Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 14:52   #331
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
No to jak już się licytujemy na dni - to ja mam 7
Ale chyba fiksuję, bo ostatnio śniło mi się, że urodziłam w łóżku i dziecko nie płakało/ nie oddychało.
A tej nocy śniło mi się, że mi odeszły wody, gdy robiłam siku i były pełne krwi i zielone i pojechaliśmy do szpitala, a tam mi powiedzieli, że będą mnie ciąć, bo dziecko już nie żyje. Nie spałam do rana, bo się obudziłam w panice.
To może być jakaś moja trauma z poprzedniego porodu- ja przenosiłam i przez to leżałam na patologii, a wody były rzeczywiście zielone i dziecko niedotlenione . i przeżyłam to , co wczoraj opisała Ishka, że moje dziecko przestało oddychać i podano jej tlen. Jak się urodziła miała 6 pkt, a w 3 minucie 5- bo w rubryce oddech było 0. Ja myślałam, że zwariuję, jak zabrali dziecko po porodzie i słyszałam jak płacze, a w pewnym momencie cisza nastała. To chyba mnie teraz prześladuje i stąd te sny...

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Artystka, teraz to już nie warto kupować Na następną ciąże sobie kupię

Paulinko, też mnie bardzo męczy zakładanie skarpetek
ja nadal nie kupilam sobie lyzki do butow i dalej sie wkurzam
Stary 2010-10-29, 14:53   #332
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cytat:

A ja się dowiedziałam, że mojego Taty lekarz dopiero będzie we wtorek
Jeszcze parę dni czekania w nerwach
a jak tata się czuje? w jakim stanie psychicznym? trzymam kciuki za dobre wyniki

Cytat:
Dziewczyny, jak Wy sobie robicie pedicure? Ja właśnie piłuję pazury u stóp (o malowaniu nie ma juz mowy, nie wytrzymałabym). Opiłowałam u jednej nogi i już nie mogę - umieram na kręgosłup, nie mogę oddychać
mnie meczy zakładanie butów, co dopiero pedicure

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 14:58   #333
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem z tych mam, co powinny chyba żyć przed dobą internetu Bo wydaje mi się, że mam bardzo luźne podejście i uważam, że nasi rodzice zupełnie dobrze nas wychowali i zupełnie dobrze nam się żyło. Bez tysiąca szczepionek, rankingów zabawek z atestami, bez plasterków Emla znieczulających przed zastrzykiem...
No, na pewno nie wydam 1000zł na szczepienie, po moim trupie
Tutaj pneumokoki są za free ale rotawirusy juz kosztują i nie są obowiązkowe. Kumpela szczepiła małego i rozchorował się strasznie po tym. Siostra nie szczepiła, ja chyba też nie.Zobaczę.

Cytat:
Będzie wszystko dobrze

Dziewczyny, jak Wy sobie robicie pedicure? Ja właśnie piłuję pazury u stóp (o malowaniu nie ma juz mowy, nie wytrzymałabym). Opiłowałam u jednej nogi i już nie mogę - umieram na kręgosłup, nie mogę oddychać
Wczoraj sobie woskowałam bikini i pachy. Nogi jadę depilatorem bo szybciej a pedicure to też nie problem (chociaz dużo ciężej i dłużej niż zwykle) Poniekąd może dlatego ,ze jestem kosmetyczką, mam wiekszą wprawę.

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:01   #334
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Rany kobiety ale produkujecie Nie idzie za Wami nadążyć... Wątek od wczoraj a tutaj już 12 stron

Artystka a ja jestem cała happy bo już mam łyżkę do butów Byliśmy z TŻ w Ikei i w ostatniej chwili mi się przypomniało jak je mijaliśmy TŻ się dziwnie spojrzał, ale mu powiedziałam, że jakby miał taki brzuch to też by sobie zażyczył to tylko się uśmiechnął

