak uda mi sie dojsc do porozumienia z moim komputerkiem.. ![]()
#354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejo słoneczko. weź mnie do siebie ![]() Cytat:
jejku siostro tesknie;( wracaj do nas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Justyś zapraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
że co??:P:P:P tylko na plazy??:P:P a gdzie jakis nocleg no co kolwiek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
no dobra to nocleg też mogę załatwić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Justyś ja to Ci powiem że chyba bym mu dupe skopała. a już napewno nie obyło by się bez awantury. Ja rozumie, że szacunek do rodziców,ale bez jaj!!! małym dzieckiem tez nie jest,a co to ma znaczyć że mamusia powie i bez słowa się leci, ale jak dziewczyna mówić to olać? ![]() Myszka zaciekawiłaś mnie tym forum motoryzacyjnym. powiedz coś więcej. Widze że jesteś mocno wszechstronna ![]() Marlenaaaa jakie Ty masz cudne brwi!!!!!!!! no napatrzeć się nie mogę Slicznotko!!! Cytat:
![]() baw siędobrze, odpoczywaj, korzystaj z pieknych chwil, a potem wszystko nam opowiesz ![]() Marysiątko proponuję komputerek strzelić z bucika raz albo drugi to się nauczy współpracy ![]() ale impreze wczoraj miałyście!!!! ho ho!!! aż kilka linków sciągnęłam i będę w domu słuchac,bo w pracy brak głośników. śwoją drogą jakie to idiotyczne-pół roku temu wymienili mi sprzet, super wypasiony,a głośników nie ma ![]() a ja wczoraj słuchałam "pocieszanki", piłam żubrówkę ze spritem, robiłam pudełeczko dla mamusi i ryczałam jak bóbr...no prawie jak bóbr ![]() okazało się że Tż nie będzie miał ŻADNEGO urlopu. dlaczego? zasugerowali mu ze na okresie próbnym lepiej jest nie barać, bo -taka jest polityka firmy -źle to wygląda -nie ma potrzeby odpoczywania skoro dopiero zaczął pracę -moga mu nie przedłużyć umowy. pokłóciliśmy się, zrobił z siebie męczennika co mnie wkurza, poryczałam sie, wywaliłam wszystko z siebie i do niczego znowu nie doszliśmy.... o i tak... pocieszeniem marnym jest to że za***iście dzisiaj wyglądam ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
kochane jestem
![]() ładne imprezy wczoraj tu sie odbywały ![]() ![]() to co Twoj tz sie nie odzywa do Ciebie? ![]() Marys dziecko Ty moje ![]() ![]()
#360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wole koło Ciebie, co bys nie myślała, że się dobieram do twojego TZ ![]() ![]() Cytat:
kochana i tak mu własnie napisałam. Że zaje*** to wyszło, że moje marzenia, zyczenia skreslił i pier***i , że dla naszego dobra, że sobie kupi samochód terefere bla bla a najlepsze, że jego super mamusia sama go namawiała a 3 dni jej sie usrało, że nie to nie jedzie. nie jestem zła na matke tylko na NIEGO!! bo do jasnej cholery w tym roku kończy 4 lata i co?? jak mu mama powie , tak zrobi?? mama powiedziała, żeby sie w tym roku wyprowadził do wrocławia to powiedziałam, żeby sie nie ważył, bo wtedy był by koniec bo by przyjeżdzał tylko na week a ja wtedy mam studia od rana do nocy. i zrobił zbolała mine. dziś do mnie pisze sms jak gdyby nic sie nie stało i wielce zadowolony a teraz on tez tym spsoobem jest bez pracy w wieku 24 lat z tekstem: powoli zaczne czegoś szukac ![]() a co do twojej sytuacji tez zaje**** wyszło. To co nie mógł się wcześniej spytac czy mu przysługuje jakiś urlop?? to jeszcze zje*** ty dostałaś od twojej szefowej.. przepraszam was za słownictwo ale jestem taka zła... ej Misia co ty teraz zrobisz w takim razie z tym urlopem?? ![]() ![]() Cytat:
odzywa się. ja doniego nie. a widzisz ja tu czekałam od samego rana na ciebie;( |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.