![]() |
#331 | |
BAN stały
|
Dot.: Bukiety slubne
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
A mi jest bardzo bardzo przykro ,bo powiedziano mi w kwiaciarni, ze w drugiej polowie lipca o piwonie moze byc trudno, a ja tylko piwonie chce!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Kurcze a ja tak strasznie chce bukiet z konwalii no ale mi tez powiedzieli ze to niemożliwe - slub we wrześniu i dupa konwalijek nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Poważnie zastanawiam się nad zakupem kwiatów na giełdzie kwiatowej (głównie z powodów finansowych ;-) 25 róż kosztuje w tej chwili 40 zł a w lipcu będą jeszcze tańsze), sądzę, że poradzę sobie z ułożeniem bukietu. Mam tylko dwie wątpliwości:
1. Jak przygotować kwiat (różę) do wpięcia w marynarkę Pana Młodego? I przypiąć do klapy marynarki czy do kieszonki? 2. Moja przyszła teściowa twierdzi, że róże są bardzo nietrwałe. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia? Ja zasuszam wszystkie róże, które dostaję zwykle tego samego dnia, więc nie wiem. Wszelkie wskazówki praktyczne bardzo mile widziane ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
a kiedy sa piwonie???ja chce z jasminowca, ale na szczesnie chyba w czerecu kwitnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
Z moich obserwacji wynika ze w okresie letnim jest duzo wieksza szansa na to ze róża bedzie sie dobrze trzymala
![]()
#338 |
Raczkowanie
|
Już wcześniej któraś z dziewczyn na tym wątku wklejała te zdjęcie no i właśnie taki będe miała bukiet
#339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak ma dostep do wody to moze nawet tydzien. ale zalezy tez od pogody, czy jest bardzo goraco czy chlodniej. ostatnio dostalam trzy bukiety z roz. jeden zaczal wiednac jeszcze w tym samym dniu, a dwa pozostale wytrzymaly troche dluzej. pozniej zrobilam im kapiel w zimnej wodzie, poprzycinalam konce i odzyly. po kapieli staly prawie tydzien. (sorki, chyba troche zeszlam z tematu, bo nikt nie bedzie bukietu slubnego kapal) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Dlaczego nie, jeśli ktoś ma np. zdjęcia na drugi dzień, albo chce więcej dorobić, to bukiet może np. "nocować" w kąpieli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przypinki to na giełdach są takie specjalne agrafki do których przymocowuje się kwiatka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
...
Edytowane przez Nikula5 Czas edycji: 2007-02-04 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sorki. oczywiscie dorzucam zdjecie! Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 01:24 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
ładne zestawienie, tylko jak dla mnie to nie moje i troche za jaskrawe kolory
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Mam pytanie. Jaki bedzie pasował bukiet do białej sukni gotyckiej na styl francuski. Dodam ze mam jasną karnacje i ciemne włosy. Suknia jest taka romantyczna. Chodzi mi głownie o kolor kwiatów. Bo zastanawialam sie nad różami, ale jak macie inne pomysły to dajcie znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Proponowałabym Ci coś takiego. Romantyzm kojerzy mi się z czyś prosym ale niebanalnym
![]()
#347 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie, a nie macie gdzies fotki, w ktorej dziewczyna ma rozpuszczone wlosy (ja mam akurat krecone), w ktorych spiete sa roze (jasne, np biale i bordowe) i w takich kolorach bukiet? Mam biala suknie , przy biuscie ( to gorset) wepne sztuczny bordowy kwiatek (nie mam wyjscia - roze) a sama suknia jest gladka i b. skromna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Mi się podobają się te wiązanki. Mam w palnie je wykonać sama.Bo w kwiaciarni takie kwiaty są bardzo drogie
Co wy na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jak cos wykombinujesz to chwal się, chwal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
Ale ja nie muszę próbować, mam duszę artysty i już kiedyś robiłam 2 bukiety ślubne-wyszły super.
Szkoda tylko, że nie mam blisko giełdy kwiatowej |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A taki mikrofin, może ktos ze znajomych ma, kto jest po ślubie i mógłby ci użyczyć?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Hej dzewczyny! Czy moze któraś z Was była w sobotę 27.05 w na pokazie " Twoje wesele z Klifem" ???
Zobaczyłam tam bukiet, który mnie zachwycił, ale gapa ze mnie, nie wzięłam aparatu i nie jestem w stanie go odtworzyć! To była zwisająca wiązanka w tonacji biało - kremowo - zielonej. Wiem, że zdjęcia bukietów z tego pokazu ukażą się w "Młodej Parze" , szkopuł w tym, że nie w jednym numerze, więc równie dobrze interesujące mnie zdjęcie może się ukazać i po moim ślubie! Jeśli zatem któraś z Was dysponuje fotkami z tego pokazu, proszę o kontakt!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Gosiah, dziekuje Ci bardzo. Hmm, swietnie to wyglada. Jezeli bedziesz miala wiecej takich fotek, to ja sie na nie pisze!, chcialabym zaslonic moje uszka, nie ma fryzurek, gdzie roze zaslaniaja uszka?
![]() Gosiah, dziekuje Ci bardzo. Hmm, swietnie to wyglada. Jezeli bedziesz miala wiecej takich fotek, to ja sie na nie pisze!, chcialabym zaslonic moje uszka, nie ma fryzurek, gdzie roze zaslaniaja uszka? ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 01:25 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
BAN stały
|
bukiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
BAN stały
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.