Co do szczepionek... ja mojego małego też zaszczepię tylko na te obowiązkowe... Nie przemawiają do mnie te inne a wręcz mnie przerażają... Sama bym się w życiu nie zaszczepiła a co dopiero moje dziecko... A lekarze tacy mądrzy są, a swoich dzieci jakoś nie szczepią... Oni je wciskają tylko dlatego, że mają z tego profity... A co do dzieci w szpitalach... Zawsze dzieci chorowały i nigdy nie było takiej nagonki jak teraz i nagle to nagłaśniają... A wcale nie choruje więcej dzieci niż wcześniej, tylko oni właśnie liczą na zysk... A ja bym się bała, że mały po szczepionce właśnie mi się rozchoruje...
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:02   #335
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
andziat a też będę rodzić w warszawie, i wiadomo wielkie miasto, dużo szpitali, dużo historii, ale.. jak Cię odsyłają bo nie mają miejsc, to odsyłają Cie do konkrretnego szpitala który może Cie przyjąć akurat i chyba jedziesz karetką... ja nikogo nie będę opłacać, bo to ich praca...
no niestety tak nie jest, nie odsyłają cie do konkretnego szpitala, moga jedynie ci powiedzieć gdzie ewentualnie możesz jechać i karetką cie nikt nie odwiezie, transport we własnym zakresie. W ten sposób to by same karetki po szpitalach z ciężarnymi jeździły a gdzie do nagłych wezwań.
Tak to ich praca, ale wiadomo, że jak masz przynajmniej lekarza prowadzącego, który pracuje w danym szpitalu to już jest coś bo wtedy masz pewność że cię nie odeślą, jak nie masz ani lekarza a ni opłaconej położnej to może być różnie. Jedyny szpital, który nie odsyła to na Inflanckiej.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:03   #336
kretencja
Zakorzenienie

Ja włosy na nogach i pod pachami jadę maszynką jednorazową, linię bikini też (ale rzadko ), a resztę włosów łonowych strzygę bardzo krótko maszynką do włosów.

Aliszcze, dzięki Tata czuje się fizycznie dobrze, pracuje... Psychicznie... chyba różnie, pewnie najbardziej go wykańcza też czekanie na kolejną diagnozę...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:05   #337
Vcelka
Wtajemniczenie

A wiecie, że teraz z soboty na niedzielę jest zmiana czasu... ciekawe jak któraś w tym czasie urodzi to jaką godzinę zapiszą

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 15:07   #338
andziat
Zakorzenienie

Beata_Batumi dalej się nie odzywa, to chyba znak, że jest na porodówce czyżbym jej wczoraj przepowiedziała, że w nocy się zacznie
Stary 2010-10-29, 15:12   #339
kretencja
Zakorzenienie

O, faktycznie, zapomniałam o zmianie czasu. No nie, teraz będzie się robiło ciemno o 17

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Uff, uporałam się z drugą stopą Umieram

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:13   #340
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

_paulinka2 ZAPRASZAM!!!! Wszystkich zapraszam bo tak mi smutno samej w domciu....

Juz w trojeczke Kocham...
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:38   #341
VictoriaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
...jak młody kopie, to mi druty w staniku przestawia i wygina
wow nosisz stanik z drutami? Nie dałabym rady, nawet mimo bratku drutów ciężko mi oddychać, Kruszonka często ma stopy tuż pod biustem i gniecie mi żebra

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Nie bede kocura zawstydzac Tu ze strzyzenia letniego
http://kotyperskie.eu/?p=438
Ale cudniaste kocurki Ale jestem zawiedziona fryzurką Spodziewałam się golutkiej dupki jak u Grzywacza Chińskiego. Ja mam 2 boksery, więc nie wiem zbytnio co to futro

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 15:50   #342
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Wczoraj sobie woskowałam bikini i pachy. Nogi jadę depilatorem bo szybciej a pedicure to też nie problem (chociaz dużo ciężej i dłużej niż zwykle) Poniekąd może dlatego ,ze jestem kosmetyczką, mam wiekszą wprawę.
ja jestem niedoszla kosmetyczka jeszcze i nogi chetnie poddaje woskowaniu,ale bikini?????ałaaaaaaaa nawet przed ciaza jakos nie chcialam sie skusic i pachy tez nie...chociaz po porodzie zapewne taki bol nie bedzie mi juz straszny
Stary 2010-10-29, 15:51   #343
_paulinka2
Wtajemniczenie

andziat no co Ty

Edzia przyszłabym bardzo chętnie... bo tak jak mówiłam, ja dzisiaj jadę na chińszczyźnie a taki barszczyk mi się marzy

