![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Mam gazetkę ważną od 2.11! Tak, jak przewidziałam - była dołączona do Wysokich Obcasów.
![]() ![]()
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! ![]() Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-10-30 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
![]()
#333 |
Zakorzenienie
|
Aktogimko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Konto usunięte
|
aktogimko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22955564]to glownie np. na usunięcie zmarszczek, blizn, wgłębień, zaskórników itd
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=19665[/QUOTE] jak dla mnie to jakaś paranoja, bo jeszcze parę lat temu, żeby dostać np. Roaccutan, trzeba było mieć bardzo zaawansowany trądzik, prawie stan zapalny całego organizmu- poniżej takiego "poziomu" trądziku nie wypisywali (i, biorąc pod uwagę siłę leków, dobrze). teraz dziewczyny stosują na usunięcie zmarszczek?! o tempora!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
aktogimka
![]() Ale chociaż + że ta gazetka będzie d0 9 listopada ! Wytrzymamy dziewczyny jeszcze trochę bez gazetki ? ![]()
#338 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dla mnie Locacid to zbawienie, w zeszłym roku pozbyłam się wielu blizn po trądziku, w tym roku już widzę tez poprawę ![]() ![]() nie wiem jak ten Roaccutan, ale Locacid wcale nie jest aż taki mega silny ![]() co do koleżanki która chciała zrobic sobie złuszczanie skórki, bardziej bym poleciła nie retinoidy, lecz któryś z toników na biochemii urody - nie mają takiego "mocnego" kalibru, choć podobno 10% to brutal (planuję go zamówić po urodzinach to zdam relację) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Pewnie bardziej się orientujecie, więc zapytam się Was ![]() jakie są w Rossmanie smaki zielonej herbaty? I jakie polecacie herbaty? Ostatnio słyszałam, że jest jakaś bananowa, i zastanawiam się czy dobra:P |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22958195]to juz bardziej dojrzale kobiety
![]() dla mnie Locacid to zbawienie, w zeszłym roku pozbyłam się wielu blizn po trądziku, w tym roku już widzę tez poprawę ![]() ![]() nie wiem jak ten Roaccutan, ale Locacid wcale nie jest aż taki mega silny ![]() [/QUOTE] ale widzisz, ten Locacid jest zewnętrzny, a jak spojrzałam na wątek, to dziewczyny biorą Roaccutan na właściwie błahe problemy...moja koleżanka brała R. ponad dwa lata, teraz nie ma trądziku, blizn, rozszerzonych wągrów, ale co z tego, skoro ma wadę wzroku -5, a wcześniej miała wzrok idealny....
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22958195] ale trzeba było sporo poczytac o filtrowaniu, stosowaniu itd bo moja "cudowna" Pani dermatolog stwierdzila ze wcale nie trzeba się filtrowac przy retinoidach bo przeciez "uv jest zawsze szkodliwe"
![]() [/QUOTE] ![]() no niby miała rację, ale jak słyszę takie uwagi to zastanawiam się czy ci ludzie mają choc trochę pojęcia... Mi przepisując Brevoxyl nic nie powiedziała o ochronie przed słońcem, nic o nawilżaniu buźki, efekt taki, że poprzestałam na używaniu po kilku dniach, bo miałam czerwone plamy na buzi. Odnośnie nowej gazetki, ja na pewno wytrzymam, bo do 8.11 nie będę mieć dostępu do R ![]() Ja mam problem z krostkami, zaskórnikami, ale mam tak suchą i wrażliwą skórę, że na razie daruje sobie leczenie i poprzestanę na poprawie pielęgnacji/przejściu na pielęgnację bez zbędnej chemii ![]() a tak w ogóle to polecacie ten Kremik: Rossmann, Babydream, Sonnencreme LSF 50+ (krem do opalania SPF 50, wersja 2010) czy ten: Rossmann, Babydream, Sonnencreme Lichtschutzfacktor 50 (Krem do opalania z SPF 50) bo w R widziałam że są obydwa dostępne |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...a-z-SPF-50.htm
U mnie na półce stoi jeszcze ta wersja ! ![]() Dziewczyny ! Może któraś coś więcej powie na temat tych kremów do rąk tej nowej serii Garniera ? Bardzo mnie ciągnie do tego ! http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...em-z-mango.htm Ale 2 opinie to za mało ![]()
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1895 No to rzeczywiście niefajnie, nie warto faszerować się czymś bez powodu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() trochę z obrzydzeniem to wspominam. co do filtra, mam ten drugi i jest całkiem dobry ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22958195]to juz bardziej dojrzale kobiety
![]() dla mnie Locacid to zbawienie, w zeszłym roku pozbyłam się wielu blizn po trądziku, w tym roku już widzę tez poprawę ![]() ![]() nie wiem jak ten Roaccutan, ale Locacid wcale nie jest aż taki mega silny ![]() co do koleżanki która chciała zrobic sobie złuszczanie skórki, bardziej bym poleciła nie retinoidy, lecz któryś z toników na biochemii urody - nie mają takiego "mocnego" kalibru, choć podobno 10% to brutal (planuję go zamówić po urodzinach to zdam relację) ![]() ja mam właśnie taką zaskórnikową cerę, na które żadne pillingi nie dają rady i ogólnie jest jakby zmęczona. momentami czuję nie wiem jakby to opisać. że jest... grubsza ![]() a swoją drogą polecacie coś sprawdzonego ale tak do 20 zł na zaskórniki? bo ja już z nimi nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;22958712]aaaaa bo to jest doustne, nie wiedziałam
![]() http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1895 No to rzeczywiście niefajnie, nie warto faszerować się czymś bez powodu ![]() Mi moja lekarka pierwszego kontaktu (jak byłam mała !!!! -trądzik mam od dawna ![]() ![]() ![]() ![]() trochę z obrzydzeniem to wspominam. co do filtra, mam ten drugi i jest całkiem dobry ![]() ![]() ![]() Ja bez podkładu z domu nie wyjdę ![]() Ja kiedyś stosowałam Acne derm, tak sama z siebie kupiłam i efekty były niezłe, ale oczywiście nie stosowałam filtra, gdzieżbym wiedziała o takim czymś. Nie podrażniał mnie tak jak Brevoxyl, tylko przez kilka pierwszych dni swędziała mnie skóra tuż po aplikacji. Ale dało się przeżyć. Tyle że acne derm to raczej na przebarwienia a nie zaskórniki. Ja zamierzam sobie kopic olejek kamforowy i przecierać nim twarz tak jak tonikiem. używała któraś? Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2010-10-30 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
przyczajony tygrys
|
wpadam jak po ogień- polecacie jakąś bazę pod cienie dostępną w Rossmanie ?
#348 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudów nie oczekujmy za tą cenę,ale jak najbardziej ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
kupiłam wczoraj szminkę z miss sporty
![]() ![]()
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Ok Będę wiedziała !
![]() |
#354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie! sklejał mi tylko rzęsy, ani nie pogrubiał, ani nie wydłużał. do tego szybko sie skruszył i wysuszył pełna nazwa to Maybelline Stiletto Volume, więc pewnie nowa wersja Stiletto, pogrubiająca. no, też nie kupię na bank ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam pytanie - jaki polecacie krem do cery dojrzalej z ross? najlepiej mocno przeciwzmarszczkowy (dla mojej mamci) i wzglednie dobry skladowo? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Kupilam kiedys herbate wisniowo-bananową Rossmana. Dość sztuczny smak i zapach, zuzylam moze ze 3 torebki a resztę oddałam.
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.