|
|
#331 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
Witam
czy mogę się przyłączyć do skromnego grona starających się o fasoleczkę? ![]() jestem rok po ślubie i właśnie zaczęliśmy starania.. ostatnio @ miałam 19.07. cykl mam zawsze ok 32 dni a już jest 37 i nic... jeden test zrobiłam chyba w środę... wyszła taka bladziutka kreseczka... żeby poprawić zrobiłam wczoraj drugi.. tutaj znowu nic pierwszy test był płytkowy drugi strumieniowy.Dodam że przez ten czas zdążyliśmy być w Chorwacji. Zmiana klimatu, diety, podróż i w ogóle.... może od tego mi się spóźnia ale kurcze już mnie skręca bo nie wiem sama Według tego kalendarzyka tam wyżej to chyba nie trafiliśmy w dni płodne ale nie pamiętam ![]() Ehhhh......
|
|
#333 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() No faktycznie Ci się spoznia już trichę, jakbyś nie powiedziała o tym wyjeździe to pomyślałabym że z tymi testami coś nie tak, ale tak to może faktycznie przez zmianę klimatu. Ale życzę żeby to jednak była fasolka trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Kobietki co juz mają dzieci - czy jest szansa żebyście się pochwaliły swoimi pociechami tutaj? wiem że to o przyszłych dzieciach, ale jak macie jakieś ładne, badz zabawne zdjątka waszych dzieci to możecie wrzucać
|
|||
|
|
|
|
#334 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No ja jestem panikara i już!
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Ja już mam 5 letniego synka i vczas na rodzeństwo dla niego bo nigdy nie chciałam żeby mój synek był jedynakiem. Drugie dziecko poroniłam w tym roku niestety. Teraz czekam czy @ nadejdzie MAM NADZIEJĘ ŻE NIE
![]() i postanowiłam poczekać parę dni i testować np w sobotę.Może się komuś wydawać że to późno ale mimo tego że jestem baaardzooo niecierpliwą osóbką ....... może mój |
|
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj na obiad "gołąbki inaczej". Ale takie odgrzewane z wczoraj mi sie zostały. A TZ dostanie pierogi, bo gołąbków juz mu nie wystarczyło
![]() Ja też podobnie ja Farahh nie jestem za umieszczaniem zdjeć publicznie, ale jakby ktoś chciał zobaczyc moją Miśkę, to zapraszam do albumów, tyle, ze wcześniej musimy się "zaprzyjaźnić", zebyscie mogly je zobaczyć Jak juz tak piszemy luźniej, to ja dzisiaj po pracy byłam w sklepie, w celu zakupu poscieli dla mojej Małej. Emilka idzie od 1 września do przedszkola, wiec pomału kupujemy jej wyprawkę Co do testowania, to ja chyba jutro zrobie test, bo dzisiaj już 34 dc i juz dłuzej czekała nie będę... |
|
|
|
|
#337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na wynik testu Cytat:
![]() Oby, oby! Jejku, mój synek zaraz kończy 2 lata, ale u mnie w mieścinie biorą do przedszkola od 3 lat, no i warunek taki, że musi wołać siusiu i kupkę do toalety Szykowanie wyprawki- super sprawa! No i sam fakt, że będzie mieć kontakt z innymi dziećmi.. druga sprawa to taka czy dziecko będzie chciało być w tym przedszkolu Mój mąż jak był mały i rodzice go zaprowadzili do przedszkola to uciekł i był w domu szybciej niż oni A że mój synek to wypisz, wymaluj tatunio to może być ciekawie
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
A ja zrobiłam sobie dziś test, tzn. w 20 dc i wyszła jedna kreska a chciałam dwie. Nie mogę już wytrzymać, nie wiem co we mnie wstąpiło ale już niech przyjdzie ten 28 dc i niech coś wyjaśni bo zeświruję. Czy w tym naszym życiu jest coś co można zaplanować i wyjdzie po naszej myśli ..... bo u mnie to wszystko na opak. Ale jestem wkurzona .....
|
|
|
|
|
#339 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :kciuki :![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,jak tak na Was patrzę to widze, że wiele z was jest już mamami.
My zdecydowaliśmy się na dzidzię dopiero w czerwcu W dodatku widzę, że jestem jedną z najstarszych staraczek![]() Co do starań-w czwartek zaczynamy trzeci cykl starań(kupiłam dziś nową ogromną kołdrę i śliczną pościel-trzeba ją ochrzcić),tzn. jak zaczniemy wcześniej to ja się nie pogniewam ![]() Jeszcze tylko mam jedno pytanko.Do tej pory około owulacji miałam bóle owulacyjne oraz charakterystyczny śluz-teraz obu objawów brak.Może ja nie mam owulacji :confus ed: Iść do lekarza?
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
he he he, moja mam też skomentowała że nosić i rodzić będę w upale, ale przecież nie myślałam o tym robiąc "to"
![]() Cytat:
No i witam nowo przybyłe mamy
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
|
#343 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A co do wieku to chyba teraz dużo kobiet decyduje się dość późno na macierzyństwo.. Ale lepiej późno niż wcale Powiedzcie mi o co chodzi z tymi klubami?
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
Farahh dzięki za te słowa"na pewno wkrótce zostaniesz mamusią
Dzięki za zrozumienie, nadal latam do łazienki częściej niż zawsze ale postanowiłam że teraz czekam i nie kupię już żadnego testu aż do 1 września albo i 3 września. Mój gniew był owocny bo zabrałam się do sprzątania i prasowania i grałam z moim synkiem w warcaby, w "nasze" pchełki (przez nas wymyślona gra, polegająca na tym że pchełki spadają ze stołu i kto pierwszy strąci ten wygrywa, a potem w zgadywanie kto co ułożył z kółeczek (pchełkowych) i patyczków. Ale ten mój synuś ma wyobraźnię ... Zrobił krowę z wymionami i nie mogłam zgadnąć ... ale się naśmialiśmy. |
|
|
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałabym... no ale cóż jakoś nie wierzę żebym była w ciąży więc myślę, że lada dzień będzie @ No ale nie ma co się poddawać próbujemy dalej!
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane
![]() Tak gonicie z tymi postami że nie nadążam czytać... ![]() Ja jestem w 21 dniu cyklu a od jakiś 3 mam objawy jak na @ ale to stanowczo za wcześnie...nigdy tak nie miałam,objawy przychodziły w dany dzień albo nie było ich wcale.Widze że jest tu nas 3 które będą testowały w tym samym czasie ![]() Miałam dziś dość męczący dzień :/ U mnie obiadu dziś nie było... Jutro czeka mnie ważne badanie i aż boje się iść ![]() I witam nowe staraczki
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Klub to takie miejsce gdzie można sobie pisać tak samo jak na forum , ale mają do niego dostęp tylko zaproszone osoby.
To tak jak my założyłybyśmy sobie np klub staraczek i klikały tam o takich intymnych sprawach. Ja no należe do 1klubu.Bo po co najmniej 2 latach klkania z dziewczynami mamy różne sprawy do obgadania,poradzenie sobie.Żalimy się o kłopotach rodzinnych,małżeńskich,fi nansowych itp A albumy są publiczne i prywatne.Jeśli prywatne to musisz wysłać prośbę o zaprzyjaźnienie i możesz wtedy oglądać fotki. Wchodzisz w ustawienia i tam masz wszystkie opcje. Jak jeszcze coś to pytaj.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#348 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
już wszystko obczaiłam! To z kim Ty tak piszesz dwa lata już?? Fajnie, ja też bym tak chciała.. wiadomo że wtedy zupełnie inna gadka.. ja nieraz też mam chęć napisać coś konkretnego o sobie, swoim życiu itd.. ale tak publicznie to nie bardzo Mam nadzieję, że znajdę tutaj wirtualne przyjaciółkiKatarzynko jesteś moją imienniczką
♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez Farahh Czas edycji: 2010-08-24 o 21:51 |
||
|
|
|
|
#349 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mojej Małej, to ona ma już 3,5 roku i bardzo chce iść do przedszkola. Przez prawie 3 lata była u nas niania, więc Emi zdążyła sie przyzwyczaić, ze mama pracuje i nie ma mnie w domu. Jedyne, czego obawiam sie to są choroby, które na pewno złapie w przedszkolu... Cytat:
Cytat:
Ano Emilia ![]() A ja wróciłam właśnie z kina. Mąż zaprosił mnie w ramach przeprosin, bo w niedzielę ostro sie pokłóciliśmy.... Ale na szczęście doszlismy do porozumienia Aha, no zapomniałam, skleroza jedna ze mnie. katarzynko obejrzałam Twoje albumy. Prześliczne zdjecia. Córeczkę masz uroczą
Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2010-08-24 o 21:57 |
|||
|
|
|
|
#350 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam gaduły kochane
Cytat:
Byłam wtedy kraina łagodności![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za to przytulanki było mega przyjemne. Mój TZ uwielbia dzieci, wieć rozczulał mnie podczas seksu, głaskał po brzuszku w nadzieji,że się coś pojawi. On gorzej odczuł porażke niż ja. Cytat:
Dokładnie - niech Cię tż opipsa Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Sierpniowe pracusie:
Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
|
#351 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
ja też ja też
bo tak mnie coś męczy a tak publicznie to się wstydzę zapytać
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też uważam,że nawet jak będziemy mieć zamknięty krag to lepiej się poznamy |
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie przyłącze się do klubu. Rzeczywiście ja tez się z pewnymi sprawami czaję aby przypadkiem ktoś z osób niepowołanych nie odkrył mojej tożsamości. A jak to zrobić z tym klubem ???? czy może ktoś kto się na tym zna zwerbuje nas tam.
|
|
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopisze mnie ktos do listy?
elvira44- Anglia, @ 18.08.10, 2 cykl staran o 1 dzidzie A tak w ogole to wczoraj mialam ostatni dzien @ ( w sumie o 1 dzien krotsza niz zwykle), dzis dziwnie czuje cos w podbrzuszu, nie bol, ciezko to okreslic, moze cos z jajnikami, sama nie wiem, i takie uczucie dziwne w udach, czasem mam takie podobne odczucie ale po owulacji wiec nie wiem co sie dzieje, ze tak wczesnie, moze mi sie wszytsko poprzestawialo, moze moj 6 dzien cyklu jest plodny??? Mialyscie tak kiedys? |
|
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
Poczekajcie zaraz obczaję co i jak
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
hmmm no coś tam jest w ustawieniach... tylko tam jest do wybrania prywatny klub czy otwarty klub czy ogólny czy jakoś tak...
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
dobra założyłam, zaraz powysyłam zaproszenia.
![]() wiecie co, nie mogę ogarnąć jak się wysyła zaproszenia.. a spróbujcie Wy wejść w ten klub https://wizaz.pl/forum/group.php https://wizaz.pl/forum/group.php?do=grouplist&cat=2 albo przez to spróbujcie, drugi od końca jest nasz klub pt: staraczki ![]() ŻEBY BYŁO JESZCZE ŁATWIEJ TO WYSYŁAM WAM ZAPROSZENIA! NA RAZIE POSZŁO DO LEMOORKI I ROZUSIOWEJ, KTÓRA NASTĘPNA )
♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez Farahh Czas edycji: 2010-08-24 o 22:39 |
|
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
I ja chetnie dołączę do klubu
elvirko już zostałaś dopisana ![]() Sierpniowe pracusie:
Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2010-08-24 o 22:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
basienka Tobie też wysłalam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

i postanowiłam poczekać parę dni i testować np w sobotę.Może się komuś wydawać że to późno ale mimo tego że jestem baaardzooo niecierpliwą osóbką
....... może mój 
Szykowanie wyprawki- super sprawa! No i sam fakt, że będzie mieć kontakt z innymi dziećmi.. druga sprawa to taka czy dziecko będzie chciało być w tym przedszkolu 

:confus ed: Iść do lekarza?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)