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:52   #344
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Dziewczyny znacie jakieś sklepy internetowe gdzie można kupić męskie kurtki zimowe? Bo musimy TŻ kupić a on bardzo nie lubi po sklepach chodzić... A ja już głupieję od tych googli
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:52   #345
Anecka
Zakorzenienie

De, zbieraj futro i rób wysciolki do butów

Dziewczyny, jak mi sie nudzi.. Zjadlabym cos, ale co? na chipsy mam ochote i jablka chya musze zamowienie u TZ zrobic zanim z pracy wroci

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 15:59   #346
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
ja jestem niedoszla kosmetyczka jeszcze i nogi chetnie poddaje woskowaniu,ale bikini?????ałaaaaaaaa nawet przed ciaza jakos nie chcialam sie skusic i pachy tez nie...chociaz po porodzie zapewne taki bol nie bedzie mi juz straszny
W zasadzie to wyjscia nie mam Albo bober albo trochę więcej bólu . Strasznie mi ta włosy wrastają i tylko wosk mnie ratuje.Ból do zniesienia a właśnie po porodzie to już pikuś

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 16:00   #347
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość

andziat
no co Ty
no niestety takie są realia, dlatego ja bym się bała iść na żywioł.
Stary 2010-10-29, 16:00   #348
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jak mi sie nudzi.. Zjadlabym cos, ale co? na chipsy mam ochote i jablka chya musze zamowienie u TZ zrobic zanim z pracy wroci
Ja bym na spacer jakis polazla(spacer po sklepach),ale jak tz mnie przylapie to bedzie na mnie zly,ze najpierw laze i jezdze a potem narzekam ze boli
Stary 2010-10-29, 16:02   #349
VictoriaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Wiecie, tak sie zastanawiam czy nie iśc do apteki i nie kupic czegos na hemoroidy czy tylko gin moze mi cos przepisać?? Nie bolą mnie ale mam chyba ze 3 i wolałabym je czyms zasmarowac zeby i wiecej nie powychodziło... I moze tez cos na zaparcia by mi polecili w aptece???
Śmiało możesz sobie sama kupić maść na hemoroidy, bez recepty. Mnie się niedawno skończyło 1 opakowanie, nabyte jeszcze przed ciążą i czekałam do wizyty, na jakiś polecony lek. Dostałam zalecenie stosowania tego samego kremu. Lepiej się z tym nie męczyć. Zaparcia możesz też mieć od hemoroidów. W sensie takim, że czując bolącego kikuta pewnie masz trudność z wypróżnieniem i boisz się mocniej przeć. Mnie się nasila to świństewko jak podniosę coś cięższego, albo po dłuższym ruchu.

A jeszcze tylko 11x muszę iść do pracy, sialala. Dziś sobie wysłałam formularz na macierzyński Poszło sprawniej niż sądziłam. W pracy będą mi organizować imprezkę pożegnalną dziś się dowiedziałam, także extra super, jakiś fun się zapowiada jeszcze na koniec. Potem już tylko błogie lenistwo z nóżkami na lampie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 16:04   #350
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
W zasadzie to wyjscia nie mam Albo bober albo trochę więcej bólu . Strasznie mi ta włosy wrastają i tylko wosk mnie ratuje.Ból do zniesienia a właśnie po porodzie to już pikuś
no ja na bobra to uzywam maszynki lub kremowpotem pewnie wosk pojdzie w ruch bo nie bede miala czasu na ciagle golenie sie przy takim malym dziecku,a u mnie woskowane nogi trzymaly dlugo i odrastaly rzadsze,wiec tam pewnie tez tak bedzie juz nawet ogladalam woskownice na all...masz jakas tego typu i moglabys mi polecic?Bo ja sie zastanawiam nad woskownica z rolka
Stary 2010-10-29, 16:09   #351
melabn
Wtajemniczenie

