Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 17:57   #331
żurawinka
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
OJEEEj pierwszy raz widzę Nissiax w okularach ale wygląda fajnie.
http://www.youtube.com/user/nissiax83?blend=1&ob=4
Długi, obejrzałam pobieżnie.Cały czas patrzyłam na większe oko Nissiax, nie mogłam się skupić i wyłapywałam nieharmonijność rysów
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 17:59   #332
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Wszystki na YT mowia ze beznadziejne maja tusze, linery i kredki czarne, zeby sobie kupic lepiej Lancome w tej cenie.
Moim skromniusim zdaniem - liner w żelu (a to w sumie jedyny MAC, jaki mam) jest rewelacyjny i spełnia wszystkie moje lajnerowe oczekiwania. To mój KWC, innego szukać nie zamierzam. (Inglotowe np., choć złe nie są, nie umywają się do MACowych.) Ale ja tam specjalistką z YT nie jestem, to się mogę nie znać
Stary 2010-09-12, 18:04   #333
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

W każdym bądź razie nie wiedziałam że Inglot jest tani w Polsce... i według mnie cena jest wręcz niska do jakości, no ale w kwestii cieni niektóre dziewczyny narzekają że się osypują. No może, jedyna wada [COLOR="Silver"]
MAC tez sie obsypuje, roluje, jak sie porzadnej bazy nie polozy to po chwili go nie bedzie na powiece. A z porzadna baza to i Wibo trzyma caly dzien. Wlasnie MAC z tego slynie, ze niby sie trzyma, pic na wode i fotmontaz, trzyma tak samo jak inne.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:06   #334
muszynianka
Zakorzenienie

oglądam makijaże konkursowe,
tutaj mam mieszane uczucia:
http://www.youtube.com/watch?v=5GPLZ...eature=related
za to ten mi się niesamowicie podoba, urocze po prostu
wiem że filmik stary ale zazwyczaj omijałam makijaże konkursowe
http://www.youtube.com/watch?v=k0iUXhsbwMc
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:14   #335
Kayako
BAN stały

http://www.youtube.com/watch?v=eYLKghaYHaA&feature=fvw
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:17   #336
muszynianka
Zakorzenienie

;oooooo przejrzałam pobieżnie jego filmiki... on to jest prawdziwym artystą. podejrzewam że jest charakteryzatorem zawodowo... piękne rzeczy tworzy
Stary 2010-09-12, 18:36   #337
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli tematyka będzie ciekawa to będę je oglądać tutaj kilka stron wcześniej ktoś mi polecał płyn micelarny, już wiem jaki kupić ;p bo wszystko ziai co kupiłam, lądowało w koszu. łącznie z tym cudownym płynem dwufazowym........
też obejrzałam ten filmik, bo ich nie znałam i gdyby nie fakt, że sama jestem wielką fanką biodermy sebium (sensibio jeszcze nie wypróbowałam) to pomyślałabym, że to filmik sponsorowany ale sama też szczerze polecam!

co prawda pierwszą część Waszego wątku przejrzałam pobieżnie i postanowiłam się odezwać dopiero teraz to moje skromne 3 gorsze będą takie, że zaraz zakładam konto na yt żeby subskrybować moje ulubione autorki filmików, bo do tej pory jakoś tak "manualnie" je odszukiwałam i sprawdzałam co nowego dodały, a tak to i komentarz można zostawić itd. bo de facto mam kilka ulubionych kanałów i ew. jakoś wyrywkowo coś nowego obejrzę...

a tak z ciekawości: macie dużo kanałów w swoich subskrypcjach? nie robi się z tym jakiś misz-masz przypadkiem? no dobra, zaraz sama się przekonam na czym to polega, za podpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 18:39   #338
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
a tak z ciekawości: macie dużo kanałów w swoich subskrypcjach? nie robi się z tym jakiś misz-masz przypadkiem? no dobra, zaraz sama się przekonam na czym to polega, za podpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam
Ja mam "tylko" 39 subskrypcji. Ale jak już wcześniej mówiłam, subskrybuję tylko te kanały, które UWIELBIAM oglądać.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:48   #339
Kinaa1
Wtajemniczenie

aż spojrzałam ile kanałów ja subskrybuje - 94 ,ale w obszarze mojego zainteresowania nie tyko uroda i moda jest - więc się trochę uspokoiłam ))
ale i tak robię porządek: kasuję nieoglądanych i nielubianych basta

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny

Edytowane przez Kinaa1
Czas edycji: 2010-09-12 o 18:52
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 18:56   #340
muszynianka
Zakorzenienie

nie subskrybuję nikogo bgo nie mam konta ulubienice odwiedzam po prostu regularnie
Stary 2010-09-12, 18:57   #341
żurawinka
Zakorzenienie

Nie subskrybuje tylko zapisuję w ulubione. Pewnie na jedno wychodzi.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 19:11   #342
201604250941
Konto usunięte

Ja chyba sporo bo mam tez rozne konta, ktore wrzucaja moje seriale
Stary 2010-09-12, 19:18   #343
Labirynth
Zakorzenienie

ja mam 24, w tym dziś doszło 2, al usuwam tych nielubianych
Stary 2010-09-12, 19:18   #344
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

"Policzka" mnie załatwiły. Gdzieś się tak mówi?
Bo ja pomyślałam od razu o jakichś pozostałościach liczby podwójnej
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 19:28   #345
Labirynth
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22023815]"Policzka" mnie załatwiły. Gdzieś się tak mówi?
Bo ja pomyślałam od razu o jakichś pozostałościach liczby podwójnej [/QUOTE]

oho...
no weź, bo poturlam sie po dywanie
Stary 2010-09-12, 20:04   #346
Purple_tulips
Raczkowanie

Cytat:
Jestem w stanie dać 150 zł za paletkę maca.

swoją drogą jak wy stoicie z kosmetykami mac? bo u mnie nie ma nic, jeszcze
za 150 zl kupisz co najwyzej 3 wklady do paletki a na allegro wiekszosc wystawionych palet MAC to podroby niestety.

Ja zawsze jak jestem w centrum handlowym to zatrzymuje sie w MAC. Tyle kolorow co tam jest to nigdzie wiecej nie widzialam. I dla mnie to jest najlepsze, ze MAC ma przeogromny wybor kosmetykow kolorowych. I maja tez kosmetyki mineralne. W UK kosmetyki MAC sa troche tansze niz powiedzmy NARS, Bobbi Brown, Lancome, Dior, Smashbox, itp. Ja z niektorych produktow jestem bardzo zadowolona (np. szminki, roze, pedzle) , z innych mniej (podklad). A mam ich kilka, nawet plyn do czyszczenia pedzli

Inglot jest firma polska, z Przemysla bodajze, wiec w PL te kosmetyki sa bardzo tanie, na zachodzie niestety nie. W USA to wlasnie MAC jest tani.

A palete Naked Urban Decay ja sprzedalam np. juz za 199 zl. I tak niewiele na tym zarobilam.
Purple_tulips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 20:26   #347
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
za 150 zl kupisz co najwyzej 3 wklady do paletki a na allegro wiekszosc wystawionych palet MAC to podroby niestety.
a mac nie ma tych paletek 2 na 2 cienie?

w każdym bądź razie dziewczyny mnie chyba skutecznie przekonały... chociaż nie wiem, myślę właśnie o kupnie jednej na wypróbowanie.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

buahahahahha http://allegro.pl/urban-decay-naked-...202191540.html
Stary 2010-09-12, 20:29   #348
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
a mac nie ma tych paletek 2 na 2 cienie?

w każdym bądź razie dziewczyny mnie chyba skutecznie przekonały... chociaż nie wiem, myślę właśnie o kupnie jednej na wypróbowanie.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

buahahahahha http://allegro.pl/urban-decay-naked-...202191540.html
Ma i ja z nich korzystam, trzymam w nich ingloty bo u inglota wlasnie nie mozna kupic pustej paletki, co mnie osobiscie boli.
Stary 2010-09-12, 20:33   #349
muszynianka
Zakorzenienie

Nie można? Naprawdę? A ja żyłam w przekonaniu że można i chyba nawet ktoś mi cene podawał... Ale sama nigdy nie kupowałam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 21:29   #350
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Nie można? Naprawdę? A ja żyłam w przekonaniu że można i chyba nawet ktoś mi cene podawał... Ale sama nigdy nie kupowałam.
Nie, tylko razem z cieniami, a to drogie juz.
Stary 2010-09-12, 21:44   #351
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Z Inglotem to jest tak, że w niektórych punktach, stoiskach, można nabyć puste paletki, a w innych absolutnie nie ma takiej możliwości (jak np. w jedynym punkcie Inglota, do którego ja mam dostęp) i jedyne, co można zrobić, to zakupić paletę w cieniami w środku...
aż zaczęłam o tym czytać.

zastanawiam się jakiej średnicy są cienie my secret a jakiej średnicy są puste miejsca w kasetkach (uwielbiam palety, wtedy jest większy porządek) wszystkie pojedyncze cienie bym powkładała...

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

ooo
http://www.metform.eu/cienie1.html
http://www.meping.pl/page.php?a=kat&id=1&k=13

muszę poczytać czy sprzedają detalicznie;p

Edytowane przez muszynianka
Czas edycji: 2010-09-12 o 21:46
Stary 2010-09-12, 21:49   #352
pumas
Zakorzenienie

ufff dobrnelam do konca, a mialam do nadrobienia tylko 2-3 strony.
to moze od poczatku, co mi sie tu rzucilo w oczy przez tych kilkadziesiat waszych postow.

Po pierwsze uwazam, ze siostry robia dobry marketing, co mi sie podoba, bo maja jakis pomysl na siebie. sa jajcary, mniejsze lub wieksze, ale cos robia, nie nudza sie, a jeszcze maja z tego korzysci. Recenzje ziai byly dosc zenujace, no ale powiedzmy, ze kazda z poczatkujacych YT ma takie na koncie. chocby recenzja niesi o kosmetykach na S - nie pamietam nazwy. Same superlatywy, wg mnie nieobiektywna recenzja. No ale niewazne.
Te z dziewczyn, ktore sa popularniejsze od innych, reklamuja przerozne rzeczy ze swojego zycia prywatnego, wlasnie na swoim kanale. Czemu nikt niesi nie zarzuca, ze reklamowala wg mnie naprawde prymitywnie (z perspektywy czasu tak sadze) biuro projektowe swojej siostry! Ni z gruchy ni z pietruchy o tym wypalila, co nie mialo w ogole zwiazku z tym, co mowila. Ma taka mozliwosc, to to robi, ale w bardziej dyplomatyczny sposob (powinna)

a teraz odnosnie Shilpy - sorry, ze tak bezposrednio, ale nie moglam sie powstrzymac. starasz sie byc obiektywna i nie wchodzic nikomu w droge, ale jednak bije od ciebie negatywna energia dot. swojej konkurencji badz co badz. Jak wchodzilam na Twojego bloga i patrzylam do sekcji sklepik czy jak to sie teraz nazywa, to za glowe sie lapalam, jak wyskie masz tam ceny. I mimo, ze mialas napisane, ze cena zawiera koszty przesylki i prowizje dla sprzedajacego, czulam lekki niesmak. Tak jak ktos tu napisal - prawie 90 zl za pare saszetek maseczek? Ludzie.
Kanal masz fajny, ale pazurki zaczynasz pokazywac, oczywiscie nie chcac sie nikomu narazac.

Odnosnie Joy - tez uwazam, ze troche jej sie przytylo :P

Odnosnie Maca - mam pare rzeczy, jedne sa spoko, inne wcale nie. Moda na Maca zrobila sie w Polsce tylko wsrod dziewczyn ogladajacych YT. Moje kolezanki nie maja pojecia, czym jest MAC mimo, ze znajduje sie on w naszym miescie. Jak popatrzymy na ceny, to wcale nie sa zawrotne, chocby ceny podkladow. no ale wiadomo, zalezy na czyja kieszen.

Odnosnie paletek sleek - wg mnie sa beznadziejne. Mam storm i original, dostalam z UK. Sa wielkosci 5gr - sprawdzilam, bo mi sie cienie 2 skruszyly i musialam je naprawic wlasnie za pomoca 5gr. Kolory sa napigmentowane, ale tylko na palcu, na powiece juz mniej. Kolory sa strasznie perlowe, swiecace, dla mnie troche wiocha - jedynie kilka jest matowych lub nie tak razacych swiecacych i te mi odpowiadaja. Do tego niestety nie ma jakiejs logiki w tych paletkach - mam zielone opczy i nie wszystkie kolory mi odpowiadaja, a powiedzialabym, ze wiele nie. Do tego strasznie ale to strasznie sie osypuja.
Wg mnie ich wielkosc jest plusem, to ze sa takie male (choc malutkie nie) - ogolnie wychodze z zalozenia, ze im mniejsze cienie tym lepsze, bo tych duzych to i przez 4 lata zuzyc nie moge!! Takze sleek ma optymalna wielkosc taka, ktora pozwala na ich wykorzystanie, a nie malowanie sie przez wieki ciagle tym samym kolorem.

Apropo bledow jezykowych - nie cierpie ich, jednak regionalizmy typu "beka" "naramki" "pole" i inne moge zdzierzyc, gdyz sama roznych uzywam. Nie moge sluchac nissiax jak mowi bEdE zamiast będę itp. dla mnie to juz nie regionalizm, ale zwykle niedouczenie.

Odnosnie ostatniego filmu niesi - dla mnie nic nowego, nic fajnego, ot kolejny film na kanale, ktory nic nie wnosi do zycia ani do mojego swiatopogladu. Juz w pierwszej minucie wiadomo bylo, czego mozna sie spodziewac i jaka bedzie puenta.

Odnosnie inglota - mozna kupic w niektorych punktach puste palety, w innych z kolei na odwrot - mozna kupic wklady, jak sie pokaze paletke.

Podsumowujac - nie ma co ogladac na YT, za malo makijazu, za duzo bezsensownej paplaniny (ktora bardzo lubie, ale bez przesady).

Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2010-09-12 o 21:50
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 21:52   #353
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
aż zaczęłam o tym czytać.

zastanawiam się jakiej średnicy są cienie my secret a jakiej średnicy są puste miejsca w kasetkach (uwielbiam palety, wtedy jest większy porządek) wszystkie pojedyncze cienie bym powkładała...

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

ooo
http://www.metform.eu/cienie1.html
http://www.meping.pl/page.php?a=kat&id=1&k=13

muszę poczytać czy sprzedają detalicznie;p
To polega na tym, ze jak przyjmuja nowa dziewczyne do pracy to ona nie zawsze jeszcze wie, ze nie mozna czegos sprzedawac osobno. Kasetka sama kosztuje 15 zl, one tyle wiedza bo maja to napisane. Nie wiem po co w ogole podaja cene kasetki osobno jak przeciez trzeba i tak z cieniami razem, chyba cene kompletu powinni podawac.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 21:57   #354
muszynianka
Zakorzenienie

Hmmm te babki na stoiskach w ogóle jakieś zakręcone są, czasami są jakieś dziwaczne promocje, albo i są i ich nie ma, są dla wybranych, inni są w ogóle o nich nie informowani ;p
Stary 2010-09-12, 22:00   #355
pumas
Zakorzenienie

inglot w ogole jest fatalnie rozganizowany jesli chodzi o obsluge klienta i o marketing. Mnie razi brak karty stalego klienta. A promocje typu - kup lakier, a mini zmywacz dostaniesz za jedyne 2 zl - phhhiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 22:02   #356
muszynianka
Zakorzenienie

Btw właśnie się dowiedziałam że inglot bardziej dba o klientki z Australii niż z Polski :<
po Polsku nawet strony nie ma.... ech
też mi się to nie podoba.
firma z takim potencjałem.
spójrzmy.
Sklepy w Australii
Cytat:

AUSTRALIA
ADELAIDE
Rundle Mall
Westfield Marion
Westfield Tea Tree Plaza
Westfield West Lakes

BRISBANE

Loganholme
Westfield Chermside
Westfield Helensvale
Westfield North Lakes

MELBOURNE

Chadstone Shopping Centre
Epping Plaza
Frankston
Highpoint Shopping Centre
Watergardens Town Centre
Westfield Doncaster
Westfield Southland

PERTH

Garden City Shopping Centre
Karrinyup Shopping Centre

SYDNEY

Westfield Bondi Junction
Westfield Chatswood
Westfiled Kotara

sklepy w Polsce?
Kraków, Warszawa nie rozumiem dlaczego tak jest. Może im się nie opłaca? Nie wiem. Ale wydaje mi się że gdyby lepszy marketing itd itp to zyskali by naprawdę popularność. Bo o Inglocie się nie mówi wcale. Latami mijałam mini stoisko gdzieś w rogu, nawet się nie zastanawiałam co to jest po co na co i czy w ogóle dobre.

Edytowane przez muszynianka
Czas edycji: 2010-09-12 o 22:03
Stary 2010-09-12, 22:18   #357
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:

sklepy w Polsce?
Kraków, Warszawa
???? Jestem pewna, że sklepów Inglota jest w Polsce o wiele wiele więcej niż w Australii. Nie wiem skąd pomysł, że są tylko w tych dwóch miastach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 22:20   #358
scarletswalks
Raczkowanie

Na pewno jest/ był też w Słupsku/
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 22:20   #359
Jamajkaa101
BAN stały

Cytat:
Btw właśnie się dowiedziałam że inglot bardziej dba o klientki z Australii niż z Polski :<
po Polsku nawet strony nie ma.... ech
też mi się to nie podoba.
firma z takim potencjałem.
spójrzmy.
Sklepy w Australii

sklepy w Polsce?
Kraków, Warszawa nie rozumiem dlaczego tak jest. Może im się nie opłaca? Nie wiem. Ale wydaje mi się że gdyby lepszy marketing itd itp to zyskali by naprawdę popularność. Bo o Inglocie się nie mówi wcale. Latami mijałam mini stoisko gdzieś w rogu, nawet się nie zastanawiałam co to jest po co na co i czy w ogóle dobre.
i Kielce chyba Może im się nie opłaca albo po prostu przecież Australia jest większa od Polski o wiele... więc nikt nie będzie np jechał przez cały kraj do Inglota;p No nie wiem może się myle:P
Jamajkaa101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 22:23   #360
muszynianka
Zakorzenienie

Emenemsik nie myl sklepów ze stoiskami...
W trójmieście nie ma ani jednego sklepu inglota, za to są stoiska, owszem :P z niepełną gamą produktów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości