|
|
#331 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Bukiety slubne
Cytat:
|
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
A mi jest bardzo bardzo przykro ,bo powiedziano mi w kwiaciarni, ze w drugiej polowie lipca o piwonie moze byc trudno, a ja tylko piwonie chce!!!
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze a ja tak strasznie chce bukiet z konwalii no ale mi tez powiedzieli ze to niemożliwe - slub we wrześniu i dupa konwalijek nie ma
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 |
|
Przyczajenie
|
Poważnie zastanawiam się nad zakupem kwiatów na giełdzie kwiatowej (głównie z powodów finansowych ;-) 25 róż kosztuje w tej chwili 40 zł a w lipcu będą jeszcze tańsze), sądzę, że poradzę sobie z ułożeniem bukietu. Mam tylko dwie wątpliwości:
1. Jak przygotować kwiat (różę) do wpięcia w marynarkę Pana Młodego? I przypiąć do klapy marynarki czy do kieszonki? 2. Moja przyszła teściowa twierdzi, że róże są bardzo nietrwałe. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia? Ja zasuszam wszystkie róże, które dostaję zwykle tego samego dnia, więc nie wiem. Wszelkie wskazówki praktyczne bardzo mile widziane ;-) |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy sa piwonie???ja chce z jasminowca, ale na szczesnie chyba w czerecu kwitnie.
|
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
Z moich obserwacji wynika ze w okresie letnim jest duzo wieksza szansa na to ze róża bedzie sie dobrze trzymala
... tyle ze to ciągle ruletka
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Już wcześniej któraś z dziewczyn na tym wątku wklejała te zdjęcie no i właśnie taki będe miała bukiet
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ma dostep do wody to moze nawet tydzien. ale zalezy tez od pogody, czy jest bardzo goraco czy chlodniej. ostatnio dostalam trzy bukiety z roz. jeden zaczal wiednac jeszcze w tym samym dniu, a dwa pozostale wytrzymaly troche dluzej. pozniej zrobilam im kapiel w zimnej wodzie, poprzycinalam konce i odzyly. po kapieli staly prawie tydzien. (sorki, chyba troche zeszlam z tematu, bo nikt nie bedzie bukietu slubnego kapal) |
|
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego nie, jeśli ktoś ma np. zdjęcia na drugi dzień, albo chce więcej dorobić, to bukiet może np. "nocować" w kąpieli.
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przypinki to na giełdach są takie specjalne agrafki do których przymocowuje się kwiatka. |
|
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
...
Edytowane przez Nikula5 Czas edycji: 2007-02-04 o 18:52 |
|
|
|
#343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sorki. oczywiscie dorzucam zdjecie! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:24 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
ładne zestawienie, tylko jak dla mnie to nie moje i troche za jaskrawe kolory
|
|
|
|
#345 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Mam pytanie. Jaki bedzie pasował bukiet do białej sukni gotyckiej na styl francuski. Dodam ze mam jasną karnacje i ciemne włosy. Suknia jest taka romantyczna. Chodzi mi głownie o kolor kwiatów. Bo zastanawialam sie nad różami, ale jak macie inne pomysły to dajcie znać
Pozdrawiam
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Proponowałabym Ci coś takiego. Romantyzm kojerzy mi się z czyś prosym ale niebanalnym
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Sluchajcie, a nie macie gdzies fotki, w ktorej dziewczyna ma rozpuszczone wlosy (ja mam akurat krecone), w ktorych spiete sa roze (jasne, np biale i bordowe) i w takich kolorach bukiet? Mam biala suknie , przy biuscie ( to gorset) wepne sztuczny bordowy kwiatek (nie mam wyjscia - roze) a sama suknia jest gladka i b. skromna.
|
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
Mi się podobają się te wiązanki. Mam w palnie je wykonać sama.Bo w kwiaciarni takie kwiaty są bardzo drogie
Co wy na to? |
|
|
|
#349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak cos wykombinujesz to chwal się, chwal
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Ale ja nie muszę próbować, mam duszę artysty i już kiedyś robiłam 2 bukiety ślubne-wyszły super.
Szkoda tylko, że nie mam blisko giełdy kwiatowej |
|
|
|
#351 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A taki mikrofin, może ktos ze znajomych ma, kto jest po ślubie i mógłby ci użyczyć?? |
|
|
|
|
#352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Hej dzewczyny! Czy moze któraś z Was była w sobotę 27.05 w na pokazie " Twoje wesele z Klifem" ???
Zobaczyłam tam bukiet, który mnie zachwycił, ale gapa ze mnie, nie wzięłam aparatu i nie jestem w stanie go odtworzyć! To była zwisająca wiązanka w tonacji biało - kremowo - zielonej. Wiem, że zdjęcia bukietów z tego pokazu ukażą się w "Młodej Parze" , szkopuł w tym, że nie w jednym numerze, więc równie dobrze interesujące mnie zdjęcie może się ukazać i po moim ślubie! Jeśli zatem któraś z Was dysponuje fotkami z tego pokazu, proszę o kontakt!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Gosiah, dziekuje Ci bardzo. Hmm, swietnie to wyglada. Jezeli bedziesz miala wiecej takich fotek, to ja sie na nie pisze!, chcialabym zaslonic moje uszka, nie ma fryzurek, gdzie roze zaslaniaja uszka?
Gosiah, dziekuje Ci bardzo. Hmm, swietnie to wyglada. Jezeli bedziesz miala wiecej takich fotek, to ja sie na nie pisze!, chcialabym zaslonic moje uszka, nie ma fryzurek, gdzie roze zaslaniaja uszka? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:25 Powód: post pod postem |
|
|
|
#355 |
|
BAN stały
|
bukiety
|
|
|
|
#356 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#357 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#358 |
|
BAN stały
|
:d
|
|
|
|
#359 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#360 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

... tyle ze to ciągle ruletka