Eliza to nie masz infekcji ,a to ze sa bakterie to nic nie znaczy.Jak leukocyty sa tak nisko to infekcji nie masz
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 16:19   #352
VictoriaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Ja też wychodzę z tego założenia, że dostają wynagrodzenie, ale ciągle słyszę, że ta koleżanka zapłaciła tyle, a tamta tyle to zaczyna mnie dopadać panika, że źle robię. Ale kurcze, nie mamy kilku stówek na zbyciu...I nie podoba mi się ten "zwyczaj". Chciałam tylko kupić po wszystkim ciasto/torcik i kawę w podziękowaniu za dobrą opiekę(jesli taka będzie). Ale 600-700 zł troche mnie przytłacza.
Ja bym postąpiła podobnie. Względnie kawka, ciasto, po wszystkim - coś a'la napiwek w podzięce za pomoc. Nie dałabym żadnych pieniędzy ani lekarzowi, ani pielęgniarce

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
czesc ja na szybkosci wrocilam od gina mam skierowanie do szpiatala bo sie zaczeło tzn szyjka zgladzona i skurcze
w sensie, że CO się zaczęło?? Ty miałaś po mnie rodzić
3maj się dzielnie
Stary 2010-10-29, 16:20   #353
mallinka
Zadomowienie

oł men, dziś w ogóle nie nadążam... ale lecicie...

i też się podpinam pod pytanie Artyski dot. woskownicy bo chętnie bym sama tam o siebie zadbała, chociaż wiem że to nie jest takie proste

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 16:34   #354
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VictoriaK Pokaż wiadomość
Ale cudniaste kocurki Ale jestem zawiedziona fryzurką Spodziewałam się golutkiej dupki jak u Grzywacza Chińskiego. Ja mam 2 boksery, więc nie wiem zbytnio co to futro
Wychodza nawet w zimie na dwor, wiec cos nie co musialam im zostawic. Nie lubie persow bez futra, ale trudno. Nie bede miala narazie czasu na czesanie. Baks protestuje i nie wychodzi do ogrodka, mowilam ze sie wstydzi

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
A wiesz ze o tym myslalam O zrobieniu sweterka z tej welny.Bo z jednego kota mam jedna pelna reklamowke
Ale ja dzisiaj nieproduktywna. Zlozylam pranie, wytarlam kurze, podlalam kwiaty (70 sztuk) wykapalam sie, pozmywalam....i to wszystko. Ale sie ze mnie len zrobil, az wstyd mi samej przed soba Tz przyszedl z pracy to chociaz odkurzyl, ja zarosne niedlugo.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:00   #355
MILA25*
Wtajemniczenie

Skarpetki to mi mąż zakłada bo ja nie daje już rady się zgiąć już a raz nawet glebę bym zaliczyła .
W poniedziałek obcinałam sobie paznokcie u nóg - masakra . Nogi nie podniosę , nie nachylę się . Strasznie się umęczyłam .
Co do golenia to mi włosy na nogach wolniej ostatnio rosną . Nie wiem czy to przez te puchnięcie . Natomiast boberka traktuje raz na tydzień maszynką jednorazową . Niestety na chybił trafił. Bo jedna ręką się zazwyczaj trzymam czegoś . Kiedyś robiłam to z lusterkiem .

U mnie w szpitalu tez dają te duże podpaski . Więc nie biorę swoich .
Kupie sobie je do domu tuz po porodzie. Gdy naj więcej leci. A potem już takie zwykłe ze skrzydełkami .

Ja właśnie wciągnęłam 2 bułki z pasztetówką i ogórkiem a do tego inka z mleczkiem.

Dzisiaj kuzynka urodziła synka. 2 tygodnie przed terminem.

Mi zostało 56 dni ale wiem że jak do początku grudnia wytrzymamy to będzie dobrze. Mam nadzieję że moje rozwarcie nie pójdzie dalej . Chodzę jak żółw . Za długo stać tez nie mogę bo mnie zaraz kłuję w dole brzucha .
A jak się tylko położę to zaraz zasypiam.
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:05   #356
KarolinaB
Raczkowanie

hej dziewczyny! 6 stron????? !!!!! No i kiedy ja was mam nadrobić??? Nadrobię, oczywiście, ale kurde dru7kujecie :P

wizyta u gina spoko, zbadał na fotelu, powiedział, że rodzić dzisiaj nie będę i przez najbliższe dni też nie, zaprowadził na KTG, mały jak kopał, to miałam skurecze, jak siedział cicho, to i zapis skurczy żaden :/ we wtorek mam następne KTG, ale jutro jedziemy już na święta do rodziców i zostaje u nich, bo w szpitalu u nich chce rodzić, a to duuuużo bliżej, więc nie będe miała jak molestować TŻ-a i niczego raczej nie przyspieszę.

no to tyle z mojego dzisiejszego dnia, prócz tego, że spakowac sie muszę i ciasto skończyć a zrobiłam Chatke Puchatka

ok lecę was nadrabiać
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:25   #357
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Ja bym na spacer jakis polazla(spacer po sklepach),ale jak tz mnie przylapie to bedzie na mnie zly,ze najpierw laze i jezdze a potem narzekam ze boli
Kurcze a ja sweterek potrzebuje, ale nienawidze chodzic po sklepach., tzn nie lubie wchodzic do Galerii, wole takie osiedlowe sklepy badz wo gole ok moze byc New Yroker, ale NIE W GALERII. Strasznie mnie wkurza takie miejsce.

Powiedzialam tztowi ze mam zachcianke na chipsy, pistacje i jablka to dopiero o 20 pojdzie do biedry no jenyyyyyy jak ja nie lubie jak cos nie jest zrobione juz

Ide sie wykapac

KarolinaB, Oj... to sie niezle chya przeterminujesz jak chcesz to zapraszam na mycie okien i sprzatanie lazienki

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-29, 17:27   #358
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Nie nadrobie Was

Mallinka, pytalas o wage- zostalo mi do zrzucenia 5 kilogramow do wagi sprzed ciazy, spadlo 11 kg.

Nie uklada mi sie z TZ ciagle mam pretensje do niego,ze za malo jest z nami... eh
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:32   #359
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
A nie kupiłaś buteleczek ???Mimo ze planuje karmić piersią to buteleczki sie przydadzą a takie piekne były
nieee mam 4 z aventu, ale już trzymałam je w łapkachsiłą woli się jakoś powstrzymałam bo ładniutkie były

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Mnie licznik pokazuje 38 dni
A ja głęboko przeczuwam, że jeszcze mniej

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

A ja się dowiedziałam, że mojego Taty lekarz dopiero będzie we wtorek
Jeszcze parę dni czekania w nerwach
współczuję bardzo, czekanie jest okropne.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Będzie wszystko dobrze

ja już tylko obcinam na krótko bo niestety ledwo sięgam i gniotę brzuch potwornie. Taki ze mnie wielorybNie malujęnakładam tylko maskę złuszczającą lawendową na stopy, później krem i ot cała moja pielęgnacja na teraz

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Spokojnie zużyjesz te, które kupiłaś- przez pierwsze dni w domu trzeba się bardzo często podmywać i po tym zakładasz czystą podpachę
Ja mam 3 paczki, a potem kupuję belli takie zwykłe ze skrzydłami tylko bez tej siateczki, tylko z taką bawełną- te największe rozmiarowo.
ja też

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”

Edytowane przez EdziaO
Czas edycji: 2010-10-29 o 17:41
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-29, 17:32   #360
rypka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
nieee mam 4 z aventu, ale już trzymałam je w łapkachsiłą woli się jakoś powstrzymałam bo ładniutkie były

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

współczuję bardzo, czekanie jest okropne.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

ja już tylko obcinam na krótko bo niestety ledwo sięgam i gniotę brzuch potwornie. Taki ze mnie wielorybNie malujęnakładam tylko maskę złuszczającą lawendową na stopy, później krem i od całą moja pielęgnacja na teraz

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

ja też
Ja tez kupiłam czteropak Aventu ,ale przed Kubusiami nie potrafiłam sie powstrzymać To było silniejsze ode mnie

Zmykam robić pizze na kolacje

NOWY PAŹDZIERNIKOWY WĄTEK!!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=648909

NOWY WĄTEK DLA MAMUŚ I DZIECI
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714154